Gość: balin Re: Czarek M. w Przekroju:) IP: 212.14.60.* 19.02.04, 08:34 i co tam Czarus ciekawego o sobie powiedzial?? jak czytalas to walnij krotki opisik(recenzje) jesli oczywiscie mozesz, bo mnie lektura przekroju czeka dopiero po pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 08:43 Maly fragment: "Mam impotencję wtórną: goła dziewczyna w ogóle mnie nie rajcuje, nie podnieca, jak jakiś kamień czy żelazo. Tylko jak przyjdzie jakaś nowa, to patrzę, jaką ma figurę, jakie ma łono. Ale to jeden rzut oka, potem już nie patrzę. Dziewczyny są złe, że podczas występu na nie nie patrzę, a ja obserwuję, jak ludzie reagują, czy biją brawo, czy oglądają z otwartą buzią. Jak zaczynałem, to jak najwięcej patrzyłem, podglądałem. Ale z wiekiem mi się opatrzyło. I to jest złe, dla mężczyzny to nie jest dobre" wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=4894099&ticket=3098033783953130S22JmsJRk5ykQ45hnpGi0jyV5E2Q3mnmYQIELRtLJg0nD uGibVDLqY5Jrum% 2FYZxXqjkH24KFgwi4fCAkBFK4k7CbPzclbebHW7EDPPyriQsr43MOru6YpnKhRDwAoAKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica Re: Czarek M. w Przekroju:) IP: *.tkb.net.pl 19.02.04, 09:12 hyh... facet ma niezłą wyobraźnie, jak widzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 08:47 Czarek cieszy się, że łączy go z dziećmi silna więź. Malwinie wsypał kiedyś do torebki całą garść prezerwatyw, tłumacząc, że z nimi jest bezpieczniej. - Zamiast zabraniać, uświadamiam - tłumaczy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Fajbusiewicz? 19.02.04, 09:13 "- Nigdy nie zapomnę, jak na salę rozpraw wpadł z kamerą Michał Fajbusiewicz, żeby kręcić odcinek ,997". Znaliśmy się z nocnych klubów, kiedyś często prowadził moje imprezy. Kiedy zobaczył mnie w todze, wycofał się, bo pomyślał, że kręcimy jakiś film - opowiada Mończyk. " No niezle Fajbusiewicz prowadził nocne imprezy (B)Mończyka Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Fajbusiewicz? 19.02.04, 09:14 Poza tym Urban, Daukszewicz, Drozda.. Niezłe koneksje ma Czarek ;) Prawie jak Ostrowski Arms ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Toga 19.02.04, 09:29 Szczególnie się przydawał w sprawach o molestowanie i gwałty na nieletnich. Z pewnością nie był uprzedzony do oskarżonych... Z tego co pamiętam ławnik powinien mieć nieposzlakowaną opinię. :P Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 09:15 Bez żalu zainwestowałam te 4 PLN żeby mieć na własność zdjęcie tego psychola w pełnym makijażu, wiszącego do góry nogami na rurce ;-)))))))))) cały ten artykuł to ubaw po pachy!!! ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 09:23 Chyba się raz złamię i przeczytam Przekrój juz dziś, bo zawsze zostawiam go na weekend. Polecam ostatnia stronę - rodzina Obłych oraz wszystkie obrazki ze Stanisławem z Łodzi. Czy dołączyli plakat z Czarkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Czarek M. w Przekroju:) IP: 213.173.193.* 19.02.04, 09:36 co on wogole chce walk w bigosie??? ludzie ale serial zajebisty szczegolnie pani Naturalny i on. az słów brak i te jego historie facet ma wyobrażnie a skoro te dzieci tak go kochaja to dlaczego jeszcze ich nie widzieliśmy?? przeciez to wspaniale miec takiego ojca z taaaaakimi koneksjami hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 09:41 lahliq napisała: > > Czy dołączyli plakat z Czarkiem??? no niestety nie - za to jest ta jego wielka gęba już na okładce i kilka niezłych fotek w środku ;-))))))) rechotałam całą drogę do pracy !!! Spać wczoraj nie mogłam z tych emocji jak zobaczyłam reklamę tej gazety ;-))) pobiegłam do kiosku z samego rana a Ty chcesz czekać do weekendu????? Szalona kobieto!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 09:51 Właśnie pierwszy raz się ugne i przeczytam, już w czwartek. Kobieta w autobusie czytała przede mną, ale niestety nie o Czarku, wkurzyła mnie, bo wolno czytała i nie zobaczyłam strony z naszym bohaterem. Nasz 800 wymęczonych postów o Balladzie daje pomysły dziennikarzom. Niedługo pewnie Mońcyk będzie w "Pod napięciem". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
passione Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 10:22 "Dziewczyny pracują dla snobizmu, dla kasy, żeby się pokazać". Dla snobizmu ?????????????? On chyba nie zna znaczenia tego słowa. Masakra .................. Serial jest i śmieszny i smutny..... Pozdrawiam wszystkich przytomnych forumowiczów Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cy_nick Re: Czarek M. w Przekroju:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 10:25 Czekam na wywiad z Czarusiem. Powinien niedługo ukazać się na pierwszej stronie G.W. Chyba redakcja nie zmarnuje okazji. Rozwalił mnie z tą "wtórną impotencją". Zboczek i oblecha wychodzą z niego każdym otworem. Żaden spec od efektów specjalnych nie jest w stanie zrobić z Czarka normalnego faceta. Swoją drogą jestem mu wdzięczny. Teraz on jest u mnie number 1 Po kompromitacji "Ogniem i Mieczem" czułem potworny wstyd,który przerodził się we wściekłość. Gotów byłem WYTŁUC całe towarzycho POGRZEBACZEM. Przewodził stawce Zbysiu Zamachowski. Od miesiąca jeżeli tylko jestem lub przejeżdżam przez Łódź ,mam w bagażniku POGRZEBACZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Czarek M. w Przekroju:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 10:44 Nie dosc, ze pedofil, erotoman to jeszcze mitoman z niego wylazi, ale ten facet ma talenta. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Czarek M. w Przekroju:) 19.02.04, 10:54 Gość portalu: anmanika napisał(a): > Nie dosc, ze pedofil, erotoman to jeszcze mitoman z niego wylazi, ale ten facet ma talenta. i to wszystko się mieści w jednym Czarusiu ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Czarek M. w GW:) 19.02.04, 11:39 Czarek w GW już był. Nie na pierwszej stronie, tylko w dodatku łódzkim, ale dostępny był artykuł w internecie. Wywiad dość obszerny i gdy teraz czytam ten z "Przekroju" to niestety niczego nowego się nie dowiaduję. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Czarek M. w GW:) 19.02.04, 11:49 lahliq napisała: > Czarek w GW już był. Nie na pierwszej stronie, tylko w dodatku łódzkim, ale > dostępny był artykuł w internecie. Wywiad dość obszerny i gdy teraz czytam ten z "Przekroju" to niestety niczego nowego się nie dowiaduję. no może poza tym, że chłopak ma wyjątkowo bujną fantazję ;-)))) a co więcej można o nim napisać??? jaki jest każdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Czarek M. w GW:) 19.02.04, 11:59 Fakt, wątku z odbieraniem porodu wcześniej nie znałam. ;) Zastanawiam się teraz jaki mam środek ciężkości i gdzie położony. ;) Co o nim można więcej napisać? Może, że w kazdy czwartek o 19:05 bywa w salonie Polleny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiiiii Re: Czarek M. w Przekroju:) IP: *.szcz.gazeta.pl 19.02.04, 11:20 artykuł z Przekroju (o ile się nie mylę) jest na wirtualnej polsce w katalogu wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Link 19.02.04, 11:24 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=4894099&ticket=75858259895073739vtenW2Olp6MGcfu6P1YDNeQM9bZrHRE7cIkuCoCdk0Xq UZqEyo%2FtODWis17qe9nmXJbe1wgCagAm8898g9MRhe0rKCsGAl3iKP03C8WjGYgug% 2FMwXlw4YpxOFl2M%2Fwn Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Link 19.02.04, 11:52 no przeczytalam..ale forum to czasem jest natchnieniem dla dziennikarzy:-))) a Czarek Monczyk to powinien zajac sie chyba pisaniem scenariuszy badz ksiazek;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Link 19.02.04, 11:55 Coraz częściej dziennikarze czerpią z forum. Szkoda, że tak późno, taki artyuł powinien się pokazać z dwa miesiące temu, teraz już nieco emocje opadły. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Link 19.02.04, 12:13 mallina napisała: > > a Czarek Monczyk to powinien zajac sie chyba pisaniem scenariuszy badz ksiazek;) no no - a najchętniej pewnie bajek dla niegrzecznych dziewczynek ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Link 19.02.04, 12:25 Chcociaż eksperymentalnie mógłby stworzyc kia odcinków "Klanu". Uważam, że mógłby trochę go rozruszać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Link 19.02.04, 12:39 lahliq napisała: > Chcociaż eksperymentalnie mógłby stworzyc kia odcinków "Klanu". Uważam, że > mógłby trochę go rozruszać. ;) taaaaaak, Czesławę na rurkę albo do makaronu od razu ;-))) ma dziewczyna ciągoty do modelingu więc na pewno by się nadawała ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Link 19.02.04, 12:54 Ale zwisów w dół nie mogłaby robić bo ją mdli... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c w kwestii makaronu.. 19.02.04, 16:18 bo mi sie przypomniało: Czaruś tam opowiada, że ten makaron po walkach kierownik dyskoteki oddaje do schroniska dla zwierząt. i dobrze, tylko w tym samym artykule w/w kierownik mówi, że taki makaron dostał tylko raz, i "połowę oddał siostrze, a drugą połowę bratu" Pytanie moje jest następujące: po jaką cholerę im ten makaron, w którym się jakieś tam lalki z niskim środkiem ciężkości przekręcały???????? brata jeszcze może bym zrozumiała - wrzuci sobie do akwarium i kolegom się pochwali, gdzie ten makaron bywał - ale siostra??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica Re: w kwestii makaronu.. IP: *.tkb.net.pl 19.02.04, 16:32 a cu? Może dziewczyna chce spróbować na sprawdzonym sprzęcie??? :) Taa.. te porody były niezłe. Zastanawiam się tylko, dlaczego Czaruś zgodził się na dokręcenie kolejnych odcinków... "Kiedy pytam, dlaczego nie zrezygnował z serialu, gdy odkrył, że jest manipulowany, odpowiada, że już bardziej nie można mu zaszkodzić." No nie wiem, nie wiem.. w ostatnich odcinkach Czaruś działa bardzo bardzo, więc...? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: w kwestii makaronu.. 19.02.04, 16:39 Gość portalu: Amica napisał(a): >> Zastanawiam się tylko, dlaczego Czaruś zgodził się na dokręcenie kolejnych > odcinków... > "Kiedy pytam, dlaczego nie zrezygnował z serialu, gdy odkrył, że jest > manipulowany, odpowiada, że już bardziej nie można mu zaszkodzić." > > No nie wiem, nie wiem.. w ostatnich odcinkach Czaruś działa bardzo bardzo, > więc...? to akurat bardzo proste - za dzień zdjęciowy dostaje 200 dniówki. Niezła dniówka więc się chłopak poświęca ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: w kwestii makaronu.. 19.02.04, 19:32 no zesz kurde... przeczytalam o tym lowelasie..ale z niego jest miszcz...jeszcze troche i w koncu dowiemy sie ze to nie lagerfeld ale monczyk zauwazyl klaudie (sic) schiffer w dyskotece (pewnie w alcatraz)... masakra Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: w kwestii makaronu.. 20.02.04, 08:46 moniq_c napisała: > bo mi sie przypomniało: Czaruś tam opowiada, że ten makaron po walkach > kierownik dyskoteki oddaje do schroniska dla zwierząt. i dobrze, tylko w tym > samym artykule w/w kierownik mówi, że taki makaron dostał tylko raz, i "połowę > oddał siostrze, a drugą połowę bratu" > Pytanie moje jest następujące: po jaką cholerę im ten makaron, w którym się > jakieś tam lalki z niskim środkiem ciężkości przekręcały???????? > brata jeszcze może bym zrozumiała - wrzuci sobie do akwarium i kolegom się > pochwali, gdzie ten makaron bywał - ale siostra??????????????????? Też mnie to zastanawiało... Brata jeszcze rozumiem. Niektórzy lubią sobie znoszoną damską bieliznę od czasu do czasu powąchać, może brat ma to samo, tylko z produktami spożywczymi. ;) Ale siostra??? Może trenowała w domu walki? Dziś widziałam zdjęcia Czarka, min. to z dziewczynami w makaronie - kolr szarej brei. Ohydztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: w kwestii makaronu.. 20.02.04, 09:17 lahliq napisała: >> Dziś widziałam zdjęcia Czarka, min. to z dziewczynami w makaronie - kolr szarej brei. Ohydztwo. > no bo makaron był bezjajeczny ;-))))))))))))))) moim ulubionym jest fotka Czarusia w makijażu (wygląda jakby małpie szminkę dali do zabawy) no i te misie i Czarek w krótkich majtkach!!!!!!!!!!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: w kwestii makaronu.. 20.02.04, 09:20 W makijażu? To na rurce? To obok, z wypiętym biustem tez niezłe. ;P Ale okładka również, te zalotnie zarzucone na twarz warkoczyki... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: w kwestii makaronu.. 20.02.04, 09:25 lahliq napisała: > W makijażu? To na rurce? To obok, z wypiętym biustem tez niezłe. ;P Ale okładka > > również, te zalotnie zarzucone na twarz warkoczyki... ;P ogólnie rzecz biorąc trzeba przyznać, że sesja zdjęciowa im się udała ;-)))) widać że Czaruś zna się na rzeczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: w kwestii makaronu.. 20.02.04, 09:35 Modelki od niego uciekają, zleceń przybywa to się przekwalifikował. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: w kwestii makaronu.. 20.02.04, 09:38 lahliq napisała: > Modelki od niego uciekają, zleceń przybywa to się przekwalifikował. ;) co zrobić - twarde prawa rynku... jeszcze trochę i zobaczymy go u Naturalnych na sesji ;-))) Mirek ma takie dobre serduszko przecież, niespełnione gospodynie domowe przygarnia , to może i Czarka poratuje ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: w kwestii makaronu.. 20.02.04, 09:42 Naturalni poszerzą ofertę o jednego Chipendalesa. ;) Albo Cheepandalesa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c chipendalesi 20.02.04, 09:45 lahliq napisała: > Naturalni poszerzą ofertę o jednego Chipendalesa. ;) Albo Cheepandalesa. ;) eee tam jednego...zapominasz że Bies poczuł powołanie do kariery na scenie ;-)) no to mają już dwóch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: chipendalesi 20.02.04, 10:08 Bies w tych wąsach i czapce może robić za jednego z Village People ("YMCA") - za workera a Czarka widzę jako Indianina (po tej zabawie ze szminką). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: chipendalesi 20.02.04, 10:27 lahliq napisała: > Bies w tych wąsach i czapce może robić za jednego z Village People ("YMCA") - > za workera a Czarka widzę jako Indianina (po tej zabawie ze szminką). ;) masz rację - i oto dowiedzieliśmy się wreszcie po co Czarkowi te jego kabelki - Indianie przecież noszą takie warkoczyki ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: chipendalesi 20.02.04, 11:00 Barwy wojenne też już potrafi sobie zrobić. ;) Mirek mógłby dołączyć jako policeman. ;) Odpowiedz Link Zgłoś