Gość: Roman IP: *.plusgsm.pl 26.06.02, 20:13 Nie mam z kim pograć. Poziom średnio zaawansowany / dobra amatorszczyzna. Na wschodzie, pon - pt, godz 20 - 21 Roman Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Szukam sparingpartnera do tenisa IP: *.isko.net.pl / 10.4.2.* 26.06.02, 20:38 A gdzie grasz na wschodzie w tenisa??? w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam sparingpartnera do tenisa IP: *.isko.net.pl / 10.4.2.* 26.06.02, 20:42 A gdzie grasz na wschodzie w tenisa??? w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Szukam sparingpartnera do tenisa IP: *.polkomtel.com.pl 27.06.02, 10:19 A są tam gdzieś inne korty? Mieszkam tu dopiero 2 lata i dopiero się rozkręcam ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Szukam sparingpartnera do tenisa 27.06.02, 11:58 > A są tam gdzieś inne korty? > Mieszkam tu dopiero 2 lata i dopiero się rozkręcam ;-) > Pozdrawiam. czy Roman! mozemy sobie podać łapki mieszkam tyle samo co i TY jeszcze sie pewnie okaże, ze mieszkamy w tym samym bloku :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Szukam sparingpartnera do tenisa IP: *.plusgsm.pl 27.06.02, 12:42 Całkiem możliwe. Grasz w tenisa? R Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Szukam sparingpartnera do tenisa 27.06.02, 12:51 > Całkiem możliwe. pomyślałam chwile, pomyslalam i juz wiem - ZNAM CIE :))) tylko te imię mi troche nie pasuje :) > Grasz w tenisa? z największą przykrością musze stwierdzić, że nie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Szukam sparingpartnera do tenisa IP: *.polkomtel.com.pl 27.06.02, 14:04 b_a_c_h_a napisał(a): > > Całkiem możliwe. > pomyślałam chwile, pomyslalam i juz wiem - ZNAM CIE :))) > tylko te imię mi troche nie pasuje :) No to zaproponuj lepsze :-) > > > Grasz w tenisa? > > z największą przykrością musze stwierdzić, że nie :((( Nie smuć się, zawsze możesz mi pomóc kogoś znaleźć. Z Twoimi znajomościami ;-) R Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Szukam sparingpartnera do tenisa 27.06.02, 14:54 > No to zaproponuj lepsze :-) bardziej mi pasuje imie na litere P, ale moge sie mylic :( > Nie smuć się, zawsze możesz mi pomóc kogoś znaleźć. > Z Twoimi znajomościami ;-) Popytam sie kogos w bloku. A moze lepiej napisz ogloszenie w Kauflandzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Szukam sparingpartnera do tenisa 27.06.02, 16:06 Szukajcie a znajdziecie, jako stoi w Piśmie Świętym... vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman O tym nie pomyślałem :-) IP: *.plusgsm.pl 27.06.02, 18:44 Myślisz, ze ktoś to czyta? A jeśli przeczyta to potraktuje poważnie? No i telefon trzeba umieścić :-( R Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: O tym nie pomyślałem :-) 27.06.02, 21:36 > Myślisz, ze ktoś to czyta? > A jeśli przeczyta to potraktuje poważnie? > No i telefon trzeba umieścić :-( pewnie masz racje to w takim razie przylep ogłoszenie na słupku przy korcie (miejmy tylko nadzieje, ze Ci sie za to nie dostanie od zarządcy) napewno ktoś jest w podobnej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś