werttrew 07.02.06, 14:22 Zapoczątkowałem taki cykl, może kogoś zainteresuje i może ktoś się dołączy? www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?p=14#14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Pruszkowskie porównania ... 07.02.06, 19:38 Planowałem takie ujęcia wykonać dla najstarszych pruszkowskich pocztówek z widokami ulic Prusa, Kraszewskiego i Kościuszki, ale drzewa - których jest niby nie tak dużo - ograniczają widoczność. Trzeba gdzieś tak do marca zaczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
werttrew Re: Pruszkowskie porównania ... 08.02.06, 14:50 Zapraszam serdecznie ze zdjęciami jak już będą zrobione. Całość jest po tym adresem www.werttrew.fora.pl/ . Jest tam trochę różnych rzeczy, zapraszam do aktywnego udziału. Ruszyłem wczoraj więc to jeszcze osesek i będę wdzięczny za wszelkie sugestie! Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Pruszkowskie porównania ... 08.02.06, 07:31 ale super - szczególnie dworzec Odpowiedz Link Zgłoś
werttrew Re: Pruszkowskie porównania ... 08.02.06, 14:57 dzięki! dorzuciłem jeszcze kilka z Brwinowa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burusek Re: Pruszkowskie porównania ... 13.03.06, 14:36 Uważam że temat godny uwagi. Jest wiele różnego rodzaju publikacji na temat "starego" Pruszkowa, niektóre z nich zawierają zdjęcia, a może sami posiadamy w swoich albumach takie zdjęcia. Wystarczy zeskanować, następnie wziąść aparat ruszyć w teren (może być w ramach spaceru niedzielnego)pstryknąć fotkę, złożyć z drugą i gotowe. Ja już tak zrobiłem. www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?p=369#369 Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary pytanie do werttrewa 13.03.06, 15:38 co to jest "stroroom", bo pierwszy raz spotykam się z takim słowem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
werttrew Re: pytanie do werttrewa 14.03.06, 14:22 Stroroom? Ja też się po raz pierwszy spotkałem z tym słowem ... miesiąc temu ;) Jeżeli masz ochotę to zapraszam w to miejsce: www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?t=28 Tu chyba wystarczająco pokrętnie wyjasniłem to to jest i o co chodzi! A Buruskowi przesyłam niski ukłon za to, że zachciało Ci się pójść na spacer i robić zdjęcia! Moim zdaniem to całkiem dobry sposób na spedzanie wolnego czasu! Zapraszam na Stroroom! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
werttrew Re: pytanie do werttrewa 04.04.06, 13:27 Chciałem powiedzieć, że storoom na rośnie i nadal zaprasza wszystkich chętnych do współpracy! Odpowiedz Link Zgłoś
werttrew Re: pytanie do werttrewa 19.04.06, 11:34 Stroroom rośnie w siłę! Nie tylko warszawskie tematy, ale i "okoliczne"! www.werttrew.fora.pl/viewforum.php?f=20 www.werttrew.fora.pl/viewforum.php?f=12 Zapraszam WERTTREW --------------------------------- www.werttrew.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś