rozkojarzonaaa 01.10.09, 16:07 Witam Poszukuję adwokata specjalizującego się w prawie majątkowym z Pruszkowa/Grodziska/Żyrardowa. Może ktoś miał styczność z taką osobą i zechce podzielić się opinią i kontaktem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantra1 Re: Szukam adwokata 01.10.09, 17:05 Jeśli sprawa ma się odbyć w sądzie pruszkowskim to polecam tę kancelarię: www.firmy.net/kancelarie-adwokackie-adwokaci/ellert-aleksander,S4HC.html Pan mecenas raczej z tych starej daty, ale bardzo sprawny, życzliwy i "mocno osadzony" w realiach pruszkowskich OWS - ów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia-pruszkow Re: Szukam adwokata 01.10.09, 17:10 Witam Mogę polecić Panią Katarzynę Bąkiewicz jest młodą, ambitną oraz mocno angażującą się w swoją pracę. Telefon kontaktowy do Pani Katarzyny 668 109 111 Odpowiedz Link Zgłoś
etzel Re: Szukam adwokata 01.10.09, 17:21 > Telefon kontaktowy do Pani Katarzyny 668 109 111 A może ten telefon jest prywatny? Czy można zatem na forum publicznym podawać osobom drugim namiary osób trzecich? Czy to jest legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
rozkojarzonaaa Re: Szukam adwokata 01.10.09, 17:55 Ten numer telefonu można znaleźć w necie więc nie jest zastrzeżony. Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi i namiary, sprawa chyba będzie musiała odbyć się w Żyrardowie. Jeśli jeszcze ktoś może kogoś polecić to byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
temida27 Re: Szukam adwokata 21.10.09, 14:35 witam polecam pana mecenasa z Warszawy, podaję tel: 507 928 304 Odpowiedz Link Zgłoś
rozkojarzonaaa Re: Szukam adwokata 21.10.09, 23:53 Dziękuję za kontakt, sprawa się powoli klaruje. Wątpię aby mecenas z Wawy fatygował się do Żyrardowa za rozsądne pieniądze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wpr82 Re: Szukam adwokata 01.11.09, 14:28 hmm mam adwokata przez sciane. tzn bylego adwokata bo od roku juz w zawodzie nie pracuje. bardzo madry , miły uczynny pan jesli potrzeba jakies pismo, porada ,pomoze napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntekBa Re: Szukam adwokata IP: *.deploy.static.akamaitechnologies.com 10.02.23, 14:38 Z doświadczenia mogę polecić Adwokata Sławomira Dudę. Kancelaria co prawda jest w Warszawie, ale dojazd jest całkiem łatwy, bo z pociągu trzeba było dojść na Świętokrzyską. Ceny w zależności od wartości sprawy. Natomiast zaangażowanie i wiedza Pana Mecenasa przyznam, że warte każdej ceny. Ja mam sukces w sprawie, ale tylko dzięki Mecenasowi. Odpowiedz Link Zgłoś