dr_scott 02.09.03, 20:58 co macie na stoliku/biurku obok monitora?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magi104 Re: co macie obok monitora?? 02.09.03, 21:05 Ciekawy wątek. w Tychach takiego nie (jeszcze?), więc odpowiem tu: suwmiarkę, ogryzek i drive pena. Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: co macie obok monitora?? 02.09.03, 21:18 tyle tego , że nie wiem od czego zacząć ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co macie obok monitora?? 02.09.03, 22:03 nazbieralo sie tego..... wkrotce napisze, bo nie siedze teraz przy swoim biurku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: co macie obok monitora?? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 22:18 Trudno się do tego przyznać - ale ja mam tzw. burdel na kółkach. Tyle tylko , że ja potrafię się w tym poruszać - największe nieszczęście jest wtedy jak pod moją nieobecność moja kochana małżonka wspaniałomyślnie mi tu posprząta ! KOSZMAR !!! greg Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co macie obok monitora?? 02.09.03, 22:36 jo mom slownik niemiecko-polsko-niemiecki i śląsko-polsko-śląski :D i ino telefon ale jak znam zycie za tydzien nie bedzie tutej miejsca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: co macie obok monitora?? 02.09.03, 23:55 W chwili obecnej na swym biurku , a raczej 2 bo są połączone ;) posiadam :) : monitorek , skrzyneczkę z tymi tamtymi z komputerka , myszkę , klawiaturkę , wieżę , telefon , drukarkę , długopis, gumkę , płytkę CD , opakowanie na płytkę , kartkę papieru , pajączka włąsnej roboty zrobionego z kabla z sieci ;)) , śrubokręt ... Ale mam syfek na biurq :D .. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 09:39 artektg napisał: > W chwili obecnej na swym biurku , a raczej 2 bo są połączone ;) posiadam :) : > monitorek , skrzyneczkę z tymi tamtymi z komputerka , myszkę , klawiaturkę , > wieżę , telefon , drukarkę , długopis, gumkę , płytkę CD , opakowanie na > płytkę , kartkę papieru , pajączka włąsnej roboty zrobionego z kabla z > sieci ;)) , śrubokręt ... Ale mam syfek na biurq :D .. aaaaaaaaa jaką gumkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 11:24 dr_scott napisał: > aaaaaaaaa jaką gumkę?? A taką do gumowania ;P .. Już została schowana do piórnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: co macie obok monitora?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 08:09 A ja mam pełno papierów, segregatorów i innych niezbędnych rzeczy, które są potrzebne w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 09:44 to moze ja w koncu przyznam sie co mam na swoim biurku.... podobnie jak Greg... bajzel, ale w tym bajzlu umie sie poruszac i biada jesli ktos to sprzatnie. tak wiec: jest tu kupa makulatury (gazety, ksiazki, mapy, segregator, kartki pocztowe - na wierzchu z Londynu, słownik włoski, slownik angielski, instrukcja do Fiata Argenty po niemiecku, indeks......), płyty kompaktowe rzucone w nieładzie, dyskietki, nadajnik FM, telefon, programator procesorów i epromów, linijka, diskman, klucze do chaty, klucze do auta, klucz imbusowy 6, zestaw do paznokci, portwel caly wypchany..., podkladka i myszka. wiecej rzeczy niewidze, ale moze sa pod spodem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: co macie obok monitora?? IP: *.pl / 192.168.8.* 03.09.03, 10:18 He, he... fajny topic! Więc tak gościnnie z Siemianowic sie wypowiem. Otóż teraz na biurku mam: (poza głośnikami, monitorem, drukarką, klawiaturą i myszką) zapalniczkę, papierosy, popielniczkę, kilka długopisów, ołówek, słownik angielsko-polski, kubek z herbatą, podstawkę pod kubek, mnóstwo płyt różnorakich, stertę niezidentyfikowanych papierów pozdrawiam Tarnowskie Góry Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 12:35 przybyles na przeszpiegi i Cie wciągneło.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 15:44 dr_scott napisał: > przybyles na przeszpiegi i Cie wciągneło.... :) chyba zaraz na innych forach sie pojawia takie watki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: co macie obok monitora?? IP: *.pl / 192.168.8.* 03.09.03, 20:42 Wypraszam sobie! Jestem szpiegiem! A nie plagiatorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: co macie obok monitora?? IP: *.osadanet.pl / 192.168.1.* 03.09.03, 11:32 lampke, toche gazet, papiery, talerz po snaiadaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 12:04 w tej chwili ?--Gorącą kawę ! Odpowiedz Link Zgłoś
kayaszka Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 14:13 To na szczęście nie jest ani moje biurko,ani mój komputer -więc nie powtórzę o "burdelu na kółkach". Ale przy komputerze leżą jeszcze trzy moje ciasteczka, ups już dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 15:49 juz przybyla lampa, a wlasciwie to halogenik na 12V z regulowana moca swiecenia z przetwornica 220~12V produkcji wloskiej (milano). lampa wlasnej konstrukcji :D Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 19:34 Tak ogólnie,to nieład.Kubek z kawą prawie zawsze!Teraz też! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co macie obok monitora?? 03.09.03, 20:05 dzisiaj przybyla mi czekoladka milka raisins and hazelnuts :D ale terz z niej zostal wlasciwie ino sam papierek :( i trzy papierki po krowkach... zaraz sie tym zajme ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: co macie obok monitora?? 12.09.03, 02:48 Witam:) Co, papierki też zjadasz?? Mało pożywne. U mnie też burdel. Ale max - bez kółek MM Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: co macie obok monitora?? 04.09.03, 08:15 dr_scott napisał: > co macie na stoliku/biurku obok monitora?? To pytanie w stylu: co zolnierz ma pod lozkiem? Odpowiedz: zolniez ma pod lozkiem sprzatac! I moja odpowiedz: ja mam obok monitora sprzatac! ;-) L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co macie obok monitora?? 04.09.03, 22:53 loggic napisał: > dr_scott napisał: > > > co macie na stoliku/biurku obok monitora?? > > To pytanie w stylu: > co zolnierz ma pod lozkiem? > Odpowiedz: zolniez ma pod lozkiem sprzatac! > > I moja odpowiedz: ja mam obok monitora sprzatac! ;-) > L. spokojnie! nie ma zadnej wojny! :) kolo monitora leza rzeczy zazwyczaj potrzebne ktore dobrze jest miec pod reka wiec lepiej nie sprzatac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co macie obok monitora?? 04.09.03, 22:54 noi jak mowilem.... dzisiaj na biurku jest juz dosc pokazny stos ksiazek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: co macie obok monitora?? 04.09.03, 23:38 no teraz sie doliczylam co tu mam wiec: jakies plyty , kalendarz , lampka , mysza , popielniczka , telefon, papierosy , pilot , tik taki, aparat fotograficzny, fajki , piwo , nozyczki,zapalnicza , kapsel , dlugopis, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soulfly Re: co macie obok monitora?? IP: 9.67.96.* 09.09.03, 08:41 Popielniczkę i model P-51D Mustang (w trakcie składania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: co macie obok monitora?? IP: *.akk.net.pl 11.09.03, 21:56 heineken poj.650 ml Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: co macie obok monitora?? 13.09.03, 23:41 dzisiaj posprzatalam i nawet monitor wynioslam do innego pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: co macie obok monitora?? 28.09.03, 15:01 w tej chwili ? Pustą szklankę po kawie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co macie obok monitora?? 05.11.03, 18:07 mam robota z LEGO.... zestaw MindStorms, RCX Command Center, itp. sterowany podczewienią z kompa.... "fajna bryka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_Aga Re: co macie obok monitora?? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 21:29 Ja mam herbatkę.... czasami z wkładką...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: co macie obok monitora?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 16:49 stertę mniej lub bardziej potrzebnych papierów i kubek po kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: co macie obok monitora?? 13.11.03, 18:12 herbatka, kocyczek, misio..... Odpowiedz Link Zgłoś
gwahir Re: co macie obok monitora?? 14.11.03, 10:59 telefony, skaner, odwarzacz cd i kolumienki no i kubek z kawą ooooooo juz pusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendragon Re: co macie obok monitora?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 20:51 No ok , więc piszę. Zanim zacznę , powinienem nadmienić, że jestem właśnie w biurze i kończę przygotowanie materiałów na targi poznanskie. Więc tak: Przed monitorem i klawiaturą: - dwa długopisy - dwie zapisane kartki formatu A4 z notatkami - spis telefonów Po lewej od monitora: - Obcinarka do papieru - kartki do drukarki (około 50 szt.) - ciastko - 4 płyty CD/R - spinacze do papieru - kartki zrywki (1 słupek) - Nożyczki - dziurkacz - czasopismo "Nowy Przemysł" - Instrukcja obsługi drukarki - Zeszyt przebiegu kilometrów (z samochodu) - Planner akademicki na 2003/2004 - paczka ciastek (jeszcze nie otwarta) - wizytownik - korytko z dokumentami - drukarka HP atramentowa - papier do wizytówek Po prawej od monitora: - Drukarka Minolta laser kolor - telefon - komórka 1 - komórka 2 - kubek z napisem "A-Z BIURO" i z herbatą - oczywiscie myszka - podkładka pod mysz - cukierniczka - drugi spis telefonów - lampka - radio :-) P.S. wypisując to doszedłem do wniosku, że przed wyjsciem musze posprzątać :-) Odpowiedz Link Zgłoś