Dodaj do ulubionych

KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 14:59
Wredni to są ludzie którzy piszą takie brednie.I gdzieś na końcu Polski
zacznie się gehenna kotów bo są Wredne.Żądam by któryś z mułowatych bohaterów
przeprosił wszystkich wielbicieli kotów,A tak wogóle to te wypociny obią sięd
do BANI!!!!!!!Jak dowiem się o męczeniu kotów bo są wredne to P Łepkowską
pozwę do odpowiedzialności wszak gdzieś w Pcimiu (bez obrazy) ten serial z
braku laku jest opiniotwórczy.PROTESTUJĘ PRZECIW GŁUPOCIE
Obserwuj wątek
    • asztet Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 20.02.04, 15:13
      Łolaboga!

Oczywiscie, oczywiscie!
      Panią Łepkowską należy nahajką potraktować. Jak śmiała! Koci holokaust planowała
      A to paskudna baba!

Fe!
      • Gość: iwona Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 15:27
        A żebyś wiedział, jeśli pisze się jako osoba publiczna to trzeba myślec o
        wszystkim.A ty nie pajacuj , bo kulturę człowieczą widać po stosunku do
        słabszych .Zaiste asztecie jesteś Wielki z tym Łolaboga!!!!!1Jaki Pan
        taki ......jego sposób wysławiania, nie wspomnę o poziomie wypowiedzi.Nie
        zgadzasz się ze mną to siedż cicho i z maligną w oczach chłoń każdą głupotę
        serialową .Powodzenia
        • balbinka Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 20.02.04, 15:37
          heh!
          typowa pokojowo nastawiona miłośniczka zwierząt... bez komentarza.
          • Gość: trooper Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: *.revers.nsm.pl 20.02.04, 18:01
            Patrząc na głupotę ludzi wobec zwierząt też nabralem do tychże
            ludzi "pokojowego" nastawienia.
    • Gość: ticzerka Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: 217.153.182.* 20.02.04, 15:39
      Taaa... A jak w którymś z kolejnych odcinków Norbert powie że mieczyki są
      bardziej inteligentne od gupików to odezwie się Towarzystwo Wielbicieli Gupików
      domagając się od Łepkowskiej publicznych przeprosin?? Ludzie.. trochę dystansu :
      (

A koty i tak są parszywe. I mam prawo do tej opinii. Tak jak różne opinie mogą
      mieć bohaterowie ze szklanego ekranu.
      • Gość: trooper Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: *.revers.nsm.pl 20.02.04, 18:05
        Masz prawo tak sądzić, oczywiście.
        Ale łapy trzymaj z daleka od tych zwierzaków, osóbko.

PS> A co sądzisz o psach?
    • Gość: micho Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: 81.168.209.* 20.02.04, 17:44
      w oryginale było: "koty są fałszywe", co jednakowoż nie usprawiedliwia
      scenarzystki. Sam mam 2 koty i wiem, że są inteligentniejsze od tych wszystkich
      pseudo znawców życia
      pozdro
    • Gość: trooper Popieram, popieram IP: *.revers.nsm.pl 20.02.04, 18:14
      Popieram Cię Iwono.
      To niebezpieczne szerzenie idiotycznych, zacofanych poglądów. Niebezpieczne
      dlatego, że dla dziesiątków tysięcy pospolitych idiotów serial taki pełni
      funkcje edukacyjne i wskazówkowe.

A zresztą zobacz w innym wątku dot MjM - było już parę postów nt. kotów.

Pomijając fakt, że kot jest _idealnym_ przyjacielem dla kaleki. Nie absorbuje,
      całymi godzinami po prostu śpi, a gdy trzeba to się przytuli, pogrzeje,
      pomruczy, dostarczy rozrywki polując na cień na ścianie... Z kotem ma się
      kontakt niemal taki jak z psem, ale nie trzeba prawie nic przy nim robić.
      Zresztą pies psu nierówny. Wilczur to rozumiem, wsponiały kompan, ale taki np.
      sznaucer miniaturka to kotu nawet do pięt nie dorasta w kwestii inteligencji,
      IMHO.

pozdr,M
      • Gość: IWONA Re: Popieram, popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 19:37
        Jesteś Wielki trooper, chylę głowę. Już nasi politycy powiedzieli że
        społeczeństwo składa się z przypadkowych ludzi, i na takie jednostki wpływa ten
        coraz nudniejszy i irytujący serial.A ten osobnik który twierdzi że koty są
        parszywe ,no cóż każdy sądzi według siebie.To człowiek( przepraszam za
        dosadność )na...ra i zostawi albo śmieci gdzie popadnie, a kot zawsze zakopuje
        to co wydala i myje się i nie śmierdzi, czego nie można powiedzieć o niektórych
        osobnikach pseudomyślących lub o umyśle rozwielitki.Koty są doskonałe i kochają
        za dobroć,a ludzie kąsają rękę która daje jeść Ukłony IWONA
        • Gość: trooper Re: Popieram, popieram IP: *.revers.nsm.pl 20.02.04, 20:22
          Wiesz, ja tak trochę porównuję koty do kobiet z charakterem. A ludzi do
          facetów. Większość facetów woli żyć z kobietami uległymi i raczej ciotowatymi,
          przytakującymi. Dlatego ludzie np. za lepszych przyjaciół od kotów uważają psy,
          bo te nie mają własnego zdania w takim stopniu jak koty. Bo kot ma charakter -
          jak chce się przytulić to na maxa, a jak nie - to nawet w pysk dać potrafi :-)
          Poza tym to kot ma silniejszy charakter od człowieka, dosłownie! - i sam
          wyznacza sobie swoje terytorium. Koty rządzą :)))

pozdr,M
          • Gość: wona Re: Popieram, popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:45
            Ja uwielbiam koty .To indywidua i dlatego tylko intelektualnie mocni ludzie
            moga mieć je na wychowaniu.Mam sasiadów którzy podporzadkowani są kou, chodza
            jak zamiałczy i jeszcze myślą ze faceta wychowują.On potrafi zlecieć z drugiego
            piętra i jeszcze dostojnie pomaszerować z powrotem na swoje smieci a jak
            właściciel chce go przytulić to pogardliwie prycha i dumnie kroczy na
            chwiejacych sie łapach na drugie pietro.Moja kinia to szwarc charakter ale jest
            najmądrzejszym kotem. Mam tez dwa piwniczne i one dopiero potrafią pokazać co
            znaczy kochac.

Koty rządzą-----masz rację ,czapki z głów przed mądrym. Ukłony
          • Gość: aasiek Re: Popieram, popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:09
            Ech,mnie też wkurzył ten tekst...Łepkowska już nie wie jakie mądrości życiowe
            wymyślać;)Koty fałszywe.CHA,CHA.
            A swoją drogą kupno akwarium z tyloma rybkami to musiał być niezły wydatek.I
            nie wiem czy to taki dobry pomysł,kupować ojcu tak wielkiego "sprzęta",przecież
            to chyba trzeba wodę co jakiś czas zmieniać,jeden glonojad całego szkła nie
            omiecie...
            • Gość: iwona Re: Popieram, popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 17:33
              Ja mam sama mam 4-akwaria w tym jedno ogromne i wiem ile mojemu mężowi zajmuje
              czsu dbanie o zdrowie ryb.I ta ogromna głupota aż poraża, jak dwóch podrostków
              przytaszczyło taki zbiornik do domu. I przecież woda musi być obstała
              pozbawiona chloru i innego świństwa które zagraża rybom.Wygląda na to że
              dręczyli też te rybki, ponieważ one w mgnieniu oka powinny paść!!!!!!!I
              cudownym sposobem z karasi zrobiły się mieczyki , molinezje i glonojady.Wstyd i
              tyle, to jest traktowanie widzów jak przygłupów . Ukłony iwona

Koty rządzą
    • jazza.nova Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 21.02.04, 19:29
      Hej,
      Ja sie tylko chcialam dolaczyc! Sama mam dwa koty kocurke i kocurka,
      przysiegam, mozna sie od nich uczyc zasad. Kocham je za niezaleznosc, za
      furkanie i przytulansko a nade wszystko za inteligencje. Kto nie mial, nie
      zrozumie, a jak sie czegos nie rozumie, to zwykle sie to nazywa: "glupie"
      i "parszywe" etc. Pozdrawaiam wszystkich kociomaniakow
    • Gość: ornitolog KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: 80.55.171.* 21.02.04, 22:12
      ... bo zjadają małe śliczne ptaszki. Nie ważne, że małe niewinne ptaszki
      osrywają nieustannie mój samochód, ale są małe i fajne i pięknie śpiewają,
      zwłaszcza dzisiaj rano. A te podłe koty zżerają małe fajne ptaszki i nie ma kto
      rano śpiewać, wy podli i wredni hodowcy bezwzględnych kocich bestii,
      nieustannie szczających po piwnicach od czego tylko smród i zaraztwo wszelakie.
      Precz z kotami i ich podłymi właścicielami!!!
      • jazza.nova Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... 22.02.04, 11:05
        Stuknij sie w glowe, ornitologu, jakby nie bylo kotow w piwnicach, to by cie
        dawno szczury i myszy zezarly, a moze to i lepiej? A jak ci brakuje spiewu
        ptaszka, to kup sobie kanarka.
        • Gość: ornitolog Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:44
          Sama się stuknij, bo najlepsze do łapania szczurów i myszy są psy. Tak tak
          mądraliska miłośniczko kotów. Najlepsze do łapania gryzoni są teriery ras
          małych.
          Poza tym, widocznie brakuje Ci własnej osobowości skoro zachwycasz się kocią.
          Kanarka sama sobie kup i nakarm nim swojego kota, żeby nie łaził po piwnicach i
          nie szczał. Ja wolę ptaszki żyjące na wolności i nie chcę być terroryzowny
          przez właścicieli kociego ścierwa.
          • Gość: wowo Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: 62.233.204.* 22.02.04, 12:25
            Widzę ornitlog, że mocno tendencyjny jesteś. Trochę to chyba wpływa na jakość
            twoich argumentów. Primo, jak żyję nie widziałem w mieście ptasiego gniazda na
            drzewie. Mają tyle wygodniejszych miejsc, jak np. otwory wentylacyjne, strychy,
            suszarnie itp. miejsca w budynkach. A koty raczej kiepsko wspinają się po
            betonowych, pionowych ścianach.
            Za to twój argument o terierach jest wspaniały. Faktycznie, ilość dzikich,
            bezpańskich terierów, żyjących w piwnicach bloków jest tak duża, że można
            spokojnie pozbyć się kotów. No i teriery mają tą wspaniałą cechę, że nie sikają!
            • Gość: ornitolog Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:44
              Współczuję kiepskiego wzroku i jeszcze bardziej tendencyjnych argumentów od
              moich. Ptasich gniazd nie widujesz, bo pewnie w twojej okolicy wszystkie fajne,
              śliczne ptaszki wyżarły koty, a te ptaszęta, które przeżyły budują gniazda tam,
              gdzie kocie ścierwo nie wlezie.
              Jak żyję nie widziałem aby spasiony, miejski koci pomiot złapał mysz, a co
              dopiero szczura. Co do terierów to są specjalnie szkolone właśnie do
              wyłapywania gryzoni, a kota nawet z najwspanialszą osobowością wyszkolić się
              nie da.
              • Gość: wowo re: IP: 62.233.204.* 22.02.04, 15:32
                Nie widziałeś jak spasiony, miejski koci pomiot złapał mysz, bo spasione kocie
                miejskie pomioty (o ile się trafi taki, bo to rzadkość), nie są spasione bez
                powodu. Z reguły mają inne źródło pożywienia (bo np. są czyjeś). Myszy i
                szczury są łapane przez te chude, niedożywione, bezdomne, biedne kotki. Wiem,
                bo to akurat widziałem. Co do terierów, to owszem, pewnie jest tak, jak
                piszesz, lecz faktem pozostaje, że tresowane teriery nie zamieszkują miejskich
                piwnic i nie rozwiązują problemu szczurów.
          • Gość: Iwona Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:39
            Te ornitolog masz w bloku gdzie mieszkasz takie teriery ????Zrób se baranka i
            walnij się w łeb durniu jeden,ty sam jesteś pewnie ogromnym śmierdzielem ,pety
            i śmieci rzucasz gdzie popadnie, A jak wracasz z pleneru to po tobie już nikt
            tam nie pojedzie bo gówna wszelakiego nazostawiałeś, nie mówiąc o butelkach.To
            ludzie są największymi śmierdzielami na tej planecie, a ty największym głupkiem
            żeby zrównać się z twoim poziomem trzeba wykopać ziemiankę .Idź się lecz
            hemoroidzie jeden ,pewnie mamusia mało cię przytulała i cycuniem krótko karmiła
            bo wyłazi z ciebie padalec. bez ukłonów
            • Gość: ornitolog Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:47
              Twój post wskazuje na IQ 70, więc bez komentarza, bezmózgowcu!
              • Gość: iwona Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:01
                Twój wywód jako żywo świadczy o Twoich ogromnych lub wręcz nieogarnionych
                pokładach inteligencji .Ta Twoja argumentacja, te wyszukane i dworskie
                wysławianie się, nocóż gdzie mi do Ciebie ........ech chciałoby się pogrzać w
                cieple twojego intelektu. A psy to nie cyt"szczają i srają gdzie
                popadnie"wielokrotnie wdepłam w taką NIESPODZIANKĘ LUB PRZYNIOSŁAM DO DOMU NA
                PODESZWIE a po kotach nie trzeba sprzątać one same są czyściochy.Świat jest
                zasrany przez beztrosko biegające psy .No i kotom nie trzeba kagańców ,
                słyszałeś o zagryzieniu kogoś przez kota, no tak ptaszki........ech chciałoby
                się .............
                • Gość: ornitolog Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: 80.55.171.* 22.02.04, 13:17
                  ... a ptaszki srają mi na samochód!!!
                  bez odbioru
                  • Gość: Iwona Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:54
                    Tak Cię ptaszki kochają ,że na Ciebie srają.A drzewka obszczywają ukochane
                    teriery.Już niedługo wszystkie uschną i gdzie biedaku te ukochane ptaszki
                    znajdą schronienie wtedy chyba dasz im nóżkę . Koty rządzą
          • jazza.nova Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... 22.02.04, 19:18
            Te ornitolog a ty wszystko, nie tylko psa masz rasy malej, czyz nie? Ha, ha,
            ha, ha, ha! Wyglada na to, ze sam masz MALEGO ptaka i stad twoj ornitologiczny
            problem. A teraz idz zapoluj ze swoim terierem rasy MALEJ - jaki pan taki kram,
            moze wspolnie uda sie wam upolowac cos wiekszego. Zachwycam sie kocia
            osobowoscia bo przynajmniej jest czym, a w twoim przypadku to nawet nie jest
            MALA osobowosc, to zwyczajny jej brak.
      • hanas Re: KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... 28.02.04, 13:58
        Gość portalu: ornitolog napisał(a):

> ... bo zjadają małe śliczne ptaszki. Nie ważne, że małe niewinne ptaszki
        > osrywają nieustannie mój samochód,
        Ale tylko małe niewinne i słabowite ptaszki.Zdrowe śliczne śpiewiające
        najczęsciej uciekają ,
    • lilimarlene1 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 21.02.04, 22:30
      Koty uczą nas jak traktować drugiego człowieka aby go nie urazić,nie dotknąć bo
      same tak chcą być traktowane.
      Są pełne godności,niezależne czasami wyniosłe,obrażalskie,pamiętliwe ale i
      pełne miłości,przyjazne,tęskniące,czułe,nieprzekupne,towarzyskie ale lubiące
      też chwile samotności.
      Potrafią nie jeść przez kilka dni kiedy opiekun jest nieobecny.Wyczuwają kiedy
      opiekun wraca i zawsze przywitają go w drzwiach.
      Lubią stabilizację ale też są ciekawe świata,wierne,inteligentne no i
      tajemnicze.
      Jesteśmy akceptowanymi przyjaciółmi(domownicy)wspaniałej,pięknej księżniczki-
      srebrnego persa Lilimarlene vel Lilki.

Pozdrawiam miłośników koteczków

• Gość: ornitolog KOTY NIE SĄ WREDNE-KOTY TO DRANIE... IP: *.piasta.pl 21.02.04, 22:36
        ... a najgorsze są mutanty popromienne zwane persami. Opasłe, leniwe, o
        zwyrodniałej beznosej mordzie kiepskiego boksera i zaropiałych oczach, które
        bez ludzkiej opieki nie dałyby sobie rady w naturalnym środowisku.
        Precz z kocimi bestiami i ich bezmyślnymi właścicielami.
        • lilimarlene1 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE... tak jak ornitolodzy... 22.02.04, 18:55
          Moja księżniczka nie jest opasła-ma dwa lata i waży niewiele ponad dwa kg.
          Ma piękny /chociaż mały/nosek,piękne oczy i szlachetny wyraz pyszczka.Potrafi
          się też uśmiechać.Wiele osób widząc ją-zachwyca się jej WYJĄTKOWĄ urodą.
          Jestem pewna ,że patrząc na ciebie nikt nie ma takich doznań estetycznych.

Nie pozdrawiam
    • veerle Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 22.02.04, 01:19
      wierzyc sie nie chce. nie widzialem bo nie ogladam telewizji ale to nie miesci
      mi sie w glowie. kto jest autorem scenariusza? P. Łepkowska? MEGAGŁUPOTA.

oczekuje sprostowania w kolejnych odcinkach.

veerle
    • Gość: Cy_nick Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 18:16
      iwona i trooper popieram od a do z
      mieliśmy jednego kota ale w wigilię jakiś ornitolog
      podrzucił nam parkę dwutygodniowych burasków.
      miały ogonki przymarznięte do tarasu.
      teraz starszy uczy je obsługi kompa.
      ich ulubionym miejscem była choinka.
      starszy opanował monitor a rodzeństwo telewizor.
      pozdrawiam.
      • lilimarlene1 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE... tak jak ornitolodzy... 22.02.04, 19:13
        co Ty powiesz?
        a coś czułam,ze ten ornitolog to podłe,bezmózgie ścierwo/to jego słownictwo/
        • Gość: iwona Re: KOTY NIE SĄ WREDNE... tak jak ornitolodzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:35
          Masz całkowitą rację, ścierwo to ornitolog .Koty rządzą Ukłony dla wrażliwych
          Iwona
          • Gość: Fifi Re: KOTY NIE SĄ WREDNE... tak jak ornitolodzy... IP: *.tele2.pl 23.02.04, 00:22
            "Koty rządzą." Acha, zwłaszcza u nas w piwnicy. Smród niemożebny. Do niedawna
            nic do nich nie miałam, niech sobie żyją nieboraczki bezdomne. Do czasu, jak
            notorycznie zaczęły zasrywać klatkę schodową i piwnicę, bo bydlątka potrafiły
            sobie drzwi wejściowe z baranka otworzyć. Takie bestie inteligentne. Kupkać im
            się nie chciało na mrozie, dupinek ziąbić, to huuzzzzia na klatkę lub piwnicę.
            Pomijam notoryczne zadeptywanie świeżo mytego samochodu, tudzież oznaczenia
            jako własności swojej powyższego. No to przy tym już szlag mnie trafił! Proszę
            bardzo, zasmrodziłeś, że niby twoje, zwierzaku obrzydliwy, to może raty kredytu
            zaczniesz płacić, ubezpieczenie i koszty napraw, hę? Basta! Od jakiegoś czasu
            gonię z klatki, z podwórka, niech sobie bydlęta inny azyl znajdą. A jeśli mi
            ktoś jeszcze raz powie, że one tak z miłości, oddania i dalej tak, to odpowiem,
            że w takim razie w dupie mam taką miłość.
            Z utęsknieniem czekam na wiosnę. Co prawda skończy się smród na klatce, ale
            zacznie się burdel pod oknem. No powiedzcie mi, miłośnicy tych bestii, dlaczego
            swoje miłosne igraszki odbywają pod moim oknem, z taką ilością decybeli?
            Nic to, podobno są jakieś środki do wylewania, które im wybitnie nie pachną.
            Kupię kilka litrów i wyleję całą posesję, skończy się darmowa dzierżawa
            obiboków na podwórku.
            Koty są wredne, te śmietnikowce, cwaniaczki cholerne szczególnie... :)
          • Gość: Fifi Re: KOTY NIE SĄ WREDNE... tak jak ornitolodzy... IP: *.tele2.pl 23.02.04, 00:23
            PS do poprzedniego.
            Oczywiście poprzedni post pisałam jako ta wrażliwa... na smród pokoci wrażliwa,
            oczywiście.
    • Gość: neti Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: *.atm.com.pl 24.02.04, 11:02
      stało sie i trudno, ktoś napisal taki scenariusz, nic na to nie poradzimy. Nie
      będę się wdawała z Wami w kłótnie, tylko szkoda mi, że nadal pokutują
      takie "głupie" prawdy. Moim zdaniem nie można generalizować. To był błąd, że
      tak wyrażono się o kotach. Ale błędem byłoby także, gdyby w tym serialu
      powiedziano, że psy są groźne albo niebezpieczne a rybki są głupie. Mnie akurat
      zdanie scenarzysty w tej kwestii nie interesuje. Jak nie wiedział/wiedziała co
      napisać, to mogła sobie darowć. Wstyd! I tak zacofanie wśród społeczeństwa jest
      ogromne, ludzie wzorują się na bohaterach z seriali, żyją ich życiem, a tu
      nagle taki tekst, bez żadnego uzasadnienia wkłada się małemu dziecku w usta
      takie zdanie, że koty są takie a takie. Bez sensu!
    • marcela11 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 12:01
      Obejżyjcie sobie film pt. "Psy i koty" - moja córka po obejzeniu powiedziała że
      od tej pory nienawidzi koty, wiec co to taki cytacik w serialu. KOTY POPROSTU
      SA I BEDA WREDNE.
      • iwonnkaa Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 12:56
        Jeśli już to kotów,nienawidzi kotów.A Ty Marcelo to jesteś mądrą matką ,czy
        rodzicem z przypadku ??????????Jak coś zrobisz przeciw Twojej córuchnie też Cię
        znienawidzi.To rodzice powinni wpajać fundamentalne prawdy, a nie głupio
        cytować durnowate wypowiedzi.Właśnie spełniłaś całkowicie moje kryteria, to o
        takich jakTy mój post.Film można nakręcić jak się chce,i przez takich
        tendencyjnych scenarzystów, rozchisteryzowane jednostki wyrabiają sobie pogląd
        na świat. Tylko gdzie jest Marcela???????Acha ,ogląda z córką "Psy i koty"
        • nju Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 13:31
          No właśnie, zgadzam się całkowice z Iwonkąą...
          Wygląda na to,ze Marcela pisząca z błędami ortograficznymi właśnie wychowuje
          swoje dziecko na podstawie 'prawd' przekazywanych we wszelkich programach i
          serialach TV, wykrzykując idiotyczne hasła o fałszywości kotów. I to jest
          właśnie powodem całej dyskusji na temat głupoty scenarzystów upowszechniających
          takie poglądy.

Dla mnie głupota scenarzystów jest oczywista, zgadzam się z niektórymi
          poprzednikami - jak można w usta dziecka wkładać takie głupie poglądy, które
          przez wiele zacofanych ludzi zostaną uznane za wyrocznie, przecież ten serial
          oglądają miliony ludzi, a wśród nich nie brak bezmyślnych dręczycieli zwierząt,
          którym tylko na rękę będzie 'potwierdzenie' tej mylnej opinii. Sam fakt, że
          tylu ludzi uderzyło to stwierdzenie w MjM świadczy o tym, że były to zupełnie
          nie na miejscu i krzywdzące słowa.
          Koty są wspaniałe, mądre, cudowne, przyjazne, sama takiego posiadam i kocham,
          ci, którzy nigdy kota nie mieli tkwią w mylnym przekonaniu o ich fałszywości
          stworzonym przez jakieś brednie rozpowszechniane przez osoby o poglądach jakie
          reprezentują niektórzy autorzy w niniejszym wątku. Ręce mi opadają gdy czytam
          te prymitywne brednie...... pomocy!
          • marcela11 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 13:38
            to nie czytaj i spadaj, i przy okazji czy slyszeliscie o czyms takim jak
            dyslekcja - bledy bede sobie robila kiedy bede chciala
            • Gość: trooper nie dyslekcja a dysleksja IP: *.revers.nsm.pl 24.02.04, 14:11
              A w ogóle nie ma takiej choroby. Jest to po prostu debilizm - też na "d".
              • nju Re: nie dyslekcja a dysleksja 24.02.04, 14:17
                Dorzuciłabym jeszcze parę innych słów :-))
                ale chyba wystarczy "dno"

Gość portalu: trooper napisał(a):

> A w ogóle nie ma takiej choroby. Jest to po prostu debilizm - też na "d".
            • lilimarlene1 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--głupie są marcelki... 28.02.04, 19:20
              debilna mamuśka "wychowujaca"debilne dziecko
        • marcela11 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 13:36
          Wydaje mi się, że z przypadku to Ty jesteś :)) , a tak mówiąc szczerze to
          miałam dwa koty ale niestety ze względów zdrowotnych musiałam oddać. Nic nie
          mam do kotów ale i tak uważam że sa wredne, a poza tym dawno temu byl przypadek
          że koty zjadały po kawałku swoja zmarła włascicielke, weterynarze lub policja
          (nie pamietam) ale musieli je zastrzelic bo byly tak agresywne, wiec gdzie tu
          inteligencja KOCIA hihihi
          • nju Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 13:51
            No cóż, jednak ręce mi opadły po przeczytaniu tej elokwentnej wypowiedzi.
            Jeśli na przyszłość chcesz usprawiedliwiać swoje niedouczenie dysleksją, to
            sprawdź proszę definicje, aby się nią poprawnie posłużyć.

Słuchaj człowieku: dysleksja - zaburzenia w umiejętności czytania na skutek
            zmian w ośrodkowym układzie nerwowym. Jest to łagodna postać aleksji, zwana
            również aleksją wzrokową.

Chory ma trudność w zrozumieniu prostych zwrotów czy zdań pisanych (w postaci
            lżejszej – tylko długich, złożonych zdań). Dysleksja może występować tylko pod
            postacią przymusu czytania na głos (co ułatwia zrozumienie tekstu) czy
            powolnego czytania."

Tak czy siak, mam tu wytłumaczenie Twoich problemów więc się już niczemu nie
            dziwię.

Aha, podejrzewam że inteligencja Kocia może czasami przewyższać inteligencję
            ludzką...
            • marcela11 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 14:00
              o prosze jaka chodzaca encyklopedia sie odezwala ... jak bylam jeszcze malym
              dzieckiem poszczulam swoje psy na chmare malych kotow i one jednego
              rozszarpaly ... ale mialam ubaw hehehehehehehehehe
            • marcela11 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 14:01
              widzisz jaka jestem inteligentna hihihihi
              • nju Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 14:12
                Taaaa....................

Drogie dziecko, popisuj się dalej, będę obserwować, ale na komentarz nie mam
                siły, może załóż sobie własny wątek i tam wpisuj swoje złote myśli, wspomnienia
                z cudownego dzieciństwa oraz dzienniczek młodej matki
                -------

marcela11 napisała:

> widzisz jaka jestem inteligentna hihihihi
                • Gość: trooper Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: *.revers.nsm.pl 24.02.04, 14:31
                  Proponuję pozostawiać bez komentarza.

W Internecie zazwyczaj pełno jest podpuch, prowokacji, etc. A poza tym pies
                  widząc kilka kotów zgłupiałby i nie wiedział przez moment którego gonić.

Jeśli to faktycznie matka, to założę się, że przy takiej inteligencji dziecko
                  na 100% było wpadkowe. Czyli standard dresiarski. I kolejny obywatel o
                  wątpliwej wartości intelektualnej i kulturowej więcej. Niestety. Od dawna
                  jestem za sterylizacją. Tak kotów, jak i niektórych... ludzi.

pozdrawiam i kończę,
                  M.
              • iwonnkaa Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI 24.02.04, 14:20
                O tak , bardzo jesteś inteligentna, przyznam że powaliłaś mnie swoją swadą w
                wyrażaniu lotnych myśli.Raz przypadku nieuleczalny napisałaś że miałaś koty ,
                potem że do kotów nic nie masz ,a na koniec ........Wielka puenta. Twój rozwój
                intelektualny jest porażający, po wielkim wysiłku osiągnęłaś poziom owsika,tym
                niemniej gratuluję tylko może już się nie rozmnażaj ,dobrze Ci radzę !!!!!A jak
                Twoja nadwyraz wyedukowana na durnych serialach córuchna Ciebie wyszczuje
                psami?????? Ależ będzie widok ..........MIODZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: P-77 Re: KOTY NIE SĄ WREDNE--GŁUPI SĄ SCENARZYŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 18:27
                  Zgadzam się co do jednego - kot bardziej by się przydał Norbertowi. Rybki są
                  bezpłciowe, kręcą się po akwarium bez ładu i składu. Chyba nawet nie prowadzą
                  życia erotycznego.
                  Ale spójrzmy z punktu widzenia realizatorów. Musielibny zaangażować jakiegoś
                  kota. Proszę zobaczyć ile psów grało w filmach i serialach ( Szarik w Czterech
                  pancernych, Cywil, Śliniak w Rodzinie zastępczej, cała masa piesków w serialu
                  Psie serce a za granicą choćby Buck w Świecie według Bundych) a ile kotów. Ja w
                  tej chwili jestem w stanie wymienić trzy - Rademenes ( Siedem życzeń), Salem
                  (Sabrina nastoletnia czarownica) i Szczęściarz z Alfa choć tego ostatniego
                  prawie nie było widać (głównie się o nim mówiło).
    • Gość: Maryla Do ornitologa i jemu podobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 10:21
      Aż przykro to pisać, bo do niektórych nic nie dotrze, aleś się chwalił, że masz
      IQ powyżej 70...

1) Koty nie polują na "małe śliczne ptaszki" bo sa wredne. Kot jest
      drapieżnikiem i poluje - jak każdy drapieżnik - żeby żyć. W przeciwieństwie do
      człowieka, który zabija dla przyjemności, a jeszcze dorabia do tego ideologię i
      nazywato sportem. To, że drapieżnik poluje jest naturalne, to że człowiek
      zatrywa środowisko śmierdzącym samochodem - nie jest.

2) "Małe śliczne ptaszki" też poluja, nie dlatego że są wredne, ale żeby życ.
      Polują na jeszcze mniejksze śliczne muszki, śliczne ważki i inne śliczne
      insekty i robaczki. To też jest naturalne.

3) KOt jest zwierzęciem czystym i nie nabrudzi jeśli nie musi. Gdy mu się
      zamnknie piwnicę - gdzie ma się załatwiać? Jeśli może wyjść - załatwi się na
      dworze.

4) Wolę kocie gody pod oknem niż zapijaczone ryki przedstawicieli homo, ponoć
      sapiens.

5) Wróble w miastach giną, ponieważ BTS-y ("anteny" do telefonii komórkowej)
      negatywnie wpływaja na ich płodność. Winien jest człowiek.

6) Drzewa w miastach usychają, z powodu nadmiernegozasolenia gleby - co roku
      zimą tony soli wysypywane są na drogi, to się potem spłukuje i wsiąka w ziemię.
      Sól ta blokuje kanaliki przewodzące wodę w korzeniach drzew - w efekcie juz w
      lipcu pojawiają się pierwsze suche liście. Co roku jest gorzej. Winien jest
      człowiek.

KONKLUZJA. Człowiek stworzył taką cywilizację, w której nie jest dobrze ani
      zwierzętom, ani ptakom, ani roślinom, ani nawet jego samemu, Człowiek jest
      największym szkodnikiem na tej planecie. A jeszcze stworzył ogłupiającą
      telewizję, która, istotnie, poza innymi szkodami jakie czyni, przekazuje
      maluczkim sposób myślenia.

Ten tekst o fałszywych kotach mógł się pojawić tylko w polskiej telewizji. Na
      zachodzie praktykuje się kototerapię , na równi z dogoterapią zresztą. Koty
      pomagają zarówno niepełnosprawnym dzieciom, jak i rekonwalescentom w
      szpitalach, starom w domach starców i hospicjach. Sa
      rewelacyjnymi "uspokajaczami".

Wstyd mi czasami, że jestem człowiekiem. To nie zwierzęta wycinaja lasy
      tropikalne, to nie zwierzęta wylewaja ropę naftową do otwartych akwenów. I nie
      nadaja jedne na drugich, ani na siebie nawzajem. Dopóki czlowiek nie zaczął się
      wtyrącać wszystko funkcjinowało jak trzeba.
      Ale tyle potrafi człowiek - zniszczyć, zabić, a jak coś jest nie po jego myśli
      to oszkalować. A zabija nie z potrzeby, ale ze strachu przed konsekwencjami
      własnych czynów - wybić całe stada bydła i owiec ze strachu przed BSE, całe
      stada kurczaków zakpopać żywcem , w obawie przed ptasią grypą. Koty wybić,
      ptaki wystyrzelać, ziemię zalac betonem i asfaltem a potem siedzieć przed TV i
      napawac się własną wielkością. Smutne to.

Pozdrawiam wszystkich, niezależnie od IQ, z wyjatkiem nawiedzonych oszołomów,
      którzy wszystko wiedzą najlepiej, a z braku argumentów używają inwektyw.
      • bladatwarz Koty sa wredne 28.02.04, 03:09
        Babcia tak mowila.
      • iwonnkaa Re: Do ornitologa i jemu podobnych 28.02.04, 15:23
        Szanowna Marylo bardzo pięknie wyraziłaś to co już od dawna czuję i widzę .W
        mistrzowski sposób ujęłaś problem , jeśli wszyscy ludzie byliby tacy jak Ty to
        świat by wypiękniał i doskonalił się a każdym dniem.Całkowicie zgadzam się z
        Tobą pięknie piszesz ,a jeszcze piękniej muślisz .Szkoda tylko że tak mało
        ludzi Ci dorównuje. Tak trzymaj .Gratuluję Niskie ukłony Iwona
    • lilimarlene1 Re:KOTY są mądre...w przeciwieństwie do niektórych 28.02.04, 19:39
      ludzi.
      Dlatego wolę ich towarzystwo.
      Lepiej z mądrym pomilczeć niż z głupim gadać.Jak człowiek tak posiedzi i
      pomilczy to może dojdzie do jakiś mądrych wniosków,a taka czcza gadanina z
      głupolem do niczego mądrego nie prowadzi.Szkoda czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka