Gość: figa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:54 Które są lepsze:białe czy zielone?.Oba smaki są miętowe ale czym się różnią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 12.12.04, 00:07 biale sa o smaku ostrej miety, zdecydowane. A zielone s a lagodne, takie jak, hmmm, pasta do zebow, :), takie slodziutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Orange and Lime 12.12.04, 11:03 Tak, zielone są lepsze - słodsze. Ale i tak najbardziej lubię orange and lime :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Orange and Lime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:55 Nie znam tych o smaku orange and lime - to jakaś nowość? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Orange and Lime 12.12.04, 13:32 Te akurat kupuję w Anglii. W Polsce jeszcze ich nie widziałam :-( W Stanach są jeszcze cynamonowe, ale jak dla mnie za ostre. A te zielone miętowe są takie słodziutkie, rzeczywiście smakują trochę jak miętowa pasta do zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:44 Dzięki.Ja wolę delikatniejsze a Ty.Smak pasty do zebów jest dobry ale o jaką pastę Ci chodzi ,bo jest ich tyle...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 62.69.200.* 12.12.04, 14:48 O paste o smaku spearmint. A te orange & lime tez kupowalam w Anglii i pycha sa faktycznie. Ale nasze pomaranczowe tez sa dobre. Chcialabym sprobowac cynamonowych... Jesli smakuja podobnie jak guma cynamonowa to juz nie moge sie doczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:56 Cześć, która z past dostępnych w Polsce ma smak spearmint?Nie nzam smaku gumy cynamonowej ale tic-taci cynamonowe kiedyś próbowałam -są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 64.213.237.* 13.12.04, 04:18 Ja-tylko pomaranczowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 13.12.04, 07:03 W polskich sklepach pojawily sie mentosy o smaku cynamonowym! I nie sa takie ostre jak cynamonowe tiktaki (ktore niestety mozna chyba tylko kupic za oceanem...) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 13.12.04, 07:24 ale dlaczego tylko ci drugi w tubce jest cynamonowy a pozostałe jabłkowe? nie mozna by ich tak razem misz masz? ale moge sie mylic bo od kilku dni mam cos ze smakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 13.12.04, 08:28 i jeszcze ktos ostatnio mi przyniosl mentosa, ktory byl baaardzo kwasny, a ja uwielbiam te wszystkie "kwasne slodycze". ale jak ja szukam po sklepach to nigdzie nie moge znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 08:38 ja też lubię takie słodycze,nie pamiętasz jak wyglądały te mentosy?I jeszcze jedno:w poprzedniej odp.pisałaś o paście do żębów o smaku spearmint(jak zielone tic-taci)o jaką pastę Ci chodzi,bo jest dużo rodzjów past na rynku?Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 13.12.04, 08:44 dobra, niech bedzie ze nie powinno sie robic darmowej reklamy:) spojrze dzis w sklepie i ci napisze bo jak zobacze opakowanie to misie powinno przypomniec (najwyzej poprobuje :) ) i popoludniu Ci napisze. OK? A tego mentosa to przyniosla moja matka od jakiejs kolezanki i nieszczesnik sie rozpuscil troszke, bo go schowala w kanapki.Ale resztka "skorupki" jeszcze byla. W srodku byl bodajze jablkowy albo cos takiego.Dzisiaj wlasnie kilku znajomych zostalo postawionych na nogi i maja sie pytac o niego w sklepach osiedlowych:) Ale ogolnie sam drops byl zielony. Jak znajde to tez niezwlocznie napisze. Chocbym mila caly szczecin zejsc to kupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:48 Dzięki za fatygę.A czy ten mentos to nie przypadkiem jabłokwy?chyba jest w środku zielony ,a może to mentos spearmint(one są rzadko,takie w prostokątnym opakowaniu)Zyczę udanych poszukiwań i czekam na odpowiedż.Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwookash zielone są z tego co wiem eukaliptusowe IP: *.man.polbox.pl 13.12.04, 09:37 białe miętowe Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: białe daja wanilią-dlaczego? 13.12.04, 10:18 mdli mnie po tic tacach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: białe daja wanilią-dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:55 A na mnie działają odwrotnie.Jak mnie mdli to tic-taci mnie ratują -oczywiście białe lub zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: zielone są z tego co wiem eukaliptusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:45 Zielone nie są eukaliptusowe tylko smakują podobnie do gumy do żucia zielonej orbit spearmint. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:51 Raj tylko szkoda że tylko w dwóch smakach.A tak dla ciekawości to na ile starcza Ci paczka 100 tic-taców? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: opakowanie setka 13.12.04, 14:44 na ile? ciezko powiedziec. tic taki mam wszedzie - w torebce, w plecaku, w kurtce, w biurku....... i biore skad popadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:52 mniamm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 15:19 mam kwasnego mentosa!!! Nazywaja sie SOur mix i sa pakowane najpierw w folie a dopiero potem w to normalne opakowanie. Sa trojsmakowe - lemon, green apple i grape. Tzn. 3 smaki w jednym dropsie:) U mnie w szczecinie zaplacilam za nie 1,75. (coby info byla dokladna). Kolor opakowania - taki ostre kolory zolto-zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:28 To super że znalazłaś te mentosy ,ja ich jeszcze nie widziałam.A czy znalazłaś może dla mnie tą pastę do zębów o smaku spearmint? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 15:40 a co do pasty, to hmm. ciut cie zawiode, bo sama sie zdziwilam - nie widzialam dzis zadnej pasty o smaku spearmint:) jakies zielone herbatki powymyslali i inne takie, ale cos mi sie majaczy ze to blend-a-med byla (firme prosze o przelanie srodkow za reklame na moje konto, he he). taka delikatna slodziutka. ale guma orbit jest tez o takim smaku, ta jasna zielona. a cynamonowych mentosow nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:01 Dzięki za chęci.Spróbuję tej pasty.Może te zielone herbatki miały smak spearmint?Ja też nie widziałam mentosów cynamonowych tylko raz natknełam się na tic-taci cynamonowe :są b.dobre i drogie ok.4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 16:22 o zesz ty, faktycznie drogie... trzebaby sie za ta pasta w jakims hipermarkecie rozejrzec. aha. a w jakim miescie widzialas te tic-taci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:33 W Warszawie ,w jakimś małym niepozornym sklepiku(właściciel tego sklepu powiedział że są takie drogie bo sprowadził je z Niemiec-nie miały napisów po polsku)i chyba też widziałam je w dobrych delikatesach na terenie centrum handlowego "Promenada". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: opakowanie setka IP: 62.69.200.* 13.12.04, 17:30 Cholera, to troche mi nie po drodze:) Unas sa gumy cynamonowe. Tez byly cholerni drogie dopoki Geant nie zaczal ich sprowadzac gdy coraz wiecej niemcow zaczelo robic w nim zakupy. wczesniej tez byly tylko przywozone na zamowieni. to moze podobnie z tic-tacami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: opakowanie setka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:25 Rzeczywiście nie po drodze ale na pewno niebawem pojawią się we wszystkich supermarketach.Ja za to ja nie widziałam w Warszawie gum cynamonowych ,może też i tu się pojawią?Widziałaś może herbaty miętowe spearmint? Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Misz-masz sie zrobil smakowy 13.12.04, 19:01 He,he nie. To by smakowalo, o wlasnie, to smakowaloby jak plyn do plukania ust. Kiedys dostalam od ciotki z Anglii plyn do plukania ust. Colgate to byl na 90%. Pic nie polecam, nawet po zagotowaniu:) A gumy ni macie bo u nas kwitnie taki nandel przygraniczno-uliczny na zasadzie jezdza ludzie do Niemiec i przywoza tu towary i sprzedaja na straganach. Stad sa wlasni gumy. No i teraz w Geancie. Spadl mi dzis jeden ten kwasny Mentos. Moj pies byl szybszy i go wzial do mordy. Myslalam ze wypluje, a ona zjadla i jeszcze nosa wystawiala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Misz-masz sie zrobil smakowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:15 Tak myślisz?Może ten colgate był niedobry bo to chemia a naturalna herbata miętowa spearmint może być lepsza niż miętowa pepermint-najpopularnirjsza(w każdym sklepie.wiem że pepermint ma mentol a spearmint nie i dlatego jest delikatniejsza.To macie fajnie z tyn handlem przygraniczno-ulicznym zawsze może się trafić jakaś nowość.To niesamowite że psu zasmakował kwaśny mentos- widocznie coś jest w tic-tacach i mentosach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat-lover Re: biale! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 13.12.04, 19:03 A wiecie, ze te z USA maja troszke inny smak-sa bardziej anyzkowe. Te polskie sa bardziej waniliowe! Wiem, bo mam brata "tic-takowego nalogowca" i zawsze mu przywoze paczke tutejszych-porownujemy i naprawde jest roznica! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik uwielbiam anyz 13.12.04, 19:18 to ja sie z checia umowie z twoim bratem na degustacje:) nasze sa waniliowe? nie powiedzialabym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:19 A to ciekawe że w USA białe mają trochę inny smak niż w Polsce.To znaczy że nie tylko ja tak lubię tic-taci,są jeszcze nałogowcy.A ile tic-taców dziennie zjada Twój brat i który smak najbardziej sprzedaje się w USA?A są tam zielone tic- taci?- wegług mnie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat-lover Re: biale! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 13.12.04, 19:28 Brat zjada paczke dziennie! Te biale to od lat porownujemy-mamy juz taki zwyczaj, ze jak odbiera nas z lotniska, to ja zaraz w samochodzie siegam do torebki i daje mu paczke swoich, a on wyciaga swoje i zawsze sie smiejemy i probujemy. Sa definitywnie troszke inne na poczatku, potem jest to samo..... U nas tutaj jest masa kolorow, zielone sa, ale wole biale. Corka kupuje pomaranczowe lub limonkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: biale! 13.12.04, 19:49 He he, figa, a ja myslalam ze ty sie pytalas bo nie wiedzialas ktore kupic. a tu sie okazuje ze ty odwyku potrzebujesz:) To ja tym bardziej teraz ujme sie honorem i znajde ci ta pasta, zebys zeby myla z przyjemnoscia. ;p swoja droge, prosze jakie tic-taci sa popularne. a takie niepozorne. i tylko 2 kcal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:48 To nie tak.Widocznie żle sformuowałam pytanie.chodziło mi o opinię ludzi na temat które według nich są lepsze i jaką czują różnicę pomiędzy smakami(oba miętowe)np.nie pytałam o tic-taci granatowe (choć są mocno miętowe) bo one są ohydne!Ja np.wolę zielone choć czasem kupuję tylko białe.Opinie na ten temat ciekawią mnie nadal tymbardziej że w sklepie koło mnie znikają głównie zielone. Dzięki za pastę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:53 A jakie inne kolory są u was? i czy różnią się smakami od naszych?Ciekawi mnie smak lomonkowych jeszcze takich nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: biale! 13.12.04, 21:17 lemonkowe sa pyszne, ale w Polsce ich nie widzialam. Kupowalam w Londynie, nawet w Irlandii juz ich nie widzialam. Sa pomieszane z pomaranczowymi. Ciutke kwaskowe, ale takie hmm smaczne. Moze przez to ze oryginalne i owocowe po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: biale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:12 Dla mnie pomarańczowe sąza kwaśne,ciekawią mnie te lemonkowe.Czytałaś moja poprzednią odp.? ,a co z tą pastą ?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: pomaranczowe, jeno pomarańczowe :) 13.12.04, 21:43 bo miętowe są za mało miętowe.. wolę Fishermany :) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Pasta sie zmyla 13.12.04, 22:16 Figa, pasta dopiero jutro. Z przyczyn wyzszych ni mam teraz jak biegac po hipermarketach:) Ale jak znajde od razu sie to znajdzie na forum obiecuje. Czytalam Twoja odp jesli chodzi ci o to pyt. jakie smaki sa u nas. No to takie jak u Ciebie. 3 kolory, jak u Kieślowskiego. Tylko ze granat, biel i zielen. A i pomaranczowy, przepraszam, to cztery. Limonka to w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Pasta sie zmyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:59 Dzięki to tak jak u mnie poza limonką.Czekam na jutro i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Pasta sie zmyla 13.12.04, 23:37 Dobranoc. Jutro wyrusze na lowy. Pomocy! Czy gdzies przeprowadzaja degustacje past?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Pasta sie zmyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:33 dzięki,czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: pomaranczowe, jeno pomarańczowe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:58 Masz na myśli miętowe białe czy zielone?A co to są Fishermany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 14:37 Zawsze zielone- na uczelni mowimy "chcesz tic-taca o smaku gumy?":) bo tak nam sie ten smak z guma mietowa skojarzyl. Cynamonowe na pewno sa w niemczech bo mi kolezanka przywiozla- strasznie ostre i w jasnym zielonym opakowaniu- chyba limonkowe, dobre ale te slodkie za szybko mi wychodza z paczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ajap.1 Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 14.12.04, 15:51 Ja też wolę zielone,podobne do gumy do żucia tej zielonej spearmint.Czy tic- taci są zdrowe tzn czy nie szkodzą np.kobiecie w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 150.254.115.* 14.12.04, 17:18 Po przeczytaniu Waszych postów postanowiłam spróbować zielon, ale nestety się zawiodłam, dla mnie są ochydne. Pozostanę jednak wierna białym, które są the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 18:04 Może za bardzo przypominają pastę do zębów niż miętę?Białe są bardziej miętowe Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 14.12.04, 18:38 Kurcze pies misie rozchorowal (mam nadzieje ze ni od tego mentosa:) ) i w zadnym markecie nie bylam ale pytalam przy okazji w aptece i kobieta powiedziala ze teraz zadne spearmint nie przychodza ale tez pamieta ze byla tak kiedys z blend-a-med. Wiec moze trzebaby poprobowac co o tyle z chcecia zrobie ze lubie ten smak bardzo. Sama nie wiem czemu przestalam kupowac. Jesli chodzi o za szybkie wychodzenie z paczki - mto mi za szybko te kwasne mentosy wychodza. Przypomnialo mi sie tez ze mam Mentosa z Niemiec. Action, ale cos jak cytryna z eukaliptusem, a ja za takimi nie przepadam, wiec mam juz go dluuugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:10 Szkoda psa możę to nie od tic-taców?Dzięki jeszcze raz za fatygę.Czyli Ty też lubisz smak spearmint?A mnie najszybciej wychodzą tic-taci zielone choć ostatnio lubię białe.Zamiast jeść tic-taci kupiłam krople miętowe ale one są ohydne -mają 95% alkoholu i zamiast czuć miętę to czuję się spirytus fuu!Ja muszę mieć miętę bo jak po jedzeniu jest mi niedobrze to wtedy mięta mi pomaga. Jakbyś coś znalazła to napisz.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:27 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 15.12.04, 17:24 O jestes chyba aqrat. Sluchaj no nie ma tej pasty. Zaraz sobie nogi schodze i nic. Az sie zdenerwowalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:12 Cześć,bardzo dziękuję za chęć pomocy ale zaczynam mieć wyrzuty sumienia ze przeze mnie się męczyśz.Dzięki jeszcze raz ale nie fatyguj się ,chyba że przypadkiem coś znajdziesz to dasz mi znać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 15.12.04, 18:20 Ale tak mi ochoty i checi narobilas, ze nie popuszcze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:03 Niesamowita jesteś i nie dajesz za wygraną!To dobra cecha życzę sukcesu i czekam na wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 15.12.04, 21:09 Nie pamietam kto wspominal o cynamonowych Mentosach, nie Ty moze? Bo ciekawa jestem jak to wyglada i czy jest juz szerzej dostepne czy tylko gdzieniegdzie. Bo pytalam i nie ma, ale moze to tylko w wawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:18 Omentosach cynamonowych piasał"pitek".a pisałam o tic-tacach cynamonowych,one są trudno dostępne(smak:pomieszane białe z cynamonem)Mentosów o tym smaku nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:36 Najlepsze są zielone-delikane o specyficznym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma.02 Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:07 Zielone! Odpowiedz Link Zgłoś
piku.1 Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 18.12.04, 15:19 Ja uwielbiam zielone ,jak się ich wezmie naraz dużo to pieką i wydobywa się z nich lekko gorzkawy smak-porostu pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:27 Czy ktoś widział dużą paczkę tic-taców zielonych?bo są już duże białe i pomarańczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: 62.69.200.* 20.12.04, 01:13 przeczytalas tego o pascie specjalnie do Ciebie?? ma tytul - do figi i cos tam dalej z tematem o pascie. jak nie znajdziesz to jeszcze raz napisze. ale teraz juz za pozno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny mentosy cynamonowe IP: *.elsat.net.pl / 217.173.160.* 20.12.04, 08:57 Te cynamonowe, o które parę osób tu pyta, nazywają się "mix", są w zielono- czerwonej rolce i mają smak cynamonowo-jabłkowy. Ale nie pomieszany, tylko oddzielnie są cynamonowe i oddzielnie jabłkowe. Cynamonowych w rolce jest mniej :-)Są pyszne, choć wiele osób mówi, że za ostre. Co do sklepów, to na pewno nie są tylko w Wawie. Dostałam w Katowicach w Skarbku i w kilku osiedlowych sklepach ( a mieszkam w średniej wielkości śląskim mieście). Szukajcie a znajdziecie - tylko może ten smak będzie tylko w okolicach Świąt? I jeszcze inna cynamonowa sprawa - próbowaliście Pepsi Spice z imbirem i cynamonem? Dla mnie za słodka i za mało czuć przyprawy. A tak uwielbiam cynamon. Wczoraj nawet usmażyłam sobie cynamonowe placki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:27 Przeczytałam i odpisalam i wielki dzięki.Teraz wróciłam z Geanta i kupiłam tą pastę blend-a-med z 7 mild mint.Rzeczywiście ma ten smak spearmint.Jesteś wspaniała że w koncu znalazłaś tą pastę.Teraz będę częściej z niej korzystać,poza pysznym smakiem zęby skorzystają na tym. Cześć pejsik!Trztmaj się spearmintowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agif Re: TIC-TACI - białe czy zielone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:25 Zmieniłam login bo okazało się że dubluję kogoś.Od dziś jestem agif. Pozdrawiam wszystkich tic-tactowców świątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fugatka Re: TIC-TACI - białe czy zielone? 26.12.04, 21:43 Od dziś jestem już fugatka nie figa.A tic taci przydają się po świętach- szczególnie te miętowe! Odpowiedz Link Zgłoś
fugatka Re: do pejsik: TIC-TACI - białe czy zielone? 14.01.05, 00:11 Ostatnio zaczęły mi bardziej smakować białe niż zielone.A może Tobie też zmnieniły się upodobania?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś