methinks 16.11.09, 22:41 "Program przeznaczony tylko dla widzow doroslych", ale ograniczenie wiekowe od 12. Czego nie zrozumialem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Teraz My 16.11.09, 23:42 Nie wiem, czego, ale program byl zenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomysl zan 17.11.09, 05:39 Przepraszam, ale nie mogę, jak mozesz pisac ,ze temat byl zenujacy... Byl poruszający, był przerażający, bezsilność, i to, ZE NASZE dzieci sa tak malo chronione! Weź no stuknij sie w głowę, pomysl... przeciez pokazane przypadki byly wstrzasajace, ludzie ,zwyrodnialce zyja sobie nadal- po wielkiej krzywdzie jaką wyrządzili, a moze nawet nadal wrządzają... brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 17.11.09, 09:03 Sama sie stuknij. Temat - wazny i trudny - zostal niemozliwie splycony i uzyty do nagonki na Czume, ktoremu dopiero w trakcie programu uswiadomiono, ze zaproszony zostal w charakterze chlopca do bicia. 'Prosze sie wytlumaczyc, czemu tylu zboczencow moze miec kontakt z nieletnimi w internecie'? 'Co pan powie na dzialania prokuratury w Pipidowie?' Co Czuma mial niby powiedziec? Oczekiwano, ze wybuchnie cynicznym smiechem czy ze padnie na kolana i zacznie łkać pod wplywem poczucia winy? Plus oskarzycielskie miny prowadzacych i ich uwagi w rodzaju 'prosze jeszcze poczekac z wypowiedzia, bo jeszcze mamy jeden material, pozniej sie pan bedzie tlumaczyl'. Bardzo trudnego tematu uzyto, zeby program byl sensacyjny niczym artykul z Faktu, a role rozdzielono, zeby ultraemocjonalne paniusie mogly sie łatwo odnalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 17.11.09, 11:51 Podzielam zdanie powyzsze. W tvn juz tylko ogladalnosc sie liczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 18.11.09, 06:08 Nie trzeba nagonki na Czumę ,bo widac bylo gołym okiem,ze facet pojecia nie ma o sprawie... kompromitacja totalna i naprawde nie trzeba poddawac sie manipulacji prowadzących aby wysnuć ten prosty wniosek... Mówicie o spłyceniu tematu... bardzo ciekawa interpretacja przypadków pokazanych w Tv, dla mnie liczy sie to, ze ktoś ruszył znowu temat, bo ten wstrząsający proceder dzieje sie na naszych oczach, i nie wazne czy temat został Waszym oczywiscie zdaniem płytko pokazany, ale wazne ,ze został poruszony. Ale dla Was liczy sie forma a nie treść i na to nic juz nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 18.11.09, 14:25 Najwazniejsze, ze program NIC nie zmienil w sprawie, a tvn mial wysoka ogladalnosc, co mu ulatwi sprzedaz reklam w tych trudnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 18.11.09, 16:24 bene_gesserit napisała: Przerażające,0 ale chyba bliskie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana1 Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 19.11.09, 00:23 Tu żaden super policjant ,żaden minister nic nie zmieni.Za daleko im do jednostek aby zapobiec.Na szczęście głupkowato prowadzony program zrobił misję -zaczyna się o tym mówić i my jako ludzie wyczulimy się na sygnały idące od ofiar.To było może nie tabu ale dla normalnych ludzi do tego stopnia zwyrodnienie że aż niewyobrażalne.Czekam już dwa lata na odnalezienie Maddie -porwanej w Portugalii prawdopodobnie przez siatkę pedofilską.Czekam jako matka swoich dzieci i przerażona osoba po tym jak prześledziłam net w poszukiwaniu informacji.Bo w mediach jest ostrzeżeń za mało a to co sie dzieje przekracza nasze nawet pojęcie strachu. A program TERAZ my to doda dziennikarstwa ( ktoś tak kiedyś celnie określił) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 19.11.09, 00:33 dorjana1 napisała: /ciach/ > A program TERAZ my to doda dziennikarstwa ( ktoś tak kiedyś celnie > określił) Ostatnio także mam wrażenie że Sekielski i Morozowski rozmienili się na drobne, albo tak bardzo chcieli zabłysnąć nowymi pomyslami że przeszli samych siebie albo koncept im się skończył! "Doda dziennikarstwa" - świetne określenie! hahahahahahaha :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Program byl wstrząsający a nie żenujący!Pomys 19.11.09, 13:58 > "Doda dziennikarstwa" Toż to obraza dla Dody! Bardziej pasowałoby do nich określenie - Mandaryna dziennikarstwa, bo tak jak Mandaryna udaje, że śpiewa, tak i oni udają, że zajmują się na poważnie dziennikarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś