Dodaj do ulubionych

Dworcowy Absurd Pruszków

26.10.14, 18:24
Dworcowy absurd PKP. U nas nie mam możliwości wejścia na peron dla osób niepełnosprawnych i kobiet z dziećmi. Jak się zacznie zima to będzie istna masakra. Z tej kładki oblodzonej jedynie Małysz da radę zjechać na nartach :-( .
Czy w ogóle ktoś się tym interesuje ?
Obserwuj wątek
    • mamakrzysia4 Re: Dworcowy Absurd Pruszków 26.10.14, 19:09
      reakcja możliwa np. poprzez skargi@mazowieckie.com.pl; tylko komu się chce? jak ja marznąc na stacji gadam z ludźmi to wnioskuje że tylko narzekają a reakcja- czyli złożenie choćby skargi to już ponad siły każdego ! Piszcie, dzwońcie, zalewajcie ich mailami to im się w końcu odechce traktować pasażerów jak bydło!
      • pruszkowo Re: Dworcowy Absurd Pruszków 27.10.14, 07:43
        Dzięki za dobry pomysł ja na pewno do nich napiszę. Droga od narzekania do działania jest krótka :-)
        • sqh Re: Dworcowy Absurd Pruszków 27.10.14, 10:38
          Proszę usunąć reklamę firmy z sygnaturki.
          • pruszkowo Re: Dworcowy Absurd Pruszków 27.10.14, 13:41
            SQH Nie wiem jak edytować raz dodany post :-(
            • sqh Re: Dworcowy Absurd Pruszków 27.10.14, 15:40
              Na gazetowych forach jest to niemożliwe; musielibyśmy wykasować te posty w całości. Ale że posiadają one treść merytoryczną, to niech zostaną. W każdym razie, dziękuję za usunięcie linku.

Przypominam, że mamy specjalny wątek na ogłoszenia komercyjne, którego istnienie nagina wprawdzie nieco regulamin Forum, ale admini z "góry" nie mają nic przeciwko temu:

forum.gazeta.pl/forum/w,132,16474725,16474725,_ogloszenia_komercyjne_.html
              Można też po prostu wykupić reklamę na portalu - będzie się wyświetlała automatycznie.
    • jangorskisld Re: Dworcowy Absurd Pruszków 28.10.14, 02:17
      Niestety w naszym mieście aby podjąć doraźne działania musi dojść do tragedii. W przeciwnym razie można liczyć najwyżej na obiecanki ze strony rządzących...
      • mamakrzysia4 Re: Dworcowy Absurd Pruszków 28.10.14, 21:24
        radze rządzących mieć w głębokim powarzaniu ale pamiętać przy wyborach kto się na kogo wypiął i odpłacić pięknym za nadobne a tu walić skargami w KM i PKP bez ustanku ja codziennie zgłaszam po 2-3 skargi: mailowo, telefonicznie do książki na stacji do tego doszło że juz namiary pełne do ich radców prawnych mam i pisze do konkretnych osób, które z racji swoich funkcji muszą znać odpowiedź na każde pytanie i nie odpuszczę! Traktują Pasażerów jak g... to g... w twarz i tym patafianom a co!
    • brekon Re: Dworcowy Absurd Pruszków 29.10.14, 19:48
      Napisałem maila. Zróbcie to także i Wy. Podajcie ten mai () bliskim i znajomym. Jak wyślemy im kilkadziesiąt tys. maili i zapchają im się serwery to może przyłożą się do pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka