Dodaj do ulubionych

Internet - alternatywa dla Telkabu

13.02.17, 00:13
Macie jakieś doświadczenia z Vectrą albo UPC na Terenie Pruszkowa albo może innym operatorem? Telkab działa mi powoli (oczekiwanie na połączenie się ze stronami to ok 5 sekund, sam transfer jest OK) i pewnie będę z niego wycofywał.
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • varsovinn Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 13.02.17, 11:07
      Multimedia ma całkiem dobrą ofertę telewizji i internetu i są w miarę bezawaryjni.
    • maariusz01 Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 13.02.17, 13:54
      Jeśli jak mówisz masz dobry transfer to wina może leżeć nie po stronie Telkabu tylko twojego komputera który jest "zamulony".
    • anetam1984 Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 20.03.17, 11:55
      Ja mam w Vectrze już rok i jestem bardzo zadowolona. Mam tv i internet z Vectry. Wcześniej miałam w Telkabie i to była porażka.
      • dandar Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 06.07.17, 08:35
        Też uważam że TelKab to dramat...
        • miron1977 Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 07.07.17, 14:45
          A ja, wbrew wszystkim, jestem zadowolony z usług TelKab. Oferta konkurencyjna (także cenowo), zazwyczaj niezawodni, a jeśli już coś się przydarzy, to serwis telefoniczny zawsze jest naprawdę kompetentny, rzeczowy i pomocny. Dodatkowy plus, to fakt, iż nie jest to korporacyjny moloch, więc w kwestii płatności czy zmiany oferty - pomimo podpisanej umowy czasowej - idą na rękę. Dla mnie, same plusy.
          • dandar Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 07.07.17, 16:42
            Brak oferty VOD, brak dekodera z nagrywarką PVR, brudne gierki z niewpuszczaniem konkurencji - to zawsze prowadzi do zawyżania oferty. "Korporacyjne molochy" też idą na rękę - mają wdrożone specjalne oferty retencyjne. Ja, przy swojej wieloletniej "współpracy" z TelKab spotkałem się z szeregiem przekłamań, nieścisłości i niekompetencji. Stanowczo nie polecam. A szkoda - z założenia wspieram lokalne firmy, ale nie wtedy, kiedy robi się mnie w jajo.
    • cat_s Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 12.07.17, 23:16
      Hej,
      Z Vectrą ani UPc - doświasdczeń nie mam. Ale od Cyfrowego Polsatu, którego jestem abonentem - trzymaj się z daleka.
      Pozdrawiam.
      • a_qq Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 17.07.17, 22:55
        omg, cat_s wrócił :D
    • iprize Re: Internet - alternatywa dla Telkabu 28.07.17, 15:46
      a telkab od kogo ma neta, nie czasem od UPC ? wg mnie chodzi gorzej niz kiedys, dl i up jest ok, ale oczekiwanie na polaczenie jest dluzsze niz kiedys, rozne strony pl i eu albo us, gry mobilne itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka