es_el 06.01.04, 15:21 urrrra!!!! gora stajnia niemczyka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonny_z_posen Re: Polska:Rosja 3:1!!!!!! 06.01.04, 15:23 urrrrra nasze krasssawice!!!!! urrrrra!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Polska:Rosja 3:1!!!!!! 06.01.04, 15:44 chlopcze sloneczny z poznania co ty tu jeszcze? licznikow ci nie spisza ;) ale zawsze to milo zobaczyc w porach pozniejszych 'znajoma gebe' Odpowiedz Link Zgłoś
rysioomisio Re: Polska:Rosja 3:1!!!!!! 06.01.04, 16:42 no witam! Tematy jakby nie patrzec moje :-) nie dosc ze piekne kobiety, to w dodatku siatkowka ;-) Musze powiedziec, ze nie znam wizualnie przyjemniejszej dyscypliny sportowej jka siatkowka kobiet. polecam wszystkim milosnikom kobbiet :P pozd Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Polska:Rosja 3:1!!!!!! 06.01.04, 17:20 fakt, szczegolnie odkad przestali ubierac zawodniczki w worki przyjemny dla oka sport, jak plazowa niemal ;) a nasze krassawice nie dosc ze krassiwyje to jeszcze urocze niemczyk-wolska ze swoja wiecznie zmartwiona mina zawsze mnie rozczula - zauwazyliscie, ze ona jest smutna od polowy nosa w gore? BTW rysioomisio - moze wytlumaczysz mi jak krowie na rowie, pacziemu organizuja jakies pieprzone eliminacje do olimpiady? nie mogli wybrac scislej czolowki z ME? duzo sie pozmienialo w siatkowce ostatnimi laty, ale juz tego systemu kwalifikacynego ni w zab nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
rysioomisio Re: Polska:Rosja 3:1!!!!!! 06.01.04, 22:34 es_el! blad!!!!! w siatkowce nigdy nie ubierali dziweczyn w worki (pomylilo sie z koszykowka) a co do eliminacji... hm... dopoki szefem jest maly kurdupel z meksyku r. Acosta (moi znajomi wiedza ze nei jestem rasista) jest szefgem to tak bedzie. szanse beda otrzymywaly zespoly z zaprzyjaznionych panstw. oczywiscie ze byloby prosciej 3 z europy, 2 z azji etc. ale co wetdy zrobic z imprezami, ktore przynosza wymierny dochod panu acoscie?? 1. puchar swiata 2. eliminacje do kwalifoikacji 3. eliminacje do kwalifikacji do kwalifikacji... To jest najwiekszy przekretas ze wszystkich szefow federacji swiatowych. ale odbieglismy troche od tematu. moja faworytka jest..... (gdzie werble??) Dominika Lesniewicz.. zywe srebro, uwielbiam ja obserwowac podczas grania (prawie jak boraks klałdie ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Polska:Rosja 3:1!!!!!! 06.01.04, 23:44 koszykarek nie ma co mieszac do tematu , bo choc je szanuje i cenie (jak rzeklby wzmiankowny boraks) to... (tu lepiej zamilknac) natomiast siatkarki nosily luznawe majtasy zwane szortami i koszulki tez nie byly tak przylegajace jak teraz dominiczka tez fajoska ;) pozdrawiam a, i dzieki za przyblizenie zakreconego tematu kwalifikacji coz, przynajmniej zaangazowanych meczy(ow?) wiecej - tylko zawodniczek szkoda, po me nalezy im sie ten start w olimpiadzie bez dwoch zdan Odpowiedz Link Zgłoś