annamarialk 02.02.06, 16:07 czy ktoś ćwiczył na basenie Kapry z wykorzystaniem urządzenia Vacu Well System ? Jakie są efekty ? Czy naprawde zmiejsza się obwód tu i ówdzie ? A jak samopoczucie ? czy trzeba mieć kondycję ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza_gradowa Re: Vacu Well System 02.02.06, 19:41 Czesc, ja w zeszłym roku sobie zafundowałam taki jeden cykl (10 "sesji") podobalo mi sie w miare, ale nie az taka rewelacja, zeby klaskać uszami, wtedy bylam na naprawde ostrej diecie i szalalam na basenie, aerobiku no i w koncu tam poszlam. szczerze mówiąc efektów specjalnych nie bylo a te co byly byly jak dla mnie zasługą diety i tej całej masy innych zajęć. Mimo, ze ostro tam sobie podkręcałam prędkość to i tak nie czulam takiego zmęczenia, ktore dawałoby mi jakąś satysfakcję a moja kondycja pozostawia wieeele do życzenia.No i trochę nudno,łazisz pol godziny i patrzysz w ścianę, chyba ze trafi sie urzadzenie z widokiem na lustro to mozesz popatrzec jak robisz sie czerwona ;-) na szczescie chodzilam z koleżanka to mozna bylo chociaz pogadac, podsumowując - fajne to, ale troche szkoda kasy, uważam, ze lepiej kupic karnet na basen, chociaż moze te 10 razy to za malo by takie opinie wydawac.. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: Vacu Well System 03.02.06, 09:18 dzięki, tak też myślałam. Bardzo chce "odchudzić" uda a to chyba najtrudniejsze, mnóstwo ćwiczeń i marny efekt Ludziłam sie troche tym Vacumem ale jak widać przereklamowany. Chyba zaplikuje sobie jakś dobrą dietę, a propos masz jakąs realną na tą porę roku. Nie jakąś z pomidorkami , ogóreczkami i truskawkam ? Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Vacu Well System 03.02.06, 21:20 Hmm, przy moim trybie życia i zerowym talencie kulinarnym sprawdziła się tylko jedna metoda. Dieta 1000 kalorii. Jadłam wszystko, co chciałam, ale każdy gram byl zważony i policzone kalorie, z czasem sama doszlam do tego, ze lepiej zjeść więcej np warzyw zamiast jednego ciastka ;-) Ja nie mam ani czasu ani ochoty przyrządzać potraw według jakichstam przepisow, wiedzialam co mozna a czego nie, i z tego co mozna wybieralam to, co lubię i tyle. Przez dwa miesiące rzetelnego liczenia plus basen i przez jakis czas aerobik uzyskalam super rezultaty, niestety jak to bywa kilogramy wracają a ja własnie sie mobilizuję do kolejnej akcji;-) gorąco polecam licznik kalorii i w ogole prowadzenie dzienniczka kalorii na stronie www.dieta.pl poza tym jest tam forum, gdzie mozna sie skonsultowac. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: Vacu Well System 15.02.06, 10:31 Dzięki !!!! Na pewno sprawdzę ! Odpowiedz Link Zgłoś