areola82 Re: testy owulacyjne 18.07.10, 21:02 ja stosowałam lh testy (chyba taka była nazwa), drogie bo 27zł za 5 szt. Miałam też jakieś tańsze z allegro ale nie wychodziły mi na nich wyniki Odpowiedz Link
martitka333 Re: testy owulacyjne 18.07.10, 21:31 Lh testy z firmy Domowe laboratoria testowałam w tamtym miesiącu i nie byłam zadowolona. Przez oczas blisko owu kreseczki praktyczniee były takie same i cięzko było poznać czy to jest ten dzień. W tym miesiącu testowałam AMIL test owu i moim zdaniem jest super. Kreseczka na początku przez 2 dni była praktycznie niewidoczna, potem troche mocniejsza, a w dzień owu (potwierdzone przez gina) bardzo mocna. Na drugi dzień kreseczki znowu praktycznie nie było. na wyniki skuteczności muszę czekać jeszcze tydzień. Odpowiedz Link
anusia_magda Re: testy owulacyjne 18.07.10, 22:17 dla mnie zawsze miarodajne były firmy bobo test, mimo że drogie to warto zainwestować.. Odpowiedz Link
olga-1982 Re: testy owulacyjne 19.07.10, 10:31 dobrze, że poruszyłaś ten temat, pierwsze allegrowe były ok., kolejne do kitu (zauważyłam, że opakowane jedynie w folię zabezpieczającą, mogą być zgięte, może się coś na pasku odcisnąć i potem widać to w przepływie tego barwnika teście - jest nierównomierny).. teraz na allegro nabyłam kasetkowe , pisze na nich, że do in vitro przeznaczone, mam nadzieję, że się sprawdzą, bo opakowane..swoją drogą -skąd oni wzięli testy przeznaczone do in vitro....? Odpowiedz Link
scarlet79 Re: testy owulacyjne 19.07.10, 15:23 Ja tak jak areola84,polecam test o nazwie po prostu LH.Z tych z allegro nie byłam zadowolona,kreska ciągle wychodziła zbyt blada,sporadycznie taka jak kontrolna.Do tego pojawiała się kilka dni przed i po też była.Przy testach o nazwie LH,kreska pojawia mi sie raz,gruba jak testowa i wiem,że to ten dzień,żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link
martitka333 Re: testy owulacyjne 19.07.10, 18:29 ja właśnie miałam problem z kreską przy testach LH, kreseczki były cały czas takie same, nie wiem od czego to zależy, że u Was wychodziły wyraźne. Nie byłam z nich zadowolona Odpowiedz Link
kozica111 Re: testy owulacyjne 20.07.10, 09:54 Bobo test, ok. 56 zł za paczke /4-5 testow plus ciązowy/jedyny wiarygodny który pokazywał kreskę na kilka-kilkanaście godzin przed owulacją /dokładnie na 9 h u mnie przed/. Odpowiedz Link