Dodaj do ulubionych

Objazd na Jeziórku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 20:24
Witam!
Chce przestrzec wszystkich którzy planują trasę tym objazdem a mają samochody osobowe średniego bądź niskiego podwozia. W połowie objazdy są koleiny, które mogą urwać miskę olejową, samochody obcierają podwoziem po piachu i koleinach, które zrobiły się po odwilży co jest dla mnie niezrozumiałe jak to się mogło stać. Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: roming Re: Objazd na Jeziórku IP: 194.181.134.* 19.01.11, 20:54
      Objazd po odwilży porażka. I nikt nie garnie się do tego żeby to naprawić. Jeżdżę tamtędy często i za każdym razem jest coraz gorzej.
      • Gość: m2 Re: Objazd na Jeziórku IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.01.11, 19:50
        proponuję inny objazd: troszkę dalej ale droga lepsza , a mianowicie SOBÓW, FURMANY, ZABRNIE DOLNE, GRĘBÓW i dalej do Stalówki coś ponad kilometr dalej.
        • Gość: ciekawski Re: Objazd na Jeziórku IP: *.smsiarkowiec.pl 20.01.11, 22:45
          zależy z którego miejsca liczyć, ja dla przykładu musiałbym się wracać do Sobowa ponad 10 km, czy aż tak tragicznie jest na tym objeździe na jeziórko? Czy tylko tiry i terenowe dają radę? Przecież ludzie jakoś jeżdżą osobówkami do pracy...
    • Gość: mati Re: Objazd na Jeziórku IP: *.poczta.lublin.pl 21.01.11, 10:47
      Tak to prawda - zdecydowanie należy uważać na tym objeździe szczególnie po zmroku. Dwa dni temu jechałem kiedy nagle pojawiły się koleiny. Pomimo, że zdecydowanie zwolniłem usłyszałem głuche uderzenie w podwozie. Wynika z tego że na jezdni pod warstwą rozjeżdżonej ziemi mogą znajdować się kamienie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka