03.12.05, 00:33
Wątek pewnego tajnego spotkania jawnych ludzi...
Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:35
      Chyba odwrotnie...
      To ja się nie wstydzę swojego adresu i telefonu w przeciwieństwie do co po
      niektórych.
      • frags Re: Spotkanie 03.12.05, 00:36
        Masz rację niestety, jesli to było do mnie - podpisałem maila imieniem i
        nazwiskiem, ale się tak pospieszyłem z odpowiedzią, że nie podałem swoich
        namiarów. Głupio mi, czy poczekasz do jutra? Już zamknałem pocztę?
      • robert_58 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:36
        a sprawdziłeś pocztę?
        Telefon tam masz.
        A nazwiska się dowiesz
        • krzysiom1 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:38
          Ok. Ustalone!
          frags dzwoni do mnie a ja do robcia.
          Tylko fragsiu-daj nam chwilkę i zadzwoń z wyprzedzeniem.
          • frags Re: Spotkanie 03.12.05, 00:40
            OK, plan jest prosty, i tajemniczy - ja dzwonię koło 11 tej i podaję hasło,
            krzysiom to hasło przekazuje Robertowi i oddzwania do mnie - on, albo Robert. W
            ten sposób hasło zatoczy koło i będziemy mieli godzine spotkania wynegocjowaną.
            Panowie, życze dobrej nocy - musze się wyspać przed 11 tą!
        • robert_58 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:39
          maile doszły a ja idę się wysztyftować na jutro dla niepoznaki
          Pozdrawiam,
    • frags Re: Spotkanie 03.12.05, 00:38
      Panowie, proponuję tak: ja mogę o każdej między 12, a 18. Dopasuję się do
      Roberta, bo on ma mniej czasu, no i oczywiście uwzględnijmy obaj cierpliwość
      Gospodarza. krzysiom, jaka godzina Ciebie interesuje?
      • krzysiom1 Re: Spotkanie 03.12.05, 00:43
        16-17?
        Jeżeli przewidujemy jakies spożycie to potzrebujemy troszkę czasu.
        Jestem ptwarty na propozycje.
        • papirus22 Re: Spotkanie 03.12.05, 10:07
          Wczoraj sobie pojeździliscie po mnie panowie burmistrzowie, mam na szczęście
          dystants do tego, jak tam to spotkanie, może będe spokojniejszy.
          • frags Re: Spotkanie 03.12.05, 11:18
            Odbędzie się dzisiaj. Ale to tajna informacja, bo postanowiliśmy sie przebrać
            za weneckie pierroty.
    • mwsylwia Re: Spotkanie 03.12.05, 12:13
      No to jak z tym spotkaniem - ujawnijcie choć kawałeczek tajemnicy, bo mnie
      skręca z ciekawości.
      • krzysiom1 Re: Spotkanie 03.12.05, 12:20
        sprawdź pw.
        • randolff Re: Spotkanie 03.12.05, 23:30
          Panowie, jest juz zapewne po spotkaniu. Skoro zrobiliście z niego tajemnicę
          publiczną, to teraz wypada skrobnąć choć słówko jak było. Łomianki czekają z
          niecierpliowścią i napięciem na choć krókie sprawozdanie :)
          • krzysiom1 Re: Spotkanie 04.12.05, 08:20
            Posiedzieliśmy 2godz przy kominku pijąc piwko.
            Wymieniliśmy się poglądami na temat problemów Łomianek.
            Nikt nie okazał się burmistrzem, bójki również nie było.
            Nie ma o czym pisać.
            • papirus22 Re: Spotkanie 04.12.05, 09:03
              chyba warto było, mamy spokój...
              • frags Re: Spotkanie 04.12.05, 11:12
                Spokój, bo zniknęliśmy?
                • kmsanczia Re: Spotkanie 04.12.05, 11:22
                  Robert jak tam u Krzysioma w chałupie? Ty się budujesz, to może doniesiesz
                  trochę przyszłej budowniczyni. ;)
                  • frags Re: Spotkanie 04.12.05, 11:25
                    Nie jestem Robertem, ale odpowiem, bo też byłem. Bardzo pieknie. Śliczny
                    kominek no a poza tym, nieco z innej beczki - pies brytan rzeczywiście
                    wspaniały. Nawet nie wiedziałem, że zanim poznałem Krzysia znałem już Jego psa,
                    na którego popatrywałem często z zachwytem i... kota, który w swoich wędrówkach
                    zagląda do nas do ogrodu.
                    • iod Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 12:16
                      no dobra, kobiety, a my kiedy? Oni tak przy piffku, to może my przy jakiejś
                      kawie mogłybyśmy się spotkać? Tak mi przyszło do głowy :)
                      • mwsylwia Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 20:07
                        IOD - ja sie piszę albo na winko ciepłe albo na czekoladę do "Bombonierki".
                        To jak?
                        • iod Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 22:35
                          odpowiada! Teraz tylko termin pozostaje ustalić :)
                          • mwsylwia Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 22:50
                            Termin ustalamy jawnie czy w podziemiu?

iod napisała:
                            > odpowiada! Teraz tylko termin pozostaje ustalić :)
                            • iod Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 23:34
                              Pewnie już śpisz:)
                              no w podziemiu chyba :)
                              A co z pozostałymi babami???
                              • mwsylwia Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 23:44
                                sprawdź priv
                                • iod Re: Spotkanie - czas na baby? 04.12.05, 23:48
                                  już
                                  • iod Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 10:55
                                    kobiety!!! muszę odwołać czwartek. Jakieś inne terminy wchodzą w grę? Czekam na
                                    propozycje w podziemiu.
                        • labes Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 10:25
                          mwsylwia napisała:

> IOD - ja sie piszę albo na winko ciepłe albo na czekoladę do "Bombonierki".

BOMBONIERKA TO RADNA PARZYSZEK. LOKAL FAJNY, OBSŁUGA TAKŻE. ALE TEN
                          DYSKOMFORT....I CHYBA PODSŁUCH TEŻ BĘDZIE NA STAŁE.
                          • mwsylwia Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 11:35
                            Eee - a ja lubię ten barek. I bez przesady z tym podsłuchem. Chyba nie
                            chciałoby im się podsłuchiwać plotkujących kobietek.

labes napisała:
                            > BOMBONIERKA TO RADNA PARZYSZEK. LOKAL FAJNY, OBSŁUGA TAKŻE. ALE TEN
                            > DYSKOMFORT....I CHYBA PODSŁUCH TEŻ BĘDZIE NA STAŁE.
                            • krzysiom1 Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 11:48
                              mwsylwia napisała:

> Eee - a ja lubię ten barek. I bez przesady z tym podsłuchem. Chyba nie
                              > chciałoby im się podsłuchiwać plotkujących kobietek.

Uwazaj bo się zdziwisz...
                              W naszej gminie mnie nic nie zaskoczy.
                              • papirus22 Re: Spotkanie - czas na baby? 05.12.05, 11:59
                                Podsłuch zainstalują w latach 2009-2016, na razie odbywa to się na zasadzie z
                                ust do ust.
                      • lolaxyz UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:41
                        iod napisała:

> no dobra, kobiety, a my kiedy? Oni tak przy piffku, to może my przy jakiejś
                        > kawie mogłybyśmy się spotkać? Tak mi przyszło do głowy :)

Wstępnie ustaliłyśmy drogą mailową w kilkuosobowym gronie, że spotkamy się w
                        przyszłym tygodniu w fitmisiu na Arkuszowej (www.fitmis.pl). Tam można zostawić
                        dziecko, mając na nie podgląd przez szybkę, pod opieką opiekunek a same
                        mogłybyśmy oddac sie rozkoszom plotkowania przy kawce, herbatce i ciasteczku.
                        Chciałybyśmy doprosić do naszego towarzystwa inne bywalczynie forum (w temacie
                        wywołane wyrywkowo), mamy przedszkolaków ale nie koniecznie. Radzą sobie tam
                        maluchy od 1,5 roku. Może wymyślimy jakie rozrywki zorganizować dla naszych
                        dzieci w Łomiankach. Temat przedszkola ciągle się przewija ale chyba wszedzie
                        mamy jakieś "ale".
                        • esscort Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:44
                          Wszystkie w jednym miejscu?! Pomyślą, że tam jakis casting na dziewczyne bonda.
                          • papirus22 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:54
                            pełna integracja.
                            • esscort Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 14:57
                              papirus22 napisał:

> pełna integracja.

Jak znam życie, nic dobrego z tego dla nas nie wyniknie.
                              • lolaxyz Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:05
                                podzielimy strefy wpływów :)))
                                • papirus22 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:05
                                  to już tylko będzie mozna na forum w stroju mikołaja-fuuu
                                • esscort Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:06
                                  ale terytorialnie czy dziedzinowo?
                                  • lolaxyz Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:09
                                    podmiotowo
                        • anna103 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:21
                          Ok . Tylko dajcie jakoś znać którego dnia i o której godzinie i może jakiś znak
                          rozpoznawczy dla tych nowych :)
                          • papirus22 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:24
                            tik tak,
                            • anna103 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:30
                              a nie może buć tik tik?
                            • lolaxyz Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:47
                              papirus22 napisał:

> tik tak,

a panowie inwigilują ten wątek, założą sukienki i przyjdą nas oglądać, hasło
                              podamy sobie na priv.
                              • frags Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:49
                                Proponuję hasło Burmistrz, odzew Musi Odejść
                              • anna103 Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 16:03
                                Zabiorą dzieci dla niepoznaki i będą podglądać.
                          • lolaxyz Re: UWAGA baby! Anna103, Dotta, Boryska ... 06.12.05, 15:31
                            Wszyscy są nowi :-)) dopiero zaczynamy spiskowac w realu, jak sie rozpoznamy to
                            jeszcze ustalimy. Wstępnie proponuję godz. 17.15-17.30 bo jednak chyba
                            wiekszosc z nas pracuje. Moze wtorek albo czwartek?
                    • krzysiom1 Re: Spotkanie 04.12.05, 12:24
                      Dobrze że drugie kocisko sie nie pojawiło.
                      Jeszcze by wyszło że jajka z kurnika podbiera.
                      Jednak ten świat mały..........
                      • frags Re: Spotkanie 04.12.05, 12:27
                        Oj, mały mały. U nas się zadomowił wielki kudłaty kocur, pognał naszego i objął
                        w posiadanie ogród.
                        • robert_58 Re: Spotkanie 04.12.05, 17:53
                          kmsanczia napisała:

> Robert jak tam u Krzysioma w chałupie? Ty się budujesz, to może doniesiesz
                          > trochę przyszłej budowniczyni. ;)

Krzysiom niewiele o swoim domku powiedział - ja też i nie pytałem. co widziałem
                          to ok. O reszcie nie wiem - byłem stale obserwowany przez gospodarzy - o
                          zawartości lodówki nic nie potwierdzę i nie zaprzeczę ;)
    • lolaxyz Re: Spotkanie 09.12.05, 09:37
      No dziewczyny, to jak? Wtorek czy czwartek?
      Na razie wiem, że spotykają się : Kmsanczia, Mwsylwiia, Iod, Anna103,
      Dziucholec, ja. Labes (pogubiłam się czy to mama czy tata?) Kto jeszcze????
      • mwsylwia Re: Spotkanie 09.12.05, 09:40
        Dla mnie moze być wtorek (13 grudnia to całkiem dobra data)
        • iod Re: Spotkanie 09.12.05, 10:15
          nie obiecuję, że z dziećmi (to chyba nie jest warunek konieczny???); wtorek ok.
          • lolaxyz Re: Spotkanie 09.12.05, 10:40
            No to umawiamy się na wtorek - 17.15-30, nieobecni racji nie mają wiec się
            dostosują !
            Klub jest na Arkuszowej 18. Jedzie się z Łomianek Wiślaną i Estrady (jeśli
            dobrze kojarzę). Dzwoniłam upewnić się, czy nie ma jakiejś imprezy, jest wolne,
            pewnie bedzie kilkoro dzieci osób ćwiczących wiec możemy być spokojne o nasze
            maluchy. 2 godziny zabawy kosztuje 18 zł.
            • esscort Re: Spotkanie 09.12.05, 10:43
              lolaxyz napisała:

2 godziny zabawy kosztuje 18 zł.

O, to niedrogo - napoje sa w cenie?
              • lolaxyz Re: Spotkanie 09.12.05, 11:12
                esscort napisał:

> O, to niedrogo - napoje sa w cenie?

Zdecydowanie niedrogo w porównaniu z jakims eldorado. Tanio i bezpiecznie,
                panie naprawde opiekują się dziećmi, spokojnie można zostawić pod ich opieką
                1,5-latka, tak ja tak robiłam ku radości maluszka. Poza tym dzieci mogą
                doglądać mam przez szybkę a mamy moga w spokoju wypić kawkę i poplotkować nie
                narażając się na skaczące po głowach dzieci.
                • iod Re: Spotkanie 09.12.05, 11:23
                  Lola mój maluszek to mnie za nogę trzyma cały czas i żadna inna Pani (na razie)
                  na dłużej nie wchodzi w grę. Nie wiem czy szybka pomoże. Ale tatuś w domu cały
                  tydzien przyszły, to niech się dziećmi nacieszy :)
            • iod Re: Spotkanie 09.12.05, 10:43
              Nici z tajnego umawiania, wszystko jasne :)
        • anna103 Re: Spotkanie 09.12.05, 15:18
          może być wtorek
          • boryska Re: Spotkanie 09.12.05, 19:06
            No ja postaram sie tez wpaść, ale bez dzieci i moge się trochę spóźnić, bo sie
            we wtorek szkolę w pracy:)
            • kmsanczia Re: Spotkanie 09.12.05, 23:35
              No tak, do poniedziałku nie ma głównej organizatorki a tu nam się robi impreza
              bez dzieci.
              To może po prostu tym razem spotkajmy się bez dzieci, np. w Jazz Cafe?
              • iod Re: Spotkanie 09.12.05, 23:44
                pasuje mi. Dzieci nie chcę tacie zabierać, który akurat jest.
                • kmsanczia Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 09:05
                  LOLA zajrzyj tu i zdecyduj.
                  • lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 09:37
                    Cześć dzisiaj.
                    Moze faktycznie lepiej zostawić potomstwo tatusiom, niech sie nacieszą :)) Moja
                    troche dzisiaj rano kaszlała, nie wiem co z tego wyniknie.
                    • dziucholec1 Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 10:58
                      Hmm..nasz tatuś wraca dopiero ok.18- 19.00, ale może uda mi się kogoś
                      zorganizować...
                    • iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 11:12
                      to gdzie i kiedy??? bo ja już zgłupiałam kompletnie. Dzisiaj, czy jutro? Dajcie
                      znać!
                      • lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 11:22
                        To moze na priv sie umówimy, ide pisac do was listy, sprawdźcie zaraz skrzynki.
                        • iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 11:30
                          dobra, czekam :)
                          • lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 11:37
                            Napisałam, jakby któraś nie dostała to prosze o reklamacje, listy są w skrzynce
                            gazetowej.
                            • iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 12:28
                              Ja wiem, że Wy się wszystkie znacie, ale ja to Tylko Ciebie Lola znam, jakiś
                              znak rozpoznawczy ustalamy? Gazeta Łomiankowska w rękach, czy coś takiego???
                              Ja pewnie będę wcześniej, coby poczytać w spokoju, jak trzeba to i Łomiankowską
                              mogę :)
                              • lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 12:39
                                Jakie wszystkie ?! Ja znam Ciebie i Sylwie. Usiądziemy przy mozliwie
                                najbliższym wejscia stoliku i bedziemy intensywnie przyglądać sie każdej
                                wchodzącej samotnie kobiecie.
                                • papirus22 Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 12:44
                                  w przebraniu też, a tik-tak?
                                  • lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 12:58
                                    miało byc przecież hasło "burmistrz" a odzew "musi odejsc" :))
                                    • mwsylwia Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:04
                                      Ja się stawię :)
                              • esscort Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:22
                                iod napisała:

> Ja wiem, że Wy się wszystkie znacie, ale ja to Tylko Ciebie Lola znam, jakiś
                                > znak rozpoznawczy ustalamy?

Po co znak? Wchodzisz, rozglądasz się za najładniejszymi dziewczynami i po
                                prostu podchodzisz - to one
                                • lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:27
                                  O właśnie, najładniejsze dziewczyny a pośród nich ja i juz wszystko jasne.
                                  • papirus22 Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:30
                                    no nie znowu się zaczyna biadolenie!
                                    • lolaxyz Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:35
                                      nie znasz babskich sztuczek, to tak specjalnie, zeby ktos pocieszał
                                      zaprzeczał ... :))
                                    • mortimerr Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 13:36
                                      co za pech! moj maz akurat 13 wybywa. caly rok siedzi w domu a tego dnia akurat
                                      go nie bedzie. no nic, bawcie sie dobrze!
                                      • iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 15:06
                                        mortimerr napisała:

> co za pech! moj maz akurat 13 wybywa. caly rok siedzi w domu a tego dnia
                                        akurat
                                        >
                                        > go nie bedzie. no nic, bawcie sie dobrze!

To my się 13 umówiłysmy? dobrze, że to nie piątek. Rozumiem, wchodzę i szukam
                                        najładniejszych. Proste. Ew. wy chodzicie a ja czytam. Hasło znam, tik-taki w
                                        torebce. Będzie dobrze :)
                                        • iod Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 15:11
                                          nie jest dobrze, sprawdźcie priva
                                          • habibi77 Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 19:26
                                            Hej, jesli spotykacie sie jutro, to chetnie sie przyłączę.
                                            • kmsanczia Re: Spotkanie LOLA 12.12.05, 19:48
                                              Habi zajrzyj na pocztę.
                                              • kmsanczia i po spotkaniu... :) 13.12.05, 21:51
                                                Było świetnie! Dziewczyny jesteście boskie. :))
                                                • esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 21:53
                                                  kmsanczia napisała:

> Było świetnie! Dziewczyny jesteście boskie. :))

Takie ładne czy takie miłe?
                                                • krzysiom1 Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 21:55
                                                  Jak było?
                                                  Melduj!
                                                  • kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 22:48
                                                    Ładne i miłe. :) Nic nie powiem, bo może dziewczyny mają np. inne zdanie na mój
                                                    temat, co się będę narzucać. Powiem tylko, że ja poproszę o więcej. ;)
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:03
                                                    ja też. Było super. Nie uważasz, że "nasi" Panowie powściągliwi bardzo,
                                                    kmsanczia? Ja byłam przez chwilę rozczarowana :)
                                                  • kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:22
                                                    Skandal, kompletnie nie interesują ich plotki ani pikantne szczegóły!
                                                    Zauważyłaś, że jeszcze żaden nie poprosił o fotki? I po co my je robiłyśmy... ;-))
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:37
                                                    właśnie! Ja jestem rozczarowana, nie wiem jak reszta ;(
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:44
                                                    Och, szanowne panie, jak wam sie udalo to dzisziejsze spotkanie?
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:48
                                                    super. plotki kwitły. juz wiem esscort, że to Twój pies ostatnio chciał mnie
                                                    zjeść :))
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:51
                                                    To weszlaś za furtke? trzeba bylo zapukać. Mam nowy TV
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:55
                                                    rany, na znaczki trzeba (pocztowe) skoro juz musisz. TV? Nie ta kategoria.
                                                    Ja nie pukam ;)
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:58
                                                    Ok, ale co z tym psem? Jakaś pomylka. Po pierwsze na moją ulicę ze względu na
                                                    stan nawierzchi przechodnień przypadkowy raczej sie nie zapuszcza, a po drugie
                                                    moj pies siedzi za płotem
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:00
                                                    no i ja o tym. Płocie. Ale jak ujada. Groźny bardzo.
                                                    Nawierzchnię zauważyłam niestety. Mały miał frajdę, bo nie zwolniłam i rzucało
                                                    nami z prawa na lewo ;)
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:02
                                                    E, wpuszczasz mnie w maliny. Nikt w takie błoto by sie nie pchał. Chyba ze
                                                    jesteś listonoszem - nop ale wtedy co to za mały
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:05
                                                    Zakończenie tematu będzie otwarte. Niech sobie każdy kto chce dopisze...
                                                    Zły wzywa. Eco nowy czeka. Forumowicze mają dużą konkurencję ;)
                                                  • kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:07
                                                    Esscorcie muszę ci zdradzić, że zostałeś zinwigilowany przez Iod, a raczej twoja
                                                    posesja i przynalezny do niej pies. Także nie wymiguj się. Iod prawdopodobnie
                                                    przejeżdżała tamtędy zupełnym przypadkiem, gdyż miała po drodze. ;-)
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:08
                                                    No to musiała zabładzić, bo tu nigdzie nie jest po drodze
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:09
                                                    kmsanczia, super ;)
                                                  • dziucholec1 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 14:39
                                                    Dziewczyny naprawdę miło było Was poznać!
                                                    i ile ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć :))
                                                  • elpr1 Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:45
                                                    Gdzie i jak mogę obejrzeć twoje fotki
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 13.12.05, 23:49
                                                    Moich?!
                                                  • kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:10
                                                    No właśnie Esscorcie, gdzie i jak można obejrzeć twoje fotki, bo jak widać
                                                    jednemu z ugrupowań partyjnych na tym zależy? ;)
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:17
                                                    Ok. Niech będzie. Ale nie powiem, ktory to ja jestem
                                                    humor.dyk.pl/smieszne-zdjecia.php?zdjecia=202
                                                  • elpr1 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:23
                                                    A gdzie jest kmsanczia
                                                  • kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:25
                                                    Tu:
                                                    humor.dyk.pl/smieszne-zdjecia.php?zdjecia=204 ;-))
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:28
                                                    :)) No i masz mnie na sumieniu.
                                                  • elpr1 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:39
                                                    Nie wiedziałem że masz brodę
                                                  • kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 00:46
                                                    elpr1 napisał:
                                                    > Nie wiedziałem że masz brodę

No niestety, wstydliwa przypadłość. ;(
                                                    Ale mam nadzieję, że nie przestaniesz mnie lubić z powodu wyglądu?
                                                  • lolaxyz Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 09:05
                                                    Potwierdzam, że było bardzo fajnie, mysle, że wszystkie przypadłyśmy sobie do
                                                    gustu i mamy pewne plany co do siebie nawzajem. Ciekawym panom zdradze, że
                                                    statystycznie jestesmy kobietą w wieku ok 30 lat, ciemną blondynka (4
                                                    blondynki, 2 brunetki), o dużym poczuciu humoru, elokwencji i kobiecych
                                                    kształtach, słowem fajne z nas babeczki (ujęłam to statystycznie, żeby siebie
                                                    jakos podciągnąć)
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 09:07
                                                    i świetnie rysujemy :)
                                                  • mwsylwia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 12:12
                                                    Spotkanie odbyło się i zakończyło sukcesem. Wypiłyśmy tonę czekolady, zjadłyśmy
                                                    blachę szarlotki i 5 kg lodów. Ponadto bawiłyśmy się świetnie.

Dziewczyny, które nie były niech żałują.
                                                  • lolaxyz Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 12:33
                                                    Tylko nie mówcie, że nikt oprócz mnie nie jadł lodów bo troche głupio :-/
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 12:35
                                                    znam takie, któe zjadły tylko 3 wisienki ;(
                                                  • habibi77 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 14:41
                                                    Ja żałuję, mam nadzieję, że będę mogła się przyłączyć na następne.
                                                    Zaplanowałyście juz kolejny termin?
                                                  • lolaxyz Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 15:02
                                                    Nie uzgodniłyśmy tego ale moze jeszcze w tym roku ?
                                                  • iod Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 15:06
                                                    byłoby świetnie, może się uda!
                                                  • anna103 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 22:18
                                                    To był naprawdę udany wieczór, jesteście świetne!!!!
                                                    Cieszę się, że Was poznałam :) .
                                                  • kmsanczia Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 22:45
                                                    Cześć Anna. :) Jak widzisz strasznie poważne tematy rozpanoszyły nam się na
                                                    forum, świąteczny klimat prysł. Dobrze że Frags coś pozytecznego rozkręca, może
                                                    się przyłączysz?
                                                  • elpr1 Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 23:07
                                                    i kobiecych
                                                    > kształtach,

I to mnie najbardziej kręci
                                                  • esscort Re: i po spotkaniu... :) 14.12.05, 23:56
                                                    elpr1 napisał:

> i kobiecych
                                                    > > kształtach,
                                                    >
                                                    > I to mnie najbardziej kręci

No, no elpr, uważaj, bo jak zona sie dowie, albo jeszcze gorzej przewodniczący,
                                                    to wtedy cie kręcic szybko przestanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka