Dodaj do ulubionych

>>>>> SRODA !!! >>>>>>

IP: 80.72.33.* 13.03.02, 08:22
Uszanowanie zlozyc racze!!!
;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 08:38
      Witamy Waćpana, jak tam wczorajsze wojaże,drogi bezpieczne?
      • Gość: Nala Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 08:51

Takoż i ja witam Waćpana!
        Właśnie przed chwilą "utworzyłam" nowy wątek, ale z przyjemnością ostanę na
        tymże.

Zapytowywuję powtórnie (za Meve), jak wczorajsza wyprawa na stalowych
        rumakach ??? Udana ???

• Gość: tiges Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 08:54
          Stalowo-gumowo-plastikowe rumaki sie dobrze spisaly, choc moj jakby taki
          bardziej narowisty byl ..

Znajomosc nowa zawarlem. Szkoda ze po poludniu troche mniej osob w zamku
          przebywa .. ale za to moglem w kazdy kat zajrzec ..
          • Gość: Nala Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 08:58

No i jak Waść widzisz nasz zamek ? Odrapan on wszakże po zawieruchach wojennych
            i innych najazdach, ale za to mile w nim widziani goście. Mili !!! :-)
            Nie zważaj zatem Waść na nieco odrapane ściany i podłogi, ani na podarte tu i
            ówdzie arrasy, czujsię jak u siebie !!!!! :-))))))
            • Gość: Jarek Reklamacja IP: 80.72.33.* 13.03.02, 09:52
              O Najjasniejsza, chyba mi reklamacje na Twe blogoslawiestwo wczoraj otrzymane
              zlozyc przyjdzie, gdyz droga wczorajsza nie dosc, ze niebezpieczna sie okazala,
              to takowoz przykra niespodzianka zaowocowala. Mocodawca moj zasobnosc skarbca
              swego na uwadze majac liste okrutna slug swych przygotowac raczyl, ktore w
              droge do jakowegos "Urzedu Pracy" wyprawic zamierza. Czyzby kolejna Wyprawa???
              Suma sumarum imie unizonego slugi Twego takze na pergaminie tym atramentem
              wypisane zastalem.

>> "Ciezkie czasy" powiedzial Rusek zdejmujac zegar z Mariackiej Wiezy. >>
              • Gość: Nala Re: Reklamacja IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:00

Rozumiem (a jednak!!!) że Waść ową "reklamacyję" wysuwasz do Najjaśniejszej
                Meve Naszej, mile nam panującej, alem srodze się zaniepokoiła ostatnim wierszem
                Waści, co one znaczy ?????
                Któren Rusek ?????????????

JA NIE POZWOLĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                NA KOŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                DO BRONIIIIIIIIiiiiii ....... !!!!!!!!!!
                • Gość: monia Re: Ciiicho! IP: 217.97.138.* 13.03.02, 10:14
                  Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                  > Rozumiem (a jednak!!!) że Waść ową "reklamacyję" wysuwasz do Najjaśniejszej
                  > Meve Naszej, mile nam panującej, alem srodze się zaniepokoiła ostatnim wierszem
                  >
                  > Waści, co one znaczy ?????
                  > Któren Rusek ?????????????
                  >
                  > JA NIE POZWOLĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  > NA KOŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  > DO BRONIIIIIIIIiiiiii ....... !!!!!!!!!!

Ciszej, Nalu Bojowa!!! Konie spią, zdrożone po nocy...Zwierzątkom tak samo odpoczynek się należy...
              • Gość: tiges Re: Reklamacja IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 10:00
                W jamie tej smok straszliwy mieszka .. jak trzeba bedzie to lukiem sluze ..
                zaopatrzylem sie w specjalne straly z grotem a althabasu do przebijania gadziej
                skory .. zlotem sie pozniej podzielimy
            • Gość: monia Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: 217.97.138.* 13.03.02, 10:10

>
              > No i jak Waść widzisz nasz zamek ? Odrapan on wszakże po zawieruchach wojennych
              >
              > i innych najazdach, ale za to mile w nim widziani goście. Mili !!! :-)
              > Nie zważaj zatem Waść na nieco odrapane ściany i podłogi, ani na podarte tu i
              > ówdzie arrasy, czujsię jak u siebie !!!!! :-))))))

Dzień Dobry Wszystkim Bardzo!!!
              Może on i odrapan po zawieruchach wojennych, ale i różnorakie uczty oraz inne pasowania również wpływ miały
              na
              stan obecny siedziby naszej...Po kątach resztki skorup się walają, a loszek z baryłkami miodu...a raczej z baryłkami
              PO miodzie pustką straszy..Tedy wielki czas chyba na ucztę kolejną, po której Wielkie Porządki niezbędne się okażą...
              ...Zaraz, zaraz, co to było wczoraj...acha, już wiem!!! Lista zakupów!!!! Czy pomysł był to jeno dla Rycerza Jarosława,
              czy też i Białogłowy dobrodziejstwem swoim obejmował??? Potrzeby różnorakie posiadam....
              P.S. Z Rycerzem Jarosławem nie rozmawiam...Posądzenia jakowes rzuca...że niby cos mu wyciągałam? cos z niego
              wyciągałam..? Czyżby wątpia jakowes i inne lelita??? Boć nie gotówkę - to rzecz pewna...Eee..ale i tak z nim nie
              rozmawiam...
              • Gość: Jarek Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: 80.72.33.* 13.03.02, 10:24
                Gość portalu: monia napisał(a):

> Z Rycerzem Jarosławem nie rozmawiam...Posądzenia jakowes rzuca...że niby c
                > os mu wyciągałam? cos z niego
                > wyciągałam..? Czyżby wątpia jakowes i inne lelita??? Boć nie gotówkę - to rzecz
                > pewna...Eee..ale i tak z nim nie
                > rozmawiam...

Czyzbym slowem niedelikatnym sedno same sprawy trafil?

Oj, Assani Moniu!!!

Czy mnie prawo zadne sie nie nalezy, aby krotochwili nie ulec???
    • Gość: Meve Cytata IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:26
      Co się dzieję, Jarosława na listach jakowyś nam dane będzie obaczyć?????
      Cytata jakieś Rycezr przytacza, co dzwoni, ale nie wiem w jakim kościele?
      Monia w Dr Scully sie bawi i lelita wyciąga?

Rycezru nie troskaj się, pomożem.
      • Gość: monia Re: Cytata IP: 217.97.138.* 13.03.02, 10:31
        I ty, Meve.......A gdzież solidarnosc niewiescia???????
        • Gość: tiges Re: Cytata IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 10:40
          Widze ze sie rycerz Jarek narazil bardzo :P
          chyba z wyprawy na smoka nic nie wyjdzie.
          A ludzkie panny jak sie zawezma .. to juz "reka, noga" ;)
      • Gość: Nala Re: Cytata IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:39

No cóż, mnie też umknęło co nieco i teraz mam jakoweś braki w rozumieniu ! :-)))
        Czyż o oświecenie można się upraszać ???????
        Śmiem !
        Się dopraszać ! Bo ni "hu-hu" !:-(

ALE !!!!!!!!!
        Idąc za głosem rozsądku (bo takowyż posiadywuje - chyba????- Mości
        Monia), "jestem za, a nawet przeciw" !!!
        CZAS WIELKI NA UCZTĘ !!!!!!!!!!!

Puste baryłki precz !!! W krainy zamorskie po przednie wina (i nie tylko)
        wyruszyć by trza !
        Co Waszmościostwo powie na dzionek przed-wiośniany, tj. na 22 ???
        Uszykujem do tej pory i komnaty wraz z przyległościami i całą wieczerzę.
        Zatem odstawiam (ja Bojowa!?) koniki do stajni i zasiadam do konwersacyji !
        :-)

• Gość: monia Re: Cytata IP: 217.97.138.* 13.03.02, 11:01
          Tak!!! Czas zapić smutki wszelakie!!! Co? Dopiero 22???? No, to chyba sama muszę sobie humor poprawić!!! Myslę,
          że MALEŃKI ajerkoniaczek do kawy nie zostanie mi poczytany za opilstwo..
          A 22.03 swoją koleją, a jakże!!!
          Zaraz, zaraz, czy ja mam zdrowy rozsądek...? Hmmm...no, może..troszeczkę....
          Ale co ja bredzę!!! Oczywiscie, mam OGROMNE ilosci zdrowego rozsądku!!! OGROMNE!!!
          :-)))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: monia Re: Cytata IP: 217.97.138.* 13.03.02, 11:02
          Tak!!! Czas zapić smutki wszelakie!!! Co? Dopiero 22???? No, to chyba sama muszę sobie humor poprawić!!! Myslę,
          że MALEŃKI ajerkoniaczek do kawy nie zostanie mi poczytany za opilstwo..
          A 22.03 swoją koleją, a jakże!!!
          Zaraz, zaraz, czy ja mam zdrowy rozsądek...? Hmmm...no, może..troszeczkę....
          Ale co ja bredzę!!! Oczywiscie, mam OGROMNE ilosci zdrowego rozsądku!!! OGROMNE!!!
          :-)))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: Nala Re: Przygotowania do Wielkiej Wiosennej Uczty !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:17

No to do działa !!!!
            Yyyhhyyy, to jest, do dzieła !!!!

Ajerkoniaczek powiadasz Monia ?!?!? A poproszę, poproszę, ooooo, tutaj, do tego
            naparsteczka !
            Oooooo, dziękuję !!!!
            Mmmmnnniaaammm !

A ja służę Delicją, morelową, proszę się częstować !

A przed-ucztek tyż można zrobić ! Czymu niiii ???????
            :-)

• Gość: Meve Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:13
      Uczta - to dobry pomysł, ale ale, żeby jeszcze bardziej złe wieści rozgonić,
      listę prezentów prosze ułożyć, 23 skarbiec otwieram :)))
      Czekam
      • Gość: tiges Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 11:25
        Ja poprosze duzo soku marchewkowo-brzoskwiniowego oraz sporo owocow :D
        • Gość: Nala Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:36

Coś podejrznie Waść wyglądasz !!!!!!!!!!
          Soczku Ci się zachciewa ????????????????
          I jeszcze owoców ??!!??

A od kiedyż to Waść taki "bezalkoholowy" ???????????????
          Toż to nie przystoi !!!!!!!
          My, Damy, (D. A. M. Y. !!!) proponujemy Waści przednie mniody, tudzież insze
          trunki (wyskokowymi zwane) a tu taki afront !!!!!!!!!
          Waść humor....., thhuuu!, honoru nie masz !!!!!!!!!!

:-)))
          • Gość: tiges Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 11:38
            Elfy nie pija alkoholu ... przynajmniej nasz rod
          • Gość: Meve Elf Tiges i soki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:51
            Nalu Droga, tolerancyjy trochę - to chyba snadnie, że Waść Tiges stereotypom
            sarmackim nie ulega (przypomnij sobie Geralta - ten tez sok jeno marchwiowy
            pijał - to, że źle skończył, o niczym nie świadczy:))).
            Chwalić należy takie postepowanie u Elfa rozumnego, a samemu postępować, jak
            serce i rozum każe - ja mniodem nie pogardzę i innym winem dobrem:))
            Bo Królowa lubiąca jadło i napitek dobry jestem:))))
            • Gość: Nala Re: Elf Tiges i soki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:00

Słuszne, skądinąd, zarzuty mnie czynisz Waćpani, tolerancyja !
              Otóż to !!!

Ale kiedy ja, a właściwie oczy moje, widzą owe trunki a i owo jadło na
              zastawionych stołach (te prosięta i inne przepiórki!), to i dusza moja się
              wyrywa !!! :-)))

Tolerancyjną zatem obiecuję być wobec zacnego elfa Tigesa (dziwny
              jakiś !!!!!!!) i żadnych zarzutów ni insynuacyji wysuwać nie będę !

(Hi, hi, hi, będzie więcej dla nas !!!!!!)

• Gość: monia Re: Elf Tiges i soki IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:06
                Słowa wielkiej słusznosci z ust twoich Acani Nalu, płyną...No to co? - po jeszcze jednym naparsteczku???
                A swoją drogą - jakie to dziwne...Kolejny rycerz, który jeno sok marchewkowy spożywa...Boją się ekscesów
                jakowys po napojach bardziej wyskokowych??? No cóż - ktos pić musi...NIESTETY padło na białogłowską,
                SŁABĄ płeć....
        • Gość: Meve Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:43
          Pognał już posłaniec na osiołku porykującym Kłapouchym do krainy Grecyja zwaną,
          po świeże owoce i soki.IGHY UGHIY
          O, widać z okna, jak kopytka kurz z gościńca podnoszą.
          Kto i co dalej?
          • Gość: Nala Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:46

Kto osioł i kto pognał ????????

• Gość: Meve Nala IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:55
              Nala, Ty odstaw już te kie o przepraaszam naparstki bo wątki w dyspucie
              gubisz:))))
              Pytam się uprzejmie (jeszcze) czego na 23 sobie życzysz!!!
              • Gość: Nala Re: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:06

ALEŻ JA WCALE DUŻO NIE WYPIŁAM TEGO AJERKONIACZU !!!!!!
                Ledwo naparsteczek ! Oooo, taki malutki !!!! Hheepp ...!
                O przepraszam !!!! :-)

Czego chcę, pytasz Pani ???????
                No to może........???, albo.....????, eee nie, a może....???, nieeee, też
                nie !!!
                A muszę JUŻ mówić ????????

• Gość: monia Re: Nala IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:09
                Och, nowego przyodziewku z wiosną pragnę...sukni różnobarwnych, jedwabnych....wstęgi do warkoczy...
                ...chociaż najbardziej to potrzebuję nowych dżinsów....
            • Gość: monia Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:01
              Kto kogo pognał i w co...lub za co...
              • Gość: Meve Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:07
                No i następna, co za dużo naparstków:))
                • Gość: monia Re: naparstki IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:11
                  Gość portalu: Meve napisał(a):

> No i następna, co za dużo naparstków:))
                  co za dużo...co za dużo...na każdy paluszek tylko jeden ......:-))))))))
              • Gość: Nala Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:08

No i widzisz Meve !
                Na Monię też trafiło !!!!!!!
                • Gość: monia Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:13
                  ...zawsze na mnie trafia - prędzej czy później.....:-)))))
                  No, dobrze, dobrze Meve...otwierasz ten skarbiec...no i jak bardzo możemy poszaleć???
                  • Gość: Jarek Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 80.72.33.* 13.03.02, 12:27

> no i jak bardzo możemy poszaleć???

Teraz to szalec! A na mnie obrazona... :-(
                    • Gość: monia Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:32
                      Będę szalała w niewiescim gronie...
                      • Gość: Jarek Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 80.72.33.* 13.03.02, 12:38
                        Nawet po mojej szczerej skrusze??? Jak mozesz tak ducha mego sponiewierac i z
                        sumieniem mym sam na sam mnie pozostawic w rosterce tak ogromnej? Ni krzty
                        litosci w Tobie juz nie ma? O, Wspanialomyslna, jak mozesz?!
                        • Gość: monia Re: zdziwiona IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:51
                          ...sama sobie się dziwię..
                  • Gość: Jarek Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 80.72.33.* 13.03.02, 12:28

> no i jak bardzo możemy poszaleć???

Teraz to szalec! A na mnie obrazona... :-(
                    • Gość: Jarek uczta IP: 80.72.33.* 13.03.02, 12:32
                      Cholibka!!! Uczta taka, zem cale poliki wypchane mial jadlem smakowitym, a ze z
                      domu uczony, aby z pelna g... no... zeby dysput nie prowadzic w trakcie
                      spozywania, to zem cicho jako mysz pode miotla siedzial. A tu patrz! Jeno zem
                      rekawem usta otarl i rzekl cos, to i odrazu czkawka mym utrapieniem stac sie
                      musiala... Cos do popicia jeszcze najde? He? Najmilszy sercu memu teraz napoj
                      na szyszkach chmielu warzony...
                      ;-)
                  • Gość: Nala Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:33

Jak szaleć hheeep!, to szaleć !!!!!!!

1). Nowych sukien - 7 (szczęśliwa liczba)
                    2). Nowych obówków (do owych sukien) - 7 (j./w.)
                    3). Nowego rumaka - 1 (z której stajni, jeszcze pomyślę)
                    4). Nowy zamek - 1 (nad lokalizacją i ilością komnat się zastanowię)
                    5). Nowego wyposażenia do owych (komnat)
                    6). Nowej operacji plastycznej (starej jeszcze nie było, ale tak lepiej wygląda)
                    7). Nowości wszelakich !!!

I oczywiście szczęscia, zdrowia i wszelakiej pomyślności sobie i Wam
                    życzę !!!!!!

• Gość: Jarek Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 80.72.33.* 13.03.02, 12:42
                      Widze, ze Wacpanna Nala wygorowanych zyczen nie posiada, wiec i Krolowa Nasza
                      problemow z ich spelnieniem miec nie powinna. ;-))))))
                    • Gość: monia Re: Pijanstwo ekhem tzn uczta IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:44
                      I wzajemnie niech Waćpanna w wielkiej szczęsliwosci żywie....
                      Z serca dziękuję za życzliwosc...Jednak co kobieta - to kobieta...Bo rycerstwo to tylko czeka, coby złosliwoscią
                      jakowąs biedną białogłowę ubósc..w momencie najmniej spodziewanym....
                      Nic to! Na frasunek najlepsza suknia!!! Widzę, że minimalistycznie do tematu podeszłam...acani Nala bardziej
                      konkretna była..ale racyję miała, boć łaskawosc Królowej Meve wiecznosci trwać nie będzie...jako że łaska
                      pańska na pstrym koniu jeździ, jak to ogólnie wiadomo...Tedy:
                      1. Dworek przytulny - po zamczyskach straszy a jam bojaźliwa
                      2. Czwórka koni - jam spóźnialska
                      3. Komplet piernatów łabędzim puchem pełnionych - co z herbu wynika
                      Co jeszcze - pomyslę...
                    • Gość: Nala Re: Koniec kłótni - do Moni i Rycerza Jarosława! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:45

Proszę Waćpaństwa !
                      To nie przystoi !
                      Damie SIĘ! obrażać, a Rycerzowi - obrażać Assani Moni.
                      Proszę, podajcie sobie rączki (noooo dłonie!!!, nie rozumiecie???), dacie sobie
                      po, yhhhy, tfuu!!! dajcie sobie buzi (czemu nie ???, w klawiaturkę lub w
                      ekranik) i już !!!
                      No co ??? Zgoda ???
                      • Gość: Meve Re: Koniec kłótni - do Moni i Rycerza Jarosława! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:53
                        I co koledzy w pracy zdziwini, że monitorom całusy dajecie?
                        :)))))))))))))))))))
                        Monia, nie bądź taka twarda :)) - przecież widzisz, że Jarosław przedreptuje od
                        ściany do ściany, zafrasowany i blady:))
                      • Gość: monia Re: Koniec kłótni - do Moni i Rycerza Jarosława! IP: 217.97.138.* 13.03.02, 12:53
                        a może jeszcze: "Kliknijcie sobie w myszki" , co??!!
                        • Gość: Nala Re: Koniec kłótni - do Moni i Rycerza Jarosława! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 13:01

> a może jeszcze: "Kliknijcie sobie w myszki" , co??!!

M O N I A !!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: monia Re: Koniec kłótni - do Moni i Rycerza Jarosława! IP: 217.97.138.* 13.03.02, 13:12
                            żartowałam...
                            :-)))))
                          • Gość: monia Re: Koniec kłótni - do Moni i Rycerza Jarosława! IP: 217.97.138.* 13.03.02, 13:17
                            żartowałam...
                      • Gość: Meve Re: Koniec kłótni - do Moni i Rycerza Jarosława! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 12:58
                        I co koledzy w pracy zdziwini, że monitorom całusy dajecie?
                        :)))))))))))))))))))
                        Monia, nie bądź taka twarda :)) - przecież widzisz, że Jarosław przedreptuje od
                        ściany do ściany, zafrasowany i blady:))
                        • Gość: Nala Re: do Moni ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 13:21

Noooooo !!!!!!

A już sobie coś pomyślałam !!!
                          :-))))

Monisia Żartownisia !!!
                          :-))))
                          • Gość: monia Re: do Nali IP: 217.97.138.* 13.03.02, 13:34
                            A Nala też sobie pozwala...
                            :-)))))))))))))))))))))
                            No gdzież ja bym mogła...mężatka...z obcym, zajętym Rycerzem..klikać się myszkami...??? :-))))))))
                            • Gość: tiges Re: do Nali IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 13:36
                              hihihihihihihi .
                              • Gość: monia Re: do Nali IP: 217.97.138.* 13.03.02, 13:57
                                A tobie co???? O, jaki wesolutki!!!
                                • Gość: tiges Re: do Nali IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 13:59
                                  Wyobrazilem sobie "klikanie sie myszkami" :P
                                  • Gość: monia Re: do Nali IP: 217.97.138.* 13.03.02, 14:02
                                    Oooo!!! Jakies skojarzenia..??? :-))) (to przekleństwo..jak wiadomo ogólnie)
                                    Mysli coskolwiek kosmate...?
                                    • Gość: tiges Re: do Nali IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 14:04
                                      ????? ... glupio wygladaj ludzie stukajacy sie myszkami ... mi sie skojarzyl
                                      Uniwersytet Glupich Krokow Monty Pythona .. a co wam? :P to nie wiem :D
                                      • Gość: monia Re: do Nali IP: 217.97.138.* 13.03.02, 14:13
                                        Ja wyobraziłam sobie "przybicie piątki" myszką..
                                  • Gość: Nala Re: ??????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 14:08

Czy u Was też były "przejściowe" kłopoty z połączeniem ???

Jest jeszcze ten ajerkoniaczek Moniu ???

• Gość: monia Re: ??????? IP: 217.97.138.* 13.03.02, 14:21
                                      Nooo....i chyba jeszcze do końca nie przeszły...
                                      Ajerkoniaczek - raz!!!
                                  • Gość: Nala Re: ??????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 14:10

Czy u Was też były "przejściowe" kłopoty z połączeniem ???

Jest jeszcze ten ajerkoniaczek Moniu ???

• jolajola1 myszki i kłopoty z połączeniem 13.03.02, 14:18
                                      > Czy u Was też były "przejściowe" kłopoty z połączeniem ???
                                      >
                                      > Jest jeszcze ten ajerkoniaczek Moniu ???

jestem już od 45 minut i nic nie mogłam napisać, ciągle mi forum znikało i
                                      pojawiał się obrzydliwy Error jakiś tam

a co do myszek, to jeszcze by im sie ogonki poplątały

dzień dobry w ogóle, czy na resztkę ajerkoniaczku się załapię. Spragnionam wielce
                                      • Gość: tiges Re: myszki i kłopoty z połączeniem IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 14:20
                                        Witam detektywistyczna poludniowa zmiane ;) .. to juz tak pozno? ;)
                                        • jolajola1 Re: myszki i kłopoty z połączeniem 13.03.02, 14:28
                                          Gość portalu: tiges napisał(a):
                                          > Witam detektywistyczna poludniowa zmiane ;) .. to juz tak pozno? ;)

Nie, dzisiaj dopiero skończyłam przed samym południem pilną pracę, a spać się na
                                          razie nie chce.
                                          To tylko we wtorki i czwartki jestem późnym popołudniem
                                      • Gość: monia Re: myszki i kłopoty z połączeniem IP: 217.97.138.* 13.03.02, 14:28
                                        Hip! Hip! Hurra!!!! Na czesc Joljoli!!!! Bardzo prosimy...tu ajerkoniaczek już nalewam...bardzo proszę...
                                        Nie wiem, co się dzieje...ale strasznie się dzisiaj nawarczałam nad tymi postami...Nic mi nie szło!!!!
                                        • jolajola1 Re: myszki i kłopoty z połączeniem 13.03.02, 14:35
                                          > Hip! Hip! Hurra!!!! Na czesc Joljoli!!!! Bardzo prosimy...tu ajerkoniaczek już
                                          > nalewam...bardzo proszę...
                                          > Nie wiem, co się dzieje...ale strasznie się dzisiaj nawarczałam nad tymi postam
                                          > i...Nic mi nie szło!!!!

Czy to jakieś oszczędności, tu proszę mi uprzejmie nalać, do tego troszke
                                          większego naczynka, z naparstków nie pijam, za często trzeba by przechylać
                                          • Gość: monia Re: myszki i kłopoty z połączeniem IP: 217.97.138.* 13.03.02, 14:46
                                            Racja! I tylko się po sciankach rozmazuje, i polem trzeba wylizywać (No, taka jest prawda!)!!
                                            O..tutaj mamy taką filiżaneczkę - będzie w sam raz!!! Mmmm, baaardzo lubię to paskudztwo...
                                            • jolajola1 Re: myszki i kłopoty z połączeniem 13.03.02, 14:53
                                              > Racja! I tylko się po sciankach rozmazuje, i polem trzeba wylizywać (No, taka j
                                              > est prawda!)!!
                                              albo paluszkiem wydłubywać i potem oblizywać. oczywiście gdy nikt nie widzi...

> O..tutaj mamy taką filiżaneczkę - będzie w sam raz!!! Mmmm, baaardzo lubię to p
                                              > askudztwo...
                                              A piłyście może piwo, zagraniczne jakieś, o smaku tequilli, tak było napisane w
                                              jakimś barbarzyńskim języku na puszce. Bardzo orzeźwiające, zwłaszcza przy piątej
                                              godzinie rysowania na komputerze
                                              • Gość: monia Re: myszki i kłopoty z połączeniem IP: 217.97.138.* 13.03.02, 14:56
                                                Orzeźwiające....Hmmmmm, zapewne ...:-)))
                                                No, cóż, miłe Wasze towarzystwo, ale pora na mnie...Dzisiaj nasz gapcio skacze i muszę dotrzeć na czas...
                                                Pa!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: jolajola1 Re: myszki i kłopoty z połączeniem IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.03.02, 14:39
                                          > Hip! Hip! Hurra!!!! Na czesc Joljoli!!!! Bardzo prosimy...tu ajerkoniaczek już
                                          > nalewam...bardzo proszę...
                                          > Nie wiem, co się dzieje...ale strasznie się dzisiaj nawarczałam nad tymi postam
                                          > i...Nic mi nie szło!!!!

Czy to jakieś oszczędności, tu proszę mi uprzejmie nalać, do tego troszke
                                          większego naczynka, z naparstków nie pijam, za często trzeba by przechylać
                                          • Gość: Meve Re: myszki i kłopoty z połączeniem IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 14:49
                                            Witam JoleJole!!!
                                            Heep, ten tego większe naczynie , łuuuuuuuup!!! Ajajajajaj, waza chińska z
                                            dynastii Changa księcia Karola 158. poszła się , o przepraszam, zbita, skorupy
                                            na podłodze się walają.
                                            Hmmm, naczynie, Janie puchary ozdobne przynoś!!!!!!
                                            • Gość: monia Re: myszki i kłopoty z połączeniem IP: 217.97.138.* 13.03.02, 14:54
                                              Nie ozdobne, Janie, tylko te srebrne...czy mosiężne...Janie - NIE PORCELANA! Czy Jan nie rozumie...no..!
                                              • jolajola1 Re: myszki i kłopoty z połączeniem 13.03.02, 14:57
                                                > Nie ozdobne, Janie, tylko te srebrne...czy mosiężne...Janie - NIE PORCELANA! Cz
                                                > y Jan nie rozumie...no..!

mam pić z pucharów, roztruchanów może???? Panienki, pilnujcie objętości!
                                                To ile BUTELEK ajerkoniaczku zostało, 20 ?? Miały byc tylko resztki
                                                • Gość: Meve Puchary IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:14
                                                  No ostało troche wi ęcej niż myslałysmy, bo białogłowy od napartsków
                                                  zaczynałay, Rycerz Jarosław w piwku buziuchne umoczyl i popedził, Elf Tiges
                                                  wzdrygnął sie na widok procentó i duszkiem szklanicę soku marchwiowo-
                                                  brzoskwiniowego wypił.
                                                  A potem to jaieś cmokania w ekrany były i ten tego...:))
                                                  Wypijmy za zakupy wiosenne, może i ty Assani jakowąś listę ułożysz
                                                  I Elf
                                                  ps. A Legolasa nikt nie widział??:)

• Gość: tiges Re: Puchary IP: *.silvershark.com.pl 13.03.02, 15:20
                                                    Lista zakupow? :P..

- dwie obraczki na uroczystosc zaslubin

reszte wydam na to na co bede mial ochote :P .. a nie wiem co to teraz jest :D
                                                  • Gość: jolajola Re: Puchary IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.03.02, 15:23
                                                    > No ostało troche wi ęcej niż myslałysmy, bo białogłowy od napartsków
                                                    > zaczynałay, Rycerz Jarosław w piwku buziuchne umoczyl i popedził, Elf Tiges
                                                    > wzdrygnął sie na widok procentó i duszkiem szklanicę soku marchwiowo-
                                                    > brzoskwiniowego wypił.

Rozumiem, znalazł sie jeden niealkoholowy. Ale on sobie może szklanice soku
                                                    gdzieś kamufluje i to mu tam fermentuje, i jeszcze jakąś elfią magią spożywczą
                                                    traktuje. Eh, spóbować takiego elfiego napitku...

> A potem to jaieś cmokania w ekrany były i ten tego...:))

Tak, wiem, jakowes nieprzystojne myszkowe pieszczoty... W PUBLICZNEM MIEJSCU !!!

> Wypijmy za zakupy wiosenne, może i ty Assani jakowąś listę ułożysz
                                                    > I Elf

Ofkoz, mam taką listę
                                                    1. nowy monitor do komp. koniecznie 17 calowy lub większy
                                                    2. butki na płaskim obcasie, ale nie sportowe
                                                    3. płaszczyk jakiś jasny
                                                    4. rower - damka
                                                    5. baaardzo duza butelka ginu (nie ojczystej produkcji, tylko takiej oryginalnej )

• Gość: Meve Zakupy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:30
                                                    Elfie Zaślubiny????????
                                                    Pięknie, pięknie!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    To juz nawet wybaczę, że się nie chce Elf zdradzić z resztą wydatków!

Jolu- a może cider?
                                                  • Gość: Jarek Re: Zakupy IP: 80.72.33.* 13.03.02, 15:40
                                                    A czy ja - Najjasniejsza - produkt "swietym spokojem" upraszac moge?
                                                    Unizenie pytam.
                                                    ;-)
                                                  • Gość: jola1 Re: Zakupy IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.03.02, 15:41

> Elfie Zaślubiny????????
                                                    > Pięknie, pięknie!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    > To juz nawet wybaczę, że się nie chce Elf zdradzić z resztą wydatków!
                                                    >
                                                    > Jolu- a może cider?

Nie, kiedyś, w lepszych ekonomicznie czasach, pijałam taki gin w butelce z
                                                    białego szkła, lekko rzeźbionej, nalepka w tonacji biało-złoto-czerwonej, nazwa
                                                    miała coś wspólnego ... ?dwa zamki?, dwie wieże,dwa konie - nie pamiętam, bij-
                                                    zabij!! napisy po angielsku, kupowałam ja w śp. PEWEXACH

• jolajola1 Holerrrrrrrrrrne forum, pa 13.03.02, 15:50
                                                    POżegnam sie, zamnim mnie forum doprowadzi do palpitacji serca!!!!!!
                                                    Już trzy razy dzisiaj samo mi sie wylogowało i w niektórych postach mam innego
                                                    nicka, szlag mnie zaraz trafi, bo bardzo tego nie lubię!!
                                                    A wcześniej nie mogłam sie dopisywać.!!!
                                                    I nie zawsze sie mi otwiera nasz wątek....

wrrrrrrrrr
                                                    wrrrrrrrrrrr
                                                    wrrrrrrrrrrrr

jutro będę ok. 17

ps. też bym cos posłuchała o elfich zaślubinach, spacjalne one jakieś pewnie, z
                                                    egzotycznymi ceremoniami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka