Dodaj do ulubionych

Górniaczka w programie" Jak łyse konie"

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 15:29
zawsze wiedziałam że Edyta Górniak to pusta lala, a ten progam tylko mnie w
tym utwierdził. żenada i dziecinada. jej głupie odzywki i zachowanie,
Czerkawski miał minę , która mówiła- o Boże , co za idiotka. przez cały czas
trwania programu miałam wrażenie że ona jest nawalona. wtrącała się i
przerywała innym, a te teksty - beznadzieja! a scenka u fryzjera- brr ! ona
jest paskudna bez makijażu, a głupia na maksa.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.prw.pl 09.01.04, 15:41
      Podobno ten odcinek "Łysych koni" z Górniak, nagrywano 17 godzin! Gwiazda
      ciągle miała jakieś problemy, histerie, a w pewnym momencie calą publiczność
      wyproszono, bo Edyta postanowiła umyć sobie włosy i jeszcze raz ułożyć fryzurę.
    • Gość: just_me Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 16:09
      a wiesz ? wcale bym się nie zdziwiła gdyby to była prawda. ta pseudo gwiazdka
      pozjadała wszystkie rozumy i uważa się za cudo . mało inteligentna, piszcząca i
      dziecinna . ona chyba się uwstecznia
    • Gość: nosek Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 16:29
      Tez miałam wrażenie ze zidiociała, albo ja przejrzałam na oczy, wcześniej
      myślałam że ludzie przesadzają...
    • bigstrand Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" 09.01.04, 17:27
      gorniaczka paskudna???? moze i glupia moze i zidiociala mozna nawet poweidziec ze nie umie spiewac ale mowic "paskudna"???
      • Gość: vincent vega Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.smlw.pl / 195.117.76.* 09.01.04, 17:48
        I to mi się - bigstrand - podoba... W życiu i we wszystkim - nawet w wylewaniu
        kwasu na kogoś kogo nie lubimy - musi być balance, czyli równowaga. Myślę, że
        Górniakowa jest zdrowo walnięta, a te opisy jej fochów, histerii i innych
        odlotów - jeśli oczywiście są prawdziwe - przyprawiają mnie o pawia. Natomiast
        absolutnie zdaję sobie sprawę, że może ona wielu mężczyznom się podobać. Jeśli
        chodzi o moją prywatną opinię : zajebiste fizis musi współgrać ze
        zrównoważonym psyche i dlatego jestem na "nie", jeśli chodzi o koleżankę
        Górniak. A sam program ? Widziałem tylko chwilami. Mario Czerkawski (New York
        Islanders) rzeczywiście wyglądał na załamanego, jakby go coach nie chciał
        wpuścić na lód od 40-stu minut. A to był tylko program rozrywkowy
        z Górniakową...
        0mieta
        • Gość: Agniecha Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 13:22
          Kiedyś w programie "Ananasy z mojej klasy":
          Górniak do swojego byłego bardzo chłopaka ze szkoły średniej, który wyjechał i
          mieszka obecnie w Niemczech: "ojej! To znaczy, zniemczyłeś się, tak..."
          • Gość: a to ja Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.iig.pl / *.iig.pl 10.01.04, 21:50
            Ten program nie był zbyt świerzy...
            Już go kiedyś emitowano na antenie.
            Teraz lecą powtórki - trzeba zatkać czymś dziury po BB, JJJ itp..
      • Gość: bli Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.04, 22:27
        "ale mowic "paskudna"???"

A dlaczego nie? Każdy ma swój gust. Dla mnie Górniak miała świetną figurę, ale
        jej twarz nigdy mi sie nie podobała. Uważam, że jest brzydka i nic na to nie
        poradzę. O figurze napisałam "miała", no bo chwilowo jest w ciąży. Ciąża
        zresztą wyjątkowo jej nie służy. Jak zobaczyłam ją ostatnio w tym stanie w
        telewizji, to ledwie poznałam, że to ona. Gruba, nalana, z opuchniętą twarzą.
        Z wieloma kobietami ciąża obchodzi się łaskawie, ale jej się nie poszczęściło.
    • Gość: samanta Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 11.01.04, 04:00
      Jak lyse konie , 2 fortepiany oraz karaoke podobnie inne quizy z
      udzialem "artystow" sa w ogole zenujace

Na live show jak BB czy Idol TV przynajmniej zarabia pieniadze na SMSsach
      oraz reklamach aby czesc z tego wydac na cos porzadnego i to rozumiem

Ale w programach typu ktore wymienilam na poczatku TV traci forse placac
      tym "artystom" za udzial im robi reklame a telewidz z tego i tak nic nie ma

Moze lepiej w tym miejscu odgrzebac stare seriale , ktore pamietam do dzisiaj
      jak
      "Elzbieta krolowa Anglii" , "ja Klaudiusz " , "Krolowie przekleci" (czy ktos
      pamieta jak sie wszyscy na dworach truli ? Nie jest dla mnie dzisiaj nowina ,
      ze zabito Diane ) Eneida , Odysseja , itp , itd
      Nowe pokolenia powinny obejrzec takie seriale historyczne bo niczym sie nie
      zajmuja oprocz "slaniem esemesa " i strzelankami
      Dobrze tylko , ze polska TV nadaje wciaz polskie seriale i na czterech
      pancernych , Janosiku czy Klossie wychowalo sie pare pokolen

No i "lyse konie " maja i 2 fortepiany gwalcace muzyke ale po co to?
      • Gość: alina1 Czerkawski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:46
        Mam prośbę i pytanie zarazem. Która historia Czerkawskiego była prawdziwa?
        Bardzo dziękuję.
    • Gość: 3x Najgorsza? IP: 62.233.183.* 11.01.04, 20:02
      Najgorsza to Górniak nie była. Pamietam odcinek z Majewskim i ,,rozgwiazdą''
      TVN. Ta to sie dopiero darla i robila z siebie infantylne widowisko. Az
      musialam przelaczyc program, bo robilo mi sie dziwnie ze wstydu, ze mozna sie
      tak kompromitowac. Nawet zabawa moze byc niesmaczna, gdy brakuje hamulcow.
      Co do tych histerii Górniakowej, to myslę, że są zmyslone przynajmniej w
      polowie. Nie chce mi sie wierzyc, zeby wszyscy chcieli sie katowac wspolpraca z
      ta piosenkarka, a w koncu wystepuje cyklicznie w roznych programach. A pan
      Czerkawski na mistrza intelektu tez nie wyszedl. Chyba ten program nie pokazuje
      najlepszych cech swoich gosci.
      • lahliq Re: Najgorsza? 12.01.04, 10:20
        Gość portalu: 3x napisał(a):

>Chyba ten program nie pokazuje najlepszych cech swoich gosci.

Nie tylko ten, ale wszystkie tego typu programy odkrywają prawdziwą twarz
        naszych gwiazd. :) I jedni sa sympatyczni, mili, skromni i jeszcze inteligentni
        a inni... Trochę mniej. ;) Jak w życiu.
    • amadea_22 Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" 12.01.04, 10:11
      ta fajna laska, jak ją niestety postrzegają inni jest beznadziejna. a pewnie że
      podoba się facetom, dlaczego by nie ? ale we mnie , w kobiecie ,budzi niemiłe
      odczucia. Edyta Górniak to bardzo ograniczona kobieta. w teście na inteligencję
      na pewno wypadłaby słabo. potwierdziła to w programie jak łyse konie. oj cienko
      wypadła, słabuitko. mnie również nie podoba się jej uroda, u tego fryjera
      wyglądała fatalnie.i nie popisała się bidulka, nie popisała !
    • Gość: pn Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 15:56
      oj, gadanaie ona nie musi byc madra, wazne ze fajnie wyglada i ma glos, jako jedyna wlasciwie sie pokazale w europie, np. Hiszpanii. Dlaczego swego ie kochamy a czyjes tak? To narodowa cecha... podla zawisc...!!!
    • kasiulek10 Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" 12.01.04, 17:19
      Górniak chciała swoim głosikiem i głupimi tekstami rozczulić facetów. Tak
      zachowuje się pięcioletnia, średnio inteligentna dziewczynka. Wyraźnie
      zatrzymała się na tym poziomie rozwoju. Nie wiem dlaczego, jakoś przypisywałam
      jej większą inteligencję, dowcip do czasu kiedy obejrzałam ten program.
      Jej "przyjaciółki" jakies też nijakie. Nic ciekawego.
      Najzabawniej było jak zapytała po którejś odpowiedzi facetów: To.....ma
      najwięcej kasy???
      Rzucała się na nich, całowała.....
      Zero w główce, a uroda-o niej się nie powinno dyskutować bo jest kwestią gustu-
      ale gwiazda powinna się zastanowić co będzie robiła i czym imponowała kiedy
      uroda przeminie. W każdym raziem nie zaprezentowała poziomu
      trzydziestoletniej, harmonijnie się (intelektualnie i emocjonalnie)
      rozwijającej kobiety.
      • amadea_22 Re: Górniaczka w programie" Jak łyse konie" 12.01.04, 17:55
        podzielam w 100 % twoje zdanie. te jej "tanie"(jak to mówi mój brat) teksty
        niczym małej dziewczynki- kokietowanie facetów, a zwłaszcza Mariusza(ciekawe co
        na to jej facet, który by the way grał sobie w tyle na gitarce ? ) i mały
        rozumek. żenada. wstyd mi za takie gwiazdki , że się w Europę zapuszczają.

ps.
        a jakie są słowa hejnału ? zawsze myślałam że to tylko melodia...może się
        mylę ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka