Dodaj do ulubionych

Na Gąsinie będzie pub

03.11.10, 06:52
Nowa inwestycja blok na rogu Promyka i Rzewuskiego) zyskuje na atrakcyjności. Z osobistych powodów śledzę budowę na bieżąco i dokumentuję jej postęp w postaci fotokroniki

picasaweb.google.com/leoleo48/NowyBlokNaGasinie#

Wiadomość z ostatniej chwili jest taka, że mieszkaniec bloku przejdzie tylko przez jezdnię, by znaleźć się w pubie. Blok pod klucz ma być za rok a pub ruszy jeszcze w grudniu.

Na zewnątrz będzie ogrodzony ogródek z parasolami a w środku duże pomieszczenie. Serwowane będą m in kurczaki z grilla i kebaby. Piwo "z kija", prawdopodobnie Lech. Oczywiście obowiązkowy "meczowy" TV 56 cali. Można będzie umówić się ze znajomymi na kawę. Spokój i bezpieczeństwo zapewni możliwość wezwania w każdej chwili ochrony.

To będzie pub cywilizowany, jakiego nie ma w Centrum.
...
Obserwuj wątek
    • matumaini11 Re: Na Gąsinie będzie pub 03.11.10, 07:15
      Coś niemożliwego..
    • wfe416n Re: Na Gąsinie będzie pub 03.11.10, 07:47
      leo48 napisał:

> Nowa inwestycja blok na rogu Promyka i Rzewuskiego) zyskuje na atrakcyjności.
      .
      .
      > Wiadomość z ostatniej chwili jest taka, że mieszkaniec bloku przejdzie tylko pr
      > zez jezdnię, by znaleźć się w pubie.

No, to raczej będzie na minus niż na plus, pierwszą uchwałą wspólnoty będzie protest przeciwko "uciążliwym" sąsiadom.
      • humptyangel Re: Na Gąsinie będzie pub 03.11.10, 08:11
        Trzymam kciuki za powodzenie biznesu!
        • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 29.01.11, 23:31
          humptyangel napisał:

Trzymam kciuki za powodzenie biznesu!

Być może pomogło trzymanie kciuków bo pub "U Lolka" ruszył z impetem i działa. Może ten "zapyziały Gąsin" pokaże, że można stworzyć takie miejsce i da zachęcający przykład kolejnym ryzykantom.

picasaweb.google.com/leoleo48/JestPubPrawdziwy#

.
      • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 03.11.10, 09:03
        wfe416n napisał
        pierwszą uchwałą wspólnoty będzie protest przeciwko "uciążliwym" sąsiadom.

Mylisz się, bo kiedy lokatorzy się wprowadzą i będą chcieli zawiązać wspólnotę, to pub będzie istniał już od roku i pewnie w nim odbędzie się zebranie.

Po wtóre to napisałem, że to ma być pub cywilizowany a nie wszyscy wiedzą, że blok będzie nie tylko z zamykanymi klatkami lecz także stać na terenie ogrodzonym.

Po trzecie wreszcie znakomita większość nowych mieszkańców wywodzi się z przedziału wiekowego najbardziej reprezentatywb=nego dla bywalców takich przybytków.
        • wfe416n Re: Na Gąsinie będzie pub 03.11.10, 09:59
          leo48 napisał:

> Mylisz się, bo kiedy lokatorzy się wprowadzą i będą chcieli zawiązać wspólnotę,
          > to pub będzie istniał już od roku i pewnie w nim odbędzie się zebranie.

Leo, znasz polskie realia.
          • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 03.11.10, 20:09
            Marku, już teraz mogę zaprosić Cię do trgo pubu na transmisję finałowego spotkania Euro 2012.

Dodam tylko, że w tym meczu wystąpi oczywiście reprezentacja Polski )
            • leo48 Dziś otwarto 29.01.11, 15:11
              No i mamy pub. Nazywa się "U Lolka". Naprawdę uważam, że jest to pierwsze w Pruszkowie miejsce zasługujące na nazwę pubu. Serwują piwo "z kija" oraz wino, napoje, ciasto, orzeszki i kebaba. Telewizor na mecze mają 55-calowy. Latem będzie ogródek zewnętrzny pod parasolami.

Dziś było otwarcie i w ciągu godzinki, którą tam spędziłem przewinęło się sporo ludzi. Dodam, że kuflowy "Kasztelan" w cenie 5 PLN za szklanicę 0,5 litra jest na nasze miasto ceną dość zachęcającą do zorganizowania tu spotkania.

Więcej nie napiszę, bo mnie admini wrzucą do "komercyjnych', a ja z tego mam tyle co nic :)

.
              • afjoasia Re: Dziś otwarto 29.01.11, 15:55
                A z ciekawości, wiesz może czy pub jest w całości dla niepalących, czy zawiera sekcję dla palaczy?
                • leo48 Re: Dziś otwarto 29.01.11, 16:41
                  Na razie jest dla niepalących i muszą nieboracy wychodzić "na taras> ale ma być dobudowane coś w rodzaju werandy. "coby" był dla wszystkich.

.
                  • pruszkowianka75 dziś otwarto a za niedługo zamknięto ;) 29.01.11, 17:05
                    niesamowita sprawa, pub na Gasinie ;)
                    i ponoc pierwszy w Pruszkowie
                    ;)))))))))))))))))
                    Koń sie uśmiał

i rozumiem ze w 2012 Leo stawia wszystkim skoro tak zaprasza?
                    ;)
    • punias007 Re: Na Gąsinie będzie pub 30.01.11, 21:31
      Będzie że się czepiam. Ale.

Czy to nie jest reklama ??? Ciesze się z inicjatywy. Ale coś mi się zdaję że jak ja bym taki post napisał to by mnie szympansy zjadły ;-)

pozdrawiam

PS. Leo szkoda że zadaleko mi do Lolka pozostaje mi Corrado ;-)
    • w3c-strict Re: Na Gąsinie będzie pub 30.01.11, 21:42
      Leo, orientujesz się może po ile tam kebab?
      • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 30.01.11, 22:13

w3c-strict napisał:
        Leo, orientujesz się może po ile tam kebab?

Tam są różne ceny, zależne od wielkości porcji więc pozwoliłem sobie dziś dorzucić do galerii odręczne tymczasowe menu, które wczoraj sfotografowałem.

picasaweb.google.com/leoleo48/JestPubPrawdziwy#5568088811195810658

Można to potraktować na siłę jako reklamę bo wczoraj mnie "zasponsorowali" w ramach promocji, ale byłem tylko jednym z wielu tak wyróżnionych gości.
        • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 30.01.11, 22:16
          Chyba to nie był właściwy link :

picasaweb.google.com/leoleo48/JestPubPrawdziwy#5568088811195810658

.
          • mantra1 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 12:16
            No pięknie, tylko dlaczego to takie nieprzytulne i bez klimatu, jak jakiś bufet zakładowy, czy dworcowa knajpa?
            • zibi-pruszkow Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 12:19
              mnie również poraził wystrój wnętrza, raczej zniechęca niż zachęca do odwiedzenia, należy mieć nadzieję, że szybko to się zmieni.
            • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 13:12
              mantra1 napisała:

No pięknie, tylko dlaczego to takie nieprzytulne i bez klimatu, jak jakiś bufet zakładowy, czy dworcowa knajpa?

Nowe chyba zawsze rodzi się w bólach :) Klimat ? Klimat takich miejsc tworzą ludzie a nie lustra i chromy.

Pożyjemy, zobaczymy... na razie w Pruszkowie nie ma lepszego. Nie ma żadnego :)

.
              • michart Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 13:17
                No właśnie, leo, może zrób zdjęcia jeszcze raz, bo te zdecydowanie zniechęcają i ten pub nie wygląda na nich na fajne miejsce, tylko na skrzyżowanie szkolnej stołówki z poczekalnią dworca PKS.
                • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 13:25
                  Dopiero by się podniósł wrzask, że robię reklamę.
                  • radoslavvv pub 31.01.11, 13:49
                    Ze zdjec wyglada marnie ten "pub" Gąsinowy. Wole juz podeciec do Komorowa, fajniejszy klimat, rzutnik. Bezpieczniejsza okolica i podobna odleglosc ;) z Centrum ode mnie.
                    Juz zaliczylem tam pare meczykow w Canal +
                    Polecam

• radoslavvv piwko w okolicach 31.01.11, 13:59
                      Komorów:
                      Dodam ze o Art Cafe mi chodzilo ;))) Polecam
                      "U Michala" tez spoko, szczegolnie latem na zewnątrz
                      Stacja Tlenu nie funkcjonuje juz chyba
                      Pruszkow:
                      Przystań-Potulik nr1 gdy juz cieplo. Super sie pije piwko w tym miejscu nad wodą.
                      na Prusa w tureckiej restauracji calkiem calkiem smakuje piwko
                      w Corrado również
                    • leo48 Re: pub 31.01.11, 14:01
                      Ja ani przez moment nie twierdziłem, ze to jest salon i wizytówka. Raczej pierwsza jaskółka. Dałbym im trochę kredytową szansę, że rozwiną żagle. Dla mnie duży plus, że blisko mnie i że od samego początku spotykam tam znajomych. Latem będą parasole a za rok ten blok naprzeciwko zasiedli parę setek ludzi. Wielu z nich to potencjalni klienci :)
                      • leo48 Re: pub 31.01.11, 14:04
                        radoslavvv, turecka knajpka w piwnicy dawno zbankrutowała a Na Przystani piwo coraz droższe i taras już nie taki sympatyczny latem pod tym namiotem. Parasole jak dla mnie były super a pod ta płachtą duszno. Komorów z kolei dla mnie to antypody.
                        • radoslavvv Re: pub 31.01.11, 14:38
                          Leo ja nie pisze o Kapadocji ktora faktycznie upadla, tylko o nowej tureckiej knajpce na Prusa 35 w nowym Osiedlu przy Pałacu. Fajny lokalik i piwko dobre. No i moim zdaniem kebabik z baraniny nr 1 w Pruszkowie.

A co do Przystani to sie nie zgodze. Miejsce fajne, kontakt z przyrodą. Cena 6zl za Warke jest normalną cena jak na centrum miasta. Goscilem znajomych z innych miast latem i byli zachwyceni tym miejscem.
                          A jak jest jeszcze wieczorkiem mecz na Zniczu przy wlaczonych jupiterach, odczucia super!
                          Gąsinowy pub bedzie raczej niszowy. Dla okolicznych mieszkancow. Tak mysle. Mi osobiscie sie nie bedzie chcialo tam latac, tym bardziej ze okolica słaba

• leo48 Re: pub 31.01.11, 14:59
                            radoslavvv napisał:
                            A co do Przystani to sie nie zgodze. Miejsce fajne, kontakt z przyrodą. Cena 6z l za Warke jest normalną cena jak na centrum miasta

Kiedy za Warkę było 6 zł to ja przez rok byłem tam codziennie, nawet zimą bo lubiłem sobie przez okna spoglądać na zamarznięty staw. Jednak już ponad rok temu podnieśli na 6,50 a ostatnio ktoś mi mówił, ze już 7.

Stawu już też nie widać z okien bo ten "tramwaj" od strony akwenu zakryto zielonymi płachtami. Szkoda, lubiłem to miejsce.
                          • piotr.jasinski Re: pub 31.01.11, 15:10
                            W Komorowie jest też Stara Cukiernia, choć pubem bym tego nie nazwał, to piwo (Urquell) mają i działają dość długo. Podobno w niedługim czasie mają się stać raczej winiarnią, zobaczymy.

Pozdrawiam
                            Piter
                            • leo48 Re: pub 31.01.11, 15:17
                              Jeśli Stara Cukiernia to ten lokalik tuż przy stacji wkd po tej samej stronie nad torami to mnie się dobrze kojarzy bo istnieje od lat i często zdarzało nam się tam robić "przerywnik" w pracy na kawę i smaczne ciastko.

.
                              • radoslavvv Re: pub 31.01.11, 15:26
                                Przy stacji w Komorowie polecam Art Cafe, szczegolnie na meczyk Legii przy duzym piwku ;)
                                Leo Ty masz daleko do Komorowa ale nie mysl tylko o sobie!!! ;) Wiekszosc pruszkowian ma zupelnie niedaleko. No i otoczenie w Komorowie sympatyczne.

Co do Przystani niech ci bedzie, 6.5zl za Warke. To niezmienia faktu ze lokalik szczegolnie latem
                                jak trzeba. Wiecej takich w naszym miescie i bedzie git
                                Czekam by cos na Kraszewskiego powstalo. Coś na miare pubu z prawdziwego zdarzenia
                              • piotr.jasinski Re: pub 31.01.11, 15:56
                                Raczej piszesz o ArtCafe. StaraCukiernia jest w miejscu starej cukierni :) przy torach WKD, ale nieco dalej od stacji - ze 300m. Po upadku prawdziwej cukierni, przechodził różne wcielenia, to wygląda na najciekawsze ale czas pokaże, czy się obroni na rynku.
                                Stąpamy po cienkiej linii pomiędzy informacją a reklamą, więc dodam jedynie że są tam organizowane często występy artystów scen wszelakich, wernisaże etc.
                                • leo48 Re: pub 31.01.11, 16:08
                                  piotr.jasinski napisał:

> Raczej piszesz o ArtCafe

Nie mam na myśli Art Cafe tylko tę kawiarenkę na skarpie po tej samej stronie co budynek stacyjny tylko właśnie nieco dalej w stronę Podkowy. To byłoby tak vis a vis dawnych "Sosen".
                                  • piotr.jasinski Re: pub 31.01.11, 16:15
                                    Jasne. Zmyliło mnie to "od lat", bo lokal pod tą nazwą działa od zeszłego lata.
                                    • leo48 Re: pub 31.01.11, 16:21
                                      piotr.jasinski napisał:

> Jasne. Zmyliło mnie to "od lat", bo lokal pod tą nazwą działa od zeszłego lata.

Więc jak widać, jeśli coś jest dobre to mimo zmiany nazwy zachowuje się w pamięci i może liczyć na niezła renomę. Zresztą ostatnio ktoś już też mi o tym wspominał.

Tyle tylko, ze dawniej tam nie było piwa ale okazuje się, ze teraz piwo wchodzi wszędzie i nawet w Brwinowie u Jarzyny w tym dobudowanym piętrowym "akwarium" wczoraj z zaskoczeniem stwierdziłem, ze podają nie tylko browar ale też whisky i znane drinki np Cuba Libre i Mochito.
              • sqz Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 13:45
                Oglądając fotki jakos pubu na nich nie widzę. Nazwa chyba troche na wyrost.Co do klimatu to masz rację, tworzą go ludzie ale wystrój lokalu pomaga klimat utrzymać. Jakby nie patrzec pub to jeszcze nie jest a bar mleczny już nie. Nie zachęcaja Twoje fotki do odwiedzin więc uważaj zebyś nie podpadł pod antyreklamę bo powiedzą żes z konkurencji :P
                Suma sumarum najważniejsze że jest gdzie napić sie piwa w tych zapomnianych przez Boga i ludzi rejonach :)
                • 2.miki Kolejny kebab w Pruszkowie 31.01.11, 14:35
                  Temat mnie zainteresował, bo mieszkam w Pruszkowie od niedawna, ale to miejsce nijak ma się do pubu - oczywiście oceniam na podstawie zdjęć.

Za Wikipedią:
                  Pub (skrót od ang. public house, czyt. pub) – specyficzny rodzaj lokalu, będące skrzyżowaniem baru z klubem, gdzie podaje się głównie piwo. (...) Pub jest nie tylko miejscem konsumpcji napojów alkoholowych, ale również miejscem spotkań towarzyskich, gier stolikowych, jak np. domino, szachy a także ruchowych, np. darts, kręgle. W wielu pubach można oglądać telewizyjne relacje ze spotkań sportowych.

We tym lokalu głównym elementem menu jest zaś kebab - podawany w czterech konfiguracjach. I HOD DOG - oj tu się właściciele lokalu nie popisali znajomością języka.
                  W żadnym pubie podobnych specjałów się nie podaje.
                  Generalnie kolejny kebab w mieście, zamiast pubu. A tych mamy bez liku od dworca zaczynając, a na WKD kończąc. Na dodatek lokal zamykany jest podobno o 22, kiedy to właśnie do pubu się idzie, a nie z niego wychodzi.
              • mantra1 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 15:27
                leo48 napisał:
                > Klimat takich miejsc tworzą ludzie a nie lustra i chromy.

Zgoda, tylko tych ludzi musi najpierw coś do lokalu przyciągnąć, poza samym faktem, że można się w nim napić piwa, płacąc 2 razy drożej, niż w sklepie. Nie muszą to być lustra i chromy, a nawet wręcz przeciwnie, bo nie byłby to, moim zdaniem, odpowiedni wystrój dla osiedlowego pubu, ale z pewnością gołe ściany w kolorze niedopranych różowych majtek, zimna, kafelkowa podłoga, zimne oświetlenie i nieosłonięte niczym plastikowe okna z "biurowymi" żaluzjami bardziej pasują do jakiegoś fastfooda, czy stołówki, niż do miejsca, gdzie chciałoby się na dłużej przysiąść. Po prostu zabrakło komuś pomysłu, albo kasy, żeby ten pomysł kupić.
                > Pożyjemy, zobaczymy... na razie w Pruszkowie nie ma lepszego. Nie ma żadnego :)

No właśnie, pożyjemy, zobaczymy. To, że nie ma innego nie znaczy jeszcze, że ten jest fajny i że jako monopolista może sobie odpuścić zabieganie o klientelę. Wbrew pozorom, moja sygnaturka nie w każdej branży ma zastosowanie. ;)
                Na razie jednak wolę Komorów, albo kupić "Pod strzechą" parę ciekawych piwek i zaserwować je znajomym we własnym domu, czy latem w ogródku. I przyjemniej i taniej i bliżej. :)

The aim of business is not to provide good service. It is to provide the only service.
                • tomekf76 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 15:38
                  "monopolista" ??? - skrzyżowanie baru mlecznego z pijalnią piwa.... ??
                  Może i racja, że ludzie tworzą klimat, na razie na tych fotkach widzę pana radnego - NR 1 z listy PIS-u okręg Żbików/Gąsin ze świtą. No i Leo, którego nie widać bo stoi z drugiej strony obiektywu.
                  Wolę forumowe spotkania które organizujemy, ostatnio np. w kawiarni przy kawce, przyszło chyba z 15 osób.
                  • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 15:48
                    tomekf76 napisał:
                    ...jak zwykle same bzdury...

Trudno. Na tym poziomie nie wchodzę. Obiecałem nie robić mu promocji.
                    Ciekawe, co jutro znajdE w poczcie lub na fotoblogu ?
                    .
                    • tomekf76 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 16:01
                      Jeśli ktoś jeszcze nie wierzy w to co piszę tylko wierzy Leo- Odkrywcy i Promotorowi nowego baru proszę sobie porównać:
                      oto galeria Leo -> picasaweb.google.com/leoleo48/JestPubPrawdziwy#5567727394925766418
                      no i osoba o której wspomniałem -> awroblewski.pl/

jeszcze mi powiesz że piszę bzdury ? ogarnij się chyba, że już dzisiaj byłeś w "pubie"...
                      • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 16:05
                        Efekty kontaktów sieciowych z Tomusiem i jego orkiestrą :
                        picasaweb.google.com/leoleo48/EtykaWSieciAlbumTymczasowy#
                        • mrdefi Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 16:22
                          A Ty Leo zawsze jak Ci brakuje argumentów to wyciągasz jakiś magiczny album nie wiadomo czego i podpinasz to do każdego swojego wroga...kiepska strategia... szczególnie, że większość ludzi już ją zna...
                          • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 16:32
                            Nieszczęścia chodzą parami (Tomuś i Defik). Szkoda tylko, że Tomciowi żal tak zabełtał w główce, że uważa za naganne pójście radnego do pubu. O zgrozo, na tym zdjęciu obok radnego siedzi Piotrek, były kandydat z tej samej listy :)

Tomeczku, mocno główką o ścianę. Ja idę na piwo :)

.
                            • tomekf76 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 16:40
                              Tak, nieszczęścia chodzą parami, Leo i jego 5 cyfrówek... idź się napij człowieku, a z resztą czy na trzeźwo czy po pijaku gadasz jednakowe bzdury.

leo48 napisał:

> Nieszczęścia chodzą parami (Tomuś i Defik). Szkoda tylko, że Tomciowi żal tak
                              > zabełtał w główce, że uważa za naganne pójście radnego do pubu. O zgrozo, na ty
                              > m zdjęciu obok radnego siedzi Piotrek, były kandydat z tej samej listy :)
                              >
                              > Tomeczku, mocno główką o ścianę. Ja idę na piwo :)
                              >
                              > .
                • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 15:45
                  My się chyba od początku nie rozumiemy. Moim zamysłem nie jest żadne porównywanie lokali i szermowanie argumentami, że w jednym to mi się nie podoba a w drugim tamto. Ja jedynie z zadowoleniem stwierdzam fakt, ze coś już jest, może i jeszcze niedoskonałe ale blisko domu i mam gdzie spotkać się i pogadać z sąsiadami.

Nie jest sztuką wpompowanie kasy i potem odstraszenie cenami klienteli, która nie chce płacić za wystrój. Byłem jeszcze w śp "Presto" i zjadłem tam nawet smaczne jedzonko. Jednak wystrój też nie był powalający a ceny zbliżone do Starówki. To ja wolę zjeść na Piwnej niż na parkingu na Prusa.

Nie byłem tam w tej kolejnej odsłonie gastronomicznej ale zajrzałem na stronę www a tam widzę znów fioletową ścianę tyle, że nie po prawej a na wprost od wejścia. Ceny w menu tez raczej nie są pruszkowskie a bliższe stołecznym. Jestem zaś na tyle już leciwy, że nawet umeblowanie przypomina mi GS-wskie lokale z lat 70-tych lub ówczesne klubokawiarnie Ruchu. Jednak daleki jestem od krytyki bo sam te czasy wspominam z pewną nostalgią. Ktoś to lubi więc będzie zaglądać.

I właśnie o tę różnorodność mi chodzi.

.
                  • 2.miki Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 17:11
                    Powtórzę, bo tu się niektórzy zapętlili i zapomnieli o podstawowym argumenciew tej dyskusji.

Fajnie, że na Gąsinie coś powstało, bo to nowe miejsca pracy, nowe miejsca spotkań itp. itd.
                    Ale to nie jest pub, tylko kebab. Kolejny kebab w mieście. Pozostaje mieć nadzieję, że będzie wybitny. Niestety ja kebabu nie lubię, więc nie sprawdzę.
                    • pruszkowianka75 Re: Na Gąsinie będzie pub 31.01.11, 20:02
                      ten koleś nr 1 z listy PiS jest dobry ;) w garniturze do niby pubu sie wybrał ;)
                      generalnie fajne towarzystwo
                      • sqz Re: Na Gąsinie będzie pub 01.02.11, 06:03
                        Jakto w PiSie :) same fajne chłopaki :P Od wodza po doły :P
                        • leo48 Re: Na Gąsinie będzie pub 01.02.11, 06:31
                          sqz napisał:

> Jakto w PiSie :) same fajne chłopaki :P Od wodza po doły :P

Robert, zaczynam podejrzewać, że jednak mam demencję bo nie mogę zrozumieć, na czym to polega. Zdemaskowano gościa, że :
                          - jest radnym i to z listy PiS
                          - poszedł w sobotę wieczorem na piwo
                          - chodzi w garniturze
                          To jakaś grubsza afera ? Pójdą ludzie protestować z pochodniami na Krakowskie ?
                          • pruszkowianka75 ? 01.02.11, 11:52
                            A moze na Gąsinie powstanie od dawna zapowiadane Centrum Kultury skoro tak dynamicznie ta dzielnica sie rozwija wg co po niektórych?
                            ;)
                            Kosztem okolic Porcelitu
                            Mysle ze to forum by tego nie wytrzymalo...
                            Wiecie z jakiego wzgledu?
                            ;)))))
                          • sqz Re: Na Gąsinie będzie pub 01.02.11, 16:43
                            Ogólnie to jest mi obojętne kto z kim i gdzie chodzi na piwo. Jak jest ubrany tez mi jest obojętne. Tylko jak tak patrzę na tych naszych pruszkowskich PiS-owców to mają trochę problem z dobraniem stroju do miejsca i okoliczności ale to świadczy tylko o braku wyczucia, dobrego smaku itp rzeczy. Garnitur do takiej knajpki to nie najlepszy wybór ale to moje zdanie i ja sie nie znam :) Tak samo zakładanie bejsbolówki do garnituru jakoś tak mnie razi ale to może juz starość przezemnie przemawia ?
                            Ogólnie nie lubię PiS-u a to przenosi się na ludzi z nim związanych nawet jak ich nie znam wobec powyższego jestem stronniczy i moja opinia nie ma żadnego znaczenia. Ogólnie jestem typowym antypisowcem bo czytam wyborczą, oglądam TVN byłem członkiem organizacji przestepczej pod nazwą LWP, stałem tam gdzie kiedyś ZOMO i popełniłem jeszcze wiele grzechów wobec p.Kaczyńskiego i jego wiernych pretorian.
                            A wracając do tematu, knajpa jaka by nie była to lepiej że jest niżby miało jej nie być. Życzę sukcesów właścicielowi i wielu klientów. I to już zupełnie serio i szczerze.
                            • tricia.mcmillan Re: Na Gąsinie będzie pub 02.02.11, 07:31
                              sqz napisał:

> czytam wyborczą, oglądam TVN był
                              > em członkiem organizacji przestepczej pod nazwą LWP, stałem tam gdzie kiedyś ZO
                              > MO i popełniłem jeszcze wiele grzechów wobec p.Kaczyńskiego i jego wiernych pre
                              > torian.
                              > A wracając do tematu, knajpa jaka by nie była to lepiej że jest niżby miało jej
                              > nie być. Życzę sukcesów właścicielowi i wielu klientów. I to już zupełnie seri
                              > o i szczerze.

Byłem członkiem organizacji przestępczej i jednocześnie życzę sukcesów? Ble.. Na kilometr śmierdzi hipokryzją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka