Dodaj do ulubionych

????? .... co jest ??? - ŚRODA -

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 09:00

?????
Nie mogę wyjść ze zdumienia ...????????????????????????????????????
Co się dzieje ????????????????
Gdzie wszyscy ????????????????

Ja jestem "czynna" dopiero teraz, a wyyyy ... ???????????????????????

Meve - królowo Wod - Kan ..., hop, hooop..... !!!!!

Ruda !!! Tiges !!! Rycerzu J. !!!
Moni nie wołam, bo jeszcze nie jej pora.

...hooop, hooooop...... !!!!!!!!!!!!!

:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Tiges Re: ????? .... co jest ??? - ŚRODA - IP: *.silvershark.com.pl 22.05.02, 09:36
      jej nie pora .. ale mi kalafior ..

tym genialnym przemysleniem zaczynam dzien, bo lepiej miec owsiki niz zadne
      zycie wewnetrzne ... po za tym wlecial ptaszek do gniazdka .. i go pokopalo..

u mnie wbrew pozorom wszyscy zdrowi ..:)

• Gość: monia Re: ????? .... co jest ??? - ŚRODA - IP: 217.97.138.* 22.05.02, 10:00
        Taaaa...to pewne, Tiges...:-)
        Ależ ładny dzionek! Słonko swieci, ciepło....Kawa gorąca, a ja prawie wyspana...Cos pięknego..To
        jak? Kolejny bieg przez knieje czy błogie lenistwo nad strumykiem, który płynie z wolna...?
        • Gość: Jarek Re: ????? .... co jest ??? - ŚRODA - IP: 80.72.33.* 22.05.02, 10:02
          ... a nad nim szumial gaj???
          ;-)))
          • Gość: tiges Re: ????? .... co jest ??? - ŚRODA - IP: *.silvershark.com.pl 22.05.02, 10:04
            i stokrotka rosla polna ..

stokrotka rosla poooolllna ... taram taram taram ..
            • Gość: JArek Re: ????? .... co jest ??? - ŚRODA - IP: 80.72.33.* 22.05.02, 10:39
              Mlodosci, Ty nad poziomy wzlatuj,
              a okiem slonca ogarniaj ziemy ogromy
              od konca, do konca...
              artyleryii ruskiej ciagna sie szeregi,
              widzialem ich wodza - przybiegl, mieczem skinal...
              grac przestal, a wszystkim sie zdawalo,
              ze to Wojski gra jeszcze, a to...
              wojsko gralo...

Daremne zale, prozny trud.
              Na zal, na lzy nie miejsce i nie czas.
              "Po ptokach" jest, jak to powiedzial pilot opylajacy las.
      • Gość: Nala Re: ????? .... co jest ??? - ŚRODA - IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 10:02

...ufffffff....!
        A już myślałam...??????

Chciałam oddalić się z godnością. Wcale nie ze strachu. Gdzie tam ???
        • Gość: monia Re: ????? .... co jest ??? - ŚRODA - IP: 217.97.138.* 22.05.02, 10:18
          O! Nala! Dzień dobry!!! :-)))) Pospiewasz z nami...???? Aaa.....albo...może lepiej....o, może sobie pogawędzimy? :-)
          No więc tak: mamy strumyk, mamy stokrotki...no i maj rozsiewa te, no..zioła..Jest sielsko!
          Co to ja bym jeszcze...auć! Cos na komary poproszę!!!
          • Gość: monia Re: ????? O ja piórkuję... IP: 217.97.138.* 22.05.02, 10:41
            alescie się rozgadali! :-))) To chyba to słońce tak rozleniwia..Jest fajnie, nie przeczę, ale czasem któres mogłoby
            jakims tekstem od niechcenia polecieć...A tu cisza...Kurczę, co to się będzie działo latem...? Macie już jakies plany
            sprecyzowane?
            • Gość: Jarek Re: ????? O ja piórkuję... IP: 80.72.33.* 22.05.02, 10:56
              Przeciez o 10:39 recytowalem wierszyk...
            • jolajola1 Re: ????? O ja piórkuję... 22.05.02, 11:01
              Gość portalu: monia napisał(a):
              > alescie się rozgadali! :-))) To chyba to słońce tak rozleniwia..Jest fajnie, ni
              > e przeczę, ale czasem któres mogłoby
              > jakims tekstem od niechcenia polecieć...A tu cisza...

??
              takim?
              Kubus Puchatek był mis malutki
              sypiała spokojnie, nie pijał wódki,
              miał jedna wadę wśród zalet tylu:
              myślał o meskim wciąż sexapilu !
              mruczanka, mruczanka, blues ..

> Kurczę, co to się będzie d
              > ziało latem...? Macie już jakies plany
              > sprecyzowane?

latem będzie gorąco
              a ja wypuszczam dzieci na 2 tygodnie
              męża na delegacje długą

baseny, rowery, łąki i lasy
              kolacje w regionalnożarciowych knajpkach
              granie na kompie po nocach
              i czytanie do woli

no, potem bedzie rodzinny wyjazd do Łeby, ale też lubię
              • Gość: tiges Re: ????? O ja piórkuję... IP: *.silvershark.com.pl 22.05.02, 11:03
                jolajola1 napisał(a):

> granie na kompie po nocach

a mozna wiedziec w co? ;)
                • jolajola1 Re: ????? O ja piórkuję... 22.05.02, 11:08
                  Gość portalu: tiges napisał(a):
                  > a mozna wiedziec w co? ;)

jam tradycjonalistka, gram w starszawe
                  1. na okrągło wszystkie Tomb raidery i custom levele do nich
                  2. diablo 2 (mam amazonkę 87 lev.)
                  3. strzelanki, ale nie najnowsze ( syn dostarcza, nawet nie pamietam ostatnich
                  tytułów, ale w zimie był wolfenstein, ?medal honoru,
                  4. wszystkie dostepne dema z CD action i innych gazetek
                  5. i co mi kuzyn ściągnie z sieci i da (spiratowane) na CD
                  • Gość: tiges Re: ????? O ja piórkuję... IP: *.silvershark.com.pl 22.05.02, 11:15
                    jolajola1 napisał(a):

> jam tradycjonalistka, gram w starszawe
                    > 1. na okrągło wszystkie Tomb raidery i custom levele do nich

ble .. i nie am multiplayera ...

> 2. diablo 2 (mam amazonkę 87 lev.)

Takze na Battle.necie? My z Julia w to mlocimy od czasu do czasu. Takze on-line.

> 3. strzelanki, ale nie najnowsze ( syn dostarcza, nawet nie pamietam ostatnich
                    > tytułów, ale w zimie był wolfenstein, ?medal honoru,

to moze jakis golf lub bilard? fajne sa tez symulatory jazdy .. szczegolnie w
                    kilka osob ;)

> 4. wszystkie dostepne dema z CD action i innych gazetek

aha ;)

> 5. i co mi kuzyn ściągnie z sieci i da (spiratowane) na CD

brr :) oj nieladnie ;)
                    • jolajola1 Re: ????? O ja piórkuję... 22.05.02, 11:40
                      > jolajola1 napisał(a):
                      > > jam tradycjonalistka, gram w starszawe
                      > > 1. na okrągło wszystkie Tomb raidery i custom levele do nich
                      >
                      > ble .. i nie am multiplayera ...

a co powinno byc 5 Lar i drużynowo hajda na jednego wilka?????????????

> > 2. diablo 2 (mam amazonkę 87 lev.)
                      >
                      > Takze na Battle.necie? My z Julia w to mlocimy od czasu do czasu. Takze on-line

nie gram w sieci, bo nie mam sieci

> > 3. strzelanki, ale nie najnowsze ( syn dostarcza, nawet nie pamietam ostat
                      > nich
                      > > tytułów, ale w zimie był wolfenstein, ?medal honoru,
                      >
                      > to moze jakis golf lub bilard? fajne sa tez symulatory jazdy .. szczegolnie w
                      > kilka osob ;)

symulatory jazdy ??????? błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                      to juz lepiej pasjanse

> > 4. wszystkie dostepne dema z CD action i innych gazetek
                      >
                      > aha ;)
                      >
                      > > 5. i co mi kuzyn ściągnie z sieci i da (spiratowane) na CD
                      >
                      > brr :) oj nieladnie ;)

no co, to 2-3 gry w roku, nie mam wielkiego zapotrzebowania na nowości
                      a poza tym wygrywam czasem w konkursach gry oryginalne
                      Baldur`s 2 w zeszłym roku
                      Project Eden + Hostile Waters teraz w maju
                      • Gość: tiges Re: ????? O ja piórkuję... IP: *.silvershark.com.pl 22.05.02, 12:00
                        jolajola1 napisał(a):

>> symulatory jazdy ??????? błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                        > to juz lepiej pasjanse

Julia tez tak MOWILA :)..
                        • Gość: Yula Re: ????? O ja piórkuję... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 12:30

> jolajola1 napisał(a):
                          >
                          > >> symulatory jazdy ??????? błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                          > > to juz lepiej pasjanse
                          >
                          > Julia tez tak MOWILA :)..

Czas przeszły dobrze użyty:)))
                          Co prawda teraz też czasami tak mówię ale to wtedy gdy chcę oglądać telewizję a
                          z głośników leci ryk silnika:))))
                          • Gość: RUDA Re: ????? O ja piórkuję... IP: 193.0.117.* 22.05.02, 12:36
                            Albo czytasz książkę, a tu łup!łup!łup! helikopter leci....
                            • Gość: tiges Re: ????? O ja piórkuję... IP: *.silvershark.com.pl 22.05.02, 12:38
                              Zainwestowalem w sluchawki :D ..
              • Gość: monia Re: ????? do jolijoli IP: 217.97.138.* 22.05.02, 11:31
                Brzmi to zachęcająco. To taki trochę działkowy urlop: Duuużo ciekawych, nie za ambitnych książek (rzecz jasna
                nie harleqinów), chłodny kompot z jabłek na stole na werandzie (psiakrew, osa uczy się pływać..no, chodź,
                maleńka), miska czeresni, na obiad mizeria i ziemniaki z koperkiem, spacer po rozgrzanym lesie, wieczorem
                rechotanie żab nad nędzną pozostałoscią sadzawki, "Lato z Radiem" coraz rzadziej, niestety ze Sznukiem...
                (to rano, oczywiscie)...itd...
                • jolajola1 Re: ????? do jolijoli 22.05.02, 11:57
                  ja dzis na bardzo krótko, o 12,30 mam następny zastrzyk Azora, dobrze,ze już
                  chodzi, nie muszę go dźwigać

notopa
                • Gość: RUDA Esterhazy w sztok zalany zrobił z wędlin... IP: 193.0.117.* 22.05.02, 11:58
                  przekładańca i na wszystkie strony pchany klaps! go w talerz donny Diany.
                  Rozdzierane kaczki wrzeszczą, tluszczem ciekną, w palcach trzeszczą.
                  A najgorzej przy kawiorze tam na zabój tam na noże,
                  a jak dorwą głodne gęby to smarują białe zęby czarną mazią jesiotrową
                  bo to dobrze bo to zdrowo!
                  Bycza bracie rzecz bieługa!
                  na tajniaka tajniak mruga.
                  Dżawachadze prync gruziński rwie zębami tyłek świński
                  Esterhazy po butelce rumu cum spiritu vini
                  przez pomyłkę tknął widelcem w cyc grafini Macabrini.
                  hahahaha!!!!
                  obłąkana wiewiórka całuje was i skazuje niniejszym na szybkie kubki i
                  chrupki.Ja dziś nie gotuję, ja dziś hetam. Jak wół a nie wiewiórka.
                  • Gość: Jarek Re: Esterhazy w sztok zalany zrobił z wędlin... IP: 80.72.33.* 22.05.02, 12:34
                    Gość portalu: RUDA napisał(a):

> ja dziś hetam. Jak wół a nie wiewiórka.

A potem mowia:
                    Pasuje jak wiewiorka do karety.

;-)))
                    • Gość: Nala Re: Esterhazy w sztok zalany zrobił z wędlin... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 12:59

....wół - to ja dzisiaj jestem !
                      W dodatku roboczy :-( :-(, :-(((

Orzą we mnie, aż w(-iew)ióry lecą !!!

....kto mnie pożałuje ? No ktooo...???????????????????
                      :-(((
                      • Gość: monia Re: Esterhazy w sztok zalany zrobił z wędlin... IP: 217.97.138.* 22.05.02, 13:02
                        No, ja...JA baaardzo cię żałuję...ale wiesz, NA PEWNO jakbys codziennie uczciwie pracowała, to nie
                        musiałabys teraz nadrabiać....
                        oj! Nie bij! Nie kop! Nie pluj!
                        bieedna nasza..:-(
                        • Gość: Nala Re: . :-( ........dobrze ! DOBRZE !!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:09

....zapamiętam sobie !!!!!!!!!!!!!!

Idę !
                          ...i nie wracam...! :-(

...fe Monia !
                          ...niedobra !!!
                          ...buuuuuu...!
                          Ruda takoż !
                          ..i Elf..
                          ..i Rycerz..

WSZYSCY DO BANI !!!

• Gość: monia Re: . :-( ........dobrze ! DOBRZE !!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 22.05.02, 13:13
                            Oj, no...PRZEPRASZAM!!!! Idź, jak musisz...Ale wróć!!!! Co poczniemy bez ciebie...:-((((
                            Poza tym - to ja jestem paskuda, a nie reszta...:-(((( Zawsze cos narozrabiam, buuuu.....
                            (gorliwe szlochanie oraz walenie się w piersi..oj!)
                            WYBACZ MI!
                          • Gość: Jarek Re: . :-( ........dobrze ! DOBRZE !!!!!!!!!!!!! IP: 80.72.33.* 22.05.02, 13:52
                            Gość portalu: Nala napisał(a):

> ..i Rycerz..
                            >
                            > WSZYSCY DO BANI !!!

prostesta skladam... nie do bani, a takowoz do zwolnienia... :-(
                            • Gość: monia Re: . :-( ........dobrze ! DOBRZE !!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 22.05.02, 13:57
                              Jak można zwolnić Rycerza J.??? Laserem ich, laserem...!!!!
                              Nie wiem, jak z twoją mocą, ale MY jestesmy z tobą...!
                    • Gość: monia Re: Esterhazy w sztok zalany zrobił z wędlin... IP: 217.97.138.* 22.05.02, 13:00
                      ...albo zalany jak wiewiórka...
                      to znaczy zalatany...jak wiewiórka :-)))
                      • Gość: RUDA Re: Esterhazy w sztok zalany zrobił z wędlin... IP: 193.0.117.* 22.05.02, 13:03
                        KRWI!!!!
                        • Gość: monia Re: Esterhazy w sztok zalany zrobił z wędlin... IP: 217.97.138.* 22.05.02, 13:09
                          Matko!
                          Czyjej, na litosć..???? I czy na pewno to ci pomoże???? Może kawy...z ajerkoniaczkiem..oj,
                          nie..wypiłam...to znaczy: wypity..
                        • Gość: Nala Re: ...? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:12

...wamierzyca !
                          ..w dodatku ruda !?!?!
                          • Gość: Nala Re: ...? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:12

Miało być - waMpierzyca !
                            :-)
                            • Gość: monia Re: ...? IP: 217.97.138.* 22.05.02, 13:14
                              A może z chmielewska - wambierzyca???? :-)))
                              • Gość: Nala Re: ...? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:21

Mniej więcej stąd się wzięło. :-)
                                • Gość: monia Re: :-) IP: 217.97.138.* 22.05.02, 13:40
                                  Nooo...tak jakos znajomo zabrzmiało...:-)))
                                  Jak zwał, tak zwał...RUDA dzisiaj najwyraźniej w amoku jakowyms...ciekawe, czy jej przejdzie, czy tak
                                  zostanie..niestety, oczywiscie...:-)))
                                  Nala, a tobie jutro ma szanse być lepiej?
                                  • Gość: Nala 10 przykazań szczęśliwego człowieka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:49
                                    Czy mi jutro będzie lepiej ???

Leppiej nie mówić ! :-(

A teraz przykazania;

1) Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać.
                                    2) Kochaj swe łóżko, jak siebie samego.
                                    3) Odpoczywaj w dzień, abyś mógł spać w nocy.
                                    4) Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego - pomóż mu.
                                    5) Praca jest męcząca, więc należy jej unikać.
                                    6) Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni wolnego.
                                    7) Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym.
                                    8) Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci.
                                    9) Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.
                                    10) Praca uszlachetnia - lenistwo uszczęśliwia.

• Gość: monia Re: 10 przykazań szczęśliwego człowieka IP: 217.97.138.* 22.05.02, 14:03
                                      :-)))))))))))))))))))))
                                      Tak jest! Zgadzam się z każdym wymienionym przykazaniem..cóż za słowa prawdziwe...:-)))
                                      Zaczynam wprowadzać je w życie! Od zaraz! Nie zauważając tej góry papierzysk na moim biurku...:-) Nie
                                      zwracając uwagi na kalendarz i jakies głupawe zapiski....i upierdliwie dzwoniący telefon...
                                      ....A! Mamusia! Dzień dobry! Co słychać? Taaa...pracuję..
    • Gość: Nala ..p..o..w..o..l..u..t..k..u...., pa...., pa....... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:33

..do...ju....tra......
      ..pa...., pa......
      • Gość: RUDA A TIGES CO???? IP: 193.0.117.* 22.05.02, 15:11
        • Gość: tiges Re: A TIGES CO???? IP: *.silvershark.com.pl 22.05.02, 15:34
          nie rozumiem pytania ..
          • Gość: RUDA Re: A TIGES CO???? IP: 193.0.117.* 22.05.02, 16:22
            A Tiges pa-pa czy jeszcze nie?
            • Gość: tiges Re: A TIGES CO???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 18:25
              ja jestem on-linie non stop
              • Gość: RUDA Re: A TIGES CO???? IP: 193.0.117.* 22.05.02, 19:02
                a jak Ty to robisz?
                stałe łącze czy co?
                ciężkie czasy nastały teraz dla wiewiórki... roboty huk i łomot!
                pożałuj mnie troszkę...
                • Gość: tiges Re: A TIGES CO???? IP: *.silvershark.com.pl 23.05.02, 08:25
                  mam SDI ..
    • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 22.05.02, 17:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka