Dodaj do ulubionych

Millennium

08.01.04, 01:31
Serial, który uwielbiam. Niestety, polska tv puściła tylko 2 pierwsze serie.
Czy wiecie może, gdzie mogę złapać trzecią ostatnią serię? Z tego co wiem, do
wydania na DVD jeszcze daleko. Niestety.
A, i poproszę jeszcze o ulubioną postać z serialu. Moim typem (prócz samego
Franka Blacka) jest Lucy Butler. Jak Laura Palmer po drugiej stronie lustra.
Obserwuj wątek
    • dark.raven Re: Millennium 08.01.04, 11:53
      A ja bardzo lubilam Lare Means:) szkoda ze tej postaci juz nie bedzie w 3
      serii...Podobal mi sie szczegolnie ten odcinek z serii drugiej o tej
      dziewczynce co zabijala ludzi i nikt nie chcial wierzyc ze to ona..potem
      podobal mi sie tez odcinek, kiedy zona Franka zostala poproszona o pomoc w
      jakims przypadku psychiatrycznym a do tego we wszystko mieszalo sie
      Millenium...To byla sparaw Millenium vs Rodzina czyli potomkowie zdaje sie
      marii magdaleny...super odcinek:)) mam tylko nadzieje ze czegos tu nei
      pokrecilam:)
      • devilsrodeo Re: Millennium 08.01.04, 22:17
        Lara Means, no właśnie, też ciekawa postać. Pamiętam bodajże ostatni odcinek 2
        serii, kiedy miała wizję Apokalipsy w takt 'Horses' Patti Smith. Wtedy
        pomyślałam sobie, że ten serial jest wielki :-D A widziałaś może odcinek X-
        files pt. "Millennium"? Kombinacja niesamowita: Mulder, Scully i Frank Black!
        • stalowy_szczur1 Re: Millennium 09.01.04, 10:08
          Daawno temu rozmawiałem z dyr. programowym TVN (jeśli ktoś nie pamięta, to
          właśnie TVN pierwszy puszczał Millenium)- czy będzie trzeci sezon. Otoż jak się
          dowiedziałem, takie seriale mają wierną, ale małą publikę, co zupełnie stacji
          prywatnej, nastawionej na zysk nie obchodzi. Z tego też powodu zostaliśmy z
          ręką w nocniku....
          Pzdr !
          Szyba
          • dark.raven Re: Millennium 09.01.04, 11:40
            devilsrodeo, pozdrowka:) wiesz kojarze ten odcinek, bo cos mi swita ze
            pomieszali seriale, ale wtedy nie ogladalam Millenium wiec nie zwracalam na
            to uwagi:( a szkoda...
            • devilsrodeo Re: Millennium 10.01.04, 18:09
              Greetings, dark raven :-)
              Ostatnio Millennium szło na TV4, ale zanim sie połapałam w jakich godzinach pół
              serii mi przeszło koło nosa...w każdym razie, jeśli będzie tak jak napisał
              stalowy szczur w poście powyżej, to na trzecią serię w Polsce nie ma co liczyć
              niestety :-( Pozostaje czekanie na DVD i duuużo wishful thinking.
              • eynhallow Re: Millennium - link 10.01.04, 19:37
                Pewnie znacie, ale w razie czego - warto zajrzeć tu:

members.aol.com/Rings13/Abyss.html

A tak a'propos związków X-Files z Millennium, to, oprócz oczywiście twórców i
                odcinka w Archiwum, gdzie występował FB, jest jeszcze postać pisarza SF Josie
                Chunga (bodajże), który jednak w Millennium rozstał się z życiem, jak dobrze
                pamiętam.
                Są jeszcze jakieś inne wspólne tematy?
                • dark.raven Re: Millennium - link 11.01.04, 00:02
                  a ja tez znalazlam dobra stronek ze streszczeniami nawet do trzeciej seriii,
                  tylko nie pamietam:(
                  • Gość: marla Re: Millennium - link IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 07:55
                    A mój mąż mówił, że oprócz mnie nikt tego nie ogląda... Dobrze, że się mylił. Słuchajcie, ostatnio dużo powtórek na TV4, nie wiecie, czy planują również puścić Millennium, choćby tylko te dwie pierwsze serie? Przynajmniej bym sobie nagrała. Pozdrawiam.
                    • Gość: BlueBerry Re: Millennium - link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:02
                      oj ja rowniez ogladam (i nawet z moim mezem:))) malo tego - dwie pierwsze
                      czesci mam cale nagrane na vhs. i uwazam ze po twin peaks to najlepszy serial
                      jaki kiedykolwiek widzialam. niestety szans na obejrzenie 3 serii w polsce
                      raczej nie mamy - tym bardziej ze tvn juz nie prezentuje poziomu jaki
                      prezentowalo kiedys i nie obchodza go widzowie ktorzy nie chca ogladac kichy
                      typu chwila prawdy czy Na Wspolnej.
                      • devilsrodeo Re: Millennium - link 14.01.04, 12:51
                        No proszę, są jednak wielbiciele Millennium w tym dziwnym kraju ;-D
                        Teraz tylko klub jakiś założyć (może być forum...;-) i dyskutować, i omawiać, i
                        dyskutować, i...
                        :-)
                    • stalowy_szczur1 Re: Millennium 13.01.04, 11:34
                      To ja polecam wybranie się do wypożyczalni video. W "Beverly Hills" można było
                      wypożyczyć bodajże 1 sezon na VHS-ach. Oczywiście nie wspomnę, że w prawdziwym
                      kapitalistycznym świecie wydaje się takie serie na DVD, z różnym super- i hiper-
                      dodatkami, a u nas tylko nędzne VHS-y.... ale dobre i to.
                      Pzdr !
                      Szyba
                • Gość: lara m. Re: Millennium - link IP: *.tkdami.pl 13.01.04, 15:02
                  eynhallow, dzięki za adres stronki millenium, Slęczę nad streszczeniami 3 serii
                  od 3 godzin...wredna tvn nie chce ich kupić!!!!
    • Gość: nuna Re: Millennium IP: 80.51.249.* 14.01.04, 21:12
      Należy mieć nadzieję, że TVN kupi następne serie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka