ada.dobra Re: uważajcie 11.08.05, 13:16 Za szybko nacisnęłam Uważajcie jak jedziecie przez przejazd WKD w Pruszkowie (np. do szpitala a chcecie się zatrzymać przy kasie bileowej czy wejść do sklepu) nie skręcajcie od razu w lewo w tą ulicę. "Podobno" jest tam zakaz wjazdu, własnie koleżanka dostała wezwanie do wyjaśnienia do Straży miejskiej. Haha nawet zdjęciówkę przesłali godzinę i kiedy wjechała tam. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tzyrkiel Re: uważajcie 11.08.05, 15:07 ada.dobra napisała: > Za szybko nacisnęłam > Uważajcie jak jedziecie przez przejazd WKD w Pruszkowie (np. do szpitala a O ktorym przejezdzie piszesz ? Tym w Tworkach ? Przy stacji Pruszkow WKD nie ma przejazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: uważajcie 11.08.05, 15:09 tzyrkiel napisał: > ada.dobra napisała: > > > Za szybko nacisnęłam > > Uważajcie jak jedziecie przez przejazd WKD w Pruszkowie (np. do szpitala > a > > O ktorym przejezdzie piszesz ? Tym w Tworkach ? > Przy stacji Pruszkow WKD nie ma przejazdu. > Chyba już jest w związku z zamknięciem wiaduktu. Odpowiedz Link Zgłoś
ada.dobra Re: uważajcie 11.08.05, 15:44 Dokładnie w związku z zamknięciem wiaduktu, żeby przejechać np. do Pęcic trzeba przejechać przez WKD Pruszków i od razu w lewo tam podobno jest zakaz i strzelają fotki Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: uważajcie 11.08.05, 16:37 zdecydowanie jest przejazd, co wiecej, tak go odpicowali, ze myśle, ze juz tam zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: uważajcie 11.08.05, 18:53 na pewno przejazd tam nie zostanie to tylko rozwiazanie tymczasowe Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: uważajcie 11.08.05, 19:50 no z tym odpicowaniem tobym nie przesadzal - na srodku drogi przy przejezdzie stoi slup energetyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Re: uważajcie 11.08.05, 21:21 odpicować, to odpicowali ;-))) no a że słup.. no, to już logistyka zawiodła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: uważajcie 11.08.05, 21:45 Ja sądzę, że gdy stawiali ten słup, to wierzyli, że wiadukt przetrwa wieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tzyrkiel Re: uważajcie 12.08.05, 15:29 Sqh, to chodzi o to dawne przejscie dla pieszych przez tory, miedy stacja WKD i sklepami ? Tam na tylach petli autobusowej ? Przeciez to idzie potem w Wygwizdowek. Jadac w kierunku Pecic, skrecac tam w lewo ? Tam przeciez sie zjezdza w kierunku lak i garazy, i nigdy tam nie bylo przejazdu - zawsze slepo. Hm, a moze mowa o innym miejscu. W sumie ostatnio bylem tam, tylko przejazdem, ze 3 miechy temu. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: uważajcie 12.08.05, 16:48 Oj, to widzę, że na stare śmieci daaaaawno nie zaglądałeś. Zdziwiłbyś się zapewne, jak nam się Wyględówek, że tak powiem, zagęścił mieszkaniowo... :-))) Tak, przejście dla pieszych jest udrożnione. Potem samochody jadą Ewy na wprost (mijając po prawej Pasażerską), potem w prawo (mijając po lewej dawne Pogotowie), a potem w lewo Armii Krajowej (mijając Wrzesin po lewej) Odpowiedz Link Zgłoś
millerek Re: uważajcie 11.08.05, 15:53 To jest nawet logiczne, ze jak ktoś wjedzie w zakaz to może się liczyć z otrzymaniem mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś