servent 30.07.02, 20:31 Kto kiedy wyjeżdża i kiedy wraca? Napiszcie proszę, zanim rozjedziecie się, bo ja sam zostaje i muszę wiedzieć jak długo tu sam będę męczył bułkę. Wyścig szczurów dla wytrwaych rozpoczynam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuki Re: Kiedy wracacie IP: *.isko.net.pl 30.07.02, 21:10 mam nadzieje, ze nad morzem kafejki sa porozsiewane. jak nie, przysle Wam telegram. trzeba jeszcze zdazyc, bo schodzi ze sceny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kejam1 Re: Kiedy wracacie 31.07.02, 08:19 Pocieszę Cię, że nie zostaniesz sam. Mogę sie domyślać, że Twój Jasio jest zamały na wakacyjne wyprawy. Podobnie jest ze mną, mój synek jest tylko (albo aż) 2,5 miesiąca starszy od Twojego. Tak więc pewnie obydwaj będziemy mogli "rozkminić" coś w przyszłym roku. PS Chodzisz wyspany do pracy :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Kiedy wracacie 31.07.02, 10:19 wracam z pracy ok 20 - śpią. Kąpiel 21 - wtedy widzę Jana przez pare minut. Później karmienie - zajął moje miejsce. od 2 do 5 co pól godziny je. wstaję o 6 napełniam pralke i zmywarkę ( opróżniam wieczorem ) i do roboty na 9. Mama Jana wzięła większość na siebie. Mimo to od 4 tygodni dzień z nocą mi się myli. Zasypiam nawet za kierownicą. I jak znam życie, jak bedzie miał 16 lat ( bunt ) powie mi że jestem stary, nie rozumiem go i jeszcze nic dla niego nie zrobiłem. Wiem , bo moja córka ma 17 lat. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy wracacie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 11:01 Przykro mi, że nikt mnie nie zauważa. Ja też zostaję, ale co tam... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Kiedy wracacie 31.07.02, 11:32 wszyscy co zostają wpisują się w miejscu przeznaczonym dla tych co wyjeżdżają, zauważyliście? 79 - sorry. Cieszę się, że i ty będziesz z nami , choc z całego serca życze ci wakacji jak najdłuzszych. Nie wiem czy w dzisiejszych czasach życzeni długich wakacji nie kojarzą sie ze zwolnieniami grupowymi? odpoczynku Ci zyczę w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy wracacie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 12:00 Pięknie dziękuję a życzenia te odwzajemniam. Żyję nadzieją, że może jesienią gdzieś wyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Servent - witaj w klubie! 31.07.02, 11:49 Rozumiem Cię jak mało kto - moje dzieci mają 20 lat i małe - 4 lata, a więc różnica wieku jest mniej więcej taka sama. Najgorsze - miejmy nadzieję - mamy już za sobą, jednak jeszcze pamiętamy tamte nocne sesje do 3, 4 rano. Ale wierz mi - to bardzo szybko mija. Trzymajcie się i nie dawajcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Servent - witaj w klubie! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 12:02 My Ciebie mirelko także witamy w klubie. Sądzę, iż będziesz tu częściej zaglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Servent - witaj w klubie! 31.07.02, 12:13 Zaglądam, zaglądam, tylko po cichutku. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Servent - witaj w klubie! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 12:19 Prosimy także o głos. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Servent - witaj w klubie! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 14:29 No i nareszcie nie jestem sama! Wyjeżdżam jutro,wracam pod koniec sierpnia,ale jeśli będę miała okazję obiecuję do Was słówko napisać Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Servent - witaj w klubie! 31.07.02, 16:25 Ja liczę na urlopik w drugiej polowie sierpnia..... vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Kiedy wracacie 01.08.02, 10:12 Obudżcie się kochani - (czuję zaproszona do zabrania głosu - patrz wyżej) - nie dawajcie się upałom, jeszcze trochę i będziemy do nich tęsknić. Większość wyjechała - szczęśliwcy - ale pozostali... Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Kiedy wracacie IP: *.*.*.* 01.08.02, 10:38 Na pewno nie będę tesknił do UPAŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolę +5C niż +35C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Kiedy wracacie IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 20:09 Mój plan wyjazdu uległ małej zmianie,ruszam jutro raniutko.Zatem moje drogie żuczki 3majcie sie ciepło,nie dajcie sie binkowowi (79 wie,co ma robić),pilnie pracujcie i...zmieniajcie pieluchy... Do zobaczenia za jakieś 2,5-3 tyg.Jeśli będę miała taką możliwość spróbuję jakoś się do Was odezwać bla..bla@interia.pl P.S.Mir-elko!uważaj na to męskie towarzystwo.Bez "silnej ręki" przedstawicielki płci pięknej straszliwie im się w głowach przewraca...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy wracacie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 08:44 Szerokiej drogi. Twoje zalecenia wypełnimy, P{ozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
79i Re: Kiedy wracacie 02.08.02, 09:09 Zaóożyłem sobie konto w gazecie, ale jakoś mój nick teraz śmiesznie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kejam1 Re: Kiedy wracacie 02.08.02, 11:12 Nick jest zajebisty, a to "i" to chyba oznacza w(y)trysk :))) - jak przy samochodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy wracacie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 09:44 Na wtrysku, ale jak pod luxem. Odpowiedz Link Zgłoś