Gość: KIRA IP: *.crowley.pl 18.02.04, 08:58 Kochami wczoraj własnym uszom nie wierzyłam wraca, powraca, nasza ukochana Fala Zbrodni. I znów beda streszczenia vincenta ( prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny_tomala Re: FALA ZBRODNI 18.02.04, 09:16 też to usłyszałem i ucieszyłem sie jak dziecko na koncercie majki jeżowskiej (jak mawia jeden kabaret). wproet doczekać się nie mogę żeby spojrzeć w smutne mirkowe oczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: FALA ZBRODNI IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.04, 10:21 to dobra wiad. ostatni odcinek urwał się w tak obiecującym momencie, a okazało się, że to był koniec. Tylko Polszmat to potrafi. Nie zdziwię się jeśli zamiast dalszego ciągu puszczą jeszcze raz od początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: FALA ZBRODNI IP: *.crowley.pl 18.02.04, 10:44 Może ale zapowiadali new odcinki, ach Mirek Obrażalski, Czarna Mietła, suuupeer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femala Re: FALA ZBRODNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 15:02 keidy ciag dalszy??? doczekac siem nie mogie fe. Odpowiedz Link Zgłoś