vwdoka Re: Cokolwiek (n/t) 23.10.02, 17:59 mir-elka napisała: > Koronkowa robota! Gratulacje! Dziękuję :-))) Postarałem się troszeczkę ;-) vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: Cokolwiek (n/t) IP: *.*.*.* 23.10.02, 20:33 Przecież to paranoja! Masz czkawkę czy umysłową migawkę? Won z forum oszołomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Cokolwiek (n/t) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:19 O dzień dobry!Siakiś nowy i już się szarogęsi!!! Gratuluję pomysłu wvdoka!Mistrzostwo świata.Nie ma to,jak sprawy w Twoich rękach!(milion razy lepiej niż w Jakubowych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: Cokolwiek (n/t) IP: *.*.*.* 23.10.02, 23:26 Jak możesz BLA .. BLA ..BLA chwalić volkswagena doka(zywacza)? Przecież to obraza dla zwyklego forumowicza i głupota do n-potęgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Cokolwiek (n/t) IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 11:45 Mimo wszystko dobra robota. Dwie płaszczyzny: doka pogonił licznik i dał nowy wątęk - sensowność takich posunięć. sądzę, że pomysł może nie genialny, ale dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Cokolwiek (n/t) 24.10.02, 12:39 pewnie że dobra, nie wierzę żeby to ktos nowy poza tym bzdury pisze jaka obraza? że żartuje sobie chłop niech żartuje jego prawo ( może lewo) może coś chciał przez to powiedzieć może powiedział może tylko krogulec nie zrozumiał może nie wróci a może wróci i bedzie miły może może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Cokolwiek (n/t) IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 13:13 krogulaszek piętaszek to mały ptaszek prąciaszek Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Cokolwiek (n/t) 24.10.02, 16:36 cokolwiaszek przesadzaszek wstydziaszek odpisywaszek newrwowaszek bezracjaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: Cokolwiek (n/t) IP: *.*.*.* 25.10.02, 10:16 Nie zamierzam uprawiać w Waszym stylu rechotek. To jest po prostu nie fair!!!!!!!!!!!!!!!! Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Cokolwiek (n/t) 25.10.02, 10:58 i tu mnie strasznie rozczarowałeś a tak liczyłem, że może jednak jasne jasne i ten kategoryczny ton walnij łapa w stół Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Cokolwiek (n/t) 25.10.02, 11:02 Nick wynika z charakteru czy charakter z nicka kroguklec "i tym żeś mi Waski zaimponował, mam właczyć dwójkę?" Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Cokolwiek (n/t) 25.10.02, 11:07 krogulec jesteś kobietą, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Cokolwiek (n/t) 27.10.02, 21:21 Nie...jak mnie to denerwuje,że mnie się ta maszynka nie słucha.Ten tekst tutaj o-niżej,lub wyzej,zależy,jak kto co ma ustawione to odpowiedż na krogulcowe "(...)to nie fair!!!".Skąd ten koleś sie tu wziął???? Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Cokolwiek (n/t) 27.10.02, 21:29 A mi się krogulec kojarzy z piosenką FNS "Klub wesołego szampana":"A gdybym był krogulcem,to co byś powiedziała?..." Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Cokolwiek (n/t) 31.10.02, 15:44 bla_bla_bla napisała: > A mi się krogulec kojarzy z piosenką FNS "Klub wesołego szampana":"A gdybym był > > krogulcem,to co byś powiedziała?..." BEZ PODTEKSTÓW! "chciałabym, chciała...." ;-) vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Cokolwiek (n/t) 25.10.02, 12:02 Gość portalu: 79 napisał(a): > Mimo wszystko dobra robota. Dwie płaszczyzny: doka pogonił licznik i dał nowy > wątęk - sensowność takich posunięć. sądzę, że pomysł może nie genialny, ale > dobry. Witaj 79, przyznaję się bez bicia, rozłożyłeś mnie na czynniki pierwsze, prawie wiwisekcja... :-))) Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Cokolwiek (n/t) IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:09 Staram się, doka, staram się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Bez wstydu i honoru! IP: *.*.*.* 31.10.02, 16:23 Takie gdakanie na forum to obraza poważnych forumowiczów. Nie wiem bla_bla_bla z czym kojarzy się Ci sie krogulec, ale mnie bla_bla_bla kojarzy się z ...... ble_ble_ble. A szkoda, po z drugiej strony wydajesz sie być bardzo atrakcyjną i myślącą kobieto-dziewczyną! Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Bez wstydu i honoru! 01.11.02, 23:44 Koniec odstraszania!-przepraszam Cię bardzo,pisz-będę czytała(chyba nie ja jedna).Ostatnio nie mam koncepcji ani czasu i wychodzą z tego beznadziejne kwiatki.Wykaż się czymś,stwórz ciekawy wątek,a może znajdziesz się wśród tych,którzy nie skaczą sobie do gardeł... Pozdrawiam bla..bla P.S.A to,ze tak Ci się mój nick kojarzy nie zrobiło na mnie większego wrażenia,bełkot typu bla..bla ,czy ble..ble daje to samo,więc co za różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Bez wstydu i honoru! 01.11.02, 23:52 A!I jeszcze coś krogulcu-miałes solidny falstart.Musisz jakos się zrehabilitować.Reszta nie zjechała Cię bez powodu,poczytaj stare wątki,a dowiesz się ,skąd się sprawy wzięły w rękach vwdoki. Pozdrawiam jeszcze raz bla..bla P.S.Slicznie spiewasz vwdoka:-))!Ty i 79 powinniście wziąć udział w jakimś karaoke z piosenkami z poprzedniej dekady(lub nawet 2 ostatnich dekad),na 100% wyszło by to świetnie...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bez wstydu i honoru! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:12 No i dzięki!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bez wstydu i honoru! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:14 A Ty, krogulcu, przeżyważ jakbyś grał o przysłowiowe złote kalesony lub srebrne klaksony. Wyluzuj. Jeśli choć trochę nas kochasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bez wstydu i honoru! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:16 Ale wyszła mi zajebista kaka.PRZEPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś