Dodaj do ulubionych

Małgosia i Michał

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:15
Oglądam ten serial i myślę, że Małgosia powinna odejść od Michała.
Sądzę, że po prostu oni do siebie nie pasują.
Gosia została zraniona przez Michała gdy on wyjechał do USA.
Poza tym zaleca się do niej Stefan i Gosia jest chyba szczęśliwa z tego
powodu.Uważam, że oni do siebie pasują.Mam nadzieję, że się pobiorą.
Obserwuj wątek
    • Gość: malgosia Re: Małgosia i Michał IP: *.gala.net.pl 21.02.04, 12:46
      Malgosia powinna odejsc od Michała(bardzo lubie serialowego bohatera) i zwiazac
      sie z Stefanem-moze w koncu udalo by im sie stworzyc fajny zwiazek.
      • Gość: bacha Re: Małgosia i Michał IP: 62.233.183.* 21.02.04, 12:52
        To muszę was zasmucić, bo wiem, że Michał powie Małgosi, że jej wybacza i że on
        też popełnił błędy, których się teraz wstydzi i oni zaczną wszystko od nowa.
        • pawel-strzalka Re: Małgosia i Michał 21.02.04, 13:00
          w najbliższych odcinkach pojawi się miłość michała z Ameryki i małgosia
          definitywnie zakonczy ten związek, to pewne
          • Gość: kubu Re: Małgosia i Michał IP: *.pool80181.interbusiness.it 21.02.04, 13:50
            i to JAKA milosc ;)))
            • Gość: Ain Re: Małgosia i Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 18:38
              Małgosia, za głupotę a Koroniewska za fatalną grę, powinny dostać bilet na
              Alaskę z tego serialu. sio, sio, sio!!!!!!
              • Gość: lech_35 Re: Małgosia i Michał IP: *.chello.pl 28.03.04, 12:02
                Ty, "Ain" chyba ta Koroniewska podoba się Twojemu mężowi i dlatego taka
                jadowita jesteś. Co wchodzę na jakąś stronę o serialu, Ty głównie o
                Koroniewskiej, oj chyba Cię boli, że nie masz szans z tak atrakcyjną i zdolną
                kobietą jak ona. Ale zejdź z niej bo jesteś żenująca, zwłaszcza jeśli chodzi o
                ocenę jej gry. Pozdrawiam z Gdańska.
                • Gość: alex Re: Małgosia i Michał IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 14:37
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11527535 tu macie akcjie
                  tego "dzieła" do końca roku
    • Gość: Alexa Re: Małgosia i Michał IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 22.04.04, 18:00
      nienawidze malgosi a raczej jej zachowania nie wiem jak michal moze jej tak
      wybaczac
      • stephen_s Re: Małgosia i Michał 22.04.04, 18:13
        > nienawidze malgosi a raczej jej zachowania nie wiem jak michal moze jej tak
        > wybaczac

Tak z ciekawości: co konkretnie Ci się nie podoba w zachowaniu Małgosi?

BTW. "Nienawidzieć" to bardzo mocne słowo... zwłaszcza w odniesieniu do postaci
        fikcyjnej, nie uważasz? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka