adas49 29.11.03, 19:34 Czy mozecie sie przyznac (tylko szczerze): ile godzin dziennie spedzacie przed telewizorem? Czy moglibyscie zyc bez tego pudla w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: telewizor 29.11.03, 20:24 Statystycznie...średniorocznie...może by się uzbierało z 1,5 godz. tygodniowo.Czasem jakiś film.To jest za mało. Powinnam przynajmniej jakieś wiadomości ogladać...ale telewizja kojarzy mi się z tą piosenką "byłem na wsi, byłem w mieście, byłem nawet w Budapeszcie......wszystko chu.." Odpowiedz Link Zgłoś
artur1961 Re: telewizor 30.11.03, 00:26 Ze 2 do 3 godzin dziennie, no chyba ze jest wiecej sportu( piłka, skoki). Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: telewizor 30.11.03, 07:57 artur1961 napisał: > Ze 2 do 3 godzin dziennie, no chyba ze jest wiecej sportu( piłka, skoki). Jestem pod wrażeniem.Musisz być ze wszystkim na bieżąco.Ja to nie wiem nic.Dopiero w tamtym tygodniu zobaczyłam która to baba ma kurwiki w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
artur1961 Re: telewizor 30.11.03, 17:28 0kowita napisała: > artur1961 napisał: > > > Ze 2 do 3 godzin dziennie, no chyba ze jest wiecej sportu( piłka, skoki). > > Jestem pod wrażeniem.Musisz być ze wszystkim na bieżąco.Ja to nie wiem > nic.Dopiero w tamtym tygodniu zobaczyłam która to baba ma kurwiki w oczach. No i co mówiła prawdę, jeśli chodzi o te kurwiki?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: telewizor.....Artur 30.11.03, 17:52 To chyba facet lepiej oceni.....mnie się ta kibitka wydaje mało ponętna ale rózne są gusta.Może są też i tacy co u niej te kurwiki widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 "...ki" 30.11.03, 18:26 A co to sa te"kurwiki" i jak poznac je "w oczach"? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: "...ki" 30.11.03, 18:44 Nie wiem jaka jest naukowa definicja "kurwika w oczach" ale sadzę, że jest to odważna odmiana tzw spojrzenia uwodzicielskiego....no i jak to w tych sprawach bywa....nie do każdego się te kurwiki wysyła i nie każdy je widzi. Ja u tej pani ich nie widzę .....ale widzę je np...u Gajosa. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "...ki" 30.11.03, 19:18 Ale wracajac do meritum problemu obecnosci "kurwikow" w oczetach, to jakaz to kobieta znana z telewizji je przesylala? Nie wiem po prostu, o kim mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: "...ki".......Adaś 01.12.03, 19:02 Heeeeej ! Adasiu ! Tak Cię te kurwiki Pani Reni obezwładniły, że nie dychsz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "...ki".......Okowita 02.12.03, 23:43 0kowita napisała: > Heeeeej ! Adasiu ! > Tak Cię te kurwiki Pani Reni obezwładniły, że nie dychsz ?? Rzeczywiscie. Wybujala kobiecosc pani posel porazila moje czlonki na dluzszy czas.... Odpowiedz Link Zgłoś