Dodaj do ulubionych

Szybszy net w Telkab

12.07.06, 17:45
Poczuli oddech konkurencji na plecach. Taki oto komunikat znalazlem na ich
stronie - Pakiety 256 oraz 512 zastąpione zostały odpowiednio pakietami
400Kb/s i 800Kb/s. Kto zauwazyl poprawe szybkosci?
Obserwuj wątek
    • valczak Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 18:30
      Ja zauwazylem juz jakies kilka dni temu - mam jakies 410-464 - w zaleznosci kiedy robi sie testy. Aby to sprawdzic polecam strone www.testmy.net - internet tak czy tak jest szybszy. Pamietam jeszcze ze jak instalowalem net to mialem 64kb :P A teraz ok 7x szybciej :)
      • michal.lewandowski Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 20:42
        u mnie tak sobie :/

Download :: 372 Kbps or 0.37 Mbps (45 kB/s)
    • magister11 Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 21:53
      I powinno się ich dalej bojkotować,, aż dojdą do 2000 kb/s ;-)

To oczywiście za karę za lata poniżania i bezwzględnego korzystania z monopolu
      na lokalnym rynku i za jakość obsługi.
      • kol Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 22:05
        W sumie ja i tak sie zastanawiam czy nie isc po neostrade za 40 z kawalkiem. Do
        tego telefon za 50 zl, a tyle to place w telkabie za te - 800 kb.Limity zas
        mnie nie przerazaja. Rzadko cos sciagam.
        • hotinhere Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 10:32
          no to idz,
          pamietaj o zaplanowaniu sobie kilku godzin na odstanie w kolejce;)
          • sulimo1 Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 10:59
            Kiedys zrezygnowalem z Telkaba ze wzgledu na dramatyczna jakosc oferowanych
            lacz. Nie wiem jak jest teraz, ale to dobrze ze wreszcie także operatorzy z
            Pruszkowa zaczynaja dostrzegac fakt ze swiat sie zmienia wiec trzeba
            dostosowywac oferty ;-)
          • kol Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 11:11
            Taa. Zajrzyj na strone zanim zaczniesz pisac. Mozna zamowic przez net. Kurier
            dostarcza modem do domu. Telefon tez zamawiasz przez net, a goscie przychodza i
            zakladaja. Ani razu nie bylem w TP SA, bo i po co. Ale jak ktos lubi stac w
            kolejkach - prosze bardzo.
            • hotinhere Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 11:56
              no to zamawiaj
              • fush Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 12:15
                Nigdy w życiu nie miałem Neostrady - wystarczyły mi opinie ludzi, którzy ją
                sobie zamówili. Co do telkabu, to można byłoby podnieść poziom kultury obsługi
                klienta, zwłaszcza jednego z dżentelmenów, którzy przychodzą z modemami do
                instalacji końcowej.
              • kol Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 12:18
                jesli bedzie trrzeba zamowie, ale nie wprowadzaj ludzi w blad ze trzeba czekac
                kilka godzin w kolejce. a co do jakosci neo - rzeczywiscie bywa z ia roznie -
                podobnie jak w telkabie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka