Dodaj do ulubionych

Millermobile :)

12.12.03, 08:10
jak Wam się podoba "new image" naszego pierwszego ministra? Jakiś taki
malutki się zrobił... ale lepsze to niż owłosiony tors macho leżącego w
szpitalu :)

Ale jedno jest pewne - do Brukseli pojedzie usztywniony ;) co się na pewno
przyda w negocjacjach.
Byle tylko usztywnienie nie zamieniło się w obstrukcję.

Powinien jechać mój ulubieniec (nie tylko mój zresztą), każda wypowiedź
zakończona sentencją o Balcerowiczu, mniam mniam, pyszne byłyby negocjacje!
Obserwuj wątek
    • marta_urszula Re: Millermobile :) 12.12.03, 12:21
      Tak, tak zdecydownie Miller na wozku lepszy niz goly Miller! A skad wiem? Ano
      bo mam tutaj polski dziennik (i BBC tez).

• adam.67 Re: Millermobile :) 12.12.03, 13:32
        No właściwie, telling the truth to żaden z tych wizerunków nie jest dobry, więc
        ciężko to porównać.
        Ale jak widziałem tę owłosioną klatę a'la Kingkong plus malowniczy siniaczek
        plus rozbrajający uśmieszek a'la Ojciec Narodu w towarzystwie żoneczki i wnusi,
        to błeee, odruch wymiotny plus nadczynność mięśni grupy Gluteus (dla
        niewtajemniczonych: to te okołoodbytnicze).

Ciekawe jak tam po Twojej stronie komentują to media? czy to nie jest chwyt
        propagandowy w negocjacjach tzn. manipulacja opinią społeczną "na litość"? bo
        coś mi się intuicyjnie wydaje, że chłopaki tym razem wrócą na tarczy z tej
        Brukseli.
        • marta_urszula Re: Millermobile :) 12.12.03, 16:52
          Media amerykanskie jak komentuja? Nic nie komentuja! Nie wiem czy media wiedza
          ze Poland to co innego ze Holland. Media amerykanskie skoncentrowane na aferach
          zwiazanych z wyborami, no i na Iraku. A reszta to wiadomosci z podworka glownie
          mordy, porwania i gwalty. A kulture zastapil w mediach sport. Glownie football.
          Sorry, ze jestem taka negatywna na te media, ale takie negatywne one sa. Z
          wyjatkiem stacji publicznych bez reklam i na dobrym poziomie.

A BBC to sie chyba dziwi ze Polska i Hiszpania takie uparte. A ja ? Sama nie
          wiem. Dawno juz pozbylam sie zludzen co do polityki, kto bogatszy ma zawsze
          silniejszy glos i do tego sie to po prostu sprowadza. A moze nie powinnam sie
          dzisiaj wypowiadac. Ubezpieczenie faceta ktory mnie znokaltowal odmowilo
          zaplacenia za naprawe samochodu i czeka mnie dluga klotnia z nimi...Moj agent
          twierdzi ze moga to przeciagac az do roku, bo chca ludzi zmeczyc...
          A Millera nie cierpie...i tak naprawde to kazdy jego wizerunek jest zly. Masz
          Adam racje.
    • ellenai Re: Millermobile :) 15.12.03, 03:00
      tez zwolennikiem millera nie jestem i wlasciwe tez moge sie podpisac pod tym co
      mowicie.Zaczynajac czytac wasze posty ,przypomnial mi sie ten owlosiony tors
      bleeeeeehi i ten siniak widze ze nie tylko ja to zauwazylam,fuj wredota jestem:
      ((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka