Dodaj do ulubionych

Vacu Well System

02.02.06, 16:07
czy ktoś ćwiczył na basenie Kapry z wykorzystaniem urządzenia Vacu Well
System ? Jakie są efekty ? Czy naprawde zmiejsza się obwód tu i ówdzie ? A
jak samopoczucie ?
czy trzeba mieć kondycję ?
Obserwuj wątek
    • burza_gradowa Re: Vacu Well System 02.02.06, 19:41
      Czesc, ja w zeszłym roku sobie zafundowałam taki jeden cykl (10 "sesji")
      podobalo mi sie w miare, ale nie az taka rewelacja, zeby klaskać uszami, wtedy
      bylam na naprawde ostrej diecie i szalalam na basenie, aerobiku no i w koncu tam
      poszlam. szczerze mówiąc efektów specjalnych nie bylo a te co byly byly jak dla
      mnie zasługą diety i tej całej masy innych zajęć. Mimo, ze ostro tam sobie
      podkręcałam prędkość to i tak nie czulam takiego zmęczenia, ktore dawałoby mi
      jakąś satysfakcję a moja kondycja pozostawia wieeele do życzenia.No i trochę
      nudno,łazisz pol godziny i patrzysz w ścianę, chyba ze trafi sie urzadzenie z
      widokiem na lustro to mozesz popatrzec jak robisz sie czerwona ;-) na szczescie
      chodzilam z koleżanka to mozna bylo chociaz pogadac,
      podsumowując - fajne to, ale troche szkoda kasy, uważam, ze lepiej kupic karnet
      na basen, chociaż moze te 10 razy to za malo by takie opinie wydawac..
      • annamarialk Re: Vacu Well System 03.02.06, 09:18
        dzięki, tak też myślałam. Bardzo chce "odchudzić" uda a to chyba
        najtrudniejsze, mnóstwo ćwiczeń i marny efekt Ludziłam sie troche tym Vacumem
        ale jak widać przereklamowany.
        Chyba zaplikuje sobie jakś dobrą dietę, a propos masz jakąs realną na tą porę
        roku. Nie jakąś z pomidorkami , ogóreczkami i truskawkam ?
        • burza_gradowa Re: Vacu Well System 03.02.06, 21:20
          Hmm, przy moim trybie życia i zerowym talencie kulinarnym sprawdziła się tylko
          jedna metoda. Dieta 1000 kalorii. Jadłam wszystko, co chciałam, ale każdy gram
          byl zważony i policzone kalorie, z czasem sama doszlam do tego, ze lepiej zjeść
          więcej np warzyw zamiast jednego ciastka ;-) Ja nie mam ani czasu ani ochoty
          przyrządzać potraw według jakichstam przepisow, wiedzialam co mozna a czego nie,
          i z tego co mozna wybieralam to, co lubię i tyle. Przez dwa miesiące rzetelnego
          liczenia plus basen i przez jakis czas aerobik uzyskalam super rezultaty,
          niestety jak to bywa kilogramy wracają a ja własnie sie mobilizuję do kolejnej
          akcji;-)
          gorąco polecam licznik kalorii i w ogole prowadzenie dzienniczka kalorii na
          stronie www.dieta.pl poza tym jest tam forum, gdzie mozna sie skonsultowac.
          • annamarialk Re: Vacu Well System 15.02.06, 10:31
            Dzięki !!!!

Na pewno sprawdzę !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka