Dodaj do ulubionych

Kasia i Tomek - mam już dosyć

12.01.04, 10:06
serial przestal mi się podobać, a wręcz zaczął wkurzać i to ostro. nie ma
takich par, nie ma takich ludzi. ta cała Kaśka gdziekolwiek pójdzie to klepie
tym jęzorem na prawo i lewo o wszystkim co sie u nich dzieje, ile to miala
orgazmów, a jakiego Tomek ma ptaszka itd. nie wiem czym się ludzie zachwycają
oglądając ten serial. a Kaśka to już tak mnie denerwuje, że nie mogę.te jej
teksty: Tomasz !!! Tomuś ! Tomeczku !!! brrr. chyba już się po prostu
Brodzikową przejadłam.nigdy więcej nie przełącze na Tvn w niedzielę o 20.
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 10:16
      Ja wytrwałam przy pierwszych dwóch odcinkach. Nawet się uśmiechnęłam kilka
      razy. Ale jakoś forma tego humoru do mnie nie trafia. Wystarczą mi zajawki w
      reklamach.
      Ja chce powrotu "Trzeciej planety od Słońca"!!!!!!!!
      • amadea_22 Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 10:42
        masz rację , Trzecia planeta była rewelacyjna ! a Kiepscy są śmieszni w swej
        głupocie .
        • tropicielka Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 10:46
          Wiesz co mnie to nie śmieszy . Wczoraj byłam w kienie i siedziałam na sali z
          samymi "Kiepskimi" - niestety ( oczywiście trochę uogólniłam )
    • tropicielka Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 10:35
      Wolę to niż żałosnych Kiepskich np
      • lahliq Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 10:51
        Ani Kiepscy ani Kasia i Tomek. Już lepsi byli Graczykowie, jesli trzymamy się
        przy wspólczesnych polskich serialach komediowych.
    • wuwua_cekaema Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 11:04
      Eee tam dla mnie najlepsze to buła i spóła.Co do kasi i tomka, kiedyś na to
      lookałem, ale ostatnio prawie wcale, kicha i tyle.Swoją drogą to dla mnie kaśka
      to taka typowa kobieta trochę przejaskrawiona ale o to chodzi tak samo z
      tomkiem.
      • amadea_22 Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 11:12
        Kaśka nie zachowuje się jak typowa kobieta i za to jej tak nie lubię. Jesli
        faceci oglądając ten serial maja takie wyobrażenie o kobietach, to gratuluję
        twórcom tego badziewia. Kobiety nie łażą po fryzjerach i kosmetyczkach
        opowiadjąc o intymnych szczegółach swego pożycia, nie robią takich chamskich
        dowcipów i nie są tak na maksa "wyluzowane". to mnie drażni- stworzono obraz
        kobiety, który jest fałszywy i nie odzwierciedla prawdy . a gdzie te
        prawdziwe , kochane , czułe i delikatne ?
        • lahliq Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć 12.01.04, 12:07
          Na studiach miałam dziewczynę, z urody bardzo podobną do Brodzik a z zachowania
          do roli Kasi. :) Sympatyczna była, pośmiać się z niej było można, ale wszystko
          do czasu. Ekshibicjonistyczne opowieści o tym co i z kim robiła w łóżku,
          podawane szczególy, rozmiary - to już nie bawiło. Czyli są tacy ludzie w życiu,
          bohaterowie nie są aż tak przejaskrawieni. Tylko to nie mój typ, poza pracą czy
          studiami byśmy się nie spotykali.
        • Gość: kejti Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:36
          a ja tam lubię oglądać Kasie i Tomka, postaci są przejaskrawione,ich cechy
          charakteru no ale o to w tym filmie chodzi, jak ktoś chce porównywać film do
          reala to proponuje Klan czy jakieś inne tasiemce,a z komedii to jeszcze są
          kiepscy czy lokatorzy-to dopiero jest beznadzieja, no ale tam nawet powiedzą
          wam w którym miejscu macie się śmiać! a tak poza tym to o gustach się nie
          dyskutuje,zapewne każdy lubi pośmiać się z czego innego no i jeszcze się taki
          nie narodził ...
      • Gość: kubu Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć IP: *.chello.pl 12.01.04, 11:16
        ja w sumie widzialem dwa, moze trzy odcinki
        i chociaz bardzo lubie i Wilczaka i Brodzik, to sam serial jest nie do
        przelkniecia :/
        para bezczelnych przyglupow i ich niesmieszne przygody :(
        jezeli rzeczywiscie na swiecie sa tacy ludzie, to straszne
        ja na szczescie takich nie znam
        • Gość: L.A.U. DREW CAREY SHOW IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.01.04, 11:39
          Najlepszy jest Drew Carey! Rozkłada mnie na maxa. Drew Carey na prezydenta!!!!!!
          • amadea_22 Re: DREW CAREY SHOW 12.01.04, 11:43
            Drew Carey Show jest świetny , do tego poproszę jeszcze Trzecią planetę od
            słońca i będzie ok.
            • dziga Re: DREW CAREY SHOW 12.01.04, 12:18
              drew carey, trzecia planeta, wszelkie brytyjskie, natomiast "kasia i tomek" to
              już wypalony serial, brak nowych pomysłów, mało już śmieszne, niekiedy
              żenujące, dla własnego dobra ekipa realizująca powinna zrobić sobie przerwę.
    • Gość: roan Re: Kasia i Tomek - mam już dosyć IP: *.acn.waw.pl 12.01.04, 15:21
      Ja oglądałam tylko II serię, na I się nie załapałam a III chyba mi się
      znudziła.(ale od wczorajszego wyznania kasi, że jest w ciąży znów zacznę)
      ale jak na serial KOMEDIOWY to moim skromnym zdaniem wystarczy. Lubię
      obejrzeć, lubię się pośmiać razem z mężem. I to niekoniecznie z ich głupoty,
      czasem odnajdujemy cząstkę siebie w tych przerysowanych portretach. Tak się
      składa, że z dystansem podchodzimy i do serialowych bohaterów, i do siebie i
      do świata, w którym żyjemy(choć ja jestem z innej bajki niż kasia)
    • asztet No to nie oglądaj. Proste jak rogalik :) 12.01.04, 19:55
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka