ouimet Re: a ja ? 20.12.03, 20:54 Jestes balsamem na moje skolatane nerwy!Delikatnoscia,posrod twardosci codziennego zycia.Tworczynia milego nastroju na Forum.Jestes Fajna.Przedswiateczna "buzka" Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ja ? 20.12.03, 21:24 Po jakiego grzyba ja założyłam ten wątek ????? Chyba mi już zupełnie mózg zgnił i zpleśniał....brrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ja ? 21.12.03, 08:13 Z wielką (dla siebie )przykrością muszę się odmeldować. W ciągu najbliższych dni nie będę mieć czasu na forumowanie.Conajwyżej wpadnę tu z życzeniami. A teraz usprwiedliwienie dla tego wątku ( bo może nie jest to jasne) : Wciąż nie mogę się wyzbyć tej nieładnej skłonności do oceniania innych , do analizowania ich osobowości dlatego...... oceniajcie i wy mnie. Każdą krytykę przyjmę z pokorą.Jeżeli to mają być komplementy to raczej niech wątek zdechnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Naprawde jaka Jesteś.... 21.12.03, 13:16 0kowita napisała: > Z wielką (dla siebie )przykrością muszę się odmeldować. W ciągu najbliższych > dni nie będę mieć czasu na forumowanie.Conajwyżej wpadnę tu z życzeniami. > > A teraz usprwiedliwienie dla tego wątku ( bo może nie jest to jasne) : > > Wciąż nie mogę się wyzbyć tej nieładnej skłonności do oceniania innych , do > analizowania ich osobowości dlatego...... oceniajcie i wy mnie. Każdą krytykę > przyjmę z pokorą.Jeżeli to mają być komplementy to raczej niech wątek zdechnie. > > Pozdrawiam. Jesteś jak FARAONKA wszędzie Cię pełno POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Naprawde jaka Jesteś.... 22.12.03, 03:58 nie wie nikt... Jezeli :Faraonka" to ja dziekuje...Krew sie bedzie lala z niewinnych ,jak ja...a Ona bedzie sie w tej krwi niewiniatek kapala...a z mojej wspanialej skory beda robione bebnowe blonki... Niech juz zostanie nasza Maskotka.Takim czyms do przytulenia,poglaskania,popieszczenia,a w chwili stresu do ...pomietolenia w rekach...i od nowa! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Naprawde jaka Jesteś.... 22.12.03, 11:57 ouimet napisał: > nie wie nikt... > Jezeli :Faraonka" to ja dziekuje...Krew sie bedzie lala z niewinnych ,jak > ja...a Ona bedzie sie w tej krwi niewiniatek kapala...a z mojej wspanialej > skory beda robione bebnowe blonki... > Niech juz zostanie nasza Maskotka.Takim czyms do > przytulenia,poglaskania,popieszczenia,a w chwili stresu do ...pomietolenia w > rekach...i od nowa! HMM...to znaczy taki gnieciuszek? POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Naprawde jaka Jesteś.... 22.12.03, 16:31 to zalezy od postury Naszego Pieszczocha./domniemywam,ze juz jest nasza.../ I bedziemy paluszkami/na klawiaturze/piescili nasza Maskotke-Gnieciuszka! Okowita/u/ zwana/u/. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Naprawde jaka Jesteś.... 23.12.03, 21:36 hahaha.... faraonka bardzo mi się podoba.....dowcipne i trafne. Natomiast maskotka... hmmmmm...maskotka powinna być młodziutka.. nastolatka ....a ja jestem tylko zdziecinniała. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: a ja ? 24.12.03, 04:05 a ja Cie i tak lubie!!!! Karpie w galarecie-uwielbiam... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ja ? 25.12.03, 20:29 ouimet napisał: > a ja Cie i tak lubie!!!! Jestem w szoku !!!!!! Pierwszy to raz gdy ktoś deklaruje pozytywne uczucia do mnie .... Zwykle bywało tak, ze to ja wyznawałam "kocham Cię" kolejnym osobom ..... ....a w zamian....... głuche milczenie lub ironia. Chwała Ci Ouimet.... Gdybyś jeszcze coś pożyczył mi coś na święta chyba bym się rozpłyneła,.... Chwała Panu, że nie pożyczyłeś!!!!!......nie można chcieć za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: a ja ? 25.12.03, 21:30 Okowito-faktycznie nic Ci nie pozyczylem,bo nie proponowalas...ale i Tradycja mowi,aby nic nie pozyczac na Wigilie,a raczej wszystko oddawac... Zyczenia...wyslalem!Pisze mi,ze doszly... Dalszych fajnosci Swiat dla Wszystkich! Boze,jak mnie glowa boli....Dzisiaj nawet kot "tupta" chodzac! Niestety,ale tak mi sie pomarzylo.Wspomnienia,ech-wspomnienia...Nie wroca,te lata,te lata szalone/???/... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ja ? 25.12.03, 21:36 Czy zdajesz sobie sprawę, że mnie wkurwiłeś ? Jakimś hasłem itd.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: a ja ? 25.12.03, 21:43 taz Ty klniesz prawie jak ja!!!! Haslo-to podtytul.... Przeczytaj tylko Swoj tekst,nie patrzac na "to na gorze" a to "itd"to moje Zyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a ja ?......a ja głupia jestem 25.12.03, 21:57 Pisałam po sto razy ...... MARYSIA JEST GŁUPIA ..... co na górze co na dole...... nie kuma..taka jest. Chciałeś mnie rozzłościć jakimiś hasłami i całą resztą..... udało Ci się. Już się Ciebie nie boję, pisz co chcesz..... już nigdy nie będę Cię powstrzymywać.... mam to w dupie. PS. Szkoda Ouimeta.....był świetny facet. Budził pożądanie. PS. Szkoda tego forum. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś