Dodaj do ulubionych

KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZA ROKU 2004

IP: *.ny325.east.verizon.net 02.01.05, 06:11
Zasada dosc prosta,na pierwszym miejscu kazdy wpisuje siebie,a dalej wg
wlasnego widzimisie:
1-MACIEJ
2-kataryna.kataryna
3-lupus.lupus
3a-Marcee
4-Marynat
5-Pielo
6-bush-w-wodzie
7-basia.basia
8-iza.bella.iza
9-emerytka.z.rzeszowa
10-homosovieticus
11-t1s
12-leszek.sopot

Punktacja taka jak w Pucharze Czterech Skoczni.
Pierwszy dostaje 100 pkt a nastepni odpowiednio mniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: gixera Re: KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 08:45
      ladne masz kompleksy synku.
      • Gość: Blondina Świętny Pomynsł IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 10:31
        1.Blondina
        2.Bruneta
        3.Łysy
        • Gość: Henryk Re: Świętny Pomynsł IP: 82.160.16.* 02.01.05, 10:52
          1. Ja, bom ("3.Łysy")jak nie przymierzając J.M.W. Rokita.
          2.
          3.
          ....
        • maksimum Re: Świętny Pomynsł 03.01.05, 02:15
          Gość portalu: Blondina napisał(a):

> 1.Blondina
          > 2.Bruneta
          > 3.Łysy

Skup sie ,mialo byc 10-ciu.
      • maksimum POLACY TO BOJONCY NAROD ! 03.01.05, 01:19
        Gość portalu: gixera napisał(a):

> ladne masz kompleksy synku.

Jesli jestes dobry,to sie nie masz czego wstydzic stanac w szranki i wygrac
        wybory.
        Wiadomo,ze Polacy to bojoncy narod,przybiora sobie jakies mniej lub wiecej nic
        nie znaczace ksywy i szykuja sie do napadania i obrazania innych z ukrycia.
        W ten oto sposob 15 lat po uzyskaniu niepodleglosci,dzieki wlasnie takim
        ciemniakom,co wolo siedziec w ukryciu i ewentualnie w nocy wracajaca do domu
        staruszke napasc mamy caly czas bylych komunistow u wladzy.
        Nieustajacym powodzeniem i szacunkiem cieszy sie tow Aleksander Kwasniewski,a
        jeszcze rok temu sam Leszek Miller a prawicowy Polak bohater schowal glupi leb
        do nory i bedzie atakowal po ciemku z ukrycia.
        Czy to prawde ktos o Polakach powiedzial,ze ich specjalnie nie trzeba
        pilnowac,bo sami popra kogos z selekcji negatywnej i beda sie cieszyli z
        takiego wyboru??
        • Gość: gixera Re: POLACY TO BOJONCY NAROD ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 07:28
          strasznie sie slinisz glabie, moglby ci ktos tego buziaka kiedys obstrzelac.
    • Gość: * Re: KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 10:30
      W tej galerii dziwnie pominąłeć takich "tuzów", jak yossi... i oszołom
      • maksimum Re: KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZA ROKU 2004 04.01.05, 02:18
        Gość portalu: * napisał(a):

> W tej galerii dziwnie pominąłeć takich "tuzów", jak yossi... i oszołom

Niestety nie wszyscy moga zmiescic sie do pierwszej 10-tki.
        Ale tu pole do popisu dla Ciebie.

Przy okazji zmieniam warunki konkursu.
        Samego siebie nie mozna wpisywac na liste,bo Polak szczegolnie ten z prawicy
        jest wstydliwy.
        Widze przy okazji,ze masz mocne problemy emocjonalno-psychologiczne ze swoim
        nick'iem i nijak bys wygladal na pierwszym miejscu.
    • goniacy.pielegniarz Re: KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZA ROKU 2004 04.01.05, 06:12
      Wpisałbym Ciebie i miałbyś już dwieścia punktów za dwa pierwsze miejsca, ale
      boję się, że woda sodowa mogłaby uderzyć Ci do głowy z tych sukcesów.
      • maksimum Re: KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZA ROKU 2004 04.01.05, 06:19
        goniacy.pielegniarz napisał:

> Wpisałbym Ciebie i miałbyś już dwieścia punktów za dwa pierwsze miejsca, ale
        > boję się, że woda sodowa mogłaby uderzyć Ci do głowy z tych sukcesów.

Odwagi troche.
        Pomin siebie i mnie i nie przejmuj sie o sodowe,TYLKO o ........ ktora ma
        szanse wygrac.
        Ja ja wpiszesz na pierwszym a mnie na 11-stym ,to moze szybciej wroci na forum?
        • goniacy.pielegniarz Re: KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZA ROKU 2004 04.01.05, 20:39
          maksimum napisał:

> Odwagi troche.
          > Pomin siebie i mnie i nie przejmuj sie o sodowe,TYLKO o ........ ktora ma
          > szanse wygrac.
          > Ja ja wpiszesz na pierwszym a mnie na 11-stym ,to moze szybciej wroci na forum?

Nie mam pojęcia, o kim mówisz.
        • Gość: Henryk Poszukiwana - Pani "........" jest na "oślej":) IP: 82.160.30.* 04.01.05, 21:16
          -"Pomin siebie i mnie i nie przejmuj sie o sodowe,TYLKO o ........ ktora ma
          szanse wygrac. Ja ja wpiszesz na pierwszym a mnie na 11-stym ,to moze szybciej
          wroci na forum?"

-"Nie mam pojęcia, o kim mówisz."

Ja poszukiwania mam za sobą - już znalazłem - na "oslej":)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19087395&v=2&s=0

• Gość: MACIEJ G.....GIVI PLAME DALA I FORUM ZMARNOWALA IP: *.ny325.east.verizon.net 05.01.05, 05:38
            Wszyscy sie domyslaja komu givi w doope chciala wchodzic aby wszystko
            ladnie ,pieknie na forum bylo,ale nic jej nie wyszlo.
            Najpierw bylo zyczenie samej zainteresowej,coby ten watek TYLKO skonczyc ,bo on
            nan patrzec nie moze.Takie grymasy starej panny ktorej baletki sa za ciasne i
            ona sie tu czuje sila najwyzsza i niepodwazalna jak jakis Miller czy Oleksy.
            G.... givi z pomoca poleciala rozkapryszonej i skasowala najlepszy watek na tym
            forum.
            Tak sie zastanawiam czasami,czy to trzeba miec mature na nozycowa w GW?
            No ale ziarnko grochu uwieralo mimo wszystko krolewne w pepuszek i zostawila
            swoich pograzonych w bolu popieralskich.
            • goniacy.pielegniarz Re: G.....GIVI PLAME DALA I FORUM ZMARNOWALA 05.01.05, 12:21
              Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Wszyscy sie domyslaja komu givi w doope chciala wchodzic aby wszystko
              > ladnie ,pieknie na forum bylo,ale nic jej nie wyszlo.
              > Najpierw bylo zyczenie samej zainteresowej,coby ten watek TYLKO skonczyc ,bo on
              >
              > nan patrzec nie moze.Takie grymasy starej panny ktorej baletki sa za ciasne i
              > ona sie tu czuje sila najwyzsza i niepodwazalna jak jakis Miller czy Oleksy.
              > G.... givi z pomoca poleciala rozkapryszonej i skasowala najlepszy watek na tym
              > forum.
              > Tak sie zastanawiam czasami,czy to trzeba miec mature na nozycowa w GW?
              > No ale ziarnko grochu uwieralo mimo wszystko krolewne w pepuszek i zostawila
              > swoich pograzonych w bolu popieralskich.

Aleś, Maksio, tekst wysmażył. Powinieneś zasiadać w komisji śledczej ds. Orlenu.
              • Gość: MACIEJ Re: G.....GIVI PLAME DALA I FORUM ZMARNOWALA IP: *.ny325.east.verizon.net 05.01.05, 19:49
                Domyslam sie Pielo,ze chcialbys ktorys z powyzszych faktow podwazyc.
                Tylko ciekawe ktory i w jaki sposob?
                Sprobuj na poczatek udowodnic,ze TYLKO nie byl najlepszym watkiem na forum.
                I popatrz na ta sieczke,ktora teraz zasmieca forum.
                To jest niemal zupelnie tak jak sie czarnych wpusci do bialego
                neighborhood,najpierw musza zniszczyc co najlepsze a pozniej z wielkim mozolem
                wymyslaja kolo i ogien.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka