mpodolak 01.03.07, 11:22 Witam, Poszukuje właścieli mieszkań na nowo budowanym osiedlu na ul. Zielonej w Wołomin/Kobyłka. Developer Ziółkowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jajofka Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 18.03.07, 16:34 Witam, znalazłeś?? Też jestem zainteresowany tą inwestycją.. Odpowiedz Link Zgłoś
mpodolak Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 20.03.07, 13:42 Witam, Ja kupiłem tam mieszkanie i chciałbym poznać swoich sąsiadów.z tego co wiem tam zostało chyba jedno mieszkanie, ale nie wiem jaki metraż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jajofka Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 23.03.07, 23:38 Tj. kupiłeś segment od Pana Ziółkowskiego? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 24.03.07, 12:19 na forum Kobyłka jest dużo negatywnych opinii na temat tego "developera" Odpowiedz Link Zgłoś
jajofka Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 25.03.07, 21:05 Jest tylko jeden wątek ale mało konkretny. Chciałem się dowiedzieć od osób, które już kupiły, jakie mają doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mpodolak Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 28.03.07, 14:58 Witaj, kupiłem mieszkanie 77 m parter i wszystko na razie jest ok, budowa trwa cały czas robotnicy pracują, dobry kontakt z developerem. Jest ok nie mam żadnych zastrzeżeń. Odbieram mieszkanie we wrześniu więc dopiero wtedy okaże się jak jest zrobione mieszkanie. Moi znajomi kupili mieszkania u Pana Ziółkowskiego w Wołominie i każdy z nich jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
saktris Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 23.05.07, 21:31 Kupiłem takie same - prace faktycznie idą dość sprawnie - ostatnio niestety zablokowali wejscie na budowe dla zwiedzajacych, mam nadzieje ze sasiedzi beda ok Odpowiedz Link Zgłoś
mpodolak Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 06.06.07, 09:51 Witaj, Mam pytanie w którym segmencie zakupiłeś mieszkanie? Na osiedle możesz wejsc kiedy chcesz jest tam facet który pilnuje budowy i bez problemu otwiera bramę. Jeśli chodzi o sąsiadów to z tego co wiem od developera większość to młodzi ludzie czyli powinno być oki. Mój mail to autić@op.pl napisz to może razem wybierzemy sie na budowę. p.s ja kupiłem mieszkanie w 6 budynku. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
agusadas Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 10.09.07, 18:09 Witam. To ja jestem szczęśliwym posiadaczem parteru w budunku nr 6. w zeszłym tygodniu wielokrotnie odwiedzałem budowę, i powiem że budowa przebiega sprawnie.Budynki są już otynkowane, posiadają szlichtę na podłodzę, ściany są wygipsowane, okna dobrze spasowane, parapety w kolorze okien czyli białe, oczywiście rozprowadzona elektryka i przyłacza gazu i szamba. Rozmawiając dzisiaj z developerem określił sia na odbiór około 3 miesiące. czeka ich jeszcze kostka i pozwolenie na dołączenie gazu i prądu. A potem grill , piwko i szampan. Odpowiedz Link Zgłoś
mpodolak Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 11.09.07, 21:01 Witaj, ja również często odwiedzam osiedle i cały czas miałem nadzieje że spotkam swojego sąsiada. Możemy się umówić i spotkać na miejscu. Powiem szczerze ze już nie mogę sie doczekać grillowania i piwka bo mamy naprawdę duże ogródki :))) P.S rzadko odwiedzam te forum więc jeśli chcesz to napisz mail i jakoś się spotkamy na osiedlu . Pozdrwiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
saktris Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 11.11.07, 19:07 Zalozona zostala grupa ulatwiajaca kontakt mieszkancow osiedla Grupa: grabicz@yahoogroups.com Aby zapisac sie do grupy nalezy wyslac pustego maila na adres grabicz-subscribe@yahoogroups.com - po wyslaniu maila przyjdzie prosba mailowa o potwierdzenie - wystarczy odpowiedziec na ta nowa wiadomosc i juz jestesmy w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
saktris Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 11.11.07, 19:11 W razie problemow wyślij maila do mnie grabicz@yahoo.com a ja zarejestruje w grupie Twój adres Odpowiedz Link Zgłoś
ollliwa1 Re: Mieszkania na Zielonej kto kupił mieszkanie 13.11.07, 10:15 witam,mam pytanie.Przymierzam się do zakupu podobnego mieszkania (dom 4-ro rodzinny)i mam pytanie jeżeli ja będę mieszkać na parterze sąsiad na górze jak będzie wyglądało w przyszłości np naprawa dachu ,elewacji itp chodzi mi o koszty Odpowiedz Link Zgłoś