vero.1 15.05.08, 10:52 może ktoś już przechodził procedurę wyrabiania paszportu dla niemowlaka i podpowie mi gdzie i jak sie to załatwia ? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqz Re: paszport dla dziecka 15.05.08, 11:45 Dawno temu jeszcze na Kruczej w Warszawie , pamiętam że z wnioskiem musieliśmy iść oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
vero.1 Re: paszport dla dziecka 15.05.08, 17:57 w warszawie ?? to nie ma nic w pruszkowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: paszport dla dziecka 15.05.08, 18:17 Najlepiej dowiedz się u źródła: bip.powiat.pruszkow.pl/pl/bip/paszporty bip.powiat.pruszkow.pl/pl/bip/paszporty/p_dla_dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: paszport dla dziecka 15.05.08, 22:09 No właśnie. Wnioski składają rodzice razem na szóstym piętrze w budunku Urzędu Skarbowego, gdzie teraz mieści się Starostwo. Odbiór paszportu po miesiącu na Kruczej (jeden rodzic z aktem urodzenia). Pozdrawiam, Artur Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeartur.n Re: paszport dla dziecka 18.05.08, 10:20 Czy dla dziecka, zamiasta paszportu mozna wyrobic dowód osobisty? Odpowiedz Link Zgłoś
karo610 Re: paszport dla dziecka 18.05.08, 21:25 Dowód to CHYBA dziecku od 13. roku życia mozna wyrobić.. Odpowiedz Link Zgłoś
karo610 Re: paszport dla dziecka 18.05.08, 21:23 Ja wyrabiałam rok temu dziecku paszport przy ul. Daszyńskiego w Starostwie: wypełniasz druczek, dorzucasz foty i oboje rodzice muszą podpisać przy urzędniczce i złożyć owe papierki. Odbiór po miesiącu na Kruczej w centrum Wawy, jeden rodzic z dowodem odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek1 Re: paszport dla dziecka 21.05.08, 13:23 ja też załatwiałam paszport na Daszyńskiego, ale teraz to chyba w budynku US. Moge polecić zakład fotograficzny na Kościuszki, obok pasażu ze sklepami, Lotto i chyba szkoły angielskiego. Pani miała jakąś świecącą zabawkę i moja półroczna córka pozowała jak zaczarowana, zdjęcia do paszportu wyszły naprawdę śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś