ameljajulia 23.07.06, 19:08 Skąd można wziąść rozkład w MAXIMUSIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary to zależy jaki rozkład cię interesuje 23.07.06, 21:14 bo jeśli chodzi o rozkład jazdy to np. stąd www.maximuscenter.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ameljajulia Re: to zależy jaki rozkład cię interesuje 23.07.06, 21:55 Nie chodzi mi o taki wszystkich linii i w MAXIMUSIE.A nie ze strony MAXIMUSU. Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: to zależy jaki rozkład cię interesuje 23.07.06, 22:08 ameljajulia napisał: > Nie chodzi mi o taki wszystkich linii i w MAXIMUSIE.A nie ze strony MAXIMUSU. ale o co chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ameljajulia Re: to zależy jaki rozkład cię interesuje 23.07.06, 22:22 O rozkład jazdy autobusów CH.MAXIMUS.Pytam się czy ktoś z was wie czy rozdają rozkłady jazdy w MAXIMUSIE. Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: to zależy jaki rozkład cię interesuje 23.07.06, 22:32 Są tablice informacyjne, na których można sobie rozkład sprawdzić, ale żeby rozdawali to nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś