Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW

26.04.07, 11:54
Obserwuj wątek
    • perelka121 Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 26.04.07, 15:03
      Polecam DORMED na Brzozowej
      www.nzozdormed.pl/
      Ceny może nie najniższe ale personel naprawdę fachowy.
    • hattrickrules Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 26.04.07, 16:00
      Ja np korzystałem z przychodni E-Dent przy ul. Daszyńskiego 46 i pamiętam, że
      wsyzstko było jak najbardziej OK, czysto, miło i solidnie :)
      W razie czego podaję telefon: 022 728-08-32

Powodzenia! :)
    • zwierz.alpuhary Use the forum, Luke:-) 26.04.07, 17:27
      ja proponuję skorzystanie z wyszukiwarki, było już dużo wątków na ten temat
    • marti78nez Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 26.04.07, 18:45
      ...bardzo dziękuje za dwie pierwsze "propozycje" jako nowy mieszkaniec
      Pruszkowa dużo mi to pomoże- a i przy okazji widze ,ze na forum jest rowniez
      admin (patrz. trzecia odpowiedź)i pilnuje porządku :-) chwali się , chwali
      • szwagier68 Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 27.04.07, 17:43
        tylko w tym dormedzie nie idz do doktora kucińskiego bo to wyjątkowy sadysta i
        raczej sie nie zna na swoim fachu, i to nie tylko moja opinia ale równiez jego
        współpracowniczki
        wcześniej chodziłem do kocerby w tej samej lecznicy i był o niebo
        ddelikatniejszy i bardziej profesjonalny , tylko jakby wieksza kasę darł, ale
        chyba do niego wruce bo mam dosyc płacenia kucińskiemu za psucie zębów
        • marti78nez Re: SZUKAM DOBREGO DENTYSTY PRUSZKÓW 29.04.07, 20:41
          ...dzięki szwagier , jakbyś zgadł jestem w dromedzie i moze tam super tanio nie
          jest ,ale pierwsza wizyta przekonała mnie , ze naprawde znają się na rzeczy (na
          razie nie trafiłem na Kucińskiego stad moze moje zadowolenie)no i "uratowali"
          mi życie mój stan był łagodnie mówiąc zły, więc na razie ciesze się , że ból
          minął co prawda ząb martwy ,ale jaka ulga. Za to ja przestrzegam wszystkich
          forumowiczów przed DOKTOR MALINOWSKĄ (ma jakies podwójne nazwisko, nie
          pamiętam) i ona leczy (w jej przypadku to za duzo powiedziane) w LIMIE (ja
          spotkałem ją na Domaniewskiej-Warszawa) żenada kompromitacja, jakie wrażnie
          sprawia taki z niej lekarz !!!!
          Pozdrawiam i dzięki Wam za rady i wskazówki przecież musimy się wspierać w
          Naszym mieście)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka