kwika 09.07.08, 20:22 Czy też macie od wczoraj ciepłą wodę koloru brunatnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-ga Re: Brunatna woda 09.07.08, 20:29 Jeszcze nie, ale na pewno niebawem, bo wisi u mnie taka malutka karteczka, że wody nie będzie, aż do rana, ups. Poprzednio po takim numerze rozerwało mi prysznic na malutkie kawałeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Brunatna woda 10.07.08, 07:47 U mnie - odpukać - leci normalnie. I jeśli chodzi o kolor, i o ciśnienie. Wczoraj o 23 leciała normalnie, wcale nie odcięli. Rano o 5 też bez żadnych problemów. Czyżby się uwinęli z tą naprawą od północy do 5? Odpowiedz Link Zgłoś
fjk77 Re: Brunatna woda 10.07.08, 09:05 Nie wiem czy nie wczesniej. Fizjonomia wygnala mnie z loza o 3:20 i kran nie zrobil "buuuu" ale wyplul strumien wody :) Odpowiedz Link Zgłoś
ffflonder Re: Brunatna woda 10.07.08, 09:47 Czy ma to coś wspólnego z naprawami wykonywanymi na rondzie przy staszica/powstańców ubiegłej nocy? Rano woda była OK, choć ciśnienie "nieprzyzwoicie" wysokie, co dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś