Dodaj do ulubionych

cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!!

IP: 195.94.196.* 08.02.04, 18:38
Czytam rozne opinie o Lisie, Faktach, tvn itp... A cala sprawa jest banalnie
prosta. Pewien lysy pan (nazwijmy go np. Adam P.) posuwa pewna prezenterke
(dajmy na to, Justyne P.). Coz zrobic, by jej nieba przychylic? Najlepiej
(poza rozowdem z zona oczywiscie) dac jej prowadzenie jednego z najlepiej
ogladanych dziennikow - Faktow 19.00. Pan Adam i jego koledzy i kolezanki z
TVN24, ktorzy obecnie przejeli wladze w Faktach i ktorzy kompletnie na
telewizji sie nie znaja (nie zrobili nigdy w zyciu zadnego materialu)
wprowadzaja tam w ogole wszelakich swoich znajomych, krewnych i protegowanych.

Przyklad 1. Kto wydaje magazyn 17.30 w TVN 24? Narzeczony coreczki pana
Adama. Czemu? Moze trzeba bylo jakos wynagrodzic coruni rozwod... 4 tysiace,
mozna jakos przezyc.... inni z takimi kompetencjami (z ulicy) nie zarobia
nawet 1500....

Przyklad 2. Czemu na ekranie pojawila sie sympatyczna, aczkolwiek obdarzona
IQ podobnym do paczki gwozdzi prezenterka Anna K., ktora opowiada na wizji
o "skrzydlach smiglowca" itp niestworzone bzdury?
Odpowiedz: protegowala ja ciocia Slawomira z Krajowej Rady. No coz, koncesja
sie konczy, rozumiemy....

Przyklad 3. Czemu nazywana przez was "lodolamaczem" Anitka vel Helga obdarza
nas swoim chlodnym spojrzeniem?
Zapytajcie Tate Prezeska, Wielkiego Mariusza... On takze moze odpowiedziec
wam na pytanie, czemu jest konflikt z RMF FM. No coz, wujek Tyczynski, jak
jego zonie (Gabryjelskiej dla niekumatych) proponuje sie seks. (naogladal sie
prezesik Zlotopolskich, czy co?)

A wiec, kto z nami i kogo my lubimy, ten ma dobrze. Nie wazne co umie i ile
jest wart. Taka jest prawda. Cala prawda cala dobe czy jakos tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek123 Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 195.94.196.* 08.02.04, 18:48
      tak tak, w TVN24 jak nie umoczysz kaczora to dlugo nie popracujesz ( no
      wzglednie w tobie nie umocza). Zadziwiajaca jest ciagota Adama P do wszelkiej
      masci prezenterek. Nie jest tajemnica, ze kiedy pracowal w TVP moczyl kaczora i
      tez prawie rozwodzil sie z zona dla Marty Grzywacz ( dla tych co nie pamietaja,
      prezenterka z mega zezem) ale pech chcial i Adamowi P spod nosa Grzywacz zabral
      Bagsik. Coz za pech. Zmienil robote i zaczal moczyc na nowym gruncie. Ide o
      zaklad , ze przelecial ( sorry ale nie da sie tego inaczej nazwac) niejaka
      Malgorzate Laszcz( takie cos co siedzi w Lozy Prasopwej i zabiera powietrze)
      brzydkie to to i glupie a no i stare! Z seksu z Adasiem Malgosia ma duze
      profity. Trzesie calym newsroomem, a kazdy kto sie z nia zetknal powie to samo.
      Tak niekompetentnego babochlopa, ktory na niczym sie nie zna swiat nie
      widzial. Adas spal z Malgosia, ale nie byl pierwszy ( miala 2 mezow, ale kazdy
      po kilku kiesiacach sperdol... ) Malgosia ma fory w TVN24 bo jest najlepsza
      przyjaciolka Justynki P tej co to teraz ja pcha Adas i wszystko zostaje w
      rodzinie.

PS. Tylko koni zal!
      • Gość: filemon Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 195.94.196.* 08.02.04, 18:52
        Ludzie, czemu nie skupiacie sie na merytorycznej ocenie programu TVN i TVN24?
        Przeciez opisujecie tu jakies erotyczne bzdury, ktore nikogo nie obchodza!!
        • Gość: erotoman_amator Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 80.55.171.* 08.02.04, 18:58
          Nieprawda, nieprawda!
          Mnie obchodzą.
        • Gość: bubel Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 217.153.131.* 09.02.04, 17:21
          Cytryna uciekaj!!!! Już Ciebie namierzają!!!!
        • Gość: cybek Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 11.02.04, 16:16
          Filemon to ty nie wiesz ,że świat się kręci na dupie ???
      • Gość: pchacz Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 11.02.04, 15:56
        Współczuję Adasiowi P, że moczy "kaczorka" w Małgosi Łaszcz ( moczyłem , więc
        wiem) - dlatego współczuję.
      • Gość: były Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 11.02.04, 16:14
        do zenka 123 -
        No no!! nie tylko mężowie spierdalali tak szybko. Było paru cywili jeszcze.
        No a o poziomie tego babochłopa Łaszcza może świadczyć fakt, że skumało sie toto
        nie do uwierzenia, ale fakt - z niejakim , a raczej nijakim Bieleninikiem!!
        Też spierdolił.
    • Gość: widz Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.02.04, 18:58
      Kolejny napalony (ciekawe na którą to "gwiazdę") prowadzi dyskusję sam ze sobą.
      Gdzie Wy się lęgniecie?
      • Gość: abc Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.chello.pl 08.02.04, 21:05
        mnie to bardzo interesuje. tylko nie wiem dlaczego absolutnie prywatne brudy redakcji wynosi sie na zewnatrz. kazdy w srodku wie ze to tak wyglada ale po co ma wiedziec cala polska? to cos zmieni?
        • bokaj Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! 08.02.04, 21:57
          Anita z Wielkim Mariuszem?
          nie trawię baby, ale - nie wiem czemu - zrobiło mi się jej żal, jak to
          przeczytałem...
          gerontofilia?
          • Gość: zielarz Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.chello.pl 08.02.04, 22:02
            no wlasnie- tego ostatniego fragmentu "cytryny" nie zrozumialem. o co chodzi z Anita i Walterem. I o co chodzi z Tyczynskim i Gabryjelska?

zielarz
            • johnny_tomala Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! 09.02.04, 09:25
              właśnie o to chciałem zapytać. walter pcha helgę? tyczynski pcha helgę a walter
              gabryjelską? walter pcha tyczynskiego ? nic nie rozumiem.
      • jacenty1001 Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! 12.02.04, 09:18
        Ja tu czegoś nie rozumiem. Skoro nestorka Tvn 24 niejaka babochłop Małgosia
        Łaszcz jest koszmarna w łóżku i nie potrafi się pierdolić - bo jak mówiliście
        spierdoliło od niej dwóch mężów, Bielenik - oraz paru niezrzeszonych,
        po drugie : jeśli Justyna P. też sie nie potrafi pierdolić - w końcu jej były
        mężuś wolał zostać pedałem,niż zakisić w Justynce - to W JAKI SPOSÓB ONE
        ZROBIŁY KARIERĘ NA DUPIE ??
    • wuwua_cekaema Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! 09.02.04, 09:49
      A niech wszyscy razem pchają tak będzie najlepiej.Przecież to widać że są
      układy i układziki, czyżby Herr Lis nie godził się na to?
      • Gość: Jeff Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 13:35
        wuwua_cekaema napisał:

> A niech wszyscy razem pchają tak będzie najlepiej.Przecież to widać że są
        > układy i układziki, czyżby Herr Lis nie godził się na to?

Czyzby Adas P. chcial sie tez dobrac do Liska?? Hmmmm Zeby zycie mialo smaczek,
        raz dziewczynka raz chlopaczek....?? :o
    • Gość: 3x cytryna, filemon i zenek IP: 62.233.183.* 09.02.04, 12:25
      A dlaczego cytryna, filemon i zenek pisza z jednego adresu? Macie tylko jeden
      komputer?
      A poza tym to, co maja ich sprawy do Lisa?
      Walter chcial go wyp....?
    • Gość: robol Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.04, 17:36
      niestety to, co zostalo napisane to prawda...
      takich dewiacji w tvn24 jest duzo, duzo wiecej.
      szkoda...
      mialem nadzieje, ze u waltera bedzie porzadek.
      prezesie mariuszu obudz sie i rozpedz to kumoterskie towarzycho!!
      my chcemy normalnie pracowac i bez zazenowania przychodzic do roboty.
      pisze za siebie , ale wiem, ze sporo z nas tak mysli.
      • macguyver Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! 09.02.04, 17:46
        Zainstalujcie kamery co wam zostały po Big Brotherze w kibelkach, w gabinatach
        prezesów i u Walterów. Będzie zarąbisty program reality! Oglądalność 112%!
    • Gość: mru Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 20:21
      a może to jest tak, że walter odsunął liska od Faktów, bo tego domagał się sam
      kwaśniewski? Tym sposobem pozbył się jedynej osoby, która mogłaby zagorozić
      barbie...

Poza tym zarząd miał już pewnie dość problemów z liskiem, np. tego, że
      atakował krritv w chwili gdy tvn starała sie o przedłużenie koncesji...
      • Gość: bobofrut Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.rtk.net.pl 09.02.04, 22:12
        prawda jest taka, że się TVN sprostytuował, osiagajac przy tym poziom taniej,
        umalowanej jak najgorsza lampucera dziwki
        pani A.W. symbolizuje te nowe czasy?
        nic nie umie, ale - ostro do przodu!
        • roozbojnik Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! 09.02.04, 22:16
          To co? Damy jej ciągnik i chorągiewke..?
        • Gość: obiektywny Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 11.02.04, 16:05
          A najgorsze jest to,że tym z TVN 24 ( myślę tu o ekipie z Zetki)wydaje sie ,że
          są dobrymi dziennikarzami. Ręce opadają. A najgorsi to chyba Marciniak i Łaszcz,
          ze swoim nudnokoszmarnym programikiem. Obydwoje moim zdaniem do odstrzału - z
          powodu ilorazu inteligencji na poziomie ameby.
    • Gość: Ewaryst Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 217.153.35.* 10.02.04, 11:04
      Ciekawe, bardzo ciekawe.
    • Gość: VEL_satis Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 217.153.116.* 11.02.04, 16:33
      Ludzie, ale tak jest we wszystkich mediach! TVN to tylko wierzchołek góry
      lodowej. Wszyscy wszystkich bzykają, i załatwiaja interesy kosztem tych którzy
      się jeszcze nie bzykaja.
      • agick potwierdzam... 11.02.04, 16:37
        stan burdelu panującego w TVN/TVN24....
        z bardzo dobrego źródła zresztą (z którym od czasu do czasu pijam wino na
        zalanie smutków i wszelkich goryczy zawodowych...)
        • jacenty1001 Re: potwierdzam... 12.02.04, 09:10
          Ja tu czegoś nie rozumiem...
    • jacenty1001 Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! 11.02.04, 16:54
      No niezły burdello !!!
    • Gość: mojanajmojsza... Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 14:27
      Ja wytłumaczę to w o wiele prostszy spsosób, a zasadzie zadam pytanie. Dlaczego
      wszystkim dyrekrorkom w mediach / bo wszystkim! / staje kaczorek na widok
      ładnej, bardzo ładnej lub nie ładnej ale za to wpływowej dupy, która w taki czy
      inny sposób, mniej lub bardziej zawodowy "posiada" tzw. antenę oprócz babskiego
      instrumentu. Proponowany przez was przekrój kochanek jest tak ogromny, że nie
      mogę myśleć inaczej. Antena to jest ten jedynie właściwy szczyt...do zdobycia ?
      I co to, do jasnej cholery za alpiniści ? To nie podniecają ich już zwykłe
      rozkładówki ? A to nie można / z drugiej strony / kopnąć takich ześliniałych
      leszczy w dupę ? Tylko dawac dupy, jemu, nastepnemu i kolejnemu. A znam takie
      przykłady.
    • Gość: cmentarny_dech Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 00:31
      czyzby to był poczatek jak pisał JELLO BIAFRA "ostatecznego krachu systemu
      korporacji"
      organizm psuje sie od srodka i tka jest w kazdej duzej firmie
      interesy rodzinne to juz przeszłosc teraz mamy poukladane ponumerowane trybiki
      w gąszczu ludzi ukladow towarzyskich salonikow historii kolderkowo
      pierzynkowych lateksowo gumowych"tylko sprobuj palec wlozyc w trybiki oj
      zaboli "
      • Gość: telewidzka jeszcze magiel czy juz burdel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 07:14
        Przeczytalam wszystkie wpisy i nasunelo mi sie kilka refleksji. Jak to
        wszystkich interesuja cudze dupy, kto z kim za ile i dlaczego. Jaka to "wielka
        radosc" publicznie zagladac komus pod koldre, rzucac nazwiskami / radze
        przeczytac Kodeks bo mimo wszystko nikt w necie nie jest anonimowy/,pisac jakby
        sie bylo dziennikarzem z przywolywanych stacji itp, itd. Zadnej rzeczowej
        dyskusji tylko brudy, brudy, brudy. Co Wam do tego kto z kim spi, kto z kim sie
        rozwiodl i kto z kim spal bedzie i dlaczego? Rekompensujecie w ten sposob brak
        wlasnych przezyc erotycznych? A moze zalujecie, ze nie macie mozliwosci aby jak
        to nazywacie "ktos w was moczyl albo zebyscie wy moczyli" robiac przy tym
        kariere? Obludne swietoszki. I co to ma do sprawy Lisa, ktory po prostu tak juz
        sie rozpanoszyl w TVN, tak chcial rzadzic, ze uznal iz nie obowiazuja go zadne
        uzgodnienia i umowy bo moze sobie pozwolic na wszystko. Prezes byl innego
        zdania i pozegnal pana Lisa. Mial do tego prawo czy to sie komus podoba czy
        nie. Mnie akurat sie podoba.
        • jacenty1001 Re: jeszcze magiel czy juz burdel 13.02.04, 10:00
          Coś mi sie wydaje,że droga telewidzko pracujesz w TVN 24 i bezpośrednio jesteś
          zainteresowana w zakiszaniu - siedzisz w loży prasowej ?
        • Gość: Larry King Re: jeszcze magiel czy juz burdel IP: 217.153.116.* 13.02.04, 10:20
          Zwróć uwagę na to, że to właśnie "SPRAWY DUPY" mialy, lyb mogły mieć
          zdecydowany wpływ na usunięcie Lisa. Z całym szacunkiem, ale Ci ludzie, którzy
          piszą te posty, robią to,by pokazać, że za zwolnieniem Lisa nie szły żadne,
          amsolutnie żadne argumenty merytoryczne. Osoby te pracowały
          najprawdopodobniej ;-) z bohaterami całej tej mydlanej opery i szlag ich
          trafia, jak zgnoić i uwalić mozna PROFESJONALISTĘ. Zauważ, że nie mówi się na
          przykład: Anisia Kowalska co prawda daje dupy, ale jest profesjonalistką, nie,
          to że daje dupy to jedyne, co można o niej powiedzieć. No i jeszcze może to, że
          lubi kolor zielony. To właśnie przeraża. To, że dupa i "kaczor" decydują kto
          zostaje, a kto wypindala, bo się nie zgadza na chore układy. A artukuł był
          tyljko pretekstem. To jest najgorsze w całej tej sprawie. Nasuwa mi się jedna,
          jedyna konkluzja - Dyzma Rulezz ! Pozdrawiam kolegów i koleżanki
        • zbychooo Re: jeszcze magiel czy juz burdel 13.02.04, 10:28
          Gość portalu: telewidzka napisał(a):

I co to ma do sprawy Lisa, ktory po prostu tak juz sie rozpanoszyl w TVN, tak
          chcial rzadzic, ze uznal iz nie obowiazuja go zadne uzgodnienia i umowy bo moze
          sobie pozwolic na wszystko. Prezes byl innego
          > zdania i pozegnal pana Lisa. Mial do tego prawo czy to sie komus podoba czy
          > nie.

Oczywiście, że każdy prezes ma prawo wywalić gwiazdę swojej telewizji, dzięki
          której zbudował swoją pozycję na rynku, nikt tego nie neguje, ale czy jest to
          trafna decyzja biznesowa? wątpię...
          Motywy uwalenia Lisa są zupełnie inne, o czym wie każdy człowiek choć trochę
          interesujacy się polską rzeczywistością, kierownictwo TVN samo pogubiło się w
          zeznaniach wydając sprzeczne oświadczenia, co innego twierdził rzecznik stacji,
          a co innego prezes Walter, więc nie wciskaj nam takich pierdół o rzekomym
          niedotrzymywaniu umów, bo nikt rozsądny nie łyknie takiego kitu!

Mnie akurat sie podoba.

Nie dziwię się, wylazła z ciebie zwykła, podła ludzka zawiść...
          • Gość: LARRY KING Re: MOJE 3 GROSZE IP: 217.153.116.* 13.02.04, 10:49
            KOLEŻANKI I KOLEDZY Z KANAŁU

NIE WSPÓŁCZUJĘ LISOWI, BO ON SOBIE PORADZI. WSPÓŁCZUJĘ WAM. ATMOSFERA PRACY JAK
            WIDZĘ JEST WYJĄTKOWA, A SZEFOWIE CIESZĄ SIĘ NALEŻYTYM SZACUNKIEM. SAMI
            NAJLEPIEJ WIECIE, CO SIĘ U WAS DZIEJE (POZDRAWIAM PRAKTYKANTÓW, KTÓRZY ZASUWAJĄ
            ZA DARMO I KTÓRYM WMAWIA SIĘ JAKIŚ TAM PRESTIŻ) NA AUGUSTÓWCE JEST SYF JAK W
            MURZYŃSKIEJ CHACIE SKLECONEJ Z KROWIEGO ŁAJNA, A WY MUSIECIE W TYM ŁAJNIE
            SIEDZIEĆ, BO DZIENNIKARZY JEST JAK PSÓW W BĘBNOWIE. WIEM TEŻ, ŻE GŁÓWNI
            ZAINTERESOWANI CZYTAJĄ TE POSTY. PANIE I PANOWIE, PUKNIJCIE SIĘ W TE CZOŁA
            WYPEŁNIONE PUDREM. O WAS WSZYSTKO MOŻNA POWIEDZIEĆ, ALE Z PEWNOŚCIA NIE TO, ŻE
            U WALTERÓW PRACUJECIE DOŻYWOTNIO. CZŁOWIEKIEM SIĘ JEST, A DZIENNIKARZEM SIĘ
            BYWA I WSZYSTKO DO NAS WRACA. DOBRZE, BY JEDEN DYREKTOR Z DRUGĄ PROWADZĄCĄ
            ZASTANOWILI SIĘ NAD PRZYSZŁOŚCIĄ DZIECI (WIEM, ŻE JUŻ POCZYNILI W TYM CELU
            KROKI I SKŁADAM NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA CÓRCE PANA DYREKTORA I
            ZIĘCIOWI PRZYSZŁEMU, CO JEGO MAMA MA WŁOSY JAK ATRAMENT), BO ONE TEŻ BĘDĄ
            SZUKAŁY PRACY KIEDYŚ I GŁUPIO BY BYŁO GDYBY TRAFIŁY DO FIRMY, GDZIE PANUJE
            PODOBNA ATMOSFERA CO W KANALE I GDZIE ŁAPKI RODZICÓW JUZ NIE SIĘGAJĄ. TAK, TAK -
            LUDZIE WIEDZĄ I CZUJĄ SMRÓD. LISA WYRZUCONO I WAS TAKŻE MOŻNA WYRZUCIĆ. I GDZIE
            WTEDY PÓJDZIECIE ? TV NIEPOKALANÓW ?
            • Gość: Progresor Re: MOJE 3 GROSZE IP: *.acn.pl 13.02.04, 19:12
              Mhm... pana Adama P. nie znam i znać nie zamierzam, ale jego córkę owszem. Co
              więcej, znam ją całkiem nieźle i bardzo lubię. I wiem, co ona w związku z
              kretyńskimi wypocinami pana cytryny czy innego owocu przeżywa. Wobec czego
              proszę się od niej łaskawie, a posłusznie odpieprzyć. Amen.
          • Gość: telewidzka Re: jeszcze magiel czy juz burdel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 05:53
            .
            > zbychooo napisał:

> Nie dziwię się, wylazła z ciebie zwykła, podła ludzka zawiść...

A to sorry nie wiedzialam, ze to jakis patriotyczny obowiazek kochac i
            podziwiac Lisa bo inaczej to podla ludzka zawisc, no to cholera nie
            jestem "patriotka" bo go nie znosze:))
    • Gość: ModeratorChalupnik refleksja taka IP: *.acn.pl 13.02.04, 19:28
      tak sobie czytam to wszystko i jedna rzecz nie daje mi spokoju. jak to jest, ze
      na forum powaznej - wydawaloby sie - i szanowanej - a jakze - a w dodatku
      rzetelnej gazety, jaka Wyborcza zdaje sie byc, zamieszcza sie radosna mieszanke
      absolutnych bzdur i bezsilnego jadu, ktore duzo bardziej pasuje do brukowca.
      pan(i) cytryna moze i cos wie o sprawie, ale na pewno nie wszystko; a jego/jej
      wiedza nie sadze zeby usprawiedliwiala takie wesolutkie wycieczki osobiste, jak
      w przykladzie 1. poczynania pana Adama P. to jedno, zycie jego corki to zupelnie
      co innego i dziwne, ze pan(i) cytryna tego nie wie.
      i jeszcze jedno mnie zastanawia: czy to forum ma moderatora? bo sadze ze dla
      dobra Gazety warto byloby czasami zobaczyc co wypisuja rozni frustraci. Gazeta
      wprawdzie za swoich czytelnikow nie odpowiada, ale czasem mimo to moglaby sie za
      nich powstydzic. albo szczerze im wspolczuc :/
      • Gość: monia Re: refleksja taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 20:09
        do cholery kto to jest ten pan Adam P.?
      • Gość: Kama To takie Rozmowy w toku IP: 149.156.213.* 13.02.04, 20:32
        dobrze poinformowanych. Swoja droga, to nie bardzo wiem, co ma wspolnego z kim
        spi jedna czy druga prezenterka albo z kim spi jeden lub drugi prezenter. To
        jest ich sprawa. Na ekranie maja dobrze wygladac, dobrze czytac, dobrze sie
        prezentowac.
        Co do Anity Werner, to gdy ja widze na ekranie to mam wrazenie, ze widze Lisa w
        spodnicy. Ten sam sposob mowienia, intonacji i wyraz twarzy. Nie rozumiem
        dlaczego u Lisa to bylo swietne a u niej nie do przyjecia.
        Widze, ze pracownicy TVN odreagowuja rozne frustracje na forum, ale zly to
        ptak, co wlasne gniazdo kala. Nie sadze, zeby wypisywali te rewelacje ludzie z
        Pulsu lub Regionalnej. Az tak dobrze poinformowani nie sa.
        • Gość: adam killer odreagowanie IP: *.chello.pl 13.02.04, 21:03
          no to co że pracownicy tvn/tvn24 tu odreagowuja swoje stresy? i co z tego że sprawiają przykrość córce adama P?
          po pierwsze robią to tu bo nie ma nigdzie innego miejsca, gdzie wyrażana przez pracownika opinia docierałaby do szefa (bo nikt nas- pracowników nie słucha) a że są przy tym pewne koszty "marketingowe", to niestety szefowie którzy nie chcą słuchać własnych ludzi muszą przeboleć. i zacząć słuchać.
          po drugie mało kogo przejmuje los córki adama P. bo nienawiść do jej taty jest tak powszechna, że raczej zagłusza pragnienie nierobienia przykrości osobom trzecim. choc na chlodny rozum rzeczywiscie corce wspolczujemy. jednoczesnie co najmniej 3/4 z nas marzy zeby kiedys byc szefami dzieci naszych szefow. i moze kilku sie uda- tylko kilku bo zeby wytrzymac to co sie dzieje potrzeba wielkiej cierpliwosci
          • Gość: ModeratorChalupnik Re: odreagowanie IP: *.acn.pl 13.02.04, 21:17
            szkoda ze pierwotne instykty biora gore nad dobrym wychowaniem. coz, jak mowi
            stary zart, jedni z domu wyniesli klase i wychowanie, inni tylko srebrne lyzeczki.
    • Gość: Pop Opinia zwykłego zjadacza chleba IP: *.star.net.pl 14.02.04, 13:57
      Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na ten temat,inna sprawa czy robi to jawnie
      czy nie.Jeśli sprawy mają się tak,jak zostało tu napisane to bardzo dobrze,że
      sprawa ujrzała światło dzienne,nawet jeśli ci którzy tak postępują nie poniosą
      żadnej kary.Dziękuję.
      • bokaj Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba 14.02.04, 20:45
        myślę, że takie dawki złości i jadu powstają w ludziach tylko wówczas, gdy nie są w jakiś elementarny sposób szanowani przez swoich szefów - bo trudno założyć, że do tvn-u poszli w większej części ludzie źli i bezinteresownie nieżeczliwi dla przełożonych, a gdzie indziej pracują ludzie słodcy...
        nie wiem kto to ów Adam P. - ale widać musi to być jakaś żałośnie chamowata kreatura, skoro takie tu o nim rzeczy się pisze.

a niby dlazcego ludzie nie mogą otwarcie wylać swego żalu?
        tylko nie piszcie, że mogą, ale odważnie, pod nazwiskiem - bo się zesikam ze śmiechu!
        • Gość: macguyver Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 20:49
          Przyłączam się do sikania ze śmiechu!
        • Gość: greg Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 13:00
          Adam P. Ten jurny byczek, który zalicza wszystkie krowy w swoim stadzie to:
          www.tvn24.pl/tworcy.html
          • bokaj Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba 15.02.04, 13:18
            aha, "hiszpański temperament" - a może tylko "hiszpańska mucha"?
          • Gość: el_la Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba IP: 217.96.29.* 15.02.04, 20:38
            No wreszcie wiem - żyłam w p[rzekonaniu, że TVN to tylko klan Walterów. Ten
            Adam P. to przypadkiem nie jeden z braci- zapomniałam nazwiska z serialu dom,
            co kochał sie w Pacule ?
            • Gość: bobofrut Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba IP: *.rtk.net.pl 15.02.04, 22:14
              o nie! tamten to świetny aktor ANDRZEJ PIECZYŃSKI! (i zdaje sie niegłupi facet - mysle że nie zniżał by się do r...cia panienek jak leci!)
              • jacenty1001 Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba 16.02.04, 08:54
                Gość portalu: bobofrut napisał(a):
                do r...cia panienek jak leci!)
                Jakich panienek do cholery !!!! Przecież to kaszaloty !!!
              • Gość: zainteresowana Re: Opinia zwykłego zjadacza chleba IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 16.02.04, 09:02
                Nie Andrzej tylko Krzysztof Pieczyński.
    • Gość: stefan Misiuniec Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 212.244.167.* 16.02.04, 14:31
      Widze że wiele tu znajomych z firmy - cześć wszystkim!!!
      Nie jest łatwo to FAKT, jest WSTYD, ale Sojka mówi że będzie lepiej - wiecie o
      tym??? Podobno podwyżki dostaniecie i podobno koniec z 16 godzinnymi
      dyżurami!!!
      No i przeniesiemy studio do niego budynku - do MBC będzie fajowo.
      • Gość: Peter Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 16:12
        O, Boże... Podwyżki? Skąd to wiesz?
        Oby to była prawda.
        • Gość: Zdzisiek Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: 217.153.35.* 20.02.04, 12:03
          Podwyżki będą!Ale czynszów w Wilanowie
      • Gość: ciekawski kim jest "stefan misiuniec" IP: *.chello.pl 16.02.04, 21:14
        stefanie! te "podwyżki" jakie padły z twojego posta nas tu wszystkich zelektryzowały. daj jakiś znak że rzeczywiście jesteś prorokiem nowych czasów i janem chrzcicielem nowego- bogatszego porządku. a jak nie jesteś to idź do diabła. i nie łudź MBC bo to perpektywa jeszcze co najmniej roczna!
        • Gość: telewidzka trudno az uwierzyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 06:24
          Jezeli naprawde wiekszosc postow pisza tu pracownicy TVN to rezygnuje z
          ogladania tej stacji i przestaje sie dziwic, ze ma taki zenujacy poziom. Mimo
          wszystko trudno mi w to uwierzyc, ze tylu tam jest ludzi bez klasy.
          • Gość: Antoni Re: trudno az uwierzyc IP: *.chello.pl 17.02.04, 09:15
            Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> Jezeli naprawde wiekszosc postow pisza tu pracownicy TVN to rezygnuje z
            > ogladania tej stacji i przestaje sie dziwic, ze ma taki zenujacy poziom. Mimo
            > wszystko trudno mi w to uwierzyc, ze tylu tam jest ludzi bez klasy.

Tutaj mam inne zdanie. Piszą, bo im nie odpowiada obecny stan, którego skutkiem
            jest także poziom programu. Niekoniecznie jak ktoś krytykuje panujące w jego
            środowisku porządki, jest bez klasy. Może nie ma innej możliwości wpłynięcia na
            to co się dzieje, wstydzi się tego i jest z tego powodu nieszczęśliwy? A nie
            może się odwrócić i trzasnąć drzwiami, bo trzeba gdzieś pracować, a nie tak
            łatwo jest dzisiaj się zatrudnić w nowym miejscu.
        • Gość: stefanMisiuniec Re: ciekawski IP: 212.244.167.* 24.02.04, 14:05
          Niepotrzebnie sie kłoPOTASZ - to nie istotne kim jestem , wszyscy są tutaj
          umownie anonimowi - tvn24 już na demną nie trzyma PIECZY. ŃiSKI nie jestem może
          mnie wypatrzysz za szybą. MAŁE CycKI i StOJKA bluzeczki - to mnie wyróżnia.
          WAL TE Resztki nadziei pracy w prawdziwej telewizji i uciekaj do Polsatu tam
          montuje sie całkiem swojska ekipa. Kto wie moze sam Tadeusz tam bedzie dowodził.
          A te podwyżki będą może ale nie żadne 30% - ludzie poszaleli z nadmiaru pracy -
          jak dostaną po 10% i to przy najlepszym wskaźniku ich efektownosci to MAX.
      • Gość: turbo Re: cała prawda o przejęciu wladzy w Faktach!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:39
        No to Stefciu widzę że jesteś blisko źródła. Ja też wiem że niedługo (i
        generalnie załatwił to Lisu, choć nie chciał) wszyscy dostaną podwyżki średnio
        o 30%. Papcio W się scykał po masowym ataku prasy i teraz równa do średniej
        krajowej........ Bracia TVN24 trzymajcie się.... Pomścimy los Jana K. uwalonego
        za ujawnienie dziennka Marcina F. w internecie !!!! I Adam P. nam
        niestraszny !!! (No bo mózgiem zawsze był maciej S. :)))))
        • Gość: stefanMisiuniec Re:turbo IP: 212.244.167.* 24.02.04, 13:12
          No tak apropos dziennikow korespondenta z przedmiescia kol. F. - to smiem
          twierdzic ze teraz po odejściu Tadeusza FAKTY osiagną najwyrzej taki sam poziom
          jak owe dzienniki.
    • Gość: Pop Ten Adam P IP: *.star.net.pl 16.02.04, 19:29
      to obleśny jest..Wiecie co,ciekawe jest to co tu piszecie-mam prośbę:o co
      chodzi z Aniką W? Czy jej ojcem naprawdę jest Wielki Mariusz W? Bo ja myślałam
      że on ma tylko dwoje dzieci..
      • Gość: greg Re: Ten Adam P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 20:12
        Ona jest jego nałożnicą przynajmniej ja tak to zrozumiałem.
        • jotesz Re: Ten Adam P 17.02.04, 08:17
          tvn - marność nad marnościami. Lis chociaż mówił: "Janie, Leszku, Anno czy
          choćby durniu"! Cała reszta nas raczy:" słuchaj Jan, co nowego Leszek..."
          Żżżżyg...
          • zbychooo Re: Panowie.... 17.02.04, 09:17
            panowie, dajcie już spokój! po wylaniu Lisa za TVN-em ciągnie się polityczny
            smrodek, a wy jeszcze takie damsko-męskie brudy publicznie pierzecie???
          • Gość: el_la Re: Ten Adam P IP: 217.96.29.* 17.02.04, 11:52
            Co on mówił ?! Nic nie rozumiem ...
            • Gość: mumio Re: Ten Adam P IP: *.acn.waw.pl 19.02.04, 10:01
              Pan Adam P. Też dał głos na forum!! Panie Adamie, jest pan namierzany!!! Hi hi
              hi - informatycy już przeporwadzja śledztwo!!!
              Prosił pan o merytoryczną ocenę prtogramu - kicha. Po dobrym starcie -
              rzemiosło klasy C. ani jedengo własnego newsa - wstyd! Programy prowadzi banda
              koleżków - żenada.
              niech pan się nie dziwi, że tu na forum prane sa brudy. skoro w firmie jest
              fatalna atmosfera - to pan ją stworzył. Prywata i kumoterstwo. córeczka nich
              nie płacze - jest dorosła i powinna wiedziec co robi, proszac pana o
              zatrudnienie narzeczonego. gratulujemy - może zostane prezenterką? dołączy do
              doborowego towarzystwa
    • Gość: Pop ale czy naprawdę nie ma IP: *.star.net.pl 19.02.04, 17:02
      żadnego sposobu na takich ludzi jak Adam P.? Wg mnie ta sprawa powinna zostać
      nagłośniona.
      • flora1 Re: ale czy naprawdę nie ma 20.02.04, 10:19
        Jeśli wszystko o czym tu piszecie jest prawdą, to cieszę się że Lis już nie
        pracuje w TVN-nie... mam nadzieję, żw mały i duży Walter niedługo będą cieszyć
        się z wysokiej oglądalności...
    • Gość: Pop układy,układziki IP: *.star.net.pl 20.02.04, 13:05
      Właśnie przeczytałam,że w moim mieście mamy nowego dyrektora szpitala-
      niestety,zamiast osoby kompetentnej,mającej doświadczenie,na to stanowisko
      wybrano dotychczasowego dyrektora urzędu pracy,wiek:30 lat,który na medycynie
      zna się tyle co ja,zresztą na gospodarowaniu pieniędzy chyba raczej też nie,bo
      jakoś za jego urzędowania w UP bezrobocie nie spadło,wręcz przeciwnie.Ma jednak
      pewną zaletę:jest znajomym starosty,który zdecydował się go obsadzić bez
      rozpisania konkursu-stwierdził,że jest to osoba idealna.Na miejsce w UP
      przyszedł inny kolega naszego starosty.Dopóki będziemy tolerować takie
      zachowanie,dopóty jedyną możliwością osiągnięcia czegoś w tym kraju będą układy
      i łapówki.Ci,którzy próbują robić coś w sposób uczciwy,kończą jak p.Kluska z
      Optimusa.Dlatego w pełni popieram tych którzy zdecydowali się powiedzieć o tym,
      co dzieje się w TVN-jestem z wami,nie dajcie się!
      • Gość: bo Re: układy,układziki IP: *.rtk.net.pl 20.02.04, 22:01
        podpisuję się!
        • Gość: marcin Re: układy,układziki IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 21.02.04, 20:19
          ja tez chetnie podbje ten watek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka