no_man 27.08.07, 00:08 Trzeba kliknąć Pajacyka :-) Na PiS: "Błoto stwarza czasem pozory głębi" Pozdarwiam i życzę udanego poniedziałku :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_man Re: Minęła północ... 28.08.07, 00:06 Klikamy na Pajacyka :-) Na premiera: Niektórzy ludzie patrzą przez własne oczy jak przez judasze. Pozdrawiam i życzę udanego wtorku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Minęła północ... 28.08.07, 20:47 Poniedziałek był udany, wtorek eż nie najgorszy ... proszę o życzenia udanej środy a może najlepiej całego życia Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 31.08.07, 00:38 Jak zwykle, klikamy na pajacyka :-) Życzę udanego piątku :-) Na nas: Nikt z nas nie jest tak wielki jak ten, którego uważamy za najmniejszego. Mysza63-> To już zależy od Ciebie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Minęła północ... 31.08.07, 17:14 tak ci się tylko wydaje ... gdyby to tylko zależało od mojej skromnej osoby ... i tu następuje westchnienie Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 10.09.07, 01:58 Wystarczy, że powiesz w sklepie "Miłego dnia :-) Do widzenia" i już świat staje się lepszy :-) Tylko dzięki Tobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 21.09.07, 01:11 Klikamy na pajacyka, bo już po 1:00!!! :-) Na każdego: "Trudno doczytać się własnego analfabetyzmu" Pozdrawiam i miłego piątku dla wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 02.10.07, 14:13 Północ po prawdzie jeszcze nie minęła, ale znalazłem fajny teks w sieci, aczkolwiek tendencyjny: www.matka-kurka.net/post/?p=1054 Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Minęła północ... 02.10.07, 15:34 tekst super ... zagłosowałam oby popołudnie było lepsze niż przedpołudnie w co wierze bo mi jakoś nie mężczyzno niewiedzieć czemu zawsze dodajesz otuchy Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 04.10.07, 01:42 Trochę bardzo minęła północ, lecz nic nie stoi na przeszkodzie by kliknąć pajacyka :-) Takie-tam życiowe: Wieko trumny od strony użytkownika nie jest ozdobne Życzę pełnego śmiechu i/lub uśmiechów czwartku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 20.10.07, 02:48 Jak zwykle pora kliknąć Pajacyka :-) Tak mi się przypomniało: pl.youtube.com/watch?v=-YvpuWZAcyw Tak sobie przypomniałem: Ludzie byli dawniej bliżsi sobie. Musieli. Broń nie niosła daleko. Życzę udanego weekendu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 30.10.07, 02:00 Proszę więc ludzi dobrej woli o kliknięcie na pajacyka :-) Na mnie: Czasem nazbiera się tyle brudu, że wydaje się po prostu marnotrawstwem go wyrzucić. Życzę udanego łikendu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 01.11.07, 05:45 Już jakiś czas temu minęła północ, więc klikamy na pajacyka :-) Coś z mojej strony: pl.youtube.com/watch?v=L6RML0YHOm8 - inglese pl.youtube.com/watch?v=K1I_YWEz9Po - polskoje, z dobrego filmu Spokojnych i rodzinnych świąt oraz miłego długiego weekendu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 09.11.07, 01:44 I znów minęła północ :-) Dla nieco starszej młodzieży w ramach "nostalgicznego" przypomnienia: www.tk.pl/sonda/ Pozdrawiam i życzę miłego piątku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 20.11.07, 00:23 I po raz kolejny minęła północ :-) Więc klikamy na pajacyka :-) Tak sobie przypomniałem w skutek zaistniałych okoliczności: Są chwile, gdy chciałoby się powiesić cały rodzaj ludzki i skończyć tę farsę. Życzę wszystkim [miłego|udanego|owocnego] wtorku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 29.11.07, 00:51 Minęła północ :-) Pajacyk!!! :-) Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi. Życzę miłego czwartku (2007-11-29) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 31.03.08, 03:11 Pajacyka zabrali, ale przypomnę: www.pajacyk.pl lub szybciej: www.pajacyk.pl/zlicz.php "Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich" Życzę wszystkim udanego i miłego poniedziałku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 06.05.08, 01:48 Jak komuś się uda, to niech kliknie na pajacyka :-) Ku ~(pokrzepieniu serc): pl.youtube.com/watch?v=wepAxJ6BN30&fmt=18 Życzę miłego ftorku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 07.05.08, 01:18 Pajacyk czeka na kliknięcie :-) "Zarówno w metropolii, jak w wiosce nadal najbardziej ulubionym widowiskiem jest upadek któregoś z bliźnich" Emil Cioran Życzę miłej i słonecznej środy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 08.05.08, 01:04 I znów klikamy na pajacyka :-) Niech głodne dzieci mają coś od nas :-) Szalona twórczość: pl.youtube.com/watch?v=F0TrTHTSu0I&fmt=18 Życzę udanego i miłego czwartku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adek60 Re: Minęła północ... 08.05.08, 03:29 pajacyk kliknięty. bezsenne noce no man czy 3-cia zmiana. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 09.05.08, 19:19 Ja pracuję 24/7, ale 17.05 jadę sobie na kilka dni w góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: Minęła północ... 12.05.08, 04:34 I klikamy pajacyka. Miłego dnia, tygodnia itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 16.05.08, 01:06 Już trochę po północy, więc klikamy na czekającego pajacyka :-) Dla tych co pamiętają Opole '72: pl.youtube.com/watch?v=esDAymiTK34&fmt=18 Życzę udanego, miłego i radosnego piątku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 26.05.08, 00:50 Więc po raz kolejny minęła północ, a pajacyk czeka :-) Ku przestrodze dla kierowców: pl.youtube.com/watch?v=iVeI6TCRj8s&fmt=18 pl.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk&fmt=18 Udanego poniedziałku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_man Re: Minęła północ... 09.07.08, 00:15 Klikamy pajacyka: www.pajacyk.pl/zlicz.php Kino inaczej: www.kmf.org.pl/fx/100.html Życzę miłej oraz udanej środy :-) Odpowiedz Link Zgłoś