Dodaj do ulubionych

TIC-TACI - białe czy zielone?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:54
Które są lepsze:białe czy zielone?.Oba smaki są miętowe ale czym się różnią?
Obserwuj wątek
    • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 12.12.04, 00:07
      biale sa o smaku ostrej miety, zdecydowane. A zielone s a lagodne, takie jak,
      hmmm, pasta do zebow, :), takie slodziutkie.
      • natalia.brzeska Orange and Lime 12.12.04, 11:03
        Tak, zielone są lepsze - słodsze.
        Ale i tak najbardziej lubię orange and lime :-)
        • Gość: figa Re: Orange and Lime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:55
          Nie znam tych o smaku orange and lime - to jakaś nowość?
          • natalia.brzeska Re: Orange and Lime 12.12.04, 13:32
            Te akurat kupuję w Anglii. W Polsce jeszcze ich nie widziałam :-( W Stanach są
            jeszcze cynamonowe, ale jak dla mnie za ostre.
            A te zielone miętowe są takie słodziutkie, rzeczywiście smakują trochę jak
            miętowa pasta do zębów.
      • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:44
        Dzięki.Ja wolę delikatniejsze a Ty.Smak pasty do zebów jest dobry ale o jaką
        pastę Ci chodzi ,bo jest ich tyle...Pozdrawiam
        • Gość: pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 62.69.200.* 12.12.04, 14:48
          O paste o smaku spearmint. A te orange & lime tez kupowalam w Anglii i pycha sa
          faktycznie. Ale nasze pomaranczowe tez sa dobre. Chcialabym sprobowac
          cynamonowych... Jesli smakuja podobnie jak guma cynamonowa to juz nie moge sie
          doczekac!
          • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:56
            Cześć, która z past dostępnych w Polsce ma smak spearmint?Nie nzam smaku gumy
            cynamonowej ale tic-taci cynamonowe kiedyś próbowałam -są bardzo dobre.
    • madziara_pl zółte :) 12.12.04, 16:57
      o smaku lemon mint
    • Gość: Nina zielone IP: *.238.65.203.adsl.inetia.pl 12.12.04, 17:06
    • Gość: Hanna Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 64.213.237.* 13.12.04, 04:18
      Ja-tylko pomaranczowe!
      • Gość: pitek Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 13.12.04, 07:03
        W polskich sklepach pojawily sie mentosy o smaku cynamonowym! I nie sa takie
        ostre jak cynamonowe tiktaki (ktore niestety mozna chyba tylko kupic za
        oceanem...)
        • madziara_pl Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 13.12.04, 07:24
          ale dlaczego tylko ci drugi w tubce jest cynamonowy a pozostałe jabłkowe? nie
          mozna by ich tak razem misz masz? ale moge sie mylic bo od kilku dni mam cos ze
          smakiem ;)
          • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 13.12.04, 08:28
            i jeszcze ktos ostatnio mi przyniosl mentosa, ktory byl baaardzo kwasny, a ja
            uwielbiam te wszystkie "kwasne slodycze". ale jak ja szukam po sklepach to
            nigdzie nie moge znalezc...
            • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 08:38
              ja też lubię takie słodycze,nie pamiętasz jak wyglądały te mentosy?I jeszcze
              jedno:w poprzedniej odp.pisałaś o paście do żębów o smaku spearmint(jak zielone
              tic-taci)o jaką pastę Ci chodzi,bo jest dużo rodzjów past na rynku?Dzięki za
              odp.
              • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 13.12.04, 08:44
                dobra, niech bedzie ze nie powinno sie robic darmowej reklamy:) spojrze dzis w
                sklepie i ci napisze bo jak zobacze opakowanie to misie powinno przypomniec
                (najwyzej poprobuje :) ) i popoludniu Ci napisze. OK?

A tego mentosa to przyniosla moja matka od jakiejs kolezanki i nieszczesnik sie
                rozpuscil troszke, bo go schowala w kanapki.Ale resztka "skorupki" jeszcze
                byla. W srodku byl bodajze jablkowy albo cos takiego.Dzisiaj wlasnie kilku
                znajomych zostalo postawionych na nogi i maja sie pytac o niego w sklepach
                osiedlowych:) Ale ogolnie sam drops byl zielony. Jak znajde to tez niezwlocznie
                napisze. Chocbym mila caly szczecin zejsc to kupie:)
                • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:48
                  Dzięki za fatygę.A czy ten mentos to nie przypadkiem jabłokwy?chyba jest w
                  środku zielony ,a może to mentos spearmint(one są rzadko,takie w prostokątnym
                  opakowaniu)Zyczę udanych poszukiwań i czekam na odpowiedż.Hej
    • Gość: mwookash zielone są z tego co wiem eukaliptusowe IP: *.man.polbox.pl 13.12.04, 09:37
      białe miętowe
      • invicta1 Re: białe daja wanilią-dlaczego? 13.12.04, 10:18
        mdli mnie po tic tacach
        • Gość: figa Re: białe daja wanilią-dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:55
          A na mnie działają odwrotnie.Jak mnie mdli to tic-taci mnie ratują -oczywiście
          białe lub zielone.
      • Gość: figa Re: zielone są z tego co wiem eukaliptusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:45
        Zielone nie są eukaliptusowe tylko smakują podobnie do gumy do żucia zielonej
        orbit spearmint.
    • madziara_pl opakowanie setka 13.12.04, 11:58
      100 tic taców! raj na ziemi :)
      • Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:51
        Raj tylko szkoda że tylko w dwóch smakach.A tak dla ciekawości to na ile
        starcza Ci paczka 100 tic-taców?
        • madziara_pl Re: opakowanie setka 13.12.04, 14:44
          na ile? ciezko powiedziec. tic taki mam wszedzie - w torebce, w plecaku, w
          kurtce, w biurku....... i biore skad popadnie :)
      • Gość: qwer Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:52
        mniamm
        • Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 15:19
          mam kwasnego mentosa!!!
          Nazywaja sie SOur mix i sa pakowane najpierw w folie a dopiero potem w to
          normalne opakowanie. Sa trojsmakowe - lemon, green apple i grape. Tzn. 3 smaki
          w jednym dropsie:) U mnie w szczecinie zaplacilam za nie 1,75. (coby info byla
          dokladna). Kolor opakowania - taki ostre kolory zolto-zielone.
          • Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:28
            To super że znalazłaś te mentosy ,ja ich jeszcze nie widziałam.A czy znalazłaś
            może dla mnie tą pastę do zębów o smaku spearmint?
          • Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 15:40
            a co do pasty, to hmm. ciut cie zawiode, bo sama sie zdziwilam - nie widzialam
            dzis zadnej pasty o smaku spearmint:) jakies zielone herbatki powymyslali i
            inne takie, ale cos mi sie majaczy ze to blend-a-med byla (firme prosze o
            przelanie srodkow za reklame na moje konto, he he). taka delikatna slodziutka.
            ale guma orbit jest tez o takim smaku, ta jasna zielona.

a cynamonowych mentosow nie znalazlam.
            • Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:01
              Dzięki za chęci.Spróbuję tej pasty.Może te zielone herbatki miały smak
              spearmint?Ja też nie widziałam mentosów cynamonowych tylko raz natknełam się na
              tic-taci cynamonowe :są b.dobre i drogie ok.4 zł.
              • Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 16:22
                o zesz ty, faktycznie drogie...

trzebaby sie za ta pasta w jakims hipermarkecie rozejrzec. aha. a w jakim
                miescie widzialas te tic-taci??
                • Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:33
                  W Warszawie ,w jakimś małym niepozornym sklepiku(właściciel tego sklepu
                  powiedział że są takie drogie bo sprowadził je z Niemiec-nie miały napisów po
                  polsku)i chyba też widziałam je w dobrych delikatesach na terenie centrum
                  handlowego "Promenada".
                  • Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 17:30
                    Cholera, to troche mi nie po drodze:) Unas sa gumy cynamonowe. Tez byly
                    cholerni drogie dopoki Geant nie zaczal ich sprowadzac gdy coraz wiecej niemcow
                    zaczelo robic w nim zakupy. wczesniej tez byly tylko przywozone na zamowieni.
                    to moze podobnie z tic-tacami.
                    • Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:25
                      Rzeczywiście nie po drodze ale na pewno niebawem pojawią się we wszystkich
                      supermarketach.Ja za to ja nie widziałam w Warszawie gum cynamonowych ,może też
                      i tu się pojawią?Widziałaś może herbaty miętowe spearmint?
                      • pejsik Misz-masz sie zrobil smakowy 13.12.04, 19:01
                        He,he nie. To by smakowalo, o wlasnie, to smakowaloby jak plyn do plukania ust.
                        Kiedys dostalam od ciotki z Anglii plyn do plukania ust. Colgate to byl na 90%.
                        Pic nie polecam, nawet po zagotowaniu:)

A gumy ni macie bo u nas kwitnie taki nandel przygraniczno-uliczny na zasadzie
                        jezdza ludzie do Niemiec i przywoza tu towary i sprzedaja na straganach. Stad
                        sa wlasni gumy. No i teraz w Geancie.

Spadl mi dzis jeden ten kwasny Mentos. Moj pies byl szybszy i go wzial do
                        mordy. Myslalam ze wypluje, a ona zjadla i jeszcze nosa wystawiala:)
                        • Gość: figa Re: Misz-masz sie zrobil smakowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:15
                          Tak myślisz?Może ten colgate był niedobry bo to chemia a naturalna herbata
                          miętowa spearmint może być lepsza niż miętowa pepermint-najpopularnirjsza(w
                          każdym sklepie.wiem że pepermint ma mentol a spearmint nie i dlatego jest
                          delikatniejsza.To macie fajnie z tyn handlem przygraniczno-ulicznym zawsze może
                          się trafić jakaś nowość.To niesamowite że psu zasmakował kwaśny mentos-
                          widocznie coś jest w tic-tacach i mentosach!

• Gość: cat-lover Re: biale! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 13.12.04, 19:03
                        A wiecie, ze te z USA maja troszke inny smak-sa bardziej anyzkowe. Te polskie
                        sa bardziej waniliowe! Wiem, bo mam brata "tic-takowego nalogowca" i zawsze mu
                        przywoze paczke tutejszych-porownujemy i naprawde jest roznica!
                        • pejsik uwielbiam anyz 13.12.04, 19:18
                          to ja sie z checia umowie z twoim bratem na degustacje:) nasze sa waniliowe?
                          nie powiedzialabym.
                        • Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:19
                          A to ciekawe że w USA białe mają trochę inny smak niż w Polsce.To znaczy że nie
                          tylko ja tak lubię tic-taci,są jeszcze nałogowcy.A ile tic-taców dziennie zjada
                          Twój brat i który smak najbardziej sprzedaje się w USA?A są tam zielone tic-
                          taci?- wegług mnie najlepsze.
                          • Gość: cat-lover Re: biale! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 13.12.04, 19:28
                            Brat zjada paczke dziennie! Te biale to od lat porownujemy-mamy juz taki
                            zwyczaj, ze jak odbiera nas z lotniska, to ja zaraz w samochodzie siegam do
                            torebki i daje mu paczke swoich, a on wyciaga swoje i zawsze sie smiejemy i
                            probujemy. Sa definitywnie troszke inne na poczatku, potem jest to samo.....
                            U nas tutaj jest masa kolorow, zielone sa, ale wole biale. Corka kupuje
                            pomaranczowe lub limonkowe.
                            • pejsik Re: biale! 13.12.04, 19:49
                              He he, figa, a ja myslalam ze ty sie pytalas bo nie wiedzialas ktore kupic. a
                              tu sie okazuje ze ty odwyku potrzebujesz:) To ja tym bardziej teraz ujme sie
                              honorem i znajde ci ta pasta, zebys zeby myla z przyjemnoscia. ;p

swoja droge, prosze jakie tic-taci sa popularne. a takie niepozorne. i tylko 2
                              kcal:)
                              • Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:48
                                To nie tak.Widocznie żle sformuowałam pytanie.chodziło mi o opinię ludzi na
                                temat które według nich są lepsze i jaką czują różnicę pomiędzy smakami(oba
                                miętowe)np.nie pytałam o tic-taci granatowe (choć są mocno miętowe) bo one są
                                ohydne!Ja np.wolę zielone choć czasem kupuję tylko białe.Opinie na ten temat
                                ciekawią mnie nadal tymbardziej że w sklepie koło mnie znikają głównie zielone.
                                Dzięki za pastę
                            • Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:53
                              A jakie inne kolory są u was? i czy różnią się smakami od naszych?Ciekawi mnie
                              smak lomonkowych jeszcze takich nie widziałam.
                              • pejsik Re: biale! 13.12.04, 21:17
                                lemonkowe sa pyszne, ale w Polsce ich nie widzialam. Kupowalam w Londynie,
                                nawet w Irlandii juz ich nie widzialam. Sa pomieszane z pomaranczowymi.
                                Ciutke kwaskowe, ale takie hmm smaczne. Moze przez to ze oryginalne i owocowe
                                po prostu.
                                • Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:12
                                  Dla mnie pomarańczowe sąza kwaśne,ciekawią mnie te lemonkowe.Czytałaś moja
                                  poprzednią odp.? ,a co z tą pastą ?Dzięki
    • marghe_72 Re: pomaranczowe, jeno pomarańczowe :) 13.12.04, 21:43
      bo miętowe są za mało miętowe.. wolę Fishermany :)
      • pejsik Pasta sie zmyla 13.12.04, 22:16
        Figa, pasta dopiero jutro. Z przyczyn wyzszych ni mam teraz jak biegac po
        hipermarketach:) Ale jak znajde od razu sie to znajdzie na forum obiecuje.
        Czytalam Twoja odp jesli chodzi ci o to pyt. jakie smaki sa u nas. No to takie
        jak u Ciebie. 3 kolory, jak u Kieślowskiego. Tylko ze granat, biel i zielen. A
        i pomaranczowy, przepraszam, to cztery. Limonka to w Anglii.
        • Gość: figa Re: Pasta sie zmyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:59
          Dzięki to tak jak u mnie poza limonką.Czekam na jutro i dobranoc.
          • pejsik Re: Pasta sie zmyla 13.12.04, 23:37
            Dobranoc. Jutro wyrusze na lowy.
            Pomocy! Czy gdzies przeprowadzaja degustacje past?? :)
            • Gość: figa Re: Pasta sie zmyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:33
              dzięki,czekam.
      • Gość: figa Re: pomaranczowe, jeno pomarańczowe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:58
        Masz na myśli miętowe białe czy zielone?A co to są Fishermany?
    • Gość: meggi Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 14:37
      Zawsze zielone- na uczelni mowimy "chcesz tic-taca o smaku gumy?":) bo tak nam
      sie ten smak z guma mietowa skojarzyl. Cynamonowe na pewno sa w niemczech bo mi
      kolezanka przywiozla- strasznie ostre i w jasnym zielonym opakowaniu- chyba
      limonkowe, dobre ale te slodkie za szybko mi wychodza z paczki:))
      • ajap.1 Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 14.12.04, 15:51
        Ja też wolę zielone,podobne do gumy do żucia tej zielonej spearmint.Czy tic-
        taci są zdrowe tzn czy nie szkodzą np.kobiecie w ciąży?
        • Gość: ewka Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 150.254.115.* 14.12.04, 17:18
          Po przeczytaniu Waszych postów postanowiłam spróbować zielon, ale nestety się
          zawiodłam, dla mnie są ochydne. Pozostanę jednak wierna białym, które są the
          best.
          • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 18:04
            Może za bardzo przypominają pastę do zębów niż miętę?Białe są bardziej miętowe
            • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 14.12.04, 18:38
              Kurcze pies misie rozchorowal (mam nadzieje ze ni od tego mentosa:) ) i w
              zadnym markecie nie bylam ale pytalam przy okazji w aptece i kobieta
              powiedziala ze teraz zadne spearmint nie przychodza ale tez pamieta ze byla tak
              kiedys z blend-a-med. Wiec moze trzebaby poprobowac co o tyle z chcecia zrobie
              ze lubie ten smak bardzo. Sama nie wiem czemu przestalam kupowac.

Jesli chodzi o za szybkie wychodzenie z paczki - mto mi za szybko te kwasne
              mentosy wychodza.

Przypomnialo mi sie tez ze mam Mentosa z Niemiec. Action, ale cos jak cytryna z
              eukaliptusem, a ja za takimi nie przepadam, wiec mam juz go dluuugo.
              • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:10
                Szkoda psa możę to nie od tic-taców?Dzięki jeszcze raz za fatygę.Czyli Ty też
                lubisz smak spearmint?A mnie najszybciej wychodzą tic-taci zielone choć
                ostatnio lubię białe.Zamiast jeść tic-taci kupiłam krople miętowe ale one są
                ohydne -mają 95% alkoholu i zamiast czuć miętę to czuję się spirytus fuu!Ja
                muszę mieć miętę bo jak po jedzeniu jest mi niedobrze to wtedy mięta mi pomaga.
                Jakbyś coś znalazła to napisz.Dzięki
                • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 14.12.04, 22:20
                  obiecuje!!
                  • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:27
                    Dzięki!
                    • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 15.12.04, 17:24
                      O jestes chyba aqrat. Sluchaj no nie ma tej pasty. Zaraz sobie nogi schodze i
                      nic. Az sie zdenerwowalam:)
                      • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:12
                        Cześć,bardzo dziękuję za chęć pomocy ale zaczynam mieć wyrzuty sumienia ze
                        przeze mnie się męczyśz.Dzięki jeszcze raz ale nie fatyguj się ,chyba że
                        przypadkiem coś znajdziesz to dasz mi znać.Pozdrawiam
                        • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 15.12.04, 18:20
                          Ale tak mi ochoty i checi narobilas, ze nie popuszcze! :)
                          • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:03
                            Niesamowita jesteś i nie dajesz za wygraną!To dobra cecha życzę sukcesu i
                            czekam na wieści.
                            • pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 15.12.04, 21:09
                              Nie pamietam kto wspominal o cynamonowych Mentosach, nie Ty moze? Bo ciekawa
                              jestem jak to wyglada i czy jest juz szerzej dostepne czy tylko gdzieniegdzie.
                              Bo pytalam i nie ma, ale moze to tylko w wawie??
                              • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:18
                                Omentosach cynamonowych piasał"pitek".a pisałam o tic-tacach cynamonowych,one
                                są trudno dostępne(smak:pomieszane białe z cynamonem)Mentosów o tym smaku nie
                                widziałam
    • Gość: pika Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:36
      Najlepsze są zielone-delikane o specyficznym smaku.
    • Gość: ma.02 Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:07
      Zielone!
    • piku.1 Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 18.12.04, 15:19
      Ja uwielbiam zielone ,jak się ich wezmie naraz dużo to pieką i wydobywa się z
      nich lekko gorzkawy smak-porostu pycha!
    • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:27
      Czy ktoś widział dużą paczkę tic-taców zielonych?bo są już duże białe i
      pomarańczowe.
      • Gość: pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 62.69.200.* 20.12.04, 01:13
        przeczytalas tego o pascie specjalnie do Ciebie?? ma tytul - do figi i cos tam
        dalej z tematem o pascie. jak nie znajdziesz to jeszcze raz napisze. ale teraz
        juz za pozno:)
        • Gość: sunny mentosy cynamonowe IP: *.elsat.net.pl / 217.173.160.* 20.12.04, 08:57
          Te cynamonowe, o które parę osób tu pyta, nazywają się "mix", są w zielono-
          czerwonej rolce i mają smak cynamonowo-jabłkowy. Ale nie pomieszany, tylko
          oddzielnie są cynamonowe i oddzielnie jabłkowe. Cynamonowych w rolce jest
          mniej :-)Są pyszne, choć wiele osób mówi, że za ostre.
          Co do sklepów, to na pewno nie są tylko w Wawie. Dostałam w Katowicach w
          Skarbku i w kilku osiedlowych sklepach ( a mieszkam w średniej wielkości
          śląskim mieście). Szukajcie a znajdziecie - tylko może ten smak będzie tylko w
          okolicach Świąt?
          I jeszcze inna cynamonowa sprawa - próbowaliście Pepsi Spice z imbirem i
          cynamonem? Dla mnie za słodka i za mało czuć przyprawy. A tak uwielbiam
          cynamon. Wczoraj nawet usmażyłam sobie cynamonowe placki :-)
        • Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:27
          Przeczytałam i odpisalam i wielki dzięki.Teraz wróciłam z Geanta i kupiłam tą
          pastę blend-a-med z 7 mild mint.Rzeczywiście ma ten smak spearmint.Jesteś
          wspaniała że w koncu znalazłaś tą pastę.Teraz będę częściej z niej
          korzystać,poza pysznym smakiem zęby skorzystają na tym.
          Cześć pejsik!Trztmaj się spearmintowo!
    • Gość: agif Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:25
      Zmieniłam login bo okazało się że dubluję kogoś.Od dziś jestem agif.
      Pozdrawiam wszystkich tic-tactowców świątecznie.
    • fugatka Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 26.12.04, 21:43
      Od dziś jestem już fugatka nie figa.A tic taci przydają się po świętach-
      szczególnie te miętowe!
    • fugatka Re: do pejsik: TIC-TACI - białe czy zielone? 14.01.05, 00:11
      Ostatnio zaczęły mi bardziej smakować białe niż zielone.A może Tobie też
      zmnieniły się upodobania?Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka