Dodaj do ulubionych

To wszystko jest chore!

IP: *.zigzag.pl 20.10.01, 23:37
Pierwszy raz napisałam na forum kilka m-cy temu i naprawdę mi się tu
podobało,teraz tylko jakieś porąbane bojkoty,wyzwiska itp.Co wy wszyscy chcecie
osiągnąć,do czego zmierzacie?Odkąd pojawił się e-sochaczew atmosfera jest nie
do zniesienia.Na co wam to skakanie sobie do gardeł???
Jeśli ma ktoś coś do dodania,a ja nie będę wchodzić juz na żadne sochaczewskie
forum,póki ktoś się przełamie i znormalnieje,niech napisze:bla..bla@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: To wszystko jest chore! IP: 217.153.33.* 21.10.01, 12:51
      Gość portalu: bla..bla napisał(a):

> Pierwszy raz napisałam na forum kilka m-cy temu i naprawdę mi się tu
      > podobało,teraz tylko jakieś porąbane bojkoty,wyzwiska itp.Co wy wszyscy chcecie
      >
      > osiągnąć,do czego zmierzacie?Odkąd pojawił się e-sochaczew atmosfera jest nie
      > do zniesienia.Na co wam to skakanie sobie do gardeł???
      > Jeśli ma ktoś coś do dodania,a ja nie będę wchodzić juz na żadne sochaczewskie
      > forum,póki ktoś się przełamie i znormalnieje,niech napisze:bla..bla@interia.pl

A może Ty to zaczęłaś szanowna koleżanko?! Kto zaczął wypisywać jakieś oskarżenia
      bez pokrycia??? Kto zaczął pisać brednie o sądach, prokuraturze i jakichś
      nieistniejących spółkach (ponoć publicznych). Mam parę znajomości w Klonie na
      Szpitalnej, nie myśl że ujdzie Ci to na sucho... miarka się przebrała!!!
      Radzę Ci nie pisz tu nic więcej!

• Gość: Tomek Re: To wszystko jest chore! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:11
        Ja nie wiem, kto zaczął - ale na 100 % nie była to bla bla!
        Wystarczy poczytać wypowiedzi.
        • Gość: maciek Re: To wszystko jest chore! IP: 212.244.160.* 22.10.01, 10:01
          Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ja nie wiem, kto zaczął - ale na 100 % nie była to bla bla!
          > Wystarczy poczytać wypowiedzi.

A może skończmy wzajemne oskarżania. Jeśli komuś coś leży na sercu ( w znanym
          temacie) to niech to wyrzuci i koniec. Kto chce niech waraca, kto nie to nie.
          Jedna nauka: jesteśmy z Socho, po co te podziały, dla każdego jest miejsce.
          maciek ( ten co kiedys bojkotował)
          Zaczynamy od nowa?
          pozdrawiam was
          maciek
          • Gość: bibi Re: To wszystko jest chore! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 19:56
            Tak się zastanawiam od dłuższego czasu, czytając to co piszecie na forum - po
            co i dlaczego?
            Dość naiwnie, jak się okazuje, sądziłam, że forum ze swego założenia służy
            wymianie poglądów, dyskusji o rzeczach dotycząch wszystkich mieszkających w tym
            mieście, przekazywaniu swoich pomysłów i przemyśleń. Pomyliłam się, cóż...
            Mam tylko cichą nadzieję, że nikt spoza Sochaczewa tu nie zagląda... Nieźle
            sobie o nas pomyślą...
            Zaznaczam, że jestem tu po raz pierwszy, przejrzałam kilka wątków doś dokładnie
            no i nie wiem czy wrócę. Pozdrawiam.
    • Gość: psotek Re: To wszystko jest chore! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 21:19
      fakajta sie wszyscy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka