Dodaj do ulubionych

podpis potomka mojego

11.05.05, 21:26
Tak sobie siedzę, w zasadzie powinienem syna usypiać, ale wlazł mi na kolana i twierdzi że chce się podpisać. Zatem - oddaję mu klawiaturę:

marek

To tyle, na razie więcej nie umie. Ale, primo, tego też go nikt w zasadzie nie uczył, secundo - cztery lata dopiero w czerwcu kończy i nie musi jeszcze całej klawiatury mieć opanowanej, prawda? Zresztą do www w zasadzie wystarcza mu mysz ;)
Obserwuj wątek
    • suvarek Re: podpis potomka mojego 11.05.05, 21:33
      ...a ze tak zapytam bezposrednio ?- guglowac tez umie...?:)
      • erleusortok Re: podpis potomka mojego 11.05.05, 21:39
        W pewnym sensie.. ale nie w tym. Żeby coś sensownie wyguglować, to trzeba jednak coś wpisać z klawiatury ;)
        • suvarek Re: podpis potomka mojego 11.05.05, 21:44
          .....to nie pije juz z butelki...???:-)?
          • erleusortok Re: podpis potomka mojego 11.05.05, 21:48
            Podpuszczasz mnie potwornie, ale niech tam, odpowiem...
            Z butelki to on pił jak był malutki:
            potomek w wieku bobasowatym
            • suvarek Re: podpis potomka mojego 11.05.05, 21:52
              ...No ale jestes nie konsekwentny ....zapomniales o soku jablkowym..!
              Ale sliczny gostek !Na pewno wykapany tata !...oczy ? :)- chyba mamy..!:-)
              • erleusortok Re: podpis potomka mojego 11.05.05, 21:58
                Kiedyś był taki przystojny, ale teraz zaczyna powoli być podobny do mnie ;)
                Sok jabłkowy - dlaczego to niby JA zapomniałem o soku jabłkowym? Pił co chciał.. A jeśli chodzi o ścisłość, to sok trzymał w drugiej łapce (zanim mu się był wyślizgnął), więc w kadr nie wszedł.
                • suvarek Re: podpis potomka mojego 11.05.05, 22:12
                  Nie powiem nic odkrywczego ..- najfajniesze dzieciaki sa w wieku od 3-7:8 lat.
                  Sa beztroskie i takie smieszne. Potrafia rozbawic do lez.Pozniej juz nie sa
                  takie jak pisalem .Zaczynaja sie madralowac ,guglowac ..itd.
                  Nie sa tak bezposrednie i otwarte na swiat .Taki jest moj syn . Ale cora juz
                  zadko siada mi na kolana...( ma juz 13 lat ) . Czasami zaluje ze juz jest taka
                  dorosla ....:(- a raczej pozniej zastanawiam sie , ze czas nieublaganie
                  biegnie...
                  • mysza63 Re: podpis potomka mojego 12.05.05, 08:08
                    najsympatyczniejsze dzieciaki są w wieku powyżej 16 lat. Na piwo mozna z nimi
                    iść;-)
                    • suvarek Re: podpis potomka mojego 12.05.05, 10:05
                      ...a wychowanie w trzeźwośći .?? Jointa też można zapalić..:-)
                      • mysza63 Re: podpis potomka mojego 12.05.05, 10:07
                        Mnie tatuś nauczył pić piwa w wieku 13 lat i jakoś w alkoholizm nie wpadłam.
                        Jointy maja już za sobą obydwaj. Spróbowali (oczywiście bez mojego
                        przyzwolenia) i doszli do wniosku, że to nie dla nich. Za to obydwaj kopcą
                        papierochy tak jak mamusia.
                        W pewnym wieku zakazy nie mają już racji bytu. Czasem działa to zupełnie
                        odwrotnie bo zakazany owoc bardziej pociąga.
                        • cat_s Re: podpis potomka mojego 13.05.05, 17:04
                          Do pierszego postu powrócę:
                          Pan Bóg potomka poskąpił (póki co, mam nadzieję) ale żal w tak monumentalnym
                          wątku śladu żadnego nie zostawić;-)
                          Z braku potomka, 'za frak' kota do klawiatury zwabiłem. Bez trudu najmniejszego
                          zresztą, bo deptanie po 'tych fajnych małych kamyczkach, co tak fajnie klikają'
                          od dawna ulubioną jego rozrywką jest;-)
                          Oto efekt:

KLJOTT

Trochę mu nie wyszło, bo łapką w klawiszki, nawet z moim wyraźnym wspomaganiem,
                          wcelować trudno ale kot się w każdym razie bardzo starał;-)

Pozdrawiam
                          cat_s

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka