tomekf76 18.04.10, 14:40 Od dnia dzisiejszego otworzyłem możliwość czytania dla Gości na forum-pruszkow.pl www.forum-pruszkow.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwika Re: Otwarte forum 18.04.10, 15:18 O dzięki łaskawco. Pewnie jest to zgodne z planem marketingowym, żeby potem drożej sprzedać adres. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-w Re: Otwarte forum 18.04.10, 15:25 Dzięki a ja się cieszę mimo wielokrotnych prób przy logowaniu mam problemy z wejściem na forum, dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś
tomekf76 Re: Otwarte forum 18.04.10, 16:32 anna-w - odbierz maila, jakis czas temu wysłałem Ci całą instrukcję tłumacząc na czym polegał problem. kwika - nie chcesz, nie wchodź ale przestań też pieprzyć bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_dziadzio Re: Otwarte forum 18.04.10, 16:39 Jest tylko jedno prawdziwe, pruszkowskie forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Otwarte forum 18.04.10, 17:47 lesny_dziadzio napisał: Jest tylko jedno prawdziwe, pruszkowskie forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Otwarte forum 20.04.10, 06:47 Tomku, czy to na stałe czy tylko chwilowo ? Nie tak dawno w korespondencji mailowej nie dawałeś się przekonać do formuły forum szeroko otwartego z marginalną częścią dla węższego grona. Co oznacza ta zmiana ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekf76 Re: Otwarte forum 20.04.10, 09:54 Na stałe :-) A co oznacza ?? oznacza że można czytać forum bez konieczności logowania ;-) Wcześniej potrzebowałem zawartości forum, w tej chwili moim zdaniem jest tam już sporo ciekawych ludzi, jest trochę dyskusji ale znasz mnie, mi jest zawsze mało, mam nadzieję że otwarcie spowoduje wzrost zainteresowania i chęci udziału w dyskusji do czego serdecznie wszystkich zapraszam. Jedne fora jak widać się uszczelniają ;-) inne otwierają swe podwoje :-D Wyżej padł idiotyczny zarzut o zrobieniu tego forum dla chęci sprzedaży, mój post odnośnie tej rzuconej głupoty można znaleźć w tym temacie forum-pruszkow.pl/viewtopic.php?f=29&t=387 Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-is-me Re: Otwarte forum 20.04.10, 22:50 Nie przejmuj się, zawsze znajdzie się ktoś myślący inaczej. Swoją drogą trzeba docenić pseudo, bo rzeczywiście nie mówi nic mądrego tylko "kwika" :D Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Otwarte forum 20.04.10, 23:11 Tomek, dlaczego ta chwalebna decyzja tak późno ? Teraz mam prawie tysiąc postów "do tyłu". Czy mógłbyś je w telegraficznym skrócie streścić ? Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Otwarte forum 20.04.10, 23:38 icola-is-me napisała: Nie przejmuj się, zawsze znajdzie się ktoś myślący inaczej Akurat jeśli chodzi o "myślenie inaczej", to nie byłbym temu przeciwny. Znam bowiem zasadę, że gdzie wszyscy myślą tak samo, tam nikt nie myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-is-me Re: Otwarte forum 21.04.10, 09:10 Zgadzam się, ale jest różnica pomiędzy myśleniem produktywnym, a myśleniem o wszystkim, co robią inni w sposób szkalujący Odpowiedz Link Zgłoś
tomekf76 Re: Otwarte forum 21.04.10, 18:17 Leo, czy późno ?? moim zdaniem nie, mam i miałem pomysł na to forum realizuję więc założenia (fakt że nie mam tego ustawionego w czasie, raczej patrzę jak się sytuacja rozwija) a sam wiesz z maila że plany mam cholernie ambitne :-D I co to dla Ciebie tysiąc postów ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Otwarte forum 21.04.10, 18:51 tomekf76 napisał: sam wiesz z maila że plany mam cholernie ambitne :-D Wiem ale przecież tu ich nie ujawnię bo konkurencja nie śpi. Ale mam kolejne pytanie. Czy w tych planach przewidujesz kolejny kroczek czyli Hyde Park z dostępem czytającym i piszącym dla Gości bez logowania ? Znam bowiem takie pocieszne forum. gdzie Hyde Park i tak pozwala czytać tylko połowę tematów a pisać wyłącznie po zalogowaniu na wszystkich. Taki to i Hyde Park. To tak jak byś tam w Londynie, zanim zaczniesz pyskować pod drzewkiem, najpierw musiał być wylegitymowany i spisany przez policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekf76 Re: Otwarte forum 22.04.10, 12:44 Swoistym Hyde Parkiem jest Off Topic forum-pruszkow.pl/viewforum.php?f=17 jednak nie myślę aby wprowadzić na nim możliwość pisania bez logowania, sam wiesz jaka sytuacja była całkiem niedawno na pewnym forum w Shoutbox-ie ;-) Nie mam w zwyczaju na moim forum kasowania postów raczej gdy widzę że coś jest nie tak jak powinno posty przesuwam do odpowiednich działów lub wydzielam tworząc osobny temat. Po co mi tam pyskówki osób niezalogowanych ?? zrobi się nazwijmy to ładnie bałagan a nie forum. Odpowiedz Link Zgłoś