freud 20.11.01, 18:29 Dr. Freud zrobi teraz grzecznie logout i zyczy wszystkim razem i kazdemu z osobna milych snow i pieknego poranka! Z powazaniem, Sigmund. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Men Re: reklamacja !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 20:52 Ty, kto Ci wydał licencję ????????????????? Tak żeś "przekręcił mile" Niunię, że mści sie teraz na mnie za wszystkich facetów tego swiata :))))) A ja nawet nie pilot odrzutowca - lubie odlotowa jazdę ale w szybkich, slicznych samochodzikach !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do dr Freuda-o menie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:55 podesłałam panu do zbadania ciekawy przypadek impotenta z konfabulacjami seksualnymi, prosze mu pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: reklamacja -cd.2 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 21:16 I widzi pan doktorze, co Ona ze mna wyprawia ? Jak tak dalej bedzie to faktycznie (tfu !) nabawię sie jakis stresów i nie z pana pomocy będę musiał skorzystać, ale z rad seksuologa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:o menie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 15:16 co za bezczelny przypadek, jeszcze doktora obraza, uwaza, ze moze byc gdzies lepszy seksuolog od Pana Odpowiedz Link Zgłoś
freud Moi drodzy... 21.11.01, 16:32 Gość portalu: niunia napisał(a): > co za bezczelny przypadek, jeszcze doktora obraza, uwaza, ze moze byc gdzies > lepszy seksuolog od Pana Po pierwsze Niuniu - dziekuje za zaufanie. Jednakowoz slowa sprostowania - nie jestem seksuologiem tylko psychoanalitykiem. A to roznica istotna! Men - nie irytuj sie prosze... Mysle, ze zauwazyles is Niunia jest kobieta STUprocentowa i zasluguje na szczegolne traktowanie. Mysle, ze po zmianie nastawienia Twoje akcje wzrosna. W kazdym razie sluze porada... Z powazaniem, Sigmund Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Moi drodzy... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 16:50 to walnij mena na kanapke i bedziemy go psychoanalizowac Odpowiedz Link Zgłoś
freud Niunia! 21.11.01, 17:01 Gość portalu: niunia napisał(a): > to walnij mena na kanapke i bedziemy go psychoanalizowac Wiesz, musi sam przyjsc z problemem... Pacjentow nie mozna poganiac, nie mozna ich ploszyc. Zreszta to poprzez psychoanalize i rozmowe oni sami musza odnalezc w sobie zrodlo problemu. Analityk jest jedynie pewnego rodzaju moderatorem... Przewodnikiem po meandrach osobowosci. Jednakze analizujac Mena... coz - spotkalem sie kiedys z podobnym przypadkiem. Pacjent kladl swojego czlonka na stol i z calej sily walil mlotkiem. Pytam sie go - czy odczuwa Pan w tym przyjemnosc???? A on - tak - jak nie trafie! Nie wiem czemu ale po tych kilku postach tak mi sie jakos skojarzylo. Nie chce wysnuwac pochopnych wnioskow ale... Men, Pozdrawiam! ;))))))))))) Z powazaniem, Sigi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Sigi ! 21.11.01, 17:22 Po Twoich ostatnich "radach" dla mnie zaczynam się zastanawiać: - jestes kobietą czy mężczyzną ? - czy już masz rozdwojenie jaźni (płci) - u was (psychojakiś tam lekarzy) podobno co drugi to ma :) Co do Niuni - doradź jej, żeby jednak nie kupowała młotka, bo ktoś jednak w Opolu na tym ucierpi :)) pozdrawiam Men Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Sigi ! 21.11.01, 17:25 men_ napisał(a): > Po Twoich ostatnich "radach" dla mnie zaczynam się zastanawiać: > - jestes kobietą czy mężczyzną ? > - czy już masz rozdwojenie jaźni (płci) - u was (psychojakiś tam lekarzy) > podobno co drugi to ma :) > > Co do Niuni - doradź jej, żeby jednak nie kupowała młotka, bo ktoś jednak w > Opolu na tym ucierpi :)) > > pozdrawiam > Men Men! Szoruj na SWOJ watek! Bo sie zrobi balagan... Pozdrawiam, Sigi PS. Oczywiscie, ze jestem 100% mezczyzna. Jestem tez jako psychoanalityk w 100% obiektywny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Sigi ! 21.11.01, 17:30 Ale młotka nie kupowałes jeszcze sobie (hi,hi)- bo coś w tym powiedzeniu, które cytowałeś poprzednio, "smierdzi mi" lekarzem, a nie pacjentem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Sigi ! 21.11.01, 17:34 men_ napisał(a): > Ale młotka nie kupowałes jeszcze sobie (hi,hi)- bo coś w tym powiedzeniu, które > > cytowałeś poprzednio, "smierdzi mi" lekarzem, a nie pacjentem :))) Men... Niby dlaczego? Skad takie wnioski, ze niby mialbym sie identyfikowac z pacjentem... Rzecz wlasnie w umiejetnosci zachowania dystansu ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś