frags 03.12.05, 00:33 Wątek pewnego tajnego spotkania jawnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:35 Chyba odwrotnie... To ja się nie wstydzę swojego adresu i telefonu w przeciwieństwie do co po niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Spotkanie 03.12.05, 00:36 Masz rację niestety, jesli to było do mnie - podpisałem maila imieniem i nazwiskiem, ale się tak pospieszyłem z odpowiedzią, że nie podałem swoich namiarów. Głupio mi, czy poczekasz do jutra? Już zamknałem pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:36 a sprawdziłeś pocztę? Telefon tam masz. A nazwiska się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:38 Ok. Ustalone! frags dzwoni do mnie a ja do robcia. Tylko fragsiu-daj nam chwilkę i zadzwoń z wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Spotkanie 03.12.05, 00:40 OK, plan jest prosty, i tajemniczy - ja dzwonię koło 11 tej i podaję hasło, krzysiom to hasło przekazuje Robertowi i oddzwania do mnie - on, albo Robert. W ten sposób hasło zatoczy koło i będziemy mieli godzine spotkania wynegocjowaną. Panowie, życze dobrej nocy - musze się wyspać przed 11 tą! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:39 maile doszły a ja idę się wysztyftować na jutro dla niepoznaki Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Spotkanie 03.12.05, 00:38 Panowie, proponuję tak: ja mogę o każdej między 12, a 18. Dopasuję się do Roberta, bo on ma mniej czasu, no i oczywiście uwzględnijmy obaj cierpliwość Gospodarza. krzysiom, jaka godzina Ciebie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:43 16-17? Jeżeli przewidujemy jakies spożycie to potzrebujemy troszkę czasu. Jestem ptwarty na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Spotkanie 03.12.05, 10:07 Wczoraj sobie pojeździliscie po mnie panowie burmistrzowie, mam na szczęście dystants do tego, jak tam to spotkanie, może będe spokojniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Spotkanie 03.12.05, 11:18 Odbędzie się dzisiaj. Ale to tajna informacja, bo postanowiliśmy sie przebrać za weneckie pierroty. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Spotkanie 03.12.05, 12:13 No to jak z tym spotkaniem - ujawnijcie choć kawałeczek tajemnicy, bo mnie skręca z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Spotkanie 03.12.05, 23:30 Panowie, jest juz zapewne po spotkaniu. Skoro zrobiliście z niego tajemnicę publiczną, to teraz wypada skrobnąć choć słówko jak było. Łomianki czekają z niecierpliowścią i napięciem na choć krókie sprawozdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Spotkanie 04.12.05, 08:20 Posiedzieliśmy 2godz przy kominku pijąc piwko. Wymieniliśmy się poglądami na temat problemów Łomianek. Nikt nie okazał się burmistrzem, bójki również nie było. Nie ma o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Spotkanie 04.12.05, 11:22 Robert jak tam u Krzysioma w chałupie? Ty się budujesz, to może doniesiesz trochę przyszłej budowniczyni. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Spotkanie 04.12.05, 11:25 Nie jestem Robertem, ale odpowiem, bo też byłem. Bardzo pieknie. Śliczny kominek no a poza tym, nieco z innej beczki - pies brytan rzeczywiście wspaniały. Nawet nie wiedziałem, że zanim poznałem Krzysia znałem już Jego psa, na którego popatrywałem często z zachwytem i... kota, który w swoich wędrówkach zagląda do nas do ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 12:16 no dobra, kobiety, a my kiedy? Oni tak przy piffku, to może my przy jakiejś kawie mogłybyśmy się spotkać? Tak mi przyszło do głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 20:07 IOD - ja sie piszę albo na winko ciepłe albo na czekoladę do "Bombonierki". To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 22:35 odpowiada! Teraz tylko termin pozostaje ustalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 22:50 Termin ustalamy jawnie czy w podziemiu? iod napisała: > odpowiada! Teraz tylko termin pozostaje ustalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 23:34 Pewnie już śpisz:) no w podziemiu chyba :) A co z pozostałymi babami??? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 10:55 kobiety!!! muszę odwołać czwartek. Jakieś inne terminy wchodzą w grę? Czekam na propozycje w podziemiu. Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 10:25 mwsylwia napisała: > IOD - ja sie piszę albo na winko ciepłe albo na czekoladę do "Bombonierki". BOMBONIERKA TO RADNA PARZYSZEK. LOKAL FAJNY, OBSŁUGA TAKŻE. ALE TEN DYSKOMFORT....I CHYBA PODSŁUCH TEŻ BĘDZIE NA STAŁE. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 11:35 Eee - a ja lubię ten barek. I bez przesady z tym podsłuchem. Chyba nie chciałoby im się podsłuchiwać plotkujących kobietek. labes napisała: > BOMBONIERKA TO RADNA PARZYSZEK. LOKAL FAJNY, OBSŁUGA TAKŻE. ALE TEN > DYSKOMFORT....I CHYBA PODSŁUCH TEŻ BĘDZIE NA STAŁE. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 11:48 mwsylwia napisała: > Eee - a ja lubię ten barek. I bez przesady z tym podsłuchem. Chyba nie > chciałoby im się podsłuchiwać plotkujących kobietek. Uwazaj bo się zdziwisz... W naszej gminie mnie nic nie zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 11:59 Podsłuch zainstalują w latach 2009-2016, na razie odbywa to się na zasadzie z ust do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:41 iod napisała: > no dobra, kobiety, a my kiedy? Oni tak przy piffku, to może my przy jakiejś > kawie mogłybyśmy się spotkać? Tak mi przyszło do głowy :) Wstępnie ustaliłyśmy drogą mailową w kilkuosobowym gronie, że spotkamy się w przyszłym tygodniu w fitmisiu na Arkuszowej (www.fitmis.pl). Tam można zostawić dziecko, mając na nie podgląd przez szybkę, pod opieką opiekunek a same mogłybyśmy oddac sie rozkoszom plotkowania przy kawce, herbatce i ciasteczku. Chciałybyśmy doprosić do naszego towarzystwa inne bywalczynie forum (w temacie wywołane wyrywkowo), mamy przedszkolaków ale nie koniecznie. Radzą sobie tam maluchy od 1,5 roku. Może wymyślimy jakie rozrywki zorganizować dla naszych dzieci w Łomiankach. Temat przedszkola ciągle się przewija ale chyba wszedzie mamy jakieś "ale". Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:44 Wszystkie w jednym miejscu?! Pomyślą, że tam jakis casting na dziewczyne bonda. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:54 pełna integracja. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:57 papirus22 napisał: > pełna integracja. Jak znam życie, nic dobrego z tego dla nas nie wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:05 podzielimy strefy wpływów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:05 to już tylko będzie mozna na forum w stroju mikołaja-fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:06 ale terytorialnie czy dziedzinowo? Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:21 Ok . Tylko dajcie jakoś znać którego dnia i o której godzinie i może jakiś znak rozpoznawczy dla tych nowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:30 a nie może buć tik tik? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:47 papirus22 napisał: > tik tak, a panowie inwigilują ten wątek, założą sukienki i przyjdą nas oglądać, hasło podamy sobie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:49 Proponuję hasło Burmistrz, odzew Musi Odejść Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 16:03 Zabiorą dzieci dla niepoznaki i będą podglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:31 Wszyscy są nowi :-)) dopiero zaczynamy spiskowac w realu, jak sie rozpoznamy to jeszcze ustalimy. Wstępnie proponuję godz. 17.15-17.30 bo jednak chyba wiekszosc z nas pracuje. Moze wtorek albo czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Spotkanie 04.12.05, 12:24 Dobrze że drugie kocisko sie nie pojawiło. Jeszcze by wyszło że jajka z kurnika podbiera. Jednak ten świat mały.......... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Spotkanie 04.12.05, 12:27 Oj, mały mały. U nas się zadomowił wielki kudłaty kocur, pognał naszego i objął w posiadanie ogród. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Spotkanie 04.12.05, 17:53 kmsanczia napisała: > Robert jak tam u Krzysioma w chałupie? Ty się budujesz, to może doniesiesz > trochę przyszłej budowniczyni. ;) Krzysiom niewiele o swoim domku powiedział - ja też i nie pytałem. co widziałem to ok. O reszcie nie wiem - byłem stale obserwowany przez gospodarzy - o zawartości lodówki nic nie potwierdzę i nie zaprzeczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie 09.12.05, 09:37 No dziewczyny, to jak? Wtorek czy czwartek? Na razie wiem, że spotykają się : Kmsanczia, Mwsylwiia, Iod, Anna103, Dziucholec, ja. Labes (pogubiłam się czy to mama czy tata?) Kto jeszcze???? Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Spotkanie 09.12.05, 09:40 Dla mnie moze być wtorek (13 grudnia to całkiem dobra data) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie 09.12.05, 10:15 nie obiecuję, że z dziećmi (to chyba nie jest warunek konieczny???); wtorek ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie 09.12.05, 10:40 No to umawiamy się na wtorek - 17.15-30, nieobecni racji nie mają wiec się dostosują ! Klub jest na Arkuszowej 18. Jedzie się z Łomianek Wiślaną i Estrady (jeśli dobrze kojarzę). Dzwoniłam upewnić się, czy nie ma jakiejś imprezy, jest wolne, pewnie bedzie kilkoro dzieci osób ćwiczących wiec możemy być spokojne o nasze maluchy. 2 godziny zabawy kosztuje 18 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Spotkanie 09.12.05, 10:43 lolaxyz napisała: 2 godziny zabawy kosztuje 18 zł. O, to niedrogo - napoje sa w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie 09.12.05, 11:12 esscort napisał: > O, to niedrogo - napoje sa w cenie? Zdecydowanie niedrogo w porównaniu z jakims eldorado. Tanio i bezpiecznie, panie naprawde opiekują się dziećmi, spokojnie można zostawić pod ich opieką 1,5-latka, tak ja tak robiłam ku radości maluszka. Poza tym dzieci mogą doglądać mam przez szybkę a mamy moga w spokoju wypić kawkę i poplotkować nie narażając się na skaczące po głowach dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie 09.12.05, 11:23 Lola mój maluszek to mnie za nogę trzyma cały czas i żadna inna Pani (na razie) na dłużej nie wchodzi w grę. Nie wiem czy szybka pomoże. Ale tatuś w domu cały tydzien przyszły, to niech się dziećmi nacieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Spotkanie 09.12.05, 19:06 No ja postaram sie tez wpaść, ale bez dzieci i moge się trochę spóźnić, bo sie we wtorek szkolę w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Spotkanie 09.12.05, 23:35 No tak, do poniedziałku nie ma głównej organizatorki a tu nam się robi impreza bez dzieci. To może po prostu tym razem spotkajmy się bez dzieci, np. w Jazz Cafe? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie 09.12.05, 23:44 pasuje mi. Dzieci nie chcę tacie zabierać, który akurat jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 09:37 Cześć dzisiaj. Moze faktycznie lepiej zostawić potomstwo tatusiom, niech sie nacieszą :)) Moja troche dzisiaj rano kaszlała, nie wiem co z tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziucholec1 Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 10:58 Hmm..nasz tatuś wraca dopiero ok.18- 19.00, ale może uda mi się kogoś zorganizować... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 11:12 to gdzie i kiedy??? bo ja już zgłupiałam kompletnie. Dzisiaj, czy jutro? Dajcie znać! Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 11:22 To moze na priv sie umówimy, ide pisac do was listy, sprawdźcie zaraz skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 11:37 Napisałam, jakby któraś nie dostała to prosze o reklamacje, listy są w skrzynce gazetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 12:28 Ja wiem, że Wy się wszystkie znacie, ale ja to Tylko Ciebie Lola znam, jakiś znak rozpoznawczy ustalamy? Gazeta Łomiankowska w rękach, czy coś takiego??? Ja pewnie będę wcześniej, coby poczytać w spokoju, jak trzeba to i Łomiankowską mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 12:39 Jakie wszystkie ?! Ja znam Ciebie i Sylwie. Usiądziemy przy mozliwie najbliższym wejscia stoliku i bedziemy intensywnie przyglądać sie każdej wchodzącej samotnie kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 12:58 miało byc przecież hasło "burmistrz" a odzew "musi odejsc" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:22 iod napisała: > Ja wiem, że Wy się wszystkie znacie, ale ja to Tylko Ciebie Lola znam, jakiś > znak rozpoznawczy ustalamy? Po co znak? Wchodzisz, rozglądasz się za najładniejszymi dziewczynami i po prostu podchodzisz - to one Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:27 O właśnie, najładniejsze dziewczyny a pośród nich ja i juz wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:30 no nie znowu się zaczyna biadolenie! Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:35 nie znasz babskich sztuczek, to tak specjalnie, zeby ktos pocieszał zaprzeczał ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:36 co za pech! moj maz akurat 13 wybywa. caly rok siedzi w domu a tego dnia akurat go nie bedzie. no nic, bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 15:06 mortimerr napisała: > co za pech! moj maz akurat 13 wybywa. caly rok siedzi w domu a tego dnia akurat > > go nie bedzie. no nic, bawcie sie dobrze! To my się 13 umówiłysmy? dobrze, że to nie piątek. Rozumiem, wchodzę i szukam najładniejszych. Proste. Ew. wy chodzicie a ja czytam. Hasło znam, tik-taki w torebce. Będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
habibi77 Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 19:26 Hej, jesli spotykacie sie jutro, to chetnie sie przyłączę. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia i po spotkaniu... :) 13.12.05, 21:51 Było świetnie! Dziewczyny jesteście boskie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 21:53 kmsanczia napisała: > Było świetnie! Dziewczyny jesteście boskie. :)) Takie ładne czy takie miłe? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 22:48 Ładne i miłe. :) Nic nie powiem, bo może dziewczyny mają np. inne zdanie na mój temat, co się będę narzucać. Powiem tylko, że ja poproszę o więcej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:03 ja też. Było super. Nie uważasz, że "nasi" Panowie powściągliwi bardzo, kmsanczia? Ja byłam przez chwilę rozczarowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:22 Skandal, kompletnie nie interesują ich plotki ani pikantne szczegóły! Zauważyłaś, że jeszcze żaden nie poprosił o fotki? I po co my je robiłyśmy... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:37 właśnie! Ja jestem rozczarowana, nie wiem jak reszta ;( Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:44 Och, szanowne panie, jak wam sie udalo to dzisziejsze spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:48 super. plotki kwitły. juz wiem esscort, że to Twój pies ostatnio chciał mnie zjeść :)) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:51 To weszlaś za furtke? trzeba bylo zapukać. Mam nowy TV Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:55 rany, na znaczki trzeba (pocztowe) skoro juz musisz. TV? Nie ta kategoria. Ja nie pukam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:58 Ok, ale co z tym psem? Jakaś pomylka. Po pierwsze na moją ulicę ze względu na stan nawierzchi przechodnień przypadkowy raczej sie nie zapuszcza, a po drugie moj pies siedzi za płotem Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:00 no i ja o tym. Płocie. Ale jak ujada. Groźny bardzo. Nawierzchnię zauważyłam niestety. Mały miał frajdę, bo nie zwolniłam i rzucało nami z prawa na lewo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:02 E, wpuszczasz mnie w maliny. Nikt w takie błoto by sie nie pchał. Chyba ze jesteś listonoszem - nop ale wtedy co to za mały Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:05 Zakończenie tematu będzie otwarte. Niech sobie każdy kto chce dopisze... Zły wzywa. Eco nowy czeka. Forumowicze mają dużą konkurencję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:07 Esscorcie muszę ci zdradzić, że zostałeś zinwigilowany przez Iod, a raczej twoja posesja i przynalezny do niej pies. Także nie wymiguj się. Iod prawdopodobnie przejeżdżała tamtędy zupełnym przypadkiem, gdyż miała po drodze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:08 No to musiała zabładzić, bo tu nigdzie nie jest po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
dziucholec1 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 14:39 Dziewczyny naprawdę miło było Was poznać! i ile ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elpr1 Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:45 Gdzie i jak mogę obejrzeć twoje fotki Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:10 No właśnie Esscorcie, gdzie i jak można obejrzeć twoje fotki, bo jak widać jednemu z ugrupowań partyjnych na tym zależy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:17 Ok. Niech będzie. Ale nie powiem, ktory to ja jestem humor.dyk.pl/smieszne-zdjecia.php?zdjecia=202 Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:25 Tu: humor.dyk.pl/smieszne-zdjecia.php?zdjecia=204 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:28 :)) No i masz mnie na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:46 elpr1 napisał: > Nie wiedziałem że masz brodę No niestety, wstydliwa przypadłość. ;( Ale mam nadzieję, że nie przestaniesz mnie lubić z powodu wyglądu? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 09:05 Potwierdzam, że było bardzo fajnie, mysle, że wszystkie przypadłyśmy sobie do gustu i mamy pewne plany co do siebie nawzajem. Ciekawym panom zdradze, że statystycznie jestesmy kobietą w wieku ok 30 lat, ciemną blondynka (4 blondynki, 2 brunetki), o dużym poczuciu humoru, elokwencji i kobiecych kształtach, słowem fajne z nas babeczki (ujęłam to statystycznie, żeby siebie jakos podciągnąć) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 12:12 Spotkanie odbyło się i zakończyło sukcesem. Wypiłyśmy tonę czekolady, zjadłyśmy blachę szarlotki i 5 kg lodów. Ponadto bawiłyśmy się świetnie. Dziewczyny, które nie były niech żałują. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 12:33 Tylko nie mówcie, że nikt oprócz mnie nie jadł lodów bo troche głupio :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 12:35 znam takie, któe zjadły tylko 3 wisienki ;( Odpowiedz Link Zgłoś
habibi77 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 14:41 Ja żałuję, mam nadzieję, że będę mogła się przyłączyć na następne. Zaplanowałyście juz kolejny termin? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 15:02 Nie uzgodniłyśmy tego ale moze jeszcze w tym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna103 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 22:18 To był naprawdę udany wieczór, jesteście świetne!!!! Cieszę się, że Was poznałam :) . Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 22:45 Cześć Anna. :) Jak widzisz strasznie poważne tematy rozpanoszyły nam się na forum, świąteczny klimat prysł. Dobrze że Frags coś pozytecznego rozkręca, może się przyłączysz? Odpowiedz Link Zgłoś
elpr1 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 23:07 i kobiecych > kształtach, I to mnie najbardziej kręci Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 23:56 elpr1 napisał: > i kobiecych > > kształtach, > > I to mnie najbardziej kręci No, no elpr, uważaj, bo jak zona sie dowie, albo jeszcze gorzej przewodniczący, to wtedy cie kręcic szybko przestanie Odpowiedz Link Zgłoś