Dodaj do ulubionych

The Sopranos!

29.01.04, 10:34
Witam wszystkich fanów Rodzinki - optymistycznie zakładam, że są takowi na
tym forum.
Mam pytanie, czy ktoś może oglądał wczorajszy odcinek na tefałenie..?
Jeśli tak, może będzie wiedział co to był za motyw muzyczny - chodzi mi o
taniec Carmeli z tym "żołnierzem" z kucykiem (btw - jak się on się zwie..?)
Ten sam motyw towrzyszył igraszkom miłosnym Państwa Soprano.
Mam nadzieję, że ktoś wie. I może też wie gdzie to namierzyć..

Pozdrawiam, Ag
Obserwuj wątek
    • lahliq BTW 29.01.04, 11:14
      Furio... Ach boski Furio...

Szkoda, że Carmela za trzy odcinki zgienie w wypadku, nie?
      ;)
      • moniq_c Re: BTW 29.01.04, 11:17
        lahliq napisała:

> Furio... Ach boski Furio...
        >

> błeeeeee
        a mnie się wcale nie podobał ;-/
        M.
        • lahliq Moniq_c! 29.01.04, 11:33
          Wybrzydzasz i wybrzydzasz! ;)
          Tez nie znoszę facetów z kucykami, ale jak ON SIĘ W CARMELI KOCHAł!!!!!!!
          Te spojrzenia, te westchnienia.... Z kucykiem bym go brała i w nocy ucięła
          (kucyka na głowie). ;)
          A trzeba przyznać, że Carmela to nie Adriana i swoje cm w bioderkach ma. ;)
          To jedna wielka trwająca scena miłosna te ich spotkania...
          Szkoda, że Carmela zaraz zginie. ;)
          • agick Cramela& Furio.. 29.01.04, 11:44
            a kojarzycie wczorajszą scenkę seksu małżeńskiego the sopranos - prawie końcowe
            ujęcie..... ona leży i widać, że zupełnie gdzie indziej jest... ta muzyka....

no i w tym momencie mój inteligentny facet leżacy na kanapie pyta mnie "Ty, a
            co ona tak patrzy, koszulka jej się nie podoba..?".... poptrzyłam litościwie na
            moją połówkę i wyjaśniłam, że Carmela jest myślami przy innym......
            bosz.. faceci są tacy nie kumaci czasami.
            • lahliq Agick & Moniq_c 29.01.04, 11:48
              Nie "Cramela" tylko "Carmela" ach jakiez słodkie ma imię.... Choć w sumie
              karmel jest gorzki...
              Niemniej, właśnie o to mi chodziło... "Love story" sie chowa i tyle przy
              scenach Carmela vs Furio! To jest LOVE!!!

PS
              Moge wielu rzeczy nie pamiętać, na HBO jakiś czas to juz leciało.
              Ale ta śmierć Carmeli... Ło jezu.... ;)
              • agick Lahliq... 29.01.04, 11:58
                wiem, Carmela - literówka się zdarza nawet najlepszym...
                co takiego przejmującego będzie w scenie śmierci Carmeli..? Napisz.
                • lahliq Agick 29.01.04, 12:38
                  Od kiedu wątek rodziny S. pojawił sie znów na Forum, w związku z emisja na TVN,
                  prowokacyjnie pisze np. o smierci Carmeli i nic... cisza... Nikt mnie nie
                  zwyzywa, ze wyprzedzam fakty itp. Jak w przypadku krytyków GW. ;)

Najdroższa Agick!
                  W całej serii VI (ta teraz leci, prawda?) nic złego Carmeli się nie stało poza
                  złamaniem serca, ale któraż z nas tego nie zna??? ;) I żyje! ;)
                  Niemniej oglądac warto, wciąż super - wszystko. Fakt, kusi mnie by powiedziec
                  co nie co o niektórych, ale zabawy psuć nie będę! :)
                  Pzdr
                  Lahliq
                  • agick Lahliq 29.01.04, 12:53
                    Umiłowana!

co tu dużo gadać - ciekawa jestem co się stanie dalej bo nie miałam w stosownym
                    czasie inwestycji w HBO........ ale cóż.

Otóz skoro ta śmierć ma nastąpić to przykro bo Carmela dla mnie to członek the
                    sopranos, który stanowi podstawę.... piszez, że jej kilka centymetrów w
                    bioderkach przybyło - ano prawda, przybyło. ale której z nas nie przybywa..?

tak się złożyło, że wiem jak wyglądają żony panów, którzy też mają 'rodziny' -
                    może nie jest to the sopranos - nie wyglądają jak modelki..? modelki to
                    kochanki...:))

zgadzam się, że warto oglądać... moim skormnym zdaniem to jeden z najlepszych
                    tasiemców made in usa...:))
                    • lahliq Re: Lahliq 29.01.04, 13:33
                      Trzecie raz odpisuje bo ktos tu dzis szaleje, co odpisze to znika...
                      Ale do rzeczy...

agick napisała:

> Umiłowana!
                      >
                      > co tu dużo gadać - ciekawa jestem co się stanie dalej bo nie miałam w
                      stosownym czasie inwestycji w HBO........ ale cóż.

I tak warto oglądać! Bo serial boski jest i już!. :) Gdybys miała jakies
                      wątpliwości, niedomówienia - pytaj!

>
                      > Otóz skoro ta śmierć ma nastąpić to przykro bo Carmela dla mnie to członek
                      the sopranos, który stanowi podstawę.... piszez,

Co do śmierci napisałam - nic nie wiem, przynajmniej w tej serii co na TVN jest
                      teraz. :) Wspomniałam o pęknietym i złamanym sercu, ale od tego stety/niestety
                      się nie umiera. ;)

że jej kilka centymetrów w
                      > bioderkach przybyło - ano prawda, przybyło. ale której z nas nie przybywa..?

O tym chyba osobny watek załóżę... Bo to ciekawa rzecz, ale na później... ;)

> tak się złożyło, że wiem jak wyglądają żony panów, którzy też mają 'rodziny' -

> może nie jest to the sopranos - nie wyglądają jak modelki..? modelki to
                      > kochanki...:))

Very, very interesting... A żony nadal, bo co? Bo połowa majątku? Bo
                      przywiązanie do dzieci? Ale to chyba temat na Kobieta...

>
                      > zgadzam się, że warto oglądać... moim skormnym zdaniem to jeden z najlepszych
                      > tasiemców made in usa...:))

A co sądzisz o "6 stóp pod ziemia" czy jakos tak? Też made in HBO - ja nie
                      toleruję... Wprost proporcjonalnie do Sopranosów.
                      A Carmela się nie przejmuj.
                      To Tony zginie za dwa tygodnie. ;)

Lahliq
                      • agick no właśnie.. 29.01.04, 13:43
                        lahliq napisała:

> Trzecie raz odpisuje bo ktos tu dzis szaleje, co odpisze to znika...
                        > Ale do rzeczy...

znika.. a jakby nie dość tego było - forum działa z szybkością żółwia....
                        I tak warto oglądać! Bo serial boski jest i już!. :) Gdybys miała jakies
                        > wątpliwości, niedomówienia - pytaj!

Będę będę.... jak an arzie usiłowala dowiedzieć się co to za muzyka była ale
                        MNIE nie wyjszło...:)

> Co do śmierci napisałam - nic nie wiem, przynajmniej w tej serii co na TVN
                        jest
                        >
                        > teraz. :) Wspomniałam o pęknietym i złamanym sercu, ale od tego
                        stety/niestety
                        > się nie umiera. ;)

serce Carmeli już tyle razy pękało...... i tyle razy składało się z
                        kawałeczków..... zobaczymy czy tym razem też się pozbiera..

>
                        > Very, very interesting... A żony nadal, bo co? Bo połowa majątku? Bo
                        > przywiązanie do dzieci? Ale to chyba temat na Kobieta...

to temat nie tylko na Kobiete ale też pezyczynek do kilku poważnych badań.....
                        to nawet nie o majątek chodzi droga Lahliq... i nie o dzieci. To zupełnie
                        irracjonalny rodzaj więzi - ciężko w to uwierzyć ale w 'środowiskach' rozwody
                        są wyjątkiem. Ciekawe, prawda..?

>
                        > A co sądzisz o "6 stóp pod ziemia" czy jakos tak? Też made in HBO - ja nie
                        > toleruję... Wprost proporcjonalnie do Sopranosów.

też nie toleruję i jakoś nie rozumiem uwielbienia mas do tego serialu - ale to
                        kwestia subiektywnego podejścia do tematu.

> A Carmela się nie przejmuj.
                        > To Tony zginie za dwa tygodnie. ;)

taaaak.....?
                        ;)

Ag
                        • lahliq Re: no właśnie.. 29.01.04, 14:16
                          agick napisała:

> znika.. a jakby nie dość tego było - forum działa z szybkością żółwia....

Własnie nie wiem o co chodzi, mam rózne konta i np. na Tlenie działa dzis tez
                          fatalnie. Myślałam, ze to mój szef ale okazuje się, że chyba dziś nie on. ;)

>> Co do śmierci napisałam - nic nie wiem, przynajmniej w tej serii co na TVN
                          est
                          teraz. :) Wspomniałam o pęknietym i złamanym sercu, ale od tego
                          stety/niestety się nie umiera. ;)
                          >
                          serce Carmeli już tyle razy pękało...... i tyle razy składało się z
                          > kawałeczków..... zobaczymy czy tym razem też się pozbiera..

Zobaczymy.... Niemniej ten wątek iłosny powinien dostać Oscara... Jest...
                          Jest.... Brak mi słów... Czy taka miłość się zdarza???? ;)

> > Very, very interesting... A żony nadal, bo co? Bo połowa majątku? Bo
                          > > przywiązanie do dzieci? Ale to chyba temat na Kobieta... to temat nie tylko
                          na Kobiete ale też pezyczynek do kilku poważnych badań.....

> to nawet nie o majątek chodzi droga Lahliq... i nie o dzieci. To zupełnie
                          > irracjonalny rodzaj więzi - ciężko w to uwierzyć ale w 'środowiskach' rozwody
                          > są wyjątkiem. Ciekawe, prawda..?
                          >

Czy ciekawe? Chyba chodzi o majatek. dzieci i wygodę (myśl e o tych
                          rzeczywiście mniej "atrakcyjnych" żonach)

> > A co sądzisz o "6 stóp pod ziemia" czy jakos tak? Też made in HBO - ja nie
                          >
                          > > toleruję... Wprost proporcjonalnie do Sopranosów.
                          >
                          > też nie toleruję i jakoś nie rozumiem uwielbienia mas do tego serialu - ale
                          to kwestia subiektywnego podejścia do tematu.

Ta stara oblesna matka z cierpietniczym wyrazem twarzy, teń obleśny homo... Ta
                          dziewczyna tego syna tej obleśnej matki przypomina mi psychopatke z "Pulp
                          Fictiono" - nie wyrabiam w tym serialu. :(
                          >
                          > > A Carmela się nie przejmuj.
                          > > To Tony zginie za dwa tygodnie. ;)
                          >
                          >
                          > taaaak.....?
                          > ;)

No jasne! Tny, Carmelu, Tony junior, Meadow i w ogóle serial zmieni tytuł "The
                          No Sopranos" ;

Lahliq
                          • agick wątek miłosny.. 29.01.04, 14:55
                            Car&Fur* jest utkany misternie.... zupełnie nie amerykancki... tam zawsze takie
                            wszystko powiedziane jest wprost, piąchą między oczy, żeby widz skumał...
                            a tu delikatnie, kroczek za kroczkiem...

Lahliq - nie chodzi ani o majątki ani dzieci (przynajmniej nie jest to
                            najważniejszy powód).....

*nie mylić z hipermarketem..:)
                            • lahliq Re: wątek miłosny.. 29.01.04, 15:15
                              O co chodzi z hipermarketem? Chyba za duzo pracuję. ;)
                              A wątek C + F i tak boski jets i juz! ;)
                              • agick hipermarket... 29.01.04, 15:25
                                carrefour... wymawiany karfur... coś car&fur (tak mi sie jakoś skojarzyło)..
                                • lahliq Re: hipermarket... 29.01.04, 16:10
                                  agick napisała:

> carrefour... wymawiany karfur... coś car&fur (tak mi sie jakoś skojarzyło)..
                                  >
                                  >
                                  Carreror, Tesco, Hypetnova, Piotr i Paweł. Auchan - o to chodzi w "kqestii"
                                  rozwodów? ;)
                                  • moniq_c Re:lahliq 29.01.04, 16:25
                                    lahliq napisała:
                                    )
                                    > > Carreror, Tesco, Hypetnova, Piotr i Paweł. Auchan - o to chodzi
                                    w "kqestii"
                                    > rozwodów? ;)

lahliq, chyba nam ten cały Furio - Rufio w głowach namieszał ale ja też nie
                                    łapię o co chodziło....
                                    • lahliq Moniq_c 29.01.04, 16:32
                                      Masz czas, ja jeszcze chwile tak, poczytamy od poczatku.
                                      Niemniej, wszytskie zgadzamy sie chyba, ze "Lve sory" i inne g.. z Meg Ryan np
                                      (której nie znosze) to pikuś przy tych urywkach z Furio i Carmelą...
                                      Wiecie ile straciłam pieniędzy z pwoodu ich romansu na smsy
                                    • lahliq Moniq_c 29.01.04, 16:37
                                      Moja kumpela mówiła "Boski jest" -nie chciałam wierzyć, a jednak: boską władzę
                                      ma - miesza nam... ;P
          • moniq_c Re: Moniq_c! 29.01.04, 12:20
            lahliq napisała:

> Tez nie znoszę facetów z kucykami

skąd wiedziałaś??????????????????????????????????????

wczoraj tak oglądałam trochę nie od początku więc nie bardzo byłam kompletnie w
            temacie skąd on się wziął, ale przez te iskry w jego oczach na jej widok to mi
            prawie telewizor wysadziło ;-))) a scena jak ze sobą tańczyli - miodzio!!!
            pięknie to wyglądało...
            • lahliq Moniq_c! 29.01.04, 12:43
              Dla reżysera, fryzjerai aktora grającego Furio po platynowych Oscarach!
              Gdyby mi taki facet droge życiowa zastąpił, to na "dzień dobry"
              dostałby "blachę" hi hi. ;)
              Ale te sceny, te sceny.... Furio dzieki tym scenom jest "boskim Furio" i
              koniec! ;) Zaraz szukam jego CV. ;)

PS
              Moniq_c
              Rozumiem, ze na lato umawiamy się na wycieczke do Italii? ;)
              • moniq_c Re: Moniq_c! 29.01.04, 12:55
                lahliq napisała:

>> PS
                > Moniq_c
                > Rozumiem, ze na lato umawiamy się na wycieczke do Italii? ;)

no ba!!!!! bez dwóch zdań!!!!! już się zaczynam pakować !!!

• agick italia.... 29.01.04, 13:31
                  chciałam powiedzieć, że już byłam razy parę..... i na południu i na pólnocy i
                  na sycylii.....
                  jadę z Wami - nie ma to tamto.
                  • moniq_c Re: italia.... 29.01.04, 14:44
                    agick napisała:

> > jadę z Wami - nie ma to tamto.

ok - witaj w klubie mała ;-)))))
                    • lahliq Moniq_c i Agick 29.01.04, 16:42
                      Nasza trójeczka (Wy laseczki + ja - Lahliq) została już ustalona - znjadziee
                      większy samochód, dobierajcie ekipę,. byleby na lato do Furia sie wyrobić...
                      Ten wzrok... Och.....................
                      • moniq_c Re: Moniq_c i Agick 29.01.04, 16:48
                        lahliq napisała:

> byleby na lato do Furia sie wyrobić...
                        > Ten wzrok... Och.....................

uuuuuuchhhhhh ja już najciemniejsze okulary szykuję żeby mnie boski spojrzeniem
                        nie poraził.......
                        • lahliq Bo on ma taki wzrok 29.01.04, 17:03
                          co cm w biodrach nie liczy. ;)
                          • moniq_c Re: Bo on ma taki wzrok 30.01.04, 12:29
                            lahliq napisała:

> co cm w biodrach nie liczy. ;)

czy można gdzieś nabyć np. okulary powodujące ten sam efekt??????? ;-)
          • magdzinek Re: Moniq_c! 29.01.04, 12:57
            skąd ten news, że carmela zginie?

;)
            • scoutek Re: Moniq_c! 29.01.04, 13:33
              dla wszystkich ciekawych i do tego znajacych j. angielski podaje link do
              miejsca gdzie mozna znalezc streszczenia wszystkich seriali:
              epguides.com/
              pozdrawiam
              • lahliq Magdzinek! 29.01.04, 13:46
                Nie czytaj streszczeń! :)
                To psuje zabawę.
                A plotkę o Carmeli wypusciłam dla forumowych koleżanek. Nic w niej prawdy
                praktycznie nie ma - przeczytaj cały watek).
                Carmela w tej serii cała zostaje! :)
                Pozdrawiam
                • scoutek Re: Magdzinek! 29.01.04, 13:51
                  nie namawiam... i nie streszczam... ale daje furtke, jak ktos bardzo pragnie to
                  niech ma, jakby go mialo z ciekawosci rozerwac to lepiej niech przeczyta....
                  • lahliq Nie czyta sie cudzych listów!!! 29.01.04, 14:37
                    scoutek napisała:

> nie namawiam... i nie streszczam... ale daje furtke, jak ktos bardzo pragnie
                    to
                    >
                    > niech ma, jakby go mialo z ciekawosci rozerwac to lepiej niech przeczyta....

Pozdrawiam Scoutinek.
                    Pzryznam, że ja bym przeczytała, ale "milion" moich koleżanek np. nie. :)
                    • scoutek Re: Nie czyta sie cudzych listów!!! 29.01.04, 14:56
                      cudzych listow nigdy w zyciu!!!!
                      streszczenia filmow owszem, ostatnio 24 godziny mnie pasjonuja a zostaly tylko
                      4 odcinki do konca I serii, wiec zajrzalam i... wiem... ale zla na siebie nie
                      jestem, bo tam opisuja wlasciwie "zreby" odcinka, zostaje duuuuzo do
                      obejrzenia.... moja przyjaciolka natomiast ma zwyczaj czytac ksiazki od
                      konca... czego nie moge zrozumiec bo malo, ze zabawa do chrzanu to jeszcze
                      wlasciwie zmarnowany czas... ale jak tak lubi to jej sprawa...

pozdrawiam
                      • lahliq Scotueczko! 29.01.04, 16:54
                        Ja koleżankę rozumiem, bo jakoś debilistycznie-kretyńsko-sadysyyyczno-
                        masochistycznie tez lubię wiedzieć od końca. :( To trzeba leczyć!!! ;)

Ty nie czytaj co w Sopranosach będzie - nie ma sensu, bez tego są boscy!!! A
                        czasem jaki szok!!! ;)

PS
                        Co Ci przyniesie wiedza, ze w nastepnym odcinku Carmela zostanie rozjechana w
                        wypadku samochodowum i to tak, że... że...
                        Dalsze imformacje tylko na :
                        lahliq@gazeta.pl
                        bo mnie admin zblokuje. ;(
                        • scoutek Re: Scotueczko! 07.02.04, 13:16
                          masz racje, sa boscy i wiecznie czyms zaskakuja.... ostatnio powalila mnie
                          koncowa scena odcinka: Tony przyjezdza do chorego konia (odcinek "Pie-O-My"),
                          siada przy w stajni przy koniu, wyciaga cygaro a w tle leci motyw z filmu Rio
                          Bravo (oryginalny, nie zaden cholerny cover) i slychac glosy Deana Martina i
                          Ricky Nelsona jak wyspiewuja: .... oh my rifle, my pony and meeeeeee.............
                          nie cudne?
                          • lahliq Re: Scotueczko! 09.02.04, 13:55
                            Cudne, wszystko jest tam cudne. :)
                          • agick tak tak! 09.02.04, 17:09
                            i deszcz padający...
                            a Tony z cygarem i tym usmieszkiem na ustach...:)

pozdrawiam fanów 'Rodzinki'..
                • magdzinek Re: Magdzinek! 29.01.04, 13:55
                  dzięki! już doczytałam do końca i odetchnęłam
                  z ulgą uff... carmela jeszcze pożyje...

;)
                  • lahliq Re: Magdzinek - Carmela 29.01.04, 14:45
                    O tym jeszcze pogadamy. ;)
                    • magdzinek Re: Magdzinek - Carmela 29.01.04, 14:55
                      zaczynam się denerwować, czy aby na pewno
                      jeszcze pożyje?! czyżbyś coś na nią miała,
                      o czym nie wiadomo innym...

;)
                      • lahliq Re: Magdzinek - Carmela 29.01.04, 17:41
                        Spoko, spoko, nic z ni nie mam. Ogladac warto. Kusi mnie jak cholera by
                        powiedziec co z kim i jak, ale nie będę taka świnka morska. ;)
      • agick ale jak to zginie..?? 29.01.04, 11:35
        lahliq, co Ty opowiadasz...
        skąd wiesz, że zginie..?
        straszne - lubię Carmelę..

a Furio pyszczek ma taki, powiedzmy, bez rewelacji ale cała reszta.....

no i co z tą muzą..??
        • lahliq Drroga Agick 29.01.04, 11:43
          Zainwestowałam w HBO i juz chyba od roku wiem WSZYSTKO!
          Carmela is dead niczym Zed. ;) Ale chyba widziałas jak ostatnio sie roztyła? To
          widocznie kara boska była...

A Furio, ach boski Furio... ach, nie chce mi sie nawet przypominac co z tym
          jego kucykiem zrobili....

Pozdrawiam, proszę, nie skacz z okna...

PS
          Moja odp. dotyczyła Twojego "btw" bo muzy juz nie kojarzę, ale ogólnie w całym
          serialu jst boska. :)
          • agick kojarzę, kojarzę.. 29.01.04, 11:51
            i tak po stokroć... to kara za orta, którego walnęłam w poście
            Carmela&Furio.....

co do HBO - też miałam, teraz nie mam.... ostatnie miesiące spędziłam w
            mieszakniu po mojej Babci, czekając aż się moje wybuduje, potem je wykańczałam
            i tym sposobem za dwa tygodnie się przeprowadzam - to tak w kwestii
            wytłumaczenia braku HBO.

wiem, że na HBO były nowe odcinki, które teraz są na tefałenie..

powiadasz, że zginie.. szkoda... A Furiowi odchapią kucyka...

szkoda, że nikt nie wiem co to była za muzyka.

Pozdrawiam, Ag
      • Gość: ada Re: BTW IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 03.02.04, 12:50
        Lahliq - prośba do Ciebie, może Ty orientujesz sie , co to była za muzyka w
        tym odcinku w tańcu Furia i Carmeli?
        Napisz proszę, pozdro.
    • wuwua_cekaema Re: The Sopranos! 29.01.04, 12:03
      Taaaa...looknołem wczoraj na sopranosów, soprano niczym buhaj dosiadł wczoraj
      swą żonkę, kiedy będzie bzykał tą swoją doktorkę a może to już było?
      • agick Re: The Sopranos! 29.01.04, 12:06
        ale to już było...!
        (tak mnie się wydaji)...
    • agick boski Federico vs Furio.... 29.01.04, 14:12
      hmm... zbyt bogatej kariety aktorskiej nie ma ale kto by się czepiał o takie
      szczegóły...:)

www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-139153
      • lahliq Furio, Agick itp. 29.01.04, 14:56
        agick napisała:

> hmm... zbyt bogatej kariety aktorskiej nie ma ale kto by się czepiał o takie
        > szczegóły...:)

Wybacz, sorr, wybacz, ale z lekkka zdenerwowałam się. O jaką karierę kurcze
        chodzi, co???? Jakby został "Ben Hurem", "007 JB", czu "Agentem 007" albo "07"
        czy coś w tym stylu to byś w majateczki hmmm???
        Naszego fab clubu założenie: KarierĘ i dokonania - nie czepiamy sie , tylko ten
        wzrok, te spojrzenia, te miny.... Ja wymiękałam, przyznaje się bez bicia. ;)
        • agick ekhm.. 29.01.04, 15:06
          jakby to powiedzieć..... no Ben Hurem być nie musi ani członkiem Agentury...
          i Robertem de Niro też nie.

wybacz ach wybacz uwagę dotyczącą skromnej kariery Furia...:)))) nie to miałam
          na myśli - usa to kraj możlwiości.... a patrząc na karierę Federica nie sposób
          tego ominąć. Facet pochodzi z Włoch - ilu jest Włochów w usa..? wielu... ilu
          występuje w serialach..? jeszcze więcej.. a o ilu pieje się za oceanem (patrząc
          od usa w stronę europy)..??

jeśli jeszcze tej kariery nie zrobił - wszystko przed nim. paradoksalnie - brak
          kariery (i związanych z tym okoliczności) sprawia, że jest wiarygodniejszy....
          co o tym myślisz..?
          • lahliq Agick - Furio 29.01.04, 17:23
            agick napisała:

>>
            > wybacz ach wybacz uwagę dotyczącą skromnej kariery Furia...:)))) nie to
            miałam
            > na myśli - usa to kraj możlwiości.... a patrząc na karierę Federica nie
            sposób
            > tego ominąć. Facet pochodzi z Włoch - ilu jest Włochów w usa..? wielu... ilu
            > występuje w serialach..? jeszcze więcej.. a o ilu pieje się za oceanem
            (patrząc
            >
            > od usa w stronę europy)..??
            >
            > jeśli jeszcze tej kariery nie zrobił - wszystko przed nim. paradoksalnie -
            brak
            >
            > kariery (i związanych z tym okoliczności) sprawia, że jest
            wiarygodniejszy....
            > co o tym myślisz..?

Co myślę po tym co przeczytałam - że wieksze szanse dla nas! Nie dosyć, że
            jakoś nie "karierowicz-gwiazda-star" to i chętniejszy będzie, a jeszcze na
            urwanie kuca się da namówić. ;)
            Martwi mnie jedno - jada nas JUŻ trzy ,a lista chętnych wciąż otwarta...
            • moniq_c Re: Agick - Furio 30.01.04, 12:33
              lahliq napisała:

> Martwi mnie jedno - jada nas JUŻ trzy ,a lista chętnych wciąż otwarta...

lahliq Ty się nic nie bój - najwyżej rozpiszemy grafik .....
              Kawaler też sobie musiał jakoś radzić ;-))))))
              • lahliq Re: Agick - Furio 03.02.04, 12:59
                moniq_c napisała:

> lahliq napisała:
                >
                > > Martwi mnie jedno - jada nas JUŻ trzy ,a lista chętnych wciąż otwarta...
                >
                >
                > lahliq Ty się nic nie bój - najwyżej rozpiszemy grafik .....
                > Kawaler też sobie musiał jakoś radzić ;-))))))

Bosh!!! tam 25 było! A ja się o trzy głupia martwię... ;)
                • moniq_c Re: Agick - Furio 03.02.04, 13:03
                  lahliq napisała:

>
                  > Bosh!!! tam 25 było! A ja się o trzy głupia martwię... ;)

powiem więcej - jak już znajdziemy (w co absssssolutnie nie wątpię, bo dzięki
                  Klałdii wiadomo, że Włochów najwięcej w Italii spotkać można) więcej Włochów o
                  takim przeszywającym spojrzeniu - to śmiem twierdzić, że to Furio będzie musiał
                  starać się o to, żebyśmy dla niego troszkę czasu raczyły znaleźć ;-)))
                  >
                  >
    • aguszak OOT :))) 30.01.04, 12:05
      Cześć Agickuś :)
      Jak tam zdrówko, "stara" koleżanko z FK?
      Jeszcze bywasz na Kobiecie?
      Pozdrowionka :)))))))))))))
      • agick Aguszku..:)) 30.01.04, 12:59
        oj bardzo nie często bywam na FK - nie miałam czasu do tej pory ze względu na
        mieszkanie i roboty z nim związane.......
        witaj 'stara' koleżanko...:)
        • Gość: Soprano Re: Aguszku..:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 20:19
          Witam wśród miłośników serialu.
          Na czas emisji tego serialu nic nie jest w stanie odciągnąć mnie od tv.
          Scena z koniem i cygarem była cuuudna. Ale ostatnimi czasy denerwuje się bardzo
          co będzie z Rodziną bo Adriana może za dużo mówić.
          A taniec z Furio był super. :)))
          Pozdrawiam
          • cz.wrona Re: Aguszku..:)) 10.02.04, 00:52
            Ej nie żartujcie bo mnie brzuch rozbolał i mogą dodatkowe cm przybyć....
            Carmela will be dead? Czemu???
    • emilly_soerenson Re: The Sopranos! 10.02.04, 13:55
      Fabio zginie z rak Tonnyego.Ale to narazie w USA.
      Zrobia mu buciki z Betonu...
      Fajnie bedzie sie zanurzal
      I te dzwieki muzyki Vivaldiego
      Straszna i piekna scena zarazem
      Jakby wodowali transatlantyk Quenn Marry 2
      • moniq_c Lahliq!!!!!!! widziałaś ????????? 10.02.04, 14:06
        emilly_soerenson napisała:

> Fabio zginie z rak Tonnyego.Ale to narazie w USA.
        > Zrobia mu buciki z Betonu...
        > Fajnie bedzie sie zanurzal
        > I te dzwieki muzyki Vivaldiego
        > Straszna i piekna scena zarazem
        > Jakby wodowali transatlantyk Quenn Marry 2

jak Ty to przeżyjesz??????????
        • lahliq Nie!!!!!!! 10.02.04, 14:12
          Mój krzyk rozpaczy był słyszalny nawet w mojej centrali w stolicy...
          To nie może być prawda...???
          Ale zaraz, zaraz... Koleżanka emilly napisała o Fabio... Jaki Fabio? Tam pewnie
          jest jakiś Fabio i to wcale nie chodzi o naszego Furio, prawda?
          • moniq_c Re: Nie!!!!!!! 10.02.04, 14:20
            lahliq napisała:

> Mój krzyk rozpaczy był słyszalny nawet w mojej centrali w stolicy...
            > To nie może być prawda...???
            > Ale zaraz, zaraz... Koleżanka emilly napisała o Fabio... Jaki Fabio? Tam
            pewnie
            >
            > jest jakiś Fabio i to wcale nie chodzi o naszego Furio, prawda?

myślisz????? no jakoś pocieszać się trzeba ;-))) ale wniosek z tego, że coś
            między nimi jeszcze będzie skoro Tony się zdrażnił i gustowne buciki mu
            zafundował;-))))
            a może zanim to będzie u nas nawiążemy z nim kontakt bezpośredni w Italii ;-)
            • lahliq Re: Nie!!!!!!! 10.02.04, 14:24
              To na pewno jakiś nowy bohater V serii, na miejsce Ralphiego. ;)
              Własnie to samo pomyślałam, ze trzeba szybko jechac do Iatlli póki u nas
              jeszcze żywy. ;)
            • emilly_soerenson Re: Nie!!!!!!! 10.02.04, 14:27
              Tak nazywam Furio...Fabio.
              Niestety to prawda...
              A powod odziania go w gustowne italskie obuwie bedzie prozaiczny.
              Chris zauwazy ze Furio delikatnie Carmelke.
              Doniesie uprzejmie Tonny emu.Beda tez rozliczenia finansowe Furia z Tonnym,
              defraudacja kasy przez Furia, ktory okaze sie zlodziejaszkiem plus donos
              Chrisa. A pomiedzy Carmelka a Furio nie bedzie romansu.
              Tylko czasem spojrzenie...
              • moniq_c Re: Nie!!!!!!! 10.02.04, 14:33
                emilly_soerenson napisała:

> > defraudacja kasy przez Furia, ktory okaze sie zlodziejaszkiem

a to szuja!!!! Lahliq - nie kochaj go już!!!!

A pomiedzy Carmelka a Furio nie bedzie romansu. Tylko czasem spojrzenie...

i właśnie o TO spojrzenie nam chodzi!!!!!!!!! ;-))
                • lahliq Re: Nie!!!!!!! 10.02.04, 14:41
                  moniq_c napisała:

> emilly_soerenson napisała:
                  >
                  > > > defraudacja kasy przez Furia, ktory okaze sie zlodziejaszkiem
                  >
                  > a to szuja!!!! Lahliq - nie kochaj go już!!!!

Nie będę histeryzować z powodu defraudacji kasy. ;) Zresztą ta kasa była
                  wcześniej zdefraudowana przez Tony'ego. ;)
                  A Chrisa lubiłam, naprawde lubiłam, nawet po tym co zrobił z pieskiem.. ups,
                  nie wiem czy to już było? Lubiłam, ale już nie lubię. ;)
                  >
                  > A pomiedzy Carmelka a Furio nie bedzie romansu. Tylko czasem spojrzenie...
                  > i właśnie o TO spojrzenie nam chodzi!!!!!!!!! ;-))

"Tylko" - no nie. ;) Ale takie spojrzenia widocznie mają tylko zawodowi
                  mordercy... ;)
                • emilly_soerenson Re: Nie!!!!!!! 10.02.04, 14:42
                  Odnosnie spojrzenia:
                  Na poczatku sadzilam iz chodzi o spojarzenie kobieta- mezczyzna
                  Jak sie okazalo pomylilam sie.
                  Nie chodzic bedzie o erotyzm
                  Chodzi o to iz Furio ma byc synonimem spokojnego zycia...Carmela nie byla w
                  Itali ale zaczyna o niej czesciej wspominac taka podroz sentymentalna do kraju
                  przodkow. Furio okaze sie tylko katalizatorem takiego stanu.
                  Kiedy furio delkiatnie zagadnie czy Carmela cos czuje
                  Ona bedzie bardzo zaskoczona
                  Jej chodzi o milosc do Italii
                  • lahliq Dobra, dobra... 10.02.04, 14:49
                    A co miała biedna powiedzieć, jak wiedziała, że szans żadnych ich miłośc nie
                    ma? ;) O nie, to nie nostalgia była. ;)
                    • emilly_soerenson Re: Dobra, dobra... 10.02.04, 14:54
                      Niestety, ale to niedlugo zostanie wyjasnione zobaczysz.
                      Pozdrawiam
                      Zobaczysz jak Carmela zjedzie romantycznego Fabia jak bedzie oburzona.
                      Szkoda ze Chris oswoich watpliwosciach powie Tonnyemu
                      • lahliq Re: Dobra, dobra... 10.02.04, 14:58
                        Niestety nie niedługo, bo w Polsce przyjdzie nam jeszcze poczekać na V serię. :
                        ( Nawet na HBO. :(
                    • emilly_soerenson Re: Dobra, dobra... 10.02.04, 14:56
                      Na tym polega przewrotnosc tego serialu...Nic nie jest takim jakim sie wydac
                      moze.Dlatego go lubie...
    • emilly_soerenson Re: The Sopranos! 11.02.04, 10:53
      Dzisiaj nastepny odcinek
      Nie przegapcie:)
      • magdzinek UWAGA! 11.02.04, 11:01
        ZMIANA GODZINY WYSTĘPÓW SUPER ZAJEBISTEJ RODZINKI.
        DZISIAJ, PROSTO ZE WSPÓLNEJ PRZENIESIEMY SIĘ DO
        DOMKU SOPRANOS'ÓW. ALE SUPER!

;)
        • agick nie śledzę losó na wspólnej.. 11.02.04, 11:58
          o której mam warować przed tiwikiem...?
          :)
          • magdzinek Re: nie śledzę losó na wspólnej.. 11.02.04, 12:01
            tak więc zasiądź przed TV ok. 20.40
            i miłego oglądania

;)
            • agick dzięki... 11.02.04, 12:08
              czujna jak ważka zatem...:))
              • magdzinek Re: dzięki... 11.02.04, 12:11
                no problem...

;)
        • agick dziesiejszy odcinek... 11.02.04, 12:06

45. Everybody Hurts
          gs: Annabella Sciorra (Gloria Trillo) Jean-Hugues Anglade (Jean-Philippe
          Colbert) Murielle Arden (Elodie Colbert) Matthew Del Negro (Brian Cammarata)
          Paul Franklin Dano (Patrick Whalen) Jessica Dunphy (Devin Pillsbury) Cameron
          Boyd (Matt Testa) Ryan Hoffman (Jason Malatesta) Lauren Toub (Liz DiLiberto)
          Joseph R. Gannascoli (Vito Spatafore) Heidi Dippold () Vanessa Quijas (Jessica)
          Daniel London (Eddie) Tony Hoty (Salesman) Tone Christensen (Miss Reykjavik)
          Omar Sharif Scroggins (Cheokay)

Steve Buscemi directs his second episode of the hit mob drama, an hour scripted
          by Michael Imperioli (series regular Christopher Moltisanti). Buscemi received
          Emmy and Directors Guild of America nominations for directing "Pine Barrens,"
          one of the most popular episodes of the third season. In this installment,
          restaurateur Artie Bucco, always a sucker for a pretty face, loans money to his
          hostess's brother; Anthony Jr. falls for a girl from a well-heeled family;
          Carmela plays matchmaker for Furio; and Tony hears some surprising news about
          an old associate.

żeby nie było - ściągnęłam ze streszczeń..... nie krzyczcie.
        • moniq_c Re: UWAGA! 11.02.04, 12:14
          magdzinek napisała:

> ZMIANA GODZINY WYSTĘPÓW SUPER ZAJEBISTEJ RODZINKI.
          > DZISIAJ, PROSTO ZE WSPÓLNEJ PRZENIESIEMY SIĘ DO
          > DOMKU SOPRANOS'ÓW.

ooops, to mi troche namieszali w grafiku ;-)) dotychczas nagrywałam
          sobie "Wspólną" aby w tym samym czasie spokojnie obejrzeć Mjm, a potem pyknąć z
          kasetki Wspólną (i bez reklam, bo można przewinąć ;-)))) - a teraz widzę że
          trzeba będzie kolejność zmienić ...
          • magdzinek Re: UWAGA! 11.02.04, 12:18
            BARDZO MI PRZYKRO, ALE TO NIE MOJA ROBOTA
            JAKOŚ DASZ RADĘ. EWENTUALNIE DOKUPI SIĘ
            NOWY TV NA PROMOCJI W MEGA AVANS'IE ZA 99
            ZŁ, ALBO I MNIEJ...

;)
            • moniq_c Re: UWAGA! 11.02.04, 12:25
              nie, no spox, nie takie się numery w przedszkolu robiło ;-)))
              dam radę - po prostu teraz będę nagrywać Mostowiaków, a oglądać resztę...
              przy dwóch telewizorach obawiam się że mogłabym dostać rozdwojenia jaźni,
              ewentualnie jakiś oczopląs mógłby się przypałętać ;-)))
    • emilly_soerenson Re: The Sopranos! 11.02.04, 12:46
      Kurcze nie sadzilam ze widzowie Sopranos ogladaja dodatkowo jakies sopaopery
      Swiat schodzi na psy
      • lahliq Re: The Sopranos! 11.02.04, 12:51
        Jest gorzej. Oglądamy jeszcze reality shows. Gdy są. Co jest gorsze po psach?
        Na co zeszliśmy?
        • moniq_c Re: The Sopranos! 11.02.04, 13:06
          lahliq napisała:

> Jest gorzej. Oglądamy jeszcze reality shows. Gdy są. Co jest gorsze po psach?
          > Na co zeszliśmy?

na pchły ;-)))))))))))))))))))))))))))))
          M.
          • lahliq A co po pchłach? 11.02.04, 13:24
            Bo do tych wszystkich soapoper i reality shows doszło solarium tv... ;)
          • lahliq Re: The Sopranos! 11.02.04, 13:25
            A co jest gorsze od pcheł?
            Bo zapomniałam tam napisać o solarium tv. ;)
            • moniq_c Re: The Sopranos! 11.02.04, 13:29
              lahliq napisała:

> A co jest gorsze od pcheł?
              > Bo zapomniałam tam napisać o solarium tv. ;)

bo ja wiem.......
              jakieś pierwotniaki może ???????????? ;-)
      • agick bez takich....:) 11.02.04, 16:15
        i nie obraźcie się Lahliq i Monia.... ale ja nie oglądam serialu MJM ani
        Wspólnej ani Samego Życia.... MJM jak tak rozwlekłe (poczytałam strszczenia),
        że słabo mi się robi na myśl o stracie czasu przed tiwikiem. to samo co do samo
        życie (oglądałam kilka odcinków i basta) Wspólnej nawet nie zaczęłam....
        wiem wiem - dziwne zwierze jestem...:)

ale Balladę oglądam..
        • moniq_c Re:agick 11.02.04, 16:38
          ależ kochana, ja z kolei jestem zwierzę niegniewające się ;-) więc nic się nie
          bój ... ;-D
          Twoje święte prawo - nie każdy musi śledzić wszystkie seriale , ja też
          wszystkich nie oglądam - np. Samego życia nawet 2 sekundy nie oglądałam
          do Mjm już się przyzwyczaiłam, i p prostu jak już jestem w domu to oglądam -
          jak nie mogę to trudno, nie jest to dla mnie tragedią (koleżanka kiedyś nie
          mogła obejrzeć odcinka jakiejś brazyliany, to zadzwoniła do chłopaka i kazała
          mu relacjonować i przykładać słuchawkę do telewizora ;-)))))))

a Balladę oglądać to już prawie obowiązek telewizyjnych forumowiczów !!! ;-D
          pozdrawiam
          M.
          • agick uffff...:))) 11.02.04, 16:43
            z ulgą ODETCHŁAM pani...
            bo już myślałam, że od czci i wiary itd.

no nie mogę tych polskich seroali.... a jak słyszę olszówkę (samo życie..?) to
            spazmów dostaję....

:)
            • moniq_c Re: uffff...:))) 11.02.04, 16:46
              agick napisała:

> z ulgą ODETCHŁAM pani...
              > bo już myślałam, że od czci i wiary itd.
              >

nie no gdzieżbym śmiała... ;-))
              wsio w pariadkie

>
              >
              >
        • Gość: alina1 Soprano IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 16:44
          Czy ktoś wie co będzie z Adrianą? Czy zdradzi Rodzinę?
          Zaraz sobie zmienie alarm w telefonie żeby czasem nie przegapić dzisiejszego
          odcinka skoro ma być wcześniej.
          A dziś chyba coś będzie o kochance Toniego.
          • lahliq Adriana 12.02.04, 07:55
            Chcesz naprawdę wiedzieć? Służę relacją z IV cz., ale gdy się wie, co będzie to
            już nie ma takiej przyjemności w oglądaniu... To nie Klan, żeby streszczać
            przed emisją. ;)
            • Gość: sopranik Re: Adriana IP: 217.11.133.* 12.02.04, 11:07
              Streszczenia to ohyda! GW podała, że dr Malphie popełni samobójstwo, na
              szczęście nie ona.
              Ralphiemu życzę wszystkiego najgorszego i powolutku.
              Uważam, że scena z Furio stojącym na progu żabojada była wspaniała!!!
              • moniq_c streszczenia 12.02.04, 11:37
                Gość portalu: sopranik napisał(a):

> Streszczenia to ohyda!
                >
                a ja z ciekawości looknęłam na streszczenie na telegazecie ;-) a tam walnęli
                np. że Cornelia wysłała Furio do dentysty ;-))))))))))
                tymczasem ona go tylko na randewu umówiła - o czyszczeniu zębów było
                później ... ;-)
                • lahliq Re: streszczenia 12.02.04, 13:03
                  Mocne, naprawdę mocne. ;)
                  Gdzie dają te streszczenia?
                  • moniq_c Re: streszczenia 12.02.04, 13:10
                    lahliq napisała:

> Mocne, naprawdę mocne. ;)
                    > Gdzie dają te streszczenia?

a tak sobie sprawdzałam wczoraj program na telegazecie TVN - i przy Sopranosach
                    był odnośnik na jakąś stronę z opisami - nie pamiętam nr strony w tej
                    chwili.. ;-)
    • emilly_soerenson Masz racje Lahliq 12.02.04, 11:07
      To nie klan
      Czy to ze jestes zla to stan danej chwili czy stan przewlekly?
      U mnie stan przewlekly
      • lahliq Emilly 12.02.04, 11:34
        Pewnie, że nie Klan, ale nie ma co oceniać ludzi po tym co ogladają. Sopranosi
        podobają się chyba wszystkim i w autobusie zdarzało mi się słyszeć zachwyconych
        telewidzów, których po wyglądzie i stanie zadbania, czy raczej zaniedbania,
        można było zaliczyć do kopaczy rowów...
        Dlatego serial zbiera tyle nagród. Nie ma wśród moich znajomych osób, którym by
        się nie podobał.
        Co do sygnaturki: to nie chwilowy stan duszy tylko ocena mojego charakteru. ;)
        A Tobie życzę wyjścia ze złości. :)
        Pozdrawiam serdecznie z Poznania
        • emilly_soerenson Re: Emilly 12.02.04, 12:15
          Jestem zła ale to stan mojego umysłu
          Nie złoszczę się
          Jestem poprostu zła
          Taki charakter
          • lahliq Re: Emilly 12.02.04, 12:58
            Witaj w klubie. :)
    • Gość: fan? Re: The Sopranos! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 15:57
      Czytam te wątki i powiem tak,gdybym nie ogladał tego serialu to pomyslałbym ze
      to jakis harlekin ,mjm czy coś w tym stylu.Na szczęście tak nie jest.
    • aska_o Re: The Sopranos! 17.02.04, 00:27
      Witajcie!
      Uwielbiam ten serial i sama założyłam tutaj jakiś czas temu wątek dotyczący
      muzy z tego odcinka. (Btw. za scenę tańca + scenę łóżkową dałabym oskara = już
      dawno nie widziałam czegoś tak pięknego i sugestywnego...eeeech...)
      Ponieważ odcięło mnie od telewizora, był to ostatni odcinek jaki oglądałam, ale
      udało mi się dowiedzieć tyle, iż ta melodia stanie się "motywem przewodnim"
      historii Furia i Carmelli :)
      A teraz do rzeczy bo chyba nikt nie odpowiedział na twe pytanie
      zespół: Spaccanapoli - piosenka Vesuvio :)))))
      Pozdrowienia dla wszystkich wielbicieli Tony'ego
      A.
      • agick droga aśko! 17.02.04, 10:22
        już myślałam, że nie doczekam się odpowiedzi na pytanie - bo tak szczerze to
        dlatego wątek założyłam.

powiedz mi jeszcze czy można skądś ściągnąć tę muzykę..??
        bardzo wdzięczna będę..:)))
        • aska_o Re: droga aśko! 17.02.04, 19:19
          agick napisała:

> powiedz mi jeszcze czy można skądś ściągnąć tę muzykę..??
          > bardzo wdzięczna będę..:)))

no właśnie... po przejrzeniu oferty polskich muzycznych sklepów internetowych,
          okazało się to jedynym wyjściem :/ Nie udało mi się nigdzie znaleźć Spaccanapoli
          a płytę chętnie bym kupiła...

Tak czy siak Vesuvio słucham sobie już od tygodnia non-stop :) moja rodzinka
          chce mi wystawić walizki za drzwi.

Pozdrowienia dla Rodziny
          A.
          • agick podaję Ci namiar na sklep..:) 18.02.04, 10:18
            powiedz mi tylko skąd wiedziałaś, że to ten właśnie zespół..??

www.whichmusic.net/exec.php?SID=114&C=I&P=9668423&skad=onet
            płyta kosztuje 120 złotych.
            Pozdrawiam, Ag
      • Gość: ada Re: The Sopranos! IP: *.crowley.pl 18.02.04, 14:41
        Dzięki Ci wielkie za to info!!
        Pozdr.
    • agick znalazłam...:) 17.02.04, 13:31
      grupa Spaccanapoli z albumu (jedynego zresztą, wydanego w 2000 roku) Lost
      Souls.
      Motyw muzyczny - Vesuvio.
      płyta kosztuje prawie 20 euro. i to wszystko w słonecznej italii of kors.
      ciekawa jest czy można ją kupić w Polsce..........

i wiecie co - cieszę się, że dostałam odpowiedź na moje pytanie...:)))
      a przy okazji okazało się, że fanów rodzinki jest wielu.

pozdrawiam wszystkich.
      ag
    • scoutek UWAGA!!!!! 18.02.04, 18:47
      ci kretyni z tvn znowu zmieniaja dzisiaj godzine nadawania kolejnego odcinka,
      dzisiaj o 20.40 leca Lyse konie, a Soprano dopiero o 21.55..... powiedzieli to w
      tej chwili, a w programach tv w gazetach jest na odwrot....
      nie przegapic!!!!
      • aska_o Skad wiedzialam? 19.02.04, 01:48
        Szukalam tytulu tej piosenki doslownie WSZEDZIE. Dowiedzialam sie, ktora to
        seria, ktory odcinek (ogolnie i tej serii), a potem szukalam po fan-stronach i
        stronach z transcriptami seriali.
        Jedna z nich oferuje streszczenia wszystkich odcinkow,pelen spis osob
        pracujacych przy danym epizodzie i wszystkie utwory w nim wykorzystane (wraz z
        zaznaczeniem momentu w ktorym sie pojawiaja)
        Zapytasz o adres? ....Nie pamietam :)
        Ale tak w skrocie wygladaly me poszukiwania...
        A plyta niestety dla mnie zbyt droga :( moi przyjaciele wybieraja sie latem do
        Wloch to zaprzegne ich do zwiedzania tamtejszych sklepow muzycznych... moze
        bedzie taniej ? :)
        Pozdr
        • agick muzyka.... 19.02.04, 10:57
          zawsze można pokusić się o darmowe mp3 i spróbować ściągnąć - wklejam Ci link
          do darmowych mp3 (wraz z vesuvio)...

chciałam powiedzieć, że wczoraj róznież był spaccanapoli..:) był przez chwilę w
          powracających wspomnieniach Carmeli.... taniec z Furio.

I jeszcze jeden motyw - ja udam, że nie widzę tipsa (valentina..... oj...), Ty
          udasz, że nie wiesz, że podebrałam Ci pieniądze....:))

też uważam, że zmiany godzin z tygodnia na tydzień to zwykłe chamstwo ze strony
          tvn - warowałam od 20:40.... i musiałam obejżeć szczerzuję sołtysika, pudla na
          głowie natalii i oczy spaniela piaska..... film skończył się późno.

do dupy z taką ramówką sznowny tefałenie.

i jeszcze jedno - chyba czytują fora dyskusyjne - ładują tyle reklma w trakcie
          rodzinki, że normalnie szok.

pozdrawiam wszem, ag

songs.allofmp3.com/mcatalog.shtml?group=5525&album=1
          • moniq_c Re: muzyka.... 19.02.04, 11:04
            agick napisała:
            >
            > I jeszcze jeden motyw - ja udam, że nie widzę tipsa (valentina..... oj...),
            Ty udasz, że nie wiesz, że podebrałam Ci pieniądze....:))
            >

o tak!!!! kapitalna scena w kuchni ;-)) jak oni się obchodzili ostrożnie i z
            daleka ... ;-)
            >
            >
            >
            >
            >
            • agick :)) 19.02.04, 11:09
              > >
              >
              > o tak!!!! kapitalna scena w kuchni ;-)) jak oni się obchodzili ostrożnie i z
              > daleka ... ;-)

PODCHODZILI... dwa drapiezniki...:))
              • cactus Re: :)) 20.02.04, 08:46
                Czy dobrze mi sie wydaje, ze w TVN pokręcili kolejność puszczania odcinkow ?

W GTV na najbliższa srodę jest opis tego który puscili przedwczoraj, a nie było
                tego gdy Sylvio wychodzi z więzienia, a Furio wybiera się do Włoch (bo teraz
                juz tam jest i zdaje sie że zmarł jego ojciec).
                Napiszcie jesli ogladaliscie wczesniej na HBO - czy mam rację ?
                • scoutek Re: :)) 20.02.04, 09:57
                  aaaa tak, pochrzanili ... wiem to nie z HBO ale z opisu odcinkow na stronie,
                  ktora juz podawalam na samym poczatku....
                  • Gość: Paulie TVN dał dupy IP: 82.160.44.* 20.02.04, 20:14
                    Sprawdziłem na stronie www.the-sopranos.org i odcinek który widzieliśmy w ostatnią środę ma numer 47 i nosi tytuł Mergers And Acquisitions, natomiast TVN zpomiało o nr 46 Watching Too Much Television w którym to Paulie wychodzi z więzienia - ale cóż się dziwić tak należy się cieszyć że ktoś chcę ten serial puszczać.Pozdrawiam Paulie
          • Gość: Paulie Re: muzyka.... IP: 82.160.44.* 20.02.04, 21:25
            Kto chce kawałek Vesuvio z Rodziny Sopranos nie poda swój e-mail.
            • Gość: kaśka Re: muzyka.... IP: 80.51.255.* 21.02.04, 14:07
              ja poprosze:)nie moge tego znaleść na kaazie:)z góry dziękuje..mój mail
              k8now@interia.pl...pozdrawiam
            • Gość: alina1 Re: muzyka.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:59
              Ja też proszę o muzykę.
              A scena z kuchni oprócz tego, że była świetnie zrobiona trochę zasmuciła.
              On wie, że ona wie. Ona wie, że on wie. Trudne to małżeństwo będzie jeszcze
              bardziej. Wyszła z niej niezła pazera. ;)
              Odcinek był świetny.
              • Gość: alina1 Re: muzyka.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:00
                Zapomniałam o adresie. alina1@gazeta.pl
            • Gość: Paulie Re: muzyka.... IP: 82.160.44.* 21.02.04, 23:13
              Czy VESUVIO do was doszło.Jeśli tak to jest mi bardzo miło że mogłem się na coś przydać.
              • Gość: alina1 Re: muzyka.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:42
                • Gość: alina1 Re: muzyka.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:43
                  Ja dostałam. Dziękuję bardzo. Miło się słucha, pijąc kawę i przypominając sobie
                  film.
                  • Gość: kaśka Re: muzyka.... IP: 80.51.255.* 23.02.04, 14:33
                    dostałam słucham i bardzo dziękuję:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka