czmielek1 14.01.06, 11:55 Wczoraj przechodziłem ulica Bohaterów Wolności w Piastowie i w miejscu gdzie była do niedawna Siłownia powstaje Karczma lub coś w tym rodzaju.Zapowiada sie całkiem konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_pawian Re: Karczma w Piastowie 14.01.06, 21:27 Eeee dopiero będzie. Wyszedłem dziś z pracy i spóźniłem się na pociąg 3 min. (w życiu bym nie wpadł na to, że przyjedzie o czasie). Do następnego miałem godzinkę (w końcu jest sobota). Skiknął bym sobie gdzieś na grzańca i coś do żarcia. W Piastowie nie ma gdzie. W rezultacie postałem tę godzinkę na peronie. Jak czują się bezdomni i bezpańskie zwierzaki ?! Odpowiedz Link Zgłoś
czmielek1 Re: Karczma w Piastowie 14.01.06, 22:37 Na dzien dzisiejszy to niedaleko stacji mamy 2 przybytki gdzie sie mozna napic piwa np.grzańca pierwszy to Bar u Lucka pewnie prawie wszystkim swietnie znany i kolejny to Bar Przystan (calkiem nowo otwarty gdziesz tak na jessieni 2005)idac przy torach w strone Pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Karczma w Piastowie 15.01.06, 08:54 "U Lucka" wkurza mnie jazgot jak trafi się amator grania na automatach. Odpowiedz Link Zgłoś
czmielek1 Re: Karczma w Piastowie 15.01.06, 09:01 Zapomniałem wspomniec o jeszcze jednym lokalu ale po przeciwnej stronie torow czyli na ul.Szopena lokal moze wystrojem nie powala na kolana szkolne ławki ale moge tam polecic grzane piwko:))))))PYCHOTA Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Karczma w Piastowie 15.01.06, 09:11 Od stacji do "Sokolego Oka" troszkę daleko. Sie mnie nie chciało tuptać. Odpowiedz Link Zgłoś
czmielek1 Re: Karczma w Piastowie 15.01.06, 09:13 URUCHOMIA KARCZME NA BOH.WOLNOSCI TO AKURACIK BENDZIE W POłOWIE DROGI Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Karczma w Piastowie 15.01.06, 09:48 Zpomniałem Cię uprzedzić. Nie próbuj zwrócić się do właściciela per Sokole Oko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czmielek Re: Karczma w Piastowie 15.01.06, 10:26 Ta cos wiem na ten temat ale dziekuje za przestoge :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_prusz W pruszkowie i okolicach nie ma fajnego miejsca 18.01.06, 16:08 No może poza Pizzerią Corrado Odpowiedz Link Zgłoś