yhwh 14.07.03, 20:54 Za tydzień czeka mnie MORD w Nowym Sączu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: MORD w Nowym Sączu IP: *.it-net.pl 15.07.03, 18:41 To ty bees mordowoł sie, cy tobie bedom mordowali, he? A moze ty bees mordowoł innyk? Uwazuj, bo fto cym wojuje, tyn od tego ginie, a fto pod kim dołki kopie , to som w nie wpadnie, ba haj! Nei, jak Kuba Bogu, tak pote Bóg Kubie... Telo. Pozdr. i zyce, coby sie tyn "mord" udoł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: MORD w Nowym Sączu 24.07.03, 12:40 jak się okazało to mnie zaMORDowano :) a - tak po prawdzie - to moje nerwy mnie zaMORDowały. Za jakieś 10-14 dni będę próbował raz jeszcze. Może tym razem to ja zaMORDuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: MORD w Nowym Sączu IP: *.it-net.pl 25.07.03, 16:25 Prawko jazdy? Hehe. Jo zakiela posłak na egzamin, to bez prawka jeździłak dobre poredziesiąt godzin swoim autkiem, miałak scęście , ze mnie nie złapali, bo po piyrse 5000 PLN grzywna, a po drugie, nigdy byk go nie dostała, tak było, a teroz - nie wiem... Hale inacyj, po samym kursie ni mo prawa cłek zdać, a jesce jak widzom, ze młodzik..., to go goniom pore razy. Tfu, tfu , odpukać jesce mi sie nic nie przydarzyło z mojej winy, ale inksi w tyłek mi wjyzdzali( na rondzie) i stłuczki były. Nei i przepisy trza znać na medal. Zyce powodzenia! Zakiela ty zamordujys ich, to sie dobrze som namordujes, hehe. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: MORD w Nowym Sączu IP: *.onhill.gda.pl 27.07.03, 15:27 yhwh napisał: > Za tydzień czeka mnie MORD w Nowym Sączu. po co w Nowym Sączu???? pozdrowienia od góralki z kaszub .... jo... zastanow sie chopie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Tak jak Ci gadałem panocku... 28.07.03, 17:30 ..olej tych byłych esbeków, milicjantów i innej maści tałatajstwa, które egzaminuje w Sączu...Nie dawaj fiutom zadnej łapówki i zdawaj w Krośnie - tam jest normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szon Re: Tak jak Ci gadałem panocku... IP: *.chello.pl 01.08.03, 23:46 a ja zamiast w Nowym Sączu zdawałem w Krakowie. I zdałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: To nie śmiech.... IP: 212.182.27.* 03.08.03, 19:38 ... zapomnieli co niektórzy?A jak już prawko dostaniesz, to myślisz, ześ wszystkie rozumy pozjadał? Egzamin dzień w dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
mirrek Re: To nie śmiech.... 08.08.03, 22:52 Gość portalu: kursant napisał(a): > ... zapomnieli co niektórzy?A jak już prawko dostaniesz, to myślisz, ześ > wszystkie rozumy pozjadał? Egzamin dzień w dzień... ale tu juz egzaminuje czlowieka zycie, a nie jakis ciulik, ktory sam nie lepiej jezdzi niz ten zestrsowany kursant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: To nie śmiech.... IP: *.it-net.pl 09.08.03, 17:36 A życie w 4 litery to nie daje??? Jeszcze jak! Czasami gorzej niż ciulik... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Tak jak Ci gadałem panocku... 14.08.03, 21:58 faciu napisał: Nie dawaj fiutom zadnej łapówki A kto powiedzial, ze ja mam zamiar dawac jakies lapowy????? !!!! Nigdy w zyciu !!!! Zadnych lapowek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Tak jak Ci gadałem panocku... 18.08.03, 22:49 yhwh napisał: > faciu napisał: > > Nie dawaj fiutom zadnej łapówki > > > > A kto powiedzial, ze ja mam zamiar dawac jakies lapowy????? !!!! > Nigdy w zyciu !!!! > Zadnych lapowek!!!!! No toś mi gość!! Tak 3Maj!! Fuck the system!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: MORD w Nowym Sączu 07.12.03, 17:02 Dopiero teraz mam ich z głowy :) Dobrze, że zdążyłem zanim śnieg spadł :) Odpowiedz Link Zgłoś
ptakooo Re: MORD w Nowym Sączu 09.12.03, 07:52 a nabyłeś przy okazji również umiejętności, których Faciowi ostatnio nieco zabrakło... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Wreszcie prokuratura zajęła sie s..... 21.12.03, 22:43 Panowie wreszcie przekręty w ośrodku egzaminacyjnym w Sączu skończą sie!!!!!dLA MNIE I DLA YHWH TO ZA PÓŹNO Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer czytajta!!! 21.12.03, 22:44 Pewno bedzie umorzenie, ale skurczybyki będą może inaczej postępować....: nowysacz.naszemiasto.pl/wydarzenia/325662.html Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Chwała limanowskiemu Forgielowi!!! 21.12.03, 22:52 Myłśałem że nigdy nie będę wdzięczny policajowi!!!A to przecież nasz były komendant... :))) Odpowiedz Link Zgłoś