kol 12.07.06, 17:45 Poczuli oddech konkurencji na plecach. Taki oto komunikat znalazlem na ich stronie - Pakiety 256 oraz 512 zastąpione zostały odpowiednio pakietami 400Kb/s i 800Kb/s. Kto zauwazyl poprawe szybkosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valczak Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 18:30 Ja zauwazylem juz jakies kilka dni temu - mam jakies 410-464 - w zaleznosci kiedy robi sie testy. Aby to sprawdzic polecam strone www.testmy.net - internet tak czy tak jest szybszy. Pamietam jeszcze ze jak instalowalem net to mialem 64kb :P A teraz ok 7x szybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.lewandowski Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 20:42 u mnie tak sobie :/ Download :: 372 Kbps or 0.37 Mbps (45 kB/s) Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 21:53 I powinno się ich dalej bojkotować,, aż dojdą do 2000 kb/s ;-) To oczywiście za karę za lata poniżania i bezwzględnego korzystania z monopolu na lokalnym rynku i za jakość obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Szybszy net w Telkab 12.07.06, 22:05 W sumie ja i tak sie zastanawiam czy nie isc po neostrade za 40 z kawalkiem. Do tego telefon za 50 zl, a tyle to place w telkabie za te - 800 kb.Limity zas mnie nie przerazaja. Rzadko cos sciagam. Odpowiedz Link Zgłoś
hotinhere Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 10:32 no to idz, pamietaj o zaplanowaniu sobie kilku godzin na odstanie w kolejce;) Odpowiedz Link Zgłoś
sulimo1 Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 10:59 Kiedys zrezygnowalem z Telkaba ze wzgledu na dramatyczna jakosc oferowanych lacz. Nie wiem jak jest teraz, ale to dobrze ze wreszcie także operatorzy z Pruszkowa zaczynaja dostrzegac fakt ze swiat sie zmienia wiec trzeba dostosowywac oferty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 11:11 Taa. Zajrzyj na strone zanim zaczniesz pisac. Mozna zamowic przez net. Kurier dostarcza modem do domu. Telefon tez zamawiasz przez net, a goscie przychodza i zakladaja. Ani razu nie bylem w TP SA, bo i po co. Ale jak ktos lubi stac w kolejkach - prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
fush Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 12:15 Nigdy w życiu nie miałem Neostrady - wystarczyły mi opinie ludzi, którzy ją sobie zamówili. Co do telkabu, to można byłoby podnieść poziom kultury obsługi klienta, zwłaszcza jednego z dżentelmenów, którzy przychodzą z modemami do instalacji końcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Szybszy net w Telkab 13.07.06, 12:18 jesli bedzie trrzeba zamowie, ale nie wprowadzaj ludzi w blad ze trzeba czekac kilka godzin w kolejce. a co do jakosci neo - rzeczywiscie bywa z ia roznie - podobnie jak w telkabie. Odpowiedz Link Zgłoś