r.af 28.08.09, 07:12 A na Wilanowskiej raniutko stał nieoznakowany radiowóz i...fotoroadar . Ciekawe ile fotek strzelił? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaligraff Re: Fotoradar 28.08.09, 08:02 Tak, widzieliśmy...pikniutki widok:)ciekawe jakie było zdziwienie naszych piracików??? Odpowiedz Link
iwona.wz Re: Fotoradar 28.08.09, 11:05 Łoooo, już żałuję, że jechałam Działkową...ale lepszy utarg mieliby popołudniem i wieczorkiem jak wszyscy na chatę się śpieszą :) Bo kto się śpieszy do pracy... Odpowiedz Link
wicherek-s Re: Fotoradar 28.08.09, 11:13 Popołudniu tez będą.Już teraz się cieszę. Hurrraaa Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Fotoradar 28.08.09, 11:12 r.af napisał: > Ciekawe ile fotek strzelił? Oby częściej takie akcje. Odpowiedz Link
prawniol Re: Fotoradar 30.08.09, 20:31 pewne źródła donoszą, że to ma być stała praktyka, a nie jednorazowa kontrola Odpowiedz Link
robbie_williams Re: Fotoradar 30.08.09, 14:39 Dzisiaj (niedziela) znowu fotoradar -> tym razem przy sklepie za rzeczką jadąc od strony lasu (tym razem na trójnogu). Ciekawe kiedy zbudują chodniki? Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 01.09.09, 09:16 Mój sąsiad ostatnio chciał przede mną przyszpanować i wyprzedzał na Wilanowskiej jakiegoś "zawalidrogę" z prędkością ponad 100kmh... Może już zaliczył kolekcję? :> Odpowiedz Link
massmix Re: Fotoradar 02.09.09, 16:53 WU?! Ty zdrajco... ledwie czlowiek na urlop wyjedzie już jakieś spoufalanie się z Mieszkowcami?! Zrywam z TOBĄ!!!!!!! Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 03.09.09, 08:03 Nigdy nie byłem dobry z geometrii, ale myślę, że miejsce się znajdzie... ;) Odpowiedz Link
massmix Re: Fotoradar 03.09.09, 11:13 No dobra... w sumie musi ktoś nam browar z lodówki podawać :) Odpowiedz Link
wustyle Re: Fotoradar 03.09.09, 11:16 zara! moment! wypadlem na chwile z forum i juz kaligraff kreci z miszkowcem i massmixem niezle! ide popsuc fotoradar, nie bedziecie mieli o czym gadac! i o! Odpowiedz Link
massmix Re: Fotoradar 03.09.09, 11:19 Właśnie w tematach można przebierać jak w ulęgałkach :) Odpowiedz Link
witkoim Re: Fotoradar 03.09.09, 11:19 Mam do Was prośbę....możecie nie spamować/trollować w danych wątkach, a założyć sobie wątek wzajemnej adoracji ??? Chciałbym czytać konkretne wypowiedzi pod tytułem wątku, a nie jakiś bełkot. Dziękuję .......... Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 03.09.09, 11:26 E tam od razu bełkot... Po co ludzi obrażać? Mało na forach obrażania innych? ;) Przyłącz się - będzie weselej :) Odpowiedz Link
jeronimo1979 Re: Fotoradar 03.09.09, 18:50 Dołączam się do prośby witkoim'a. Już miałem wcześniej to napisać. Trochę mnie wkurza, że na każdym z wątków towarzystwo wzajemnej adoracji tylko mnoży wpisy nie wnosząc nic do poruszanych tematów. Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 03.09.09, 20:13 No wypraszam sobie - mój post wniósł, choć może między wierszami ;) Poza tym, jak wszystko będzie na poważnie, to będzie wiało nuuuudą... Odpowiedz Link
hombritto Re: Fotoradar 04.09.09, 08:30 po cichu sie przyłacze do prosb o niezasmiecanie w az takiej ilosci - wszedlem dzis na 2 tematy - sprawdzic czy fotoradar dziala i czy jest jakas roznica dzieki temu - a tu Panów podsmiechujki tylko. wszedlem na drugi - ktos pyta czy warto załozyc tu myjnie - kilkadziesiat postow. opinii, odpowiedzi? nie - te same zabawy slowne Panów, zrezygnowalem z postu merytorycznego z moja opinia bo po co, zgnie wsrod zalewu przekomarzan Panow zupelnie nie na temt. albo jakies niefortunnie uzyte slowo bądź błąd stanie sie powodem wielodocinkowych zartow. Pare uwag - tak, jakis zarcik czy dwa - tak, ale nie az tyle prosze... Odpowiedz Link
ok42 Re: Fotoradar 04.09.09, 09:24 Ja rowniez prosze o niezasmiecanie forum.... A jezeli chodzi o sam temat tego watku, to pomyslalam sobie, dlaczego by nie zamienic wszystkich progow zwalniajacych na duza ilosc radarow? Od razu policja nabilaby sobie kieszenie kasa. Moze byloby to dodatkowe zrodlo dofinansowania kolejnych patroli w okolicy lub czegokolwiek innego ;) Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 04.09.09, 09:49 Jak będzie tyle radarów co progów, to policja nic nie będzie zarabiać, bo nie będzie się gdzie rozpędzić i radary nie będą miały kogo fotografować :D:D Odpowiedz Link
caniss Re: Fotoradar 04.09.09, 10:10 A ja prosze o więcej (podśmiechujków czy podśmiechówek) Chyba założę fanklub czy cóś w tym stylu. Odpowiedz Link
ok42 Re: Fotoradar 04.09.09, 13:41 Miszkowiec, a to nie o to chodzi, zeby ludzie nie jezdzili jak wariaci po tych waskich ulicach bez chodnikow? Widze, zevjestes taki madry i kazdy temat obracasz w zart. Brawo. Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 04.09.09, 14:03 Oczywiście, że tak. Ale realia są właśnie takie - policja, straż miejska i inne urzędy robią na tym niezłą kasę. Żebyśmy się dobrze zrozumieli - jestem za fotoradarami i nawet za progami, byleby w rozsądnych miejscach i ilościach. Natomiast stawianie radarów w ilościach takich, jak progi, i to na drogach, po których jeżdżą "stali bywalcy" nie spowoduje, że taka gigantyczna ilość urządzeń się kiedykolwiek zwróci. To już taniej zostawić te progi... Poza tym, stawianie radarów (ani progów) nie zastąpi chodników. Człowieka czy rowerzystę możesz potrącić jadąc 40 czy 30 kmh. No ale to nie jest wątek od chodników... Odpowiedz Link
ok42 Re: Fotoradar 07.09.09, 14:46 No dobra, to w takim razie postawmy mniej radarow niz progow i tak byloby super. ALbo czesc radarow a czesc progow. Przykladowo ul. Ogrodowa - kolo kolorowego osiedla sa az 3 progi w bardzo bliskiej odleglosci. Nie wiem, kto to wymyslil, ale zupelnie nie pomyslal, jak juz to wystarczylyby 2 progi w tym miejscu, inaczej rozlozone. Albo 1 radar zamiast ich 3. Odpowiedz Link
massmix Re: Fotoradar 07.09.09, 17:23 A może przemówmy domorosłym rajdowcom do rozsądku... i o pierwsze rozwiazanie. Zatrzymujemy takiego rajdowowca na drodze wysypanej tłuczniem i zapraszamy go do mieszkania przy wenus. On sie wprowadza do takiego mieszkania a wlasciciel do jego mieszkania. Powiedzmy na tydzien... moze nawet okien nie otwierac bo kurzy się zewsząd. Albo propozycja droga... dajemu mu pod opiekę psa z ktorym wychodzimy na ulice wenus i przez tydzien tego psa wyprowadza w godzinach porannych i popoludniowych wczasie najwiekszego ruchu. Niech rajdowcy zarzyja troche swierzego powietrza moze im zapedy rajdowe zmaleja... Pomyslow jest wiele :) Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 04.09.09, 14:05 PS. Gdybym miał wszystko brać wyłącznie na poważnie, to umarłbym z nudów. Ale dziękuję za to, że doceniasz moje poczucie humoru. Ciągle nad nim pracuję i miło, że znajduje ono uznanie na forum :) To tyle w temacie wycieczek ;) Odpowiedz Link
witkoim Re: Fotoradar 04.09.09, 14:16 Jak miszkowiec jakiś palant przejedzie/potrąci kogoś z Twojej rodziny to przestaniesz obracać wszystko w żart i wtedy napewno umrzesz i z nudów i z żalu....... No chyba, że kawaler z Ciebie, to możesz dalej wszystko obracać w żart, aż Ciebie nie przejedzie np. tir z Technicoloru...... Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 04.09.09, 14:25 Nie rozumiem, czy gdzieś żartowałem sobie z kogoś kogo przejechał tir z technikoloru? Ale jasne, przecież dobra praktyką forumową jest obrażać innych ;) Spoko panowie, nie każdy ma poczucie humoru, rozumiem i szanuję to ;) Ale po co od razu personale wycieczki? Nie wolno żartować, bo jeszcze na siebie klątwę ściągnę? Dajcie na luz i trochę dystansu do życia, bo od stresu i nerwów ponoć się można wrzodów nabawić... Odpowiedz Link
witkoim Re: Fotoradar 04.09.09, 14:51 Jesteś miszkowiec jakiś wrażliwy. Pokaż mi tekst, w którym Cię obraziłem ??? Wyraziłem tylko swoją opinię, a Ty już o tym, że Cię obraziłem hehe, niezłe. I czytaj ze zrozumieniem, nie napisałem, że już kogoś tir rozjechał, ale mógłby rozjechać jak nie ma chodników itp. i tu nie ma z czego się śmiać.......... Czytaj ze zrozumieniem innych, a sam będziesz zrozumiany. A wrzodów nie mam - za młody jeszcze jestem na nie :-) Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 04.09.09, 15:04 Dobra, dobra, luz. Chyba nie Tobie odpisywałem o obrażaniu ;) Ale skoro już mi odpisałeś, to odpisz proszę również na to: 1. Co miał wspólnego mój żart z radarów w miejscach progów z (potencjalnym) rozjechaniem/potrąceniem kogoś przez tira lub inny pojazd mechaniczny? Bo wciąż nikt mi na nie nie odpowiedział... I jeszcze jedno, ważniejsze: 2. Czy jak przestanę żartować z fotoradarów, ba, jeśli nawet w ogóle przestanę żartować na forum, to czy prawdopodobieństwo takiego zdarzenia będzie mniejsze? Zaznaczam, że możliwe odpowiedzi na oba pytania to "TAK" albo "NIE". Czekam cierpliwie ;) Odpowiedz Link
witkoim Re: Fotoradar 04.09.09, 15:28 jeżeli mam tylko te dwa słowa to: 1) nie 2) nie ale raczej odpowiedziałbym "nic". Spoksik, ja też człek jestem dobrego humoru i uśmiechu :-) pozdrowionka weekend się zaczął :-) Odpowiedz Link
miszkowiec Re: Fotoradar 04.09.09, 15:32 Cholibka, rąbnąłem się ;) Ale plama :))) Tutaj to będzie z -10 do szacunu :/ Miłego! Odpowiedz Link
massmix Re: Fotoradar 04.09.09, 17:06 Dobra juz Ci dopisalem minus 10! I oby to bylo przedostatni raz :) A do tych najpowazniejszych z powaznych... pytanie za +10. Co wniosly Wasze powazne wpisy na tym forum? (poza biadoleniem) Pozdro dla Wszystkich co maja poczucie humoru i dystans do siebie! Milego łykendu ;) Odpowiedz Link
mymob Re: Fotoradar 04.09.09, 22:39 To ja GORĄCO zapraszam fotoradarowców na Wenus, w godzinach porannych i późnopopołudniowych. Gwarantuję 90% skuteczność na odcinku z kostką - jest ograniczenie do 30, a trafiają się kwiatki pewnie z 80 i więcej. Jeszcze jedna podpowiedź: można się świetnie schować obok transformatorowni, z jednej lub drugiej strony - nie da rady zobaczyć radiowodu. :) Odpowiedz Link
wustyle Re: Fotoradar 05.09.09, 10:25 Dzizas, chwile mnie nie bylo i juz jakies awantury ;-) To co z tym radarem? Stoi? Bo ja we wroclawiu jestem a chcialbym byc na biezaco ;-) prosze o powazne potraktowanie mojego pytania i bez zadnych podsmiechujek dobrze? :-D pozdro dla chlopcow na "M" i dziewczynek z naszego fan klubu ;-D Odpowiedz Link
prawniol Re: Fotoradar 12.09.09, 07:07 Uprzejmie donoszę, iż radar działa :) Co prawda to nie mi zrobili zdjęcie, ale kilku ścigaczy już otrzymało swoje najdroższe czarno-białe zdjęcie :D Odpowiedz Link