matizka 27.08.05, 07:45 Hej, a czy jest ktoś z Raszyna? Mieszkam tu już niedługo rok i zupełnie nic nie wiem o tym co się tutaj dzieje. Nikogo nie znam. Może ktoś tu zagląda z Raszyna i odezwie się do mnie? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wfe416n Re: Raszyn i Internet 27.08.05, 15:28 Ja się odezwę, witamy na forum, czuj się jak u siebie, Raszyn to prawie dzielnica Pruszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ozji Re: Raszyn i Internet 29.08.05, 12:53 witaj, rozkręć to forum ,jestem z rybia skype -andrzej 7675 Odpowiedz Link Zgłoś
alecsa Re: Raszyn i Internet 15.09.05, 18:53 Witam, ja też mieszkam w Raszynie i mam prośbe czy wiecie jakie firmy mogą mnie podłączyć do internetu drogą radiową. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_bukowski Re: Raszyn i Internet 15.09.05, 23:31 Sprawnie to robią drogą radiową" sferia "obejmujacy całą Aglomeracje warszawska- najlepiej odwiedź ich stronę www.sferia.pl lub skontaktuj się z jednym z punktów sferii - najbliższy w Pruszkowie przy ul. Kraszewskiehgo. Mam u nich telefon stacjonarny i net łączony drogą radiową w systemie cyfrowym i nie narzekam , porownując z tepsą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś