perelka121 Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 26.04.07, 15:03 Polecam DORMED na Brzozowej www.nzozdormed.pl/ Ceny może nie najniższe ale personel naprawdę fachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hattrickrules Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 26.04.07, 16:00 Ja np korzystałem z przychodni E-Dent przy ul. Daszyńskiego 46 i pamiętam, że wsyzstko było jak najbardziej OK, czysto, miło i solidnie :) W razie czego podaję telefon: 022 728-08-32 Powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Use the forum, Luke:-) 26.04.07, 17:27 ja proponuję skorzystanie z wyszukiwarki, było już dużo wątków na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
marti78nez Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 26.04.07, 18:45 ...bardzo dziękuje za dwie pierwsze "propozycje" jako nowy mieszkaniec Pruszkowa dużo mi to pomoże- a i przy okazji widze ,ze na forum jest rowniez admin (patrz. trzecia odpowiedź)i pilnuje porządku :-) chwali się , chwali Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 27.04.07, 17:43 tylko w tym dormedzie nie idz do doktora kucińskiego bo to wyjątkowy sadysta i raczej sie nie zna na swoim fachu, i to nie tylko moja opinia ale równiez jego współpracowniczki wcześniej chodziłem do kocerby w tej samej lecznicy i był o niebo ddelikatniejszy i bardziej profesjonalny , tylko jakby wieksza kasę darł, ale chyba do niego wruce bo mam dosyc płacenia kucińskiemu za psucie zębów Odpowiedz Link Zgłoś
marti78nez Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 29.04.07, 20:41 ...dzięki szwagier , jakbyś zgadł jestem w dromedzie i moze tam super tanio nie jest ,ale pierwsza wizyta przekonała mnie , ze naprawde znają się na rzeczy (na razie nie trafiłem na Kucińskiego stad moze moje zadowolenie)no i "uratowali" mi życie mój stan był łagodnie mówiąc zły, więc na razie ciesze się , że ból minął co prawda ząb martwy ,ale jaka ulga. Za to ja przestrzegam wszystkich forumowiczów przed DOKTOR MALINOWSKĄ (ma jakies podwójne nazwisko, nie pamiętam) i ona leczy (w jej przypadku to za duzo powiedziane) w LIMIE (ja spotkałem ją na Domaniewskiej-Warszawa) żenada kompromitacja, jakie wrażnie sprawia taki z niej lekarz !!!! Pozdrawiam i dzięki Wam za rady i wskazówki przecież musimy się wspierać w Naszym mieście) Odpowiedz Link Zgłoś