Dodaj do ulubionych

Cieniutka kreseczka

02.02.02, 13:18
Nie wycofuję się z tego co napisałam wiadomego wieczoru.Przyszedł moment, że
jakiś drobiazg przelał gromadzącą się od dłuższego czasu żółć i musiałam się
wyzłościć.Kiedyś uprzedzałam ,że czasem wyłazi ze mnie złośliwa baba.Ale
wyzłościłam się i przeszło mi.Kłótnia nieraz oczyszcza a na forum powoduje
ożywienie.Jeżeli nie jest to kłótnia na wzór forum Mielec /z "wyrazami" i z
opisem czynności fizjologicznych/ może nawet uatrakcyjnić forum dla
czytającego.Obiecuję,że teraz będę się starać nie zaczepiać Małopolanina.
Podkreślam wyrazy "będę się starać" gdyż może być i tak, że kiedyś znowu mnie
poniesie. Dlatego ja odkreślam sprawę cieńką a nie grubą kreską.Miej się
Małopolaninie na baczności.
I jeszcze jedno, Małopolaninie ja Ciebie z forum nie wypędzam. Nie mam do tego
ani prawa ani możliwości. Nie jestem tu żadnym szefem. Zresztą tu szefa być nie
może / chyba ,że admin / .
UFF!! Jeszcze nigdy tyle nie napisałam.
Obserwuj wątek
    • malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:20
      Nie wiem, co Ci się nie podoba w moich wypowiedziach. Obraziłem kogoś, coś ?
    • georghe Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:22
      :-) Oj ożywiło się ożywiło.... oczom uwierzyć nie mogłem...
      • malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:23
        Że co ?
        • georghe Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:27
          No bo Marysia napisała, ze chciała "ożywić" forum (no może nie dokładnie tak).
          • malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:32
            Tylko czemu moim kosztem ?
            Nie lepiej zaproponować ciekawy temat do dyskusji.
            • georghe Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:34
              Masz rację. Tym większy dla mnie szok, że dotknęło to właśnie Ciebie.
              Uważam, że Marysia nie powinna Cię atakować - takie moje zdanie, ale "każdemu
              wolno kochać" i każdy pisze co myśli.
              • malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:36
                Nie chce żeby mnie kochała, bo od początku mojej obecności tu mnie nie lubi,
                ale żeby przedstawiła racjonalne powody swoich oskarżeń.
                • georghe Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:40
                  A mnie zawsze się zdawało, że Marysia Cię lubi. Przecież pisała, że imponują
                  jej Twoje wszechstronne zainteresowania, że mimo młodego wieku jesteś bardzo
                  ciekawą osobowością. Zdawało mi się? Czy to była ironia ? Eeeeee dajmy już temu
                  spokój. Jest OK !
                  :-)
                  • malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 13:40
                    tak,koniec.
                    • Gość: N Re: Cieniutka kreseczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.02.02, 14:34
                      Generalnie Wasze forum po euforii zwyciestwa przeszlo w stan mdlego gledzenia
                      i przypomina bardziej czat niz miejsce dyskusji ale skoro to Wam odpowiada nie
                      pozostaje nic innego jak zyczyc powodzenia.
                      • malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 14:36
                        No co TY z ględzeniem już koniec. Serio ! Każdy ma prawo do kilku złych dni.
                        • kolor Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 15:25
                          co cie tak naprawde Marysiu ugryzlo, bo jo nic s tego niy kumom?:(
                          • malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 02.02.02, 20:14
                            Ja też nie wiem :(
                            • m.a.r.y.s.i.a Re: Cieniutka kreseczka 03.02.02, 09:23
                              malopolanin napisał(a):

> Ja też nie wiem :(
                              Nie zmuszajcie mnie do kontynuowania tematu !!!!!!
                              Myślałam , ze wyraziłam się jasno - uważam, że Małopolanin robi nas w konia gdyż
                              nie jest tym za kogo się podaje.Każdy może tu coś udawać , od tego jest nick.
                              Kolor np udaje, że nie umie po polsku i nikt mu nie ma tego za złe. Może i ja nie
                              zawsze prawdę o sobie piszę ale Małopolanin zwyczajnie przesadza.
                              I proszę mnie nie zmuszać do przytaczania dowodów.Zresztą nie mam patentu na
                              niemylność.

• malopolanin Re: Cieniutka kreseczka 03.02.02, 11:21
                                Przesadzam, gdzie ?
                      • m.a.r.y.s.i.a Re: Cieniutka kreseczka 03.02.02, 09:14
                        Gość portalu: N napisał(a):

> Generalnie Wasze forum po euforii zwyciestwa przeszlo w stan mdlego gledzenia
                        > i przypomina bardziej czat niz miejsce dyskusji ale skoro to Wam odpowiada nie
                        > pozostaje nic innego jak zyczyc powodzenia.
                        Masz częściowo rację.Częściowo bo niektóre wątki są ciekawe i "nieczatowe".A mdłe
                        ględzenie wynika z braku osób o innych poglądach. W ważnych sprawach wszyscy tu
                        sobie przytakujemy.

• kolor Re: Cieniutka kreseczka 03.02.02, 14:44
                          no wiysz, nazywosz to wszystko mdlym glendzeniem. o kurcze, to jo jusz musze
                          byc stary dziad, jak glendze:)
                          a co zrobic, jak w kwestiach politycznych to wszyscy majom poglondy raczej
                          prawicowe (Ty zdaje sie tesz:))). wienc jak sie mogom klucic?:)
                          • m.a.r.y.s.i.a Re: Cieniutka kreseczka 03.02.02, 14:51
                            Zwracasz się do mnie czy do N ??? To on wymyślił "mdłe ględzenie " nie ja.
                            • kolor Re: Cieniutka kreseczka 03.02.02, 14:52
                              tak ogolnie:)
                              • Gość: N Re: Cieniutka kreseczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.02.02, 15:12
                                Tematy ciekawe i niejako wskazujace na charakter rozmowcow
                                sa "rozmywane" ,wypowiedzi w przewadze to powielanie stererotypow w rodzaju "a
                                komuna to bee... a my o prawicowych pogladach mamy jedynie racje i patent na
                                nieomylnosc...." (to przyklad i nie jest adresowany do nikogo personalnie)
                                Mysle rowniez ze choc to forum nie moze niczego zmienic ale w minimalnym
                                stopniu moze ksztaltowac trzezwosc spojrzenia na to co jest,bo chyba tylko od
                                zrozumienia tej sytuacji sa mozliwe jakiekolwiek dzialania by poprawic sobie
                                nieco byt i zapewnic przyszlosc a to jest chyba na dzien dzisiejszy sprawa
                                zasadnicza.Oczywiscie ze to nie jest forum polityczne a rozrywkowe niemniej
                                wywolane tematy z gatunku "ciezkich" i kontrowersyjnych nie ciesza sie
                                popularnoscia stad moja uwaga w poprzedniej wypowiedzi.Urazonych przepraszam a
                                wszystkim zycze przyjemnej niedzieli.
                                Podoba mi sie temat ...cieniutka kreseczka... szczyt finezji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka