malopolanin 08.01.02, 20:36 A dziś w Krakowie wydrukowano wypowiedź JaNa z Rzeszowa(?), który pyta, czy w Krakowie ma się farta,czy fuksa.Gratulacje. A jak w Jaśle ( fart czy fuks)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JaN Re: JaN w GwK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 22:05 tak?????????? co do miejsca zamieszkania troche sie mylą ;))) no ale czekam na odpowiedz, bo ja mam zazwyczaj fuksa, a znajomi z wa-wy sa farciarzami, i nie wiem czy to tylko mój wynalazek i powinienem zapasc sie pod ziemie czy to jest norma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: JaN w GwK 08.01.02, 22:09 Nie pisali, że jesteś z Rzeszowa, to moje dywagacje ( Łańcut?). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: JaN w GwK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 22:11 malopolanin napisał(a): > Nie pisali, że jesteś z Rzeszowa, to moje dywagacje ( Łańcut?). > Pozdrawiam to chyba dało sie zauwazyć, raz bezmyślnie wysłałem posta z sdi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: JaN w GwK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 22:28 ..no niekoniecznie cie to zmyliło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: JaN w GwK IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 09:57 ...jakbys zgadł ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: JaN w GwK 09.01.02, 18:31 Na fuksa akurat nie zwóciłam uwagi lecz temat języka jakim porozumiewają się mieszkańcy Jasła jest mi bliski i myślę ,że jest to temat na niezły wątek.Ale ja już chba żadnych wątków nie otworzę po niewypale moich wątków "kobiecych" --- ___ zero romantyzmu , zero "pieprzu " w odpowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: JaN w GwK 09.01.02, 18:55 Jakie konkrety ??? Myślałam ,że ktoś np. napisze :" lubię gdy kobieta pachnie fiołkami" . Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: JaN w GwK 09.01.02, 18:59 Od facetów oczekujesz romantyzmu? Oj Marysiu, Marysiu... Wszystkie odpowiedzi są proste i konkretne. Kobieta ma być po prostu ładną, mądrą kobietą, która dobrze gotuje. Mężczyznom tyle wystarcza do szczęścia. A teraz ja odwrócę pytanie. Jaki powienien być mężczyzna wg Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: JaN w GwK 09.01.02, 19:23 shadok napisał(a): > Od facetów oczekujesz romantyzmu? Oj Marysiu, Marysiu... Wszystkie odpowiedzi > są proste i konkretne. Kobieta ma być po prostu ładną, mądrą kobietą, która > dobrze gotuje. Mężczyznom tyle wystarcza do szczęścia. > A teraz ja odwrócę pytanie. Jaki powienien być mężczyzna wg Ciebie? Powinien być : 1.Inteligentny 2.Mieć poczucie humoru 3.Być wierny 4.Nie musi być ładny ,umieć gotować, zarabiać pieniądze,umieć cokolwiek, byleby nadawał na tych samych falach co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: JaN w GwK 09.01.02, 19:27 Marysiu, Twój opis idealnie pasuje do mnie. Nie wiem jak jest z nadawaniem na tych samych falach, ale poza tym się zgadza. Do tej pory nie wiedziałem, że jestem ideałem. Dzięki za oświecenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: JaN w GwK 09.01.02, 19:39 Napewno jesteś ideałem ale co do fal to ustalimy później,Żeby mi kurde w końcu założyli te stały dostęp do sieci bo inaczej to nie zarobię na tpsa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: JaN w GwK 09.01.02, 20:47 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Napewno jesteś ideałem ale co do fal to ustalimy później,Żeby mi kurde w końcu > założyli te stały dostęp do sieci bo inaczej to nie zarobię na tpsa. No i idealny chłop nie może zwracać uwagi na moje nieszczęsne literówki. Odpowiedz Link Zgłoś