snake242 31.12.06, 17:45 Życzą wszystkim pruszkowiakom i forumowiczom gościnnym,snake z żoną i synem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.06, 21:01 przyłączam się do życzeń:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.wazowski Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.06, 21:09 Aby nowy rok był zdecydowanie lepszy od obecnego! Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.06, 21:16 A mnie się marzy rozumniejszy. Czy to tak wiele ? Odpowiedz Link Zgłoś
nokata Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.06, 21:53 Życzę Wam wszystkim, żebyście przez chwilę mogli we mnie wskoczyć i poczuli jakich dobrych rzeczy i spraw Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.06, 22:08 Życzenia wszelkiej pomyślności na rok nadchodzący z miasta trykających się koziołków zasyła Sqh z osobami towarzyszącymi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.06, 22:21 Hepi Nju Jer! ...nastepny sylwester już w Pruszkowie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.06, 23:36 A jednak zdążyłem...::-) Szczęśliwego Nowego Roku od kotów pruszkowskich i niżej podpisanego - dla wszystkich Pruszkowiaków...! Pozdrawiam :-) cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 01.01.07, 00:17 Również życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku bwc Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 01.01.07, 03:53 buziaki przesylam z Pragi. Ledwo sie doczlapalismy do naszego lokum ale trzeba przyznac ze Praga jest po prostu piekna.. zrobila na mnie wielkie wrazenie, choc sam sylwester to rzeczywiscie niezly szal..takich tlumow dawno nie widzialam.. poczatkowo chcielismy byc na moscie Karola o 12 ale okazalo sie to nierealne, potem nawet sie cieszylam, ze mnie tam nie ma... pamietacie posty o peronie pkp w pruszkowie o godz 7 rano? tak mniej siecej sie prezentowal most..i w srodku tego wszystkiego jeszcze puszczano fajerwerki.. my bylismy nad rzeka w bezpiecznej odleglosci i z pieknym widokiem na Hradczany i most karola... cos pieknego.. a czeski jezyk jest rewelacyjny zdradze wam kilka prawdziwych sformulowan po powrocie.. w necie chodzily rozne smiesznosci ale to wszystko nieprawda, konsultowalam z kolezanka-czeszka.. natomiast w czechach sa podobne zarty o polskim jezyku..he he Odpowiedz Link Zgłoś
111majka Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 01.01.07, 04:12 Samych szczęśliwości w Nowym Roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 01.01.07, 09:50 Rowniez sie przylaczam. A co do zyczen to mam marzenie, ze wreszcie te przetargi na remont parku Sokola zamienily sie w czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 04.01.07, 14:03 a ja w związku ze związkiem, że Nowy Rok nam nastał życzę nam wszystkim oby ten 2007 był kolejnym pięknym lub piękniejszym rokiem Odpowiedz Link Zgłoś